23078
-
1.20-ban hunter scatter shot-ja 40 pierce dmg helyett 200 körüli. háhá ebben biztos jobb :) amúgy level req-ből sem csak szigorítások vannak benne, pl. prokopios 35 helyett 32-es szinten hordható lett.
de amiért sztem jobb: ha új karival kezdesz menni és rögtön ráadsz pl. 1.08-ban minden korábbról meglévő lilát még normálon abszolút értelmét veszti a játék, balance viszont rákényszerít, hogy szép fokozatosan cuccolj, ami sztem jobb. mondjuk én beszélek, aki nem is játszom már :) -
Shorlex #7766 Dudi, akkor jön.
Nekem van egy lvl 35 soothom, és igenis xar cuccok nélkül!!!!
Igaz, hogy a DPS egy lehetséges 35-ös karihoz képest elfogadható, de mondom hogy mi az ami xar.
Szar pl. az attack speed-em. Az most kömény 85%-os. Ugye nem kell mondanom, hogy az mit jelent... Szóval kicsit lassú, és ugyan még csak epicen járok, de ha ez nem fog változni, akkor a "mágus öljön amíg odaérnek hozzá, különben behal" elv igen nehezen lesz betartható.
Úgyhogy ha majd felvehetem a jó kis legend cuccokat és lesz legalább 160% atack speed, akkor faxa, addig nekem ciao. Ezzel együtt hozzáteszem hogy még alig haltam be, az is mind az én hülyeségem volt.
1.20-al egyetértek, az nekem sem tetszik.
A champion igenis cuccfüggő. mondom ezt annak ellenére, hogy jelenleg normal lvl 13-on állok és bármilyen tömegbe megyek be, ennek a karinak tök mindegy, mindnekit szétgyepál, hopzzá meg szinte alig érnek.
MI AZ OKA??? -> rajtam van egy armor of the burning blade sapesz, ami ugye legend cucc, ezért lehet engem csíternek nézni, de a str igénye 52 (igen, nem írtam el annyi) és azt egy lvl 1-es kari is felveheti... :D
Na de ha ez nem lenne rajtam, akkor azért csúnyán odacsapnának a jónépek!!! Most, hogy közelgek egyiptomhoz, már azért érzem, hogy a 0% sérülésem, ami eddig volt, lassan a múlté lesz, me ezek a szörnyik is egyre nagyobbat csapnak.
Szóval ha nincs cucc, akkor a champion sem halhatatlan, de nem is rosszabb egy átlag karinál. Ha nem lenne cuccom, max. többet innék, így van a tarsolyomban kb. 120 lötty... :D
A barátnőd championa pedig elismerésre méltó, én is azt tartom az egyik legszórakoztatóbb karinak, mert azért hidd el, nem írt úgy, mint egy jól felépített mágus, ugyanakkor nem is olyan lassított felvétel, mint pl. egy guard. Középmezőny írtásban, karinak az egyik legjobb.
És mit csodálkozol, hogy írt, mint a picsa, ha csupa legend cucc van rajta??????
Nem azzal kezdtem, hogy cuccfüggő??? :DDD -
dudovec #7765 na ennyi badarsagot.
1. a sooth az a kari ami a legkevesbe cuccfuggo.
2. mer lenne barki is koteles a 'szanaszet balancolt' 1.20 al vergodni ahol mindent elbasztak aminek volt ertelme?
3. ami a kihivast illeti, hogy melyik karival nehez.. stb stb, ment itt a szoveg heteken at, hogy a champion igy meg ugy cuccfuggo, meg nehez vele.. namost a csajom kezdett 1 chainpiont, es amig tanfolyamon voltam nyomatta, semmi cuccot nemvolt hajlando tolem elfogadni, (nők gyujtogeto eletmod tudjatok...) szal 0 rol kezdte championnal lany letere, most 52 es legendary kozepen jar, szinte minden cucca lila, es szanaszet üt mindent sec-perc alatt. Asszem a sims2-n kivul nemis nagyon jatszott meg szamitogepes jatekkal.. akkor miis az 'easy fokozat' ? :D
na jöhet a sav a nyakamba , varom szeretettel:D -
Shorlex #7764 Na emberek, csak hogy én is beszóljak valamit:
nincs valakinek ramses's coil (ramseses cuccok közül a kézvédő)??
Mellesleg a sooth nem szar, csak nagyon cuccfüggő.
ez milyen hülye mondat volt: melyik kari nem cuccfüggő ebben a játékban??? :D
Jó az, csak nekem is már a kezdetektől fogva nem tetszik, hogy egy nagy easy fokozat...
