23078
-
dudovec #7447 fecske: pont erre gondoltam , h most komolyan ezer kell balancing hogy kis szinten ne hordhasd a uniqot? ez volt az amit kiemeltel az egyik hozzaszolasodban..
mer ha csak ezt csinaltak volna akkor aztmondanam h ok, mer ez elfogadhato indok..
De hogy az osszes jo, hasznalhato skillt ,lehuztak a francba , ahelyett h a tobbi gagyit erositettek volna , es kivehettek a rechargeot.. sztem ezzel keresztet vetettek a jatekra, ennyi. -
Shorlex #7446 A lich king, ami nagyon zúz magasabb szinten és maxolva (vagy ahhoz közeli állapotban), és a lich aurája, illetve az outsider bossok ellen.
Aztán ott van a két aura, amik nagyon jók, főleg a jobb oldali, ami a csontik ellen ász, így a converted to health problem megoldódik csontik ellen. Aztán ugyan egy warfare-rel szemben úszik pár srt és dex pont, de éppen jól jön amit nyersz intelligence az energy újratöltődéshez, szóval hasznosabb, mint pár plusz pont srt.
Különben lehet hogy a ranger jobb lenne, de már mindegy. Ez is más, az is más.
És nem lehet összehasonlítani.
Mindkettő szerintem nagyon jó kis kari. -
Cortinaar #7445 Shorlex szerinted mitől jobb Hunter mellé a Spirit, mint a Nature?
Spirit a közelharcost miben támogatja igazán? -
bocsesz TopGun-nak akartam reply-olni csak félrement. szóval miltiban biztosan megoldható az ajtónyitás. -
próbáld meg multiban vkivel... -
Isenlord #7442 a másik még csira,nem tud értelmes amut gyürüt hordani,lvl44 még csak sajna,de soth lévén nem is kell nei sok dps,,, igy is megelégzik legend act1ben 700+ternionnal,ha meg covenant megy az ugy már 1100k*3omkörül. márpedig mindig megy:D -
pajzshordozó #7441 És a másik karid?
Egyébként hány karaktered van? -
Sziasztok! kovetkezo a tortenetem, normalon siman vegig vittem a gamat, elindultam Epic-en, elertem Gizaba a szfinx-be kell bemennem a botert, lenyomok mindenkit, ahogy elo van irva es a vegen ott marad a negy spirit, akiknek az lenne a dolguk, hogy belemennek a farao testoreibe es miutan lenyomtam oket, utana vehetem fel a botot az ajto mogott. Ilyenkor mi a megoldas, mivel normalon semmi gondom nem volt evvel a kuldivel :( A Gamebanshee-rol leszedtem amit ehhez a kuldihez irt, de attol sem lettem okosabb! pls. help! -
Isenlord #7439 sztem ez váltózó,söt sztem még kasztfüggő is. -
Isenlord #7438 avenger lvl 59
items:
imortal rage amu,2apollos will
sárga huntmaster bow of alarity; vagy shield of korybantes+peleus ashen spear
tracker hood
tracker armor/rhesus whitewested armor(mkor melyik,meg mi ellen:))
conqeror bracer
athena batte greaves
íjjal:
average dmg:kb 2700
dps:4276
spear : dmg: kb 4700
dps: 7910
callofthehunt+battlemarkerrel: spear dps: 14560
ijjal: 9120 -
Shorlex #7437 Van vmi leírás arra, hogy ha nincs kihalás, akkor hogyan alakulnak a lvl-ek? Azaz milyen exp határok vannak? -
pajzshordozó #7436 Teljes karakterelemzés:
Cuccok:
Dienekes's Shade
Monk's Spade _______________ The Bulwark
Shifting Beads | | Bracers Of Troy
The Citadel | | Warden's Greaves
Band Of Domination| | Band Of Domination
Na a cuccokról ennyit, mind kék szereztem őket titan runokbol, cseréből meg volt amit találtam...
