23078
  • zsirfecske
    telepítés után 1.01 to 1.20 peccset feltolod és gamecopyworld.com-ról leszedet a fixed exe-t hozzá, felülírsz vele és kész. eredeti exe kell a peccs feltevéséhez tehát legegyszerűbb ha újrarakod a játékot. mentések a C:\Documents and Settings\<user>\My Documents\My Games\Titan Quest mappában, nem árt lementeni néha.

1.08-cal kb ugyanez van. üdv
  • 7Ryan7
    Jah a warlock az ténleg durva sajna én összeszedtem vele 12halált de az biztos hogy haladtam vele mint a gép! 100%recharge-val + lethal:D 49 lvl fejeztem be a gámét eddig ez volt a rekordom az oracle-val csak 53as voltam! Sietni akartam nem volt már kedvem megfontoltam játszani csak mentem és mentem! Igaz igy elég nagy volt a külömbség köztem és a monszták között de akkor is simán ment! Bajt nem is ezek okozták hanem a bossok mert eddig a rangerrel és a oracleval csak messziről öltem őket de közelharcos karinál egész más taktikákat kellet alkalmaznom és mire rájöttem addigra megesett hogy meghaltam! Harcos kariknál sokkal jobban számít a reflex is! Gyorsan és pontosan kell velük ölni mert ha hibázol akkor általában meghalsz:D Meg kell ám a joo cucc is dögivel mert xarokkal semmit se lehet a harcossal kezdeni! Ezért kell a Tqvault vagy a multi mert harcossal nagyon nehéz összegyüjteni zsír cuccokat!
  • SAX
    Sziasztok... egy gyors kérdés...
    Olyan gondom van, hogy Athén felé (pontosan nemtudom megmondani most a helyet, talán nem is olyan fontos), van egy rész, amikor egy ilyen romos épületcsoporthoz érek, csontvázak, stb. A gondom az, hogy ha teleportálok, kilép...
    Próbáltam patchelni, de ha felrakom a patcheket, a crack nem megy vele, ha pedig nem patchelek, szinte mindig kilép...
    Van erre valami megoldás? Nagyon jó lenne a játék, szívesen játszanék vele, de így elég nehéz, gyk. képtelenség.
  • zsirfecske
    támogatlak! abban is hogy 1.08-at 1.20-szal keverni már télleg túlzás...
    meg abban is, hogy igenis azis számít, hogy hogy néz ki a kari, nevéhez képest milyen harcstílust használ stb. istenem nekem még a kaszt neve is fontos, ha nem tetszik nem indítok olyat egyik rpg-ben sem :)

shorlex: tracker set csak fullosan jó akkoris, úgy szép és hunternek leg/armgard azért nem csak a plusszok miatt kell. jócuccok amúgyis.

7ryan7: húhú akkor ez a táp karid mennyit sebezne a brigandom huntmaster íjával tejósiten. kíváncsi lennék azért...
  • dudovec
    amugy a warlockomnak 1 deathja van, 49 esen legend kozepen, azt az epic bika okozta... az valami nagyon durvat nyom;) mondjuk erdekes h baratnom elsore lenyomta champel legenden, kozelharcossal;>
  • Varian
    "tedd fel az 1.08-at és ott gyakjál, aztán ha majd lesznek jó cuccaid, akkor nyomass 1.20-at"

Érdekes játékstílus, én biztos hogy nem fogok így játszani. A cuccátadásnak sem látom sok értelmét, amikor diablóztam akkor is megtalálósan játszottam, számomra sokkal élvezetesebb ha egy karakter maga találja a cuccait nem pedig rárakok minden jó cuccot.

1.20ban meg szépen esnek a jó cuccok nekem legalábbis, szet is és kék tárgyak is.

A rangerem meg csak ijász lesz, ranger ne dárdázzon sztem.

