23078
  • Isenlord
    jaja,csak óvatosan lehet vele játszani,a brutális sebzésnek legenden ára van:)
    healtre alig pakoltam,meg is látszik:D
    de,
    mondom,csak legend runoknál szivok,met ott vmiért SENKI nem a dwellert lövi,pedig van neki 7k élete kb:D
    egyébként láttad mit tud,csak legalább ezért nem unom meg ,mert nem lankadhat a figyelem,mig sothal csak megyek oszt csá,vége van mindennek pikk pakk.
    avengerrel sokkal hangulatosabb gamelni.
    pláne ha van még 1 60 körüli ijász melette:)
    igaz fecske?:D

ja egy lol:
    1 lövés== 9 halott csont,eddig ez a legtöbb amit ugy összetudtam számolni ,ezt is csak a fegyverek összeszedéséböl:D
  • dudovec
    de eddig mire tettel?:P ha harcossal vagy , akkor alap h van str ed az odysseus pancelhoz. Ha meg magussal vagy, akkor van inted archmage glovenak es akkor nemvagy annyira ra szorulva az odysseus armorra, igy mehet a 'vestment of overlord'.
  • kispancsi
    hmm honnan a francbol lesz annyi intem :P mert ugy szamoltam, hogy strengthre nem nyomok, dextre kiegészítem a 2 masteryt kb150ig, intre meg nem naon gondoltam kb 200-250 lesz a végére, szal arra nyomhatok pontot :( mind1 majd elválik!

Van Neked ilyen armorod? 1.08-ban kéne esettleg 1.15.

Vagy bárki másnak recharge-os armorja, ugyanezen verziokban?

előre is kösz.
    - kisPocok -
  • Shorlex
    Ó, hát akkor az az avenger igen sovánka kis életű... :D
    Már értem mé voltál hatványozottabban óvatosabb azzal a 60-as karival, mint a sooth-oddal, ami 45-ös. :D

A leírással semmi baj nem volt, csak hát valljuk meg őszintén: egy kvázi újonc ért belőle bármit is??? :DDDD
  • Shorlex
    Isen, ilyen leírással jösz Te nekem? :D
  • Shorlex
    Ciao!
    Csak int, igen, semmi más.
    Esetleg ha a végén jársz majd úgy kb. 700 titanrun után és vannak olyan cuccaid, amit nem tudsz felvenni, akkor egy nagyon kicsit dexre is (a legtáposabb máguscuccok asszem 150 dexet igényelnek; nekem most van egy sooth-om és alig több mint 30-as szintű, de már jóval 16 felett vagyok cuccokból, úgyhogy a magam részéről sosem fogok dexre tenni).

Nature ág:
    oak max, első passzívja egy pont (ilyenkor mindig alulról mondom a számozást), utolsó max. Refresh egy pont, nem több.
    Farkas max, első passzívja és utolsó a lehetőségekhez képest (amennyi majd jut a végén) minél magasabb, a második passzív kevésbé fontos, de ugyanez igaz oda is. Pár pontot megér.
    Nymph hadd szóljon, és ha mást nem legalább egyes szinten tartsd meg. Skilljeit viszont (főleg az elsőt - owergrowth) nyomasd, de nem lesz elég skill pontot spirit mellett, úgyhogy csak csínján).
    Plague állítólag hasznos, azt nyomathatod, szintén amenyi jut rá.
    regrowth-ra és a fára ne tegyél, előbbire mert felesleges: ha meghal a pet és okvetlenül szükség van rá, nyomsz neki egy refresh-et és megidézed, utóbbi meg egy szar.

Spirit:
    Ternion max, passzívja max.
    Deathchill aura max, passzívjai 1-2 pont.
    life draint az elején használj, de már nomral végén is szar, epicen már nem jó, de a legelején OK.
    vision of death megér pár pontot.
    dark covenantot szeretik a többiek használni, sajna nekem arról nincs tapasztalat.
    Lich és passzívjai max, ha nincs elég skill pontot, akkor arányosan csökkentsd.
    Spirit ward és passzívja megér pár pontot, outsider meg természetesen max.