Warden( Hunter+Defense) level: 38
Health: 3144
Energy: 300
Strengh:328
Intelligence: 81
Dexteriti: 376
Resistances:
tűz: 55%, fagy: 60%, villám: 62%, méreg: 0%, piercing: 80%
----------------------------------------------------------
Average Damage: 351
Attack Speed: 152%
DPS: 532
---
Combined Armor: 420
Block: 33%
Damage Blocked: 130
na ennyi, ilyet írjatok ti is mert nagyon kiváncsi vagyok -
Isenlord #7435 elöveszel egy számologépet és elkezded szépen lassan kiszámolni.... -
Ha megkukkantod a shard skillvonalát akkor látod hogy minden sebzése fagy alapu, ami az elementális sebzések egyik válfaja, az elementálist sedzést indirekte az intellect stat. növekedése befolyásolja, tehát minden olyan cucc ami a cold demag-et vagy az elementálist sebzést illetve az intellect növekedését támogatja támogatja a shard sebzését is pl. legyen a shardon és passzívjain 1-1 pont és minden szintlépésnél csak az int-et növelted szintenként 8 ponttal így mostanra(9.szint legalább) van olyan min.200 int-ed akkor a sebzésed: ((20+31)/2+21)*1.4=65 az első másodpercben és még 2 sec-en keresztül 21*1.4=29, ami ugye az alap+21 frostburn+10% az első passzívra+30% az észre(65 pontonként 10%) az első másodpercben, aztán meg a befagyott nmy még élvezi ezt a "jégégést" további 2 sec-ig (no akkor csak ha túléli a hatásegyüttes mind a 3 sec-át). Mindezekután a stormcaller bármiféle apró változtatása a skilljén vagy a cuccán és ne csodálkozzunk ha a gama egyik leghatékonyab ugyanakkor számomra talán legunalmasabb killerévé válik:)! -
Shorlex #7433 Nembaj, hadd játsszanak kétkezessel... Majd mindenki rájön, hogy az nem az igazi, csak idő kell.
Persze olyan látványos, meg tök jó kép van róla a mastery blokkban és olyan jól néz ki, ezért az optikai tuning lehet, hogy elnyomja a hasznosságot...
Aztán egy hydránál, akihez hozzá se tudsz nagyon nyúlni, még az íjász is csak studyval, meg hatalmas dárdával, megnézem, ki mit tud kétkezesekkel.
Kazador: ice shardot nem ismerem, de ha illeszkedik ahhoz az új tárgy (mondjuk van rajta cold damage, meg ilyesmi), akkor biztos dob rajta. Az a baj, hogy én az ilyen kevert cókmókokat sosem szerettem, ezért nem értek hozzá.
A Converted to health fegyó elvileg szó szerint attack damage converted to health, úgyhogy arra is mennie kell, de nem tom biztosra mondani. -
Kazador #7432 Akkor azt mondjátok meg, hogy mivel én ice sharddal tolom, honnan fogom tudni egy-egy új tárgy beszerzésekor, hogy javít-e a sebzésemen vagy sem ???
mert a karakterlapon csak a fegyveres sebzést látom, azzal meg ugye nem sokra megyek ice-shard esetében.
másik ha szerzek ilyen convert to healt cuccost az érvényes ice-shard sebzésére is?
Kaz. -
Szerintem is a dárda talán a legjobb közelharci fegyver és már alacsonyabb kari szinteken is nagyon szép egyedeket lehet szerezni belőle, a piercing átváltása is nagyon fitos:)) és persze mindez megküldve hunting masteryvel az ám a döfi nekem:))! Persze mindez kétkezes warfare profikat nem fog meghatni:)). -
Shorlex #7430 Teljesen igazad van, a DPS nem minden. Valóban, a nagyon gyors, de kis sebzésű fegyvernek elvileg ugyanaz a DPS-e, mint a nagy lomhának, mégis jobb a lomha (már ha nem annyira lomha, hogy addig leüssenek).
Na ezért jók a dárdák: alapból nagyot csapnak, talán a legnagyobbat az egész gaméban, és azt feltornázni 160-190%-ra, az apám egy halál az nmy-nek.