Persze mindenki úgy játszik ahogy neki tetszik, csak leírtam a véleményem.
  • dudovec
    szerintem a health reduction az vitality damagenek szamit..
    mivel az undeadnak meg a contruktnak nincs vitalityje, arra nem hat..
    Egyebkent nemtom lekapja e oket, mert ugy van h mindig az aktualis eletet szedi le %ban, olyan mint a static field diabloban, csak meg stunol is.. (undeadot is, a construktot asszem nem)...
    Gondolom a vitality damage resistance eseten nem kap le annyit, amivel legnden megvannak aldva sztem a bossok, de a deathchill auranak a 3 ik passivja lehuzza a vitality dmg resistet, a zaszlo ha meg igy elkezd 'langolni' akkor azmeg lehuzza a damage meg a stun resistet, szal ezek igy buntetnek. Az hogy resist mellett mennyit szed le a bossrol, nemtom, bosstol fugg, resistol nameg attol h mennyire eros a deatchillem... De latod h milyen gyorsan lekapom a manticore eletet, persze lehet a lich meg az outsider is elkapta, de sztem az a nagy 2-3 ugras az elejen nekem koszonheto.. lathato h maxon van az elete, elkezdem castolni a hornt es azonnal leviszi.. de majd 1x kiprobalom, hogy csak ancestralokat idezek, mer azoknak nincs reduction, aztan megnezem ugy hogy viszem a bosst.
  • Shorlex
    Te Dudo, elvileg egy instant war horn 4× lenyomva kinyír mindenkit, nem?
    nem tudom hogy a 25% reduction, amit ad (vagy pl. a farkasoknál is az ő reduction-ük) az alapból mindig megvan akármilyen resist ellenére?
    Azaz ha nyomsz egy war hornt, akkor lemegy az élet 25%-kal, ha tetszik, ha nem? Ha nem így van, akkor melyik resist blokkolja? és esetleges blokk mellett mennyit vesz le mondjuk egy bosstól?
  • Shorlex
    a DPS nálam is ryan karijának megfelelően alakul, csak nekem ugye nincs oak, de így is van 4400 life, ami nem sok, de túl lehet vele élni.
    hogy mi kell hozzá íjásznál?
    tracker setből sem minden, me pl. egy conqueror bracer többet számít, egy athena greaves szintén.
    apollos will gyűrűk alapok, és nekem afrom van a life és a res-ek miatt, de különben ha még felpakolsz egy pendant of immortal rage-et, vagy egy myrmidons pendantot, akkor minenkinek KO.
    Na ehhez jön egy fury of the 3 amazons dárda, ami kifejezetten slayerre van kitalálva.
    És mindez nálam csak aurával ennyi DPS... :D Se zászló, se call... És ha az is van, hmmm
  • Shorlex
    manticore nincs csak epictől, hydra meg csak legenden.
    manti fayum oasisnál van, északkeleten egy barlangban, hydra meg az athén előtti mocsárban.
    És ne feledkezzünk meg talos mesterről (közvetlenül myno labirintus előtt) és dragon lichről (orient, egy barlangból kijövet valahol egy külön kijáratban, azt nem tom így belőni pontosan).
    Ezen a junik bosook. 1.08-ban erősebbek mint titán. De azért az a bika sem semmi már epicen is, ami a jade palace előtt van...
  • 7Ryan7
    Nekem csak a legendarys titánból esett ki a ful szet ugy hogy kb. a felet az Oracle-val szedtem össze! Én hp-ra semmit se raktam de igy is van 5200 felett életem heart of oak-kal és bőven elég! Dex-re nyomtam sztem a legtöbbet(800as az értéke), intre semmit, Str-ra meg össze-vissza! Resistem-nél csak a tűz és a pierce van 0% fölött(2 apollo will miatt) mert sajna a tracker's set kevés resistet ad:( Dps call of huntal meg farkas aurával 6500 feletti Herackles-bowval! De általában Artemis bowval megyek mert 21%os healt reaductionja elég de igy is meg van az 5800as Dbs!
  • mex23
    Köszi. Na majd átnézem mire pakoltam.
    Esetleg valaki meg tudná mondani h a tracker set kieshet e epic titan runnal? Meg esetleg még azt hogy mit szoktatok ijjász karira pakolni h mindenkinek 3-4k+ HPja van meg resist meg mittomén mi és mellé 3k+ DPS. :) Nekem jelenleg 51en 2200, ami nem tűnik soknak, a resistek meg -70 és 50% között változóan.
  • dudovec
    A farkas pedig teny h jo, de azer orinten kapnak majd az arcukra, de persze ha melletuk vannak a warriorok is, akkor azer joval kevesebbet kapnak.
  • dudovec
    Shorlex: valahogy ugy, de nem allok, hanem enis dolgozom folyamatosan, rakom a zaszlot meg shift+bal klikkel nyomom a War hornt megallas nelkul, ez az 1 tamado skillem van, de ehhez semmien attribute nemkell..
    Es mondhatjuk h eleg durva.. Ugyhogy van kb 450 koruli intem a cuccokkal, es minden mas lifen van.