Amit leírtam, azzal számoltam, hogy a végén (legend, ilyesmi) lesznek rajtad jó tápos cuccok, amik adnak olyat, hogy pl. +2 to all skills, vagy +2 to all skills in nature/spirit mastery.
    Ha ezeket használod, akkor akár 4-5, vagy több skillponttal is több lehet egy-egy skillen, mint ami alapból van, így mondjuk ha azt mondtam valamire, hogy csak 1 pontot tegyél rá, akkor is meglehet a 6/6, ha vannak ilyen cuccaid.
    Szerezz ilyeneket feltétlenül, és akkor spórolhatsz.
  • Isenlord
    csak intre,és healtre pakolj,spiritböl terniont maxold, dark covenantot maxold,és rakj 1 pontot a fearre,igy nem kell aurákat tápolni,azokra is elég 1-2 pont.
    lichet minél magasabbra,jól takarit,és outsidert maxra.
    naturból,farkasok,oak max,esetleg plague és gyógyitás,és refresh. nimphre nem érdemes sokat pazarolni,a healt reductosra 1 pont és csá.
  • Isenlord
    avenger 2.5k healtel tolja:) llegend olumposon heat shild meg mindennel max resistek,shield,a kva minotur lordok 1ütésböl leszednek:D ha csak enm nitrozom végig a hegyet:)(érsd,take down )
    oak 16/12es szal +116%healt:)
  • gaben01
    Sziasztok!
    A tapasztalt soothsayeresektől kérnék tanácsot.
    Szal milyen skillekre gyúrjak rá (főleg spirit)? Mert bár most 20. szintű vagyok és eddig elég 1szerű volt, mostanában viszont 1szer-2szer elfeküdtem. Ill. még az a gondom, hogy a skill leírások sok esetben nem mondanak semmit. Szinte mindenre dobtam legalább 1 pontot, de van olyan amit sosem használok.
    Még valami: az attriboknál érdemes csak a int-re gyúrni, vagy kell a magas dex is mellette?
    Előre is köszi!
  • Shorlex
    Na Isen, félretettem a tracker szettemet (mármint teljességében).
    Sajnos a slay kicsit rozoga, úgyhogy ugyan nagyon fasza kis dolgai vannak, de az élete hát nem az igazi...
    Ezért volt az amit mondtam, hogy lehet hogy a 3k DPS nem az a max, amit ki lehet belőle hozni (láttad Te is, hogy amit adtál azzal 6k felett volt) de sajnos fel kell áldozzam ezt a health oltárán. Egyszerűen nincs rá lehetőségem, hogy az afro-t kihagyjam a +600 health-el...
    Viszont találtam egy olyan pajzsot, hogy az bexarás: nem hangzik elsőre nagy számnak, de van benne +8-10% health, +22%str és damage is, mivel nem junik, lehet csármozni, a blokkja majdnem olyan, mint a Coribantesnek (nekem is van olyanom) és bár a sebzése a béka valaga alatt van, de ugye nem defenderem van, kit érdekel.
    Bazz, megugrott tőle health, DPS, minden, me magas értéknél az a pár % is "sok", és kicseréltem a lábvértemet is, valami olyasmire mint a Tied.
    Úgyhogy feltornáztam magam 4k fölé úgy, hogy közben csúnyán megugrott a health is... :D
    Még mindig kevés persze az a kb. 4400 health, de jobb mint 3000 körül, ami volt... Legenden az halál.
    Mellesleg jobban kedvelem, ha a sooth-oddal nyomatod neki, mert én is kapok az oak-odból, tegnap pl. volt vagy 9k health-em, az azért nem rossz. :D
  • Ravasak
    Feng xao meditation robe vagy valami hasonlo a neve 16 % recharge
    150 dex 378 int kell hozza
  • kispancsi
    Azért köszi :)

- kisPocok -
  • kispancsi
    Milyen mellvértet ismertek ami szűmottevő recharge-ot ad. és nincs túl nagy szintkövetelménye?

- kisPocok -
  • pajzshordozó
    Na rájöttem amikor belehaltam a Yeti fagysugarába hogy resistekre kéne menni

Így levettem a 14-et védő Dienekes Shade-t, és felraktam a 160-at védő nemtommianeve a lényeg hogy sokat ad a resistekre( 60% pierce resist, +25% elemental resist)
  • Birdwatcher
    Lassan gépelek:) A lényeg hogy müxik:)
  • Birdwatcher
    Hogy indítottad? TQVaultmon.exe-start Titan Quest? Mert így működnie kellene.
  • kispancsi
    hmm kiexportáltam és kiléptem belőle és midnen müködött :) lehet tegnap rosszúl állítottam le tq vaultot! azért Thx!
  • kispancsi
    Az a gondom támadt, hogy TQ vaulttal lementettem minden karimnak a fölös cuccait (magyarúl átcuccoltam TQ vaultba). Ma elakartam kezdeni játszani az egyikkel és nem jelent meg a képe. Amint leindítottam, hoy játszak valamelyikkel, visszalép a karakter kiválasztásához, nem tudok játszani a karrijaimmal. ilyenkor mit lehet tenni?

- kisPocok -
  • Isenlord
    megesik:)
  • Ravasak
    ezer éve hajtok az afrodité amulet után most meg mai napi elsö runnal kipotyan :)
  • Isenlord
    ohh,viszatérhet a 14.5k-s dpses avenger korszak
  • Shorlex
    peleus igen. :D
  • Isenlord
    na sax a billentyü, 9fele,jöhet más is,legend act 2 host .
    majd csinálsz egy gamet megnézzük h ugy milyen lesz,nekem a64 3200+ 1g ram 2*6600gt,és 1megás net.

peleus spear?
  • Isenlord
    kedvem mindig van,idöm kevésbé,de ha olyan fele ráérsz akkor ok.
  • Shorlex
    Ó értem, és nagyon sajnálom, hogy nem voltam ott.
    Egyébként ez a kifagyás mi miatt van?
    Illetve nekem nagyon szaggatott a game, főleg akkor, amikor sokan voltunk egy helyen mozgó emberek. A gépem jó, vadi új cuccok vannak benne, a nettel volt a baj? Texture-t meg ilyeneket már direkt levettem low-ra, mégis néha akadozik...