Említettétek, hogy legend eleje könnyebb, mint epic vége. Hát nem akarok nagyképű lenni, de epic vége sem volt egy nagy szám. Bemész a tömegbe, pörgő gyors dárda converteddel, mindenki halott. Kivéve a csontikat, ott meg uszol, kicsit néha futkározol... :D -
Lyan Kyj #7429 Csináltam egy ilyen kis izét a karimról:P
Szóljatok, ha széthúztam az oldalt, WS-em van, szal én nem látom -
Nálam is volt ilyen "ugyanazon név és egy kicsit más" cuccos szvsz. ez egy olyan mondjuk 30dX jellegü kockadobásból ered (ahol X valószinüleg a karakter szintjétől függő konstans) amit a tárgygenerálás használhat, úgy tapasztaltam csak set item besorolásu cumókra érvényes a "mindig ugyanaz az érték". -
Hali
Jó-jó, de miféle fegyverre 340 dps? (ez pl. íjra óriási, dárdára igencsak tuti, staffra meg csak egész jó:))
Más: szvsz. a fegyverekre->
Sokan mondjátok a DPS értékeket, de ezzel mindig az a bajom hogy marhára nem mindegy miből adódik elő. Természetesen minnél nagyobb egy adott fegyvernél annál jobb, de extrémben pl. egy tőr és egy dárda DPS-e akár lehet ugyanakkora és azért az érzékelhető hogy 2+1/2 tőrszúrás 2+1/2-szer van rezisztálva (páncél vagy egyéb módon:)) viszont 1 dárdaszúrás csak 1-szer. Hiába növelgeted csupán a "műveleti sebességet" legfeljebb az első fokozaton érhetsz el vele látványosabb eredményt. Lyan Kyj sage-jának 340-es dps-e is csak akkor über ha ezt egy kb. ennyi átlag sebzésü fegyver adta le. Én magam mindenképpen tartózkodom a nagyon gyors+kicsi alapsebzésü cucctól (szóval kisbicskás karistolástól amit egy jobb páncél vagy resist lenulláz) és persze a nagyon lassú+extrém sebzésütől is (ez meg mire felemelem lecsapnak élményű). Még annyi, hogy a side hatásokból sem mindegy miféle sebzéskombinációt tudsz összeválogatni, csupán számolgatási alapon pl egy fegyverből ami flat+piercing+vitality+elemental+..... sebzéskombinációkból van összerakva kijöhet egy nagy DPS érték viszont el sem érheti egy tisztán mondjuk elementalis sebzésü ugyanakkora DPS-u fegyver hatékonyságát. -
Isenlord #7426 elöfordul,pl van nekem kb 10 blodhthirst of gluttonom,ebböl 4tök uyganaz,2ö szintén a maradék pedig kicsit másabb,szal egy tárgyböl dobhat sokféle attribot,de nagyságrendekkel nem térnek el... max 10% kb -
Samthek #7425 thx.
-
Lyan Kyj #7424 documents &settintgs\felh.neved\dokuments\my games\Titan quest -
Samthek #7423 hali,meg tudná mondani valaki,hogy hová menti a játékot,mert nem találtam,és format C:-m lesz.
-
Shorlex #7422 hát lehet, próbáld ki, én maradok a dárdánál, mert mint mondtam, abból azért vannak dromedárok, de nagyon... :D
ftivo: ranger-storm kombó nincs, me a ranger maga is egy kombó, úgyhogy nemtom mire gondoltál, nature-re, vagy hunterre a storm mellé...
a nature-storm nagyon jó, de a helyedben nem azzal kezdenék, mert kell hozzá a játéktapasztalat.
attribute-okat nem tudod újra osztani, azt jól meg kő gondolni...
De ha visszaolvasod a 7500 eddigi hozzászólást, meg fogod tudni, hogy milyen karinál mire tegyél! :D
Egyébként erre válaszoljon nekem valaki: Lyan-ról jutott eszembe, hogy volt már olyan, hogy kétszer dobott lilát. ÉS NEM VOLT UGYANAZ!!! mások voltak rajta a pontok! Az meg hogyan lehet??? -
Lyan Kyj #7421 épp most vittem végig sage-el normalon, 31es szinten 340 dps (nem tom mennyire jó ez.