Hogy, hogy jutottam el 36 ig recharge nelkul..?:D hat mimassal mint ternionnal:) Ment is vele gond nelkul, 1x haltam be a karival, de akkor 10x ugyanattol a csontitol, ugy hogy akkor epp jott velem egy druid is.. 32 esen.. mikor megolt 6 odjara minket, alt taboltam, h ezt felkell vegyem frapsal, de valamer nemvette fel ez a fostalicska.. durvan bugos csontvaz volt epic labirintusban, persze ez mostmar nem fordulhatna elo instant War hornal..
  • Snjz
    Ja mégegy kérdés! Merre találom a Manticore?-t mert ugye a Typhon megálított de hát ő van a végén nemde? És manticore-al eddi nem találkoztam. Kösz.
  • Shorlex
    valaki meg tudja mondani, hogy a bika a jade palace előtt mire sebez? mert a tűz az rendben van, de van amikor elkezd egyet ugrani, nyom valami szintén tűz jellegű dolgot, és fire resist ide, vagy oda, 8500 healthnek mindegy, azonnal meghalok ha véletlenül elkezd fagyni a game.

Bazz, ugyanolyan gyilkos valami, mint az act2 telkine fénye, vagy manti, talos, ha nem erősebb...
  • Snjz
    Kösz.
  • Snjz
    Kösz nem fontos.(és a szívem is fáj). De tényleg mi is ez a titanrun? csak urnderground TQ-s szleng?
  • Shorlex
    A titanrun:
    1.20nál nem csodálom hogy nem tudod... :D
    szóval ha már végigmentél a pályán, és visszamész ugyanoda (azaz pl. elérted már az epic fokozatot de mégis normalon kezdesz el játszani, vagy legend-epic, mindegy) akkor mindig az olymposon találod magad.
    na ott fogod magad és elkezdesz rohanni mint az őrült, nem gyakod le az nmy-ket hanem csak rohansz és rohansz közöttük, amíg elérsz Typhonhoz, azt legyakod (1.08-nál semmiség, csak vigyázz hogy a szobrokat ne találja el), és összegyűjtöd a cuccot, amit dob.

Akinek sok junik cuca van, az a 80%-át mind így szerezte (akármilyen áttételesen is).
    Aztán fogod magad, kilépsz és az egészet kezded előről.
    A célja, hogy minél több junik cuccot gyűjts össze.
    Van olyan hogy 20 runig nem ad semmit, de van olyan is, hogy egy runon belül ad 4-et. Random... :D Nálam azért max három négy olyan run van, hogy semmit nem ad, de általában vmit szokott, még ha ugyanazt is sokszor, ami már van.
  • zsirfecske
    vaultomban van feles tracker's armor meg legguard ha gondolod. de ezzel vsz csak fájdítom a szíved, mert 1.20 van fent és így nemtom áthamachizni.
    amúgy nem hinném, hogy a cuccok konvertálódnának, csak másképp olvassa be az új verzió. sztem. trackernél meg tökmindegy amúgyis.
  • Snjz
    bocs. t/l szóval Shorlex.
  • Snjz
    OK. Köszi Shortex! Figyu szóval akkora kezdő vagyok ,hogy nem vágom mi is az a "titanrun". Asszem megfogadom a tanácsod, felmegy az 1.08!!
  • Shorlex
    figyelj 1.20-al is működik és jó a champion, csak jó cucc kell hozzá.
    Nem a kari miatt kell feltenni a 1.08-at hanem a cucc miatt, ugyanis ha 1.20-al nyomod először, akkor nincs titanrun, nincs cucc, nincs semmi.
    Én pl. nyugodt szívvel tenném fel az 1.20-at ha valamiért nagyon szeretném, mert annyi lilám van, hogy összexarom magam tőlük, de soha nem kezdenék 1.20-al

Sajnos nem tom hogy a patchek között milyen az átjárhatóság. Ezért is félnék feltenni: nem tom hogy megmaradnának e a dolgaim.

Levy:
    A kis falu alatt a híd a helyes út. Ott van a fountain is, ebből is rájöhetnél. Ami jobbra vezet meg kicsit felfelé, az csak egy nagy tér, de nincs ott út. Ne legyél lusta ha kell körbemenni addig, amíg eléred a pálya szélét és akkor látni fogod, hogy mi a helyes út.
  • zsuperman
    mindig lefagy az eljén amikor ki akarok jöni az első barlangbol tud valaki segiteni köszi kell valami hozzá vagy mi
  • pajzshordozó
    Nem akar valaki 1.08-as tracker cuccokat adni????? Bármit megadok érte;)
  • TienLevy
    De a kis falu alatt van egy híd is. Arra mi van? Tudom hogy felfelé is van út csak kicsit széles:D
  • Snjz
    Az 1.08-al működni fog ez a kari amit 1.20-ban kezdtem vagy fejleszthetek egy ugyanilyet?

