23078
-
:< kár. és warwind? megéri?
igazabol valami jó build kéne inkább melee(nem full summoner, az nekem kicsit uncsi) spellbreakerre. -
Dual wield szerintem alapból felejtős, én elbohóckodtam vele epic elejéig, de onnantól esélytelenséged felhábortító. Javaslom vmi ütősebb pajzs beszerzését.. -
1.08 alatt játszó emberkét keresek, akinek lenne kedve csereberélni pár legendary cuccot. Engem első sorban a trackers szet darabjai érdekelnének. Akinek van ilyen pls szóljon, dánke..
-
hi!
spellbreaker dual wield max + warwind-el hülyeség?
+persze deathchill aura -
silvertiger #8082 Csá!
Szerintetek Assasinal mekkora kihívás lesz a Typhon?
Most álltam neki Játszani vele, eddig Elementalist-al nyomtam de nem volt túl érdekes? -
Snjz #8081 Ja hogy farkasok! Akkor ez lehet a másik probléma ami miatt nekem nem sikerült! Nem szeretem a Pet-eket.(kiv.ancestral horne) Jobb szeretek magam irtani. Az én championom a dual wield-es warfare vonalon volt erősebb, a nature csak a heart of oak ban volt nyomva. De ez volt a legelső karim és lehet hogy rossz volt a "build". -
dudovec #8080 sokadjara kerdezem, de:
-van valakinek 'mantle of amun ra' ? fontos lenne elegge, vagy egy legalabb 37% rechargeos hood, nekem sajna 34 es van csak, de az armor lenne a fontos igazan.
az pls szoljon:) -
Jozsó #8079 Hali,
A végére kifigyelte a ritmust, és rájött mikor kell szaladni :-)
Egyébként epicre kicsit feltámadt a kari, hiszen a farkask drasztikusan erősebbek mint normálon.
(egyébként pont azért indította, mert megunta, hogy az elementalist túl könnyű :-)) -
Snjz #8078 Szasz Jozsó!
Nem mondom hogy nem lehet kinyíni 1.20-ban Chmap-al(normalon). Nekem nem volt türelmem keringeni
körülötte. De tisztelet a kitartásért a feleségednek
. Azért kezdtem egy másik karit mert a normal nehézségei a titánnál előrevetítették azt a kérdést: "hogy fog szerepelni ez a champ epicen és legenden?". A life leech-el hogy bírkózott meg a nejed? Cucc?
-
Jozsó #8077 grayfox, standard mód nincs rá, cheat-tel megy.
Snjz, feleségemnek champion a második karija. Még 1.08-ban indította, akkor még nem volt rossz, gondoltuk az ancenstral horn + refresh kombó ütős lesz. Azóta kicsit megváltoztak a viszonyok, viszon azt nem hagyta, hogy a Typhon kifogjon rajta! Az igaz, hogy majdnem egy órát keringett körülötte (volt olyan, hogy kb. 1 mm élete volt a monstának, mikor kifogyott az élet itala. Gondolta, hogy mostmár csak azért is kinyírja, de sajnos behalt. Persze mire visszajött újra full erőn volt az ellenség), de kinyírta! (egyelőre normálon). -
van valamilyen mód resetelni a karit teljesen?
azaz csak a pontok maradnának meg újraelosztani + mastery választások :) -
Snjz #8075 Szasztok. Korábban írtam, hogy hogy szívok 1.20-ban a champion-al.(Kezdő vagyok).(Typhon hoz hozzá se tudtam érni)!!! Na most kipróbáltam hogy építek egy Ranger csajszi-t. Egyenlőre a Hunter ág van keményítve, 33lvl a nature ből csak a refresh-t akarom elérni. De ez a kari így is messzemenően eredményesebb mint a dual-os championom volt. kb 15 mp alatt nyomtam le a Titán-t.(tom hogy ennél vannak jobb eedmények de kezdőként ez nagy élmény volt a szívás után.) Korábbi verziókat nem próbáltam de 1.20-ban a Hunter nagyon kemény.