Messziről lövöldözni három amúgy is bikaerős löketet, petek, meg minden, hát... Nem kihívás.
De valóban, egy jó kis közelharcos... Hmm az már fincsa.
Most kezdtem nemrég egy championt. Hát, ez nagyon durva lesz... Gondoljatok bele, eddig azt hittem a guardian a legtáposabb kis kari (már hogy életerő szempontjából), de egy champion sem marad el tőle, jobb a sebzése, és képzeljétek el az ancestralokat refreshelve...
Az ám az igazi írtás... :D A DPS-e a béka valaga alatt lesz a slayemhez képest, volley sincs, úgyhogy kicsit majd tovább írt, de számításaim szerin tlesz kb 6k élete, és hát az elég, nem lyan sürgős gyorsan írtani.
Plusz mondom, az ősök megidézve, ha kell és húzós a helyzet refresh... Nyami!!! -
pajzshordozó #7763 Álljon meg a menet?
Miben jobb a 1.20 mint az 1.08?? he? -
szívemből szóltál!
amúgy nemtom mit szaroztok még mindig az 1.20 alatti verziókkal csíterek :) -
pajzshordozó #7761 Na gyerekek nehogy meghaljon a topik beirok néhány botrányos dolgot:
A Soothsayer egy szar
Minden varázsló béna, petek semmit se érnek( jobb egyedül megoldani a dolgokat)
Éljen minden Warfare-os/Defense-os/Hunter-os -
r.i.p.
-
egy h betü lemaradott ups..
24h -
24.... téleg ugynézki halodoklik a forum -
pongi10 #7757 jaja!Már azt kiakasztottam és várom a második részét -
Sacred jóvolt nagyon -
pongi10 #7755 csáó!Nagyon tetszett a TQ.Nem tudna valaki ajánlani valami hasonlót(grafikában és játékmenetben).Előre is köszi -
multispeed #7754 ciao srácok ! 1.15re hogyan tudom feltelepíteni az 1.20 patchet? nem nagyon akar siekrülni. előre is köszi -
pajzshordozó #7753 1.08 nekem egyszer akadt ki, és egyszer multiba ami 2! -
1.08 nekem is folyton kiugrott. 1.20 viszont nagyon stabil és mintha nem is lenne annyira akadós. -
Nem értem, elméletileg anno szarakodtam a reloaded kontra unleashed verzioval, de kilépkedett. Felraktam 1.08-ás patchet, kilépked. :/
A másik, hogy érdekes, hogy a64 3000, 1g ram, 7600gt-n ha nem minden lowon van akkor nem folyamatos a scrollozás -
tienlevy vazzzzzzeg nemigazmáááár
ha nem irogatnál állandoan hanem szépen nyomulgatnál akkor közel van. de igy mesze
-
nem döglött, csak mindenki játszik :D
- kisPocok - -
22 óra telt el az uccsó két post között. ez a fórum megdöglött! -
TienLevy #7747 Babiloniában messze van a második város??? Mert akkor elkezdeném... -
Jozsó #7746 Most fejeztem be a legendaryt avengerrel. Előtte egy oracle-t próbáltam, de ott a legendayban Kína közepén meguntam, mert állandóan meghalt, a lich king meg nem egy túl bátor pet.
Szóval avengeren elsősorban marksmanship ág volt kimaxolva. Legendary a study prey nélkül már nem nagyon lehet haladni. Art of the hunt, és néha call of the hunt.
Earthból core dweller, néha stone form, kis earth enhancement, és a dizájn kedvéért heat shield.
Normálon elég nehéz volt, aztán epic-en magához tért, nem volt már gond. Legendary közepe felé kezdett elakadni, úgyhogy pár szint lépésre visszamentem. Így 54-es szinten fejeztem be. A core dweller miatt a karakter messze életképesebb volt mint az oracle. Plusz skilles cuccokkal 20-as szinten még az 1.2-es titánnak is tartott néhány másodpercig mire kinyírta. Nekem nem volt olyan tapasztalatom, hogy ne a core dwellert támadták volna. Igaz néha jöttek felém, de ha visszatartottam magam, és nem lőttem vissza, ahogy nekem támadtak, akkor hagytak, és inkább a pet-re mentek.
Cucc nem volt túl extra. Majdnem minden cucc zöld volt, dps 1500 körül. -
jujdejo, segitettem valakin,pedig általában nekem kell segiteni mer balf vok:D -
Solutor #7744 Köszi!