De azért ez tényleg ki****ás. (már vagy 30-szor meghaltam sztem csinálok egy másik karit.)
  • Shorlex
    tedd fel az 1.08-at és ott gyakjál, aztán ha majd lesznek jó cuccaid, akkor nyomass 1.20-at.
    Hidd el, az 1.20-at jórészt a már sokat játszóknak szánták, mert a kezdőnek nincs semmije és totál ki..szás typhon ilyen ereje, ha nincs cucc.
    Hagyd az 1.20-at úgyse nyújt semmi extrát, azt majd egy hónap múlva felteszed.
  • Shorlex
    Jade palace - kicsit megtévesztő.
    Ami ott van portal (arra a névre van írva) az egy kis falu, a Jade palace pedig délnyugat felé van.
    Találd meg az utat, néha szűk ösvények vezetnek felfele, és vigyázz a bikával majd. :D

Aztán palace után lemész, visszajutsz egy kis úton és mocsáron át chang an-ba. Ott már nyitva lesznek az ajtók. Nem vagy messze a végétől, kb. egy óra játékidőben, vagy annyi sem.
  • TienLevy
    Hy all! Babylonia vége nagyon össze-vissza van! Most vagyok az utolsó előtti városban(Jade paalce) és azt se tom merre menjek, mert lehet vagy 4felé menni. Meg még az előző városban 2kapu egy quest miatt zárva van! ÁÁÁÁÁ
    De remélem továbbjutok:D
  • Snjz
    Kösz! A refresh/ancestral-ra akarok gyúrni! ezek szerint még jónéhány kör vár rám mire végre normalon legyúrom a typhont.
  • Shorlex
    1.20-at ne tegye fel, akinek nincsenek jó cuccai: mire gondolok?
    100% energy és health elszívás resistance kell, és ha az megvan, akkor csak vigyázni kell a sebzéseire, de legalább nem tud "újratöltődni".

Ez a titka.
    Szerezz ilyen cuccokat, különben bajban leszel.
    Bár én is champpel vagyok már legenden, de próbáld meg elérni a refreshelt ancestralokat (asszem az normalon még nem megy, nincs elég skill...), azok legyakják helyetted. Tapasztalat. :D
  • Shorlex
    Hunter ág:
    volley, volley és volley - hidd el, bejön az elég gyakran mondjuk egy 190% attack speed-nél, főleg egy tracker szettben, ahol kb. 10-ig felviheted a lvl szintjét.
    Art aura kimaxolva (find cover nem olyan fontos, és ha vannak jó movement cuccaid, akkor a másik sem, de mindkettő megér egy-két pontot, főleg ha lesz mondjuk egy afro-d) orrvérzésig, call orrvérzésig, study szintén.
    Én szeretem a herbal remedy-t is, de az spórolható, wood lore max, monster lure ensnare nem kell, de ez utóbbit én normalon és epicen egy darabig használnám study helyett, hasznosabb.
    gouge nem kell
    take down és marksmanshippel nekem az a bajom, hogy összesen a kettő 58 skill, ami önmagában 20 lvl-t igényelne. Na ezért nem szeretem és ezért jó kari a slay, mert ott elég az onslaught, az meg kimaxolva 10 lvl-t használ, vagy annyit sem. viszont a take down a lethal strike-hoz hasonló brutál sebzés, és ha nemcsak íjászkodsz hanem dárdázol is, akkor ha kell passzív nélkül de kifejlesztésre érdemes.
    De ha nincs onslaught, vagy más bal gombra tehető skill, akkor kénytelen vagy fejleszteni őket, amennyire csak lehet, de csínján, mert másra is kell. A hunter nagyon zabálja a skilleket.

Ennyit tudok kedvenc skillemről mondani. :D
  • Snjz
    Szasztok!

