Jozsó#7746
Most fejeztem be a legendaryt avengerrel. Előtte egy oracle-t próbáltam, de ott a legendayban Kína közepén meguntam, mert állandóan meghalt, a lich king meg nem egy túl bátor pet.
Szóval avengeren elsősorban marksmanship ág volt kimaxolva. Legendary a study prey nélkül már nem nagyon lehet haladni. Art of the hunt, és néha call of the hunt.
Earthból core dweller, néha stone form, kis earth enhancement, és a dizájn kedvéért heat shield.
Normálon elég nehéz volt, aztán epic-en magához tért, nem volt már gond. Legendary közepe felé kezdett elakadni, úgyhogy pár szint lépésre visszamentem. Így 54-es szinten fejeztem be. A core dweller miatt a karakter messze életképesebb volt mint az oracle. Plusz skilles cuccokkal 20-as szinten még az 1.2-es titánnak is tartott néhány másodpercig mire kinyírta. Nekem nem volt olyan tapasztalatom, hogy ne a core dwellert támadták volna. Igaz néha jöttek felém, de ha visszatartottam magam, és nem lőttem vissza, ahogy nekem támadtak, akkor hagytak, és inkább a pet-re mentek.
Cucc nem volt túl extra. Majdnem minden cucc zöld volt, dps 1500 körül.