Nekem van egy lvl 35 soothom, és igenis xar cuccok nélkül!!!!
Igaz, hogy a DPS egy lehetséges 35-ös karihoz képest elfogadható, de mondom hogy mi az ami xar.
Szar pl. az attack speed-em. Az most kömény 85%-os. Ugye nem kell mondanom, hogy az mit jelent... Szóval kicsit lassú, és ugyan még csak epicen járok, de ha ez nem fog változni, akkor a "mágus öljön amíg odaérnek hozzá, különben behal" elv igen nehezen lesz betartható.
Úgyhogy ha majd felvehetem a jó kis legend cuccokat és lesz legalább 160% atack speed, akkor faxa, addig nekem ciao. Ezzel együtt hozzáteszem hogy még alig haltam be, az is mind az én hülyeségem volt.
1.20-al egyetértek, az nekem sem tetszik.
A champion igenis cuccfüggő. mondom ezt annak ellenére, hogy jelenleg normal lvl 13-on állok és bármilyen tömegbe megyek be, ennek a karinak tök mindegy, mindnekit szétgyepál, hopzzá meg szinte alig érnek.
MI AZ OKA??? -> rajtam van egy armor of the burning blade sapesz, ami ugye legend cucc, ezért lehet engem csíternek nézni, de a str igénye 52 (igen, nem írtam el annyi) és azt egy lvl 1-es kari is felveheti... :D
Na de ha ez nem lenne rajtam, akkor azért csúnyán odacsapnának a jónépek!!! Most, hogy közelgek egyiptomhoz, már azért érzem, hogy a 0% sérülésem, ami eddig volt, lassan a múlté lesz, me ezek a szörnyik is egyre nagyobbat csapnak.
Szóval ha nincs cucc, akkor a champion sem halhatatlan, de nem is rosszabb egy átlag karinál. Ha nem lenne cuccom, max. többet innék, így van a tarsolyomban kb. 120 lötty... :D
A barátnőd championa pedig elismerésre méltó, én is azt tartom az egyik legszórakoztatóbb karinak, mert azért hidd el, nem írt úgy, mint egy jól felépített mágus, ugyanakkor nem is olyan lassított felvétel, mint pl. egy guard. Középmezőny írtásban, karinak az egyik legjobb.
És mit csodálkozol, hogy írt, mint a picsa, ha csupa legend cucc van rajta??????
Nem azzal kezdtem, hogy cuccfüggő??? :DDD