Überkezdő vagyok. Nemrég próbáltam ki a game-t. Egy champ-ot kezdtem fejleszteni warfare/nature. Az utolsó telkyne-ig semmi gond, de a TYPHON az az amit nem tudok lenyomni kibaerős aza monszta. Szóval ezt így hogy??????.
    Hozzáérni se tudok mert szaladgálok a spelljei elől.Pedig elég magasak a resistjeim. JA 1.20 lehet hogy ez a gond? valaki valami tipp? előre is kösz.
  • mex23
    Köszi a választ.
    Egyébként hunter ágon mi számit olyan skillnek amit mindenképp érdemes maxolni ha ijjászkodsz és mi az amit el lehet spórolni? Nemrég épp átalakitgattam a karaktert, de elég nehéz megitélni 1-2 skill-ről hogy mennyire is hasznos, mivel DPSbe nem számolja be, más mobok más resist-tekkel rendelkeznek, igy összehasonlitani sem könnyű minden esetben ezeket, stb(pl átpakoltam a static charge-t scatter short arrow-ra, majd leszedtem és tovább raktam call of hunt-ra). Ilyenekre gondolnék első sorban, hogy flush out, scatter short arrow, exploit weakness, volley, gouge, trail blazing. A többiről úgy érzem tudom h mi is tetszik és mi nem.
    Valaki esetleg tudna pár sort irni ezekről h jók e vagy sem?
  • Shorlex
    Hát nem tudok erre mit mondani...
    Mondom, nekem is sokáig tart a hydra, de engem sosem talál el, pedig nekem csak az onslaught-ból van 40%. Na jó, nagyon ritkán rám lehel, de télleg az a titka, hogy jó resistjeid legyenek, és ha nekem jön a fújásaival, akkor gyorsan iszok egyet és túlélem bőven... De alapvetően nem talál el.

Ami az onslaughtot illeti: adott fegyóhoz nem pont az a legoptimálisabb, kiváltképp íjásznál. De én ugye weapon swapolok, és használok dárdát is, íjat is.
    Na most arra nincs kapacitás (skill pont elég), hogy marksmanshipet, take downt meg minden szart kifejlessz, ehelyett kizárólag az onslaughtot használom, kvázi spórolásképp mindkét fegyó bal gombjára. Azért ne felejtsük el, hogy az onslaught is k..va jó, főleg nekem a slower miatt, mert így más reliceket tehetek az íjakra, meg a dárdákra, de tény, hogy nem a létező legoptimálisabb hunter fegyókra. De attól még nagyon jó!!!
    Persze ez csak slaynél van így, más kariknál ugyanis nincsen hunter és warfare egyszerre. :D
  • Shorlex
    Hát, el kell mondjam jól döntöttél, mert azóta is fáj a szívem...
    Ugyanis nekem is bejött ez a bug, kétszer egymás után!!! :D
    És valóban vérző szívvel kapcsoltam ki a gamét, mert nekem akkor még megvolt mind az öt, hja

Dudo:
    Igaz, amióta farkasaim vannak, ahogy írtam is, azóta úgy megyek legenden is, mint az állat, azelőtt azért voltak fenntartásaim ,még ha gondjaim nem is. De ez a farkas aura (a str pack) ami rám is érvényes egyszerűen zseniális és durva erőssé tesz!!! Azért írtam a farkasokról hogy rájuk sem ismerek, mert epicen (ahol azért már nem az a kategória mint normalon, de úgy látszik legendre exponenciálisan fejlődnek) behaltak sokszor és könnyen sok helyzetben.
    Most meg legenden le sem megy az életük, kicsit sem, igaz hogy még csak ócska szatírok ellen harcoltak és lesz ez így se, de akkor is.

Muszáj közelharcolnom, mert valamiért nekem az a perverzióm, hogy beállok egy tömeg kellős közepére, és gyakok converted to health fegyóval, sosem megy le az életem. Na azért legenden ez nem lesz ilyen egyértelmű, de ha csak annyit elérek, hogy feleannyit iszok, már jó vagyok.
    Szóval a Te necro karid nagyon tetszik, de télleg semmi mást nem csinál, mint castol, és nyomatja a lich mellé az outsidert meg az ancestralokat. Ha jól értelmezem, és szinte semmit nem tettél str-re, csak life-ra, akkor ez azt jelenti, hogy Te télleg kizárólag csak mész a petek mellett és állsz mint a bálálm szamara meg túlélsz? Mert hiába van akár -req-es cuccod, akkor is egy jobb fegyó már nem fér a kezedbe, vagy rosszul látom?
    És ha a válasz erre az hogy igen, akkor egy dolog nagyon érdekel: hogyan jutottál el odáig? mert az ok, hogy már van mindenféle peted, de valahogy odáig is el kellett jutni, és az csak közelharc lehetett? Ezek szerint volt vagy 100 DPS-ed lvl 30 körül is, vagy hogyan van ez? :D
  • Ombika
    Honositasrol meg semmi hir?! :S
  • Grusalak
    Azért megjegyzem, hogy amikor majd téged lassítanak le, akkor nem fogod ennyire szeretni...
  • Mephike
    Amúgy azt kell mondjam, hogy közelharcosnak továbbra is az egyik legjobb dolog a slow attack. Szerintem kisebb csalás a játékban:) Akit megütök, az van úgy, hogy felemeli a kezében lévő fegyvert, és ideje sincs ütni, mert mire lassítot felvételként rámütne már halott. Vagy egyszerűen féreállok az ütése elől:)