) Meg vok vele elégedve, egyedül az volt a gáz, h vicces módon a dropok közt mindig fellelhető volt a zöld Phrygian Shield, lol.
-
Cortinaar #7420 Azt hittem, hogy a Life Drain skill olyan, hogy megnyomom, s mondjuk 1-2 percig aktív a támadásaim alatt!!!
Jaaaaa!
Akkor az egy kalap szar!
Olyan skill kellett volna, amit aktivizálok, s növeli a convert to health-et!!!
Oké, így már értem.
És az nem működik jól két fegyveres warfare-nél?
Ha 2 convert to health fegyó van a kezében?
Vagy 1 convert to healt és egy lassító?
Szerintem az is pusztítana rendesen!!!
-
ftivo #7419 ranger-storm kombinációról kinek mi a véleménye? van valakinek tapasztalata? -
ftivo #7418 NAgyon jó ötlet hogy a skill pontokat lehet újraosztani ,de van lehetőség az atribuutumok (erő, int. dex) újraosztására is? Így olyan féllábú lónak tűnik... -
Shorlex #7417 hallottam róla, de nem tudom, hogy hogyan kell védekezni ellene.
Szerintem egy megoldás, ha a pettel nyíratod ki a hülyegyereket, de biztos van vmi védelem ez ellen, amit nem tok hogy melyik... -
na végre vki odafigyelt rá, hogy mit írt szolim. demó...
dudo: aha ezért kellett a peccs, nem szeretem ha repülnek :) amúgy sztem ha lila először max epic-en esik, akkor ne hordhasd már új karival normal elején, erre gondoltam.
warfare+strom meg akkorsem szar, azért egy chain lightning elég jól kiegészíti a harcos karit. normalon biztos, aztán epic meg legend már lehet más tészta. -
Shorlex #7415 a life drain tipikusan olyan, ami kezdetben, meg epicen is talán hasznos, de később le fogod venni, másra inkább átteszed. Tapasztalat.
Egy idő után olyan kis mértékben veszi le az életét, a másik oldalon Neked olyan kis mértékben növelli, hogy nem éri meg az a sok mana rá, illetve nem is tudod olyan gyorsan használni, hogy ne halj be.
Arra mondtam inkább a converted to health fegyókat. Gondolj bele, most a DPS-em aurával, call nélkül 2000 körül van (vagy felette, nem tom), 170% a támsebesség, és még mindig van kihasznáható 20%.
170%-kal 2000 DPS mellett 20%-ot kapok health-be a támadásaimból. Asszem kicsit gyorsabb és életképesebb, mint a drain. Az egy xar, de hogy magam ellen beszéljek, bone charmerrel is építem a draint szépen. Egyelőre normalon. Aztán úgy pakolom át, ha jön a converted fegyó, mint a pinty. :D -
Cortinaar #7414 Igen, a lassító fegyvereket én is használom, nagyon hasznosak.
Gondolkodtam én is a Defender-Hunter kombón, de ha még Ancestral harcosok sincsenek, elvesztem, mert néha nélkülük "szinte" lehetetlen továbbjutni.
Igen, azt én is észrevettem, hogy nincsenek jó közelharci fegyverek, főleg a kétkezesharcra specializálódott warfare-nak!
Lehet, hogy marha gyorsan írt nagyobb tömeget, de a tömeg le is kap marha gyorsan
5000-7000 Hp-t, amit nem élek túl.Csalogatnom kell az ellent, hogy max. 3-4 jöjjön egyszerre, mert szétkapnak, nem beszélve, ha megtámogatják az íjászok hátulról.
A Spirit azért lehet jó a Warfare vagy a Hunter mellé, mert ha LIFE DRAIN-re építek, talán a folyamatos irtás mellett nem halok bele a harcba.