Csak el kellett indítani a játékot, futtatni ezt a kis progit, Play TQ és már ott is volt a kis huncut:)
Az Isten fizesse meg :) -
ja igen téleg a tqvaultos izével mindent lát, multkor lett hirtelen egy csomo kari:D -
Shorlex #7742 na ezt nem tudtam. Kösz az nfo-t!!! :DD -
zsotesz #7741 Ha a tqvaultmon el van indítva, akkot mindegy a serial. Az látja az összes karaktert. -
Shorlex #7740 Kemotox, ez az, tuti. köszönöm a kiegészítést! :D
Csak az a baj, hogy ha nem emlékszik az eredeti key-re akkor mi van?? :D
Szegény, van egy érzésem, hogy Helosban fogja találni magát a lóval meg a sámánnal... :DDD -
nah szal mégse reapiros hanem recorverys. character recorvery
elvileg ez az, lehet hogy nem, még nem probáltam meg, csak a nevéböl következtetek hogy ez az:D -
ha minden igaz regeditbe is át lehet irni a kodot.
futtatásba beirod hogy regedit azt ott pedig: HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Iron Lore/Titan Quest.
a kari mentö proginak meg valami repairos a neve:D
tq vaultrol le lehet szedni,minnyá keresek linket is -
Shorlex #7737 Solutor, csak tippelgetni tudok, úgyhogy amit írok ez nem tuti, de megpróbálok segíteni.
Van két progi, amivel esetleb próbálkozhatsz.
Az egyik a TQ Defiler, ez a TQ hírhedt csíter progija, de jó célokra is lehet használni.
Nem tom honnan tudod letölteni.
Aztán van egy másik progi, ami a veszett karikat a sírból is előhozza, de sajnos nem emlékszem a nevére... Egy pár kilobájtos kis xar, és már volt szó róla itt a fórumon, próbáld meg megkeresni.
A harmadik és valószínűbb ok, hogy a leírásodból én azt veszem ki, hogy nem frissítettél, hanem nyomtál egy format c-t, mert különben megmaradt volna a games könyvtárad. Ha ez így van, akkor nem tudom hogy ugyanazzal a kóddal telepítetted-e a gamét, mint először. Ha nem akkor az a baj.
Vagy szedd le a gamét telepítsd újra ugyanazzal, amivel a karit telepítetted, vagy asszem Defilerben lehet kódot változtatni... -
Solutor #7736 Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy win2k-ról átálltam xp-re és van-e rá mód, hogy a mentett állásomat használni tudjam? Bemásoltam mindent a My Games-be a régiből, de nem látta a karakterem :(
köszi előre is -
akarod, töltsd le, játsz ^^ -
tőccsed le és vége a szabadidődnek.
isen rakd fel 1.20-at maxolt scatter shottal és akkor nézd a csontikat. -
Ravasak #7733 mit allarsz letolteni ? -
bcrics #7732 Vki Beszeljen már rá hogy töltsem le,!
nem tudom hogy akaromm-e hjajj de nehéz nehéz
-
semmire ne mfogok tenni, nem fog harcolni a karim ^^ csak lifemax lesz... :) -
Ravasak #7730 Tegnap hullot a harcosomnak ugyhogy nem igazan kell bar sokat nem ersz ha nem tudod felenni kicsit edzeni kene hozzá -
Shorlex #7729 gaben, a fear-en én is gondolkodtam, hogy Isen mit értett ez alatt; nem tudom... :D
a heath reduct valszínűleg a plague lesz, me annak olyan a dolga.
a dark covenant szerintem passzívval jó, bár mondom nem ismerem; maga a covenant mint olyan nem jó passzív nélkül. Valóban leszívja az életed, de majd később, amikor lesz több, mint 5k belőle, akkor nem lesz érdekes. :D
Mondom skillel arra jó, hogy csúnyán dob a DPS-eden, és nagy lesz tőle a löket. :D
Ha jó magas a health-ed, akkor mindenféleképpen érdemes nyomatni, mert erősen dob a sebzésen és legenden az nagyon fontos.
-
gaben01 #7728 Isenlord, Shorlex köszi a válaszokat!
Még néhány kérdés. :) Szóval mi az a "fear", mert ilyen skillt nem találtam; persze lehet, hogy csak én vagyok vak. A health reduct pedig a plague-t akarja jelenteni?
Sajna eddig nem egészen így pakolgattam ahogy írjátok, még jó, hogy vissza lehet csinálni.
bonuszkérdés :) a dark covenant mire jó pontosan? Csak mert 1et dobtam rá, de csak az életemet szívta le cserébe az energy-t töltötte. Inkább vittem helyette piros meg kék löttyöt. :) Persze, ha azt mondjátok, hogy az a tutit, akkor már dobom is rá a pontokat.
Még1szer köszi!