Nem tom lenne-e kedved még multizni?
    Oda tudom adni azt a speart, amit kértél... :D
  • Isenlord
    hát,az ugyisvolt,h kleadtam a xanthippus wuestet,jöttem kifele,te épp kifagytál,lagg volt,rámtámadt egy rakat cirmos,és instant healeztem,pálest ittam,5k healt,és meghalt,na szal nem gáz mondom,ész ez még igyse:)
  • Shorlex
    Isen, érdkelődnék arról a sooth behalt legenden kezdetű mondatról, Te érted, hogy miért... :D
    Bazz, ha miattam volt, haragszom magamra. :D
    Látod, inkább mindig arra törekedtem, hogy berontsak a tömegbe, hogy engem lőjenek, ne Téged, nekem viszonylag magas az armor, res is (pierce max), de lehet, hogy xarba hagytalak?
  • Isenlord
    már 45k monsztát lazán legyaktam ,szal ahhoz még messze jár:) de egyébként avenger is kva sokat halt,mig kicsi volt,és lagg miatt legalább 40 volt:D és nem volt semmi jó cucca most 67 deathnél jár:),de ha kicsit figyelnék és elölröl kezdeném 3-4el meg lehetne simán...
    a sothom is kinyuvadt tegnap egy legend hostnál,sajna leszivattak a cicusék keményen:),de hátt legalább mostmár nem "szüz":)
  • acs
    © Bravoman!

Szerintem a karid többször pusztult el, mint ahány szörnyike van az egész játékban. :D :D :D

( Igaz Manti engem is legyapált vagy 7-8 alkalommal Epicen, de aztán rendeztük a viszonyokat. Ő volt a leg szenvedősebb ellenfelem az egész gaméban eddig. )
  • Shorlex
    nem trudtok olyan cuccot, ami refreshet ad skillként?
    Ha még azzal is fel lenne vértezve a slayer, akkor az halál az ancestralok miatt... :D
  • Bravoman
    Nem vicc, tényleg annyi. :-)
    Párszor úgy voltam vele, hogy uninstallálom a p..ba az egész játékot, de aztán pár nap múlva csak folytattam. ;-)

De ha a 400-al rekordot döntöttem, akkor már megérte! :-D
  • acs
    Hali © Shorlex!

Megkaptad a második csomagot?
  • Shorlex
    manticore nem théba után van, hanem a fayum oázis mellett a sandwept cave-ben de 7364× le lett írva...
    Az utolsó város után mi van?
    Hát a Telkine! :D
  • Shorlex
    400 halál????????????????????
    Huhuhuhúha...
    Ez csak egy vicc, ugye? Túlzás?
    Apám, csodálom, hogy nem untad meg, ha ez nem vicc.
    Amikor egymás után 5×haltam meg mantinál, amíg nem tudtam mit kell csinálni, a hatodikra már csak a lélek vitt rá...
  • Bravoman
    Na, végre végigkűzdöttem magam Legendary-n. Lehet, hogy csak én vagyok béna, de Thane-el kínszenvedés volt. Ahhoz nem volt türelmem, hogy egyesével elcsalogassam a szörnyeket egymástól, így viszont több mint 400 halállal büszkélkedhetek a végére! :-))) Legendary-n alig léptem pár szintet, lvl44-en fejeztem be.

Szerintem jól jellemzi a játék kiegyensúlyozatlanságát, hogy a főmonszták (egy-két kivétellel) sokkal kevesebb gondot okoztak, mint pl. az íjászkodó tucatszörnyek. A Titán a végén pedig a legkisebb kihívást sem jelentette...
  • Grusalak
    A sebezhetetlenség persze csak idézőjelesen értendő... Úgy írom inkább, hogy ~90%os eséllyel minden támadást csökkentené a pajzs védelmi értékével...
  • Grusalak
    Reggel már nem volt időm kipróbálni, de talán vki tudja próba nélkül is: A defense ág Quick Recovery skillje -80% shield recovery time 8. szinten... Ha esetleg plusszos skillekből az ember kirakja a 12. szintet, akkor mennyi az érték? - Úgy vettem észre, hogy utolsó szinteken 5%kal változik, ezért gondolom, hogy 12.szinten már -100% lenne... :-D Több mint fél percig sebezhetetlenség az szép lenne.
    Na vki? Tesztelte már?
  • Shorlex
    Peleus spear?
    Mennyi időt adsz, hogy megszerezzem? :D
    Holnap odaadom.
  • Newfronter
    Köszi szépen megoldódott! :)
  • zsirfecske
    foggalmam sincs mitől van, nekem is előjött ez csak úgy. tedd win98 compatible módba tq-t és megoldódik (tq ikonon jobklikk/properties/compatibility).

quest-es problémát megoldottam régi mentéshez visszatértem és abbahagytam a játékot :)

azért majd még biztos írogatok ide meg okoskodok, de csak passzívan... csáó