Jozsó#7412
Megfigyeltétek? Létezik bizonyos szörnyeken olyan aura, vagy tulajdonság, hogy visszadobja rám a saját támadásomat. Legendary közepén tartok avangeremmel, és kicsit visszamentem epicezni. Először csak néztem, hogy hogy nyírtak ki tized másodperc alatt a sárkányok, aztán mikor jobban megfigyeltem akkor láttam, hogy némelyik lila sárkány (játék vége felé) egy az egyben visszatükrözte rám a saját támadásomat. Így mondjuk 1 lövéssel nyírtam ki saját magam. Szép.
Előtte meg egyiptom közepe táján, mikor asszem az invocation-os botot szerzem meg. (ha jól emléxem ott van olyan, hogy van egy kamra, benne egy rakás monszta meg négy gúla. Ha azokat a gúlákat kilövöm akkor kijön belőle egy szellem, ami átmászik a mellette levő szoborba, aki utána el szeretne taposni). Ott volt egy táposabb csonti amelyik elég szépen csillogott. A gond csak az volt, hogy ha közel ment más monsztákhoz akkor azok is szépen csillogtak, és ha ezek után bármelyikbe bele lőttem, akkor kb. egy ezred másodperc alatt nyírtam ki magam.