Diablo2-ben is csak úgy voltam képes életben maradni, hogy tele voltam life drainnal, különben egy WW közben meghaltam volna.
(bocs, hogy mindig D2-őt hozom példaként, de mégiscsak az ősatyja TQ-nak...)
A Spirit-nek van petje is.
Hát most lehet kipróbálnám a Warfare/Naturem, Warfare/Spirit, Hunter/Nature, Hunter/Spiritet is!
A 3-as szettnek fent van a képe a galériámban. Ott mutatja a szettbónuszt is.
Hát lehet indítok egy új karit, csak belegondolok mennyit szenvedtem Legendary végéig Thane karakteremmel, megőrülök... :) -
KH #7413 ez nem az? (a végén) -
Jozsó #7412 Megfigyeltétek? Létezik bizonyos szörnyeken olyan aura, vagy tulajdonság, hogy visszadobja rám a saját támadásomat. Legendary közepén tartok avangeremmel, és kicsit visszamentem epicezni. Először csak néztem, hogy hogy nyírtak ki tized másodperc alatt a sárkányok, aztán mikor jobban megfigyeltem akkor láttam, hogy némelyik lila sárkány (játék vége felé) egy az egyben visszatükrözte rám a saját támadásomat. Így mondjuk 1 lövéssel nyírtam ki saját magam. Szép.
Előtte meg egyiptom közepe táján, mikor asszem az invocation-os botot szerzem meg. (ha jól emléxem ott van olyan, hogy van egy kamra, benne egy rakás monszta meg négy gúla. Ha azokat a gúlákat kilövöm akkor kijön belőle egy szellem, ami átmászik a mellette levő szoborba, aki utána el szeretne taposni). Ott volt egy táposabb csonti amelyik elég szépen csillogott. A gond csak az volt, hogy ha közel ment más monsztákhoz akkor azok is szépen csillogtak, és ha ezek után bármelyikbe bele lőttem, akkor kb. egy ezred másodperc alatt nyírtam ki magam.
Láttatok már ilyet? -
Hát az lehet hogy az 1.15 miatt van. Nekem az alapjáték, és az 1.15 kilépegetett folyamatosan, úgy 10-15percenként. Az 1.08-al nincs semmi gebasz, bugmentesen műxik. Szerintem vagy azt, vagy 1.20-at próbáld ki. A gépem meg nekem is kb ilyen csak Geforce-al -
Shorlex #7410 Jaj, még egy tipp: akármennyire is esik a DPS, esetleg érdemes kipróbálni egy lassító fegyvert, vagy relicezni, aminek az a bonusa, ha van ilyen.
Nekem van egy 71%-os dárdám, plusz ott van a warfare 35%-a az onslaught-ból. Nem kell mondanom, hogy mit csinálnak három mp-ig az nmy-k.
Csak hát telkine 3mp alatt nincs meg, úgyhogy ügyesnek kell lenni, de az annyira lelassítja, hogy ha látod, hogy készül valamire, akkor elfutsz, közben iszol biztos, ami biztos akkor is ha hozzád sem ér. -
Shorlex #7409 a copy protection miatt.
szerintem, eddig ez a tapasztalat, de vannak ellenkező vélemények is.
Írd be a gugliba, hogy titan quest crash fix, az 1.08-hoz van, torenten.
Csináld, amit leír, vagy ha van unleashed verziód, akkor csináld, amit egy dudovec nevű kari írt itt többször, nekik működik. .:D
Azt meg úgy találod meg, hogy keress itt a fórumon az alcohol szóra, valahol ott lesz. -
szolim #7408 Hali!
Egy kezdő titanos fórumozó szeretne segítséget kapni a következőben: letöltöttem a Titan Quest demot, a település után játék indul, ám a választógombok helyén a "Tag not find" szöveg olvasható. Ha a szövegre rányomok működik a dolog, de fárasztó állandóan "totózni", hogy melyik a jó gomb. Tudtok valami megoldást, ötletet a problémára?
Ui: két helyről letöltött (hivatalos oldal, GameStar oldal) teleptésnél ua. a jelenség.
szolim