. Beleszerettem.(Ja persze köszönhetpen annak is hogy találtam egy 89%-os life leech resistance-es tógaféleséget.
-
Tényleg, mikor megy már le a program ára? Még mindig annyiba kerül int megjelenéskor:( -
Na a hétvégén legenden aprítottam végre. Sajnos eleinte cumi volt a dolog, mert a madarak széjjel szedtek, igen a wariorom nem bírta, gyanítom a pierce resistem volt sovány (10 halálozás, még jó, hogy a szintlépés már megvolt elötte).
A zászló behozta a hozzá fűzött reményeket, de néha még így is megmakkantam néha (főleg este amikor kevesebb az fps, ki is kapcsoltam a napszakváltozást így nincs annyi "teleportálás").
Aztán összeraktam végre egy kis eszenciát, ami a slow attackot ad, és most ismét tarol a kis harcosom. Berontok középre, lenyomok egy zászlót, kürtözök, ütöm a kába népet, majd amikor a maradék magához tér, forgás, és már kész is, mert utána olyan lassúak lesznek, hogy meg se tudnak moccanni:)
Jó ez a játék nagyon, rengeteg taktikai dolog van benne. Már most agyalok, hogy milyen varis karim legyen... Ötletek?:) -
hehe kozben rajottem, hogy recharge=cooldown.. sok blizzard játék miatt nem esett le :P
amugy nagyon nagy a game, sajnos ráálltam rendesen, már alig várom, hogy hazaérjek melóból :) fenébe..
-
én meg arról beszéltem na. ezzel túltárgyaltuk akkor :) -
Shorlex #8070 Fecske, persze hogy nem tiszta íjászról beszélek.
Tudod, a slayer az más. Az biza weapon swapos kari. :D -
Shorlex #8069 Tudod miért tetszik annyira? Mert ha egy picit is ügyes vagy, nagy nehéz vele behalni, hiszen a petjeid írtanak, ergo mivel az nmya részedről nem észlel támadást, téged sosem fog baszogatni, csak a peteket, akik meg a legerősebbek a gamában.
Én pl. tegnap ismét visszatértem kicsit a slayerhez és bizony azt kell mondjam, hogy élvezetesebb talán a gama, mint egy ilyen necroval, hiszen nagyobb behalási esély, nagyobb adrenalin :D Viszont sokat kell vele innom. petem nincs, csak ritkán az ancestralok (ugye nem 100%reces kari) és azokat így csak bossok ellen használom, hiszen vagy 5 perc a recharge ideje...
Illetve a másik bajom vele, hogy a health potion egy dolog lenne, de bazz, már energyt is innom kell majdnem annyit, mert ugye lgenden íjász végigtolt study nélkül ne menjen, mert az megszívós. Igen ám de olyan kicsi az nrgy, hogy mindig inni kell.
Szóval a slay egy nagyon jó kis kari, de hihetetlenül potionfüggő. Sokat kell vele inni, és ott aztán nincs pet, amit gyaknak az nmy-k: azok biza jönnek nekem a pofámba és igen nagyot sebeznek mán... :D -
dudovec #8068 http://www.youtube.com/watch?v=bGsFilCw90c
egykis fun lightningal:) -
Lyan Kyj #8067 ezt a gloves-t elfogadnám:) -
dudovec #8066 Azer annyira nemkiraly a csavo:D -
Tracker's Gloves
170 Armor
44% Fire Resistance
+34 Dexterity
+66 Offensive Ability
+41% Attack Speed
+1 to Volley
+2 to Study Prey
Tracker's Leg Guard
170 Armor
48% Cold Resistance
+45% Health Regeneration
+34% Movement
+2 to Exploit Weakness
+1 to Trail Blazing
najó mostmár elég legyen, te nem íjászról beszélsz akkor. azért egy igazi dexes pierce hunternek majd 500 körüli str req armorokat alapból nem tudsz adni, plusz ilyennek 6 skillpont hunter ágban csak jobban bejön mint 2 warfare/1 defense pont. jó + %dmg-ben jók ezek az athena/conqueror cuccok, de pl. movement és att speed-ben is csirkébbek. beee... -
-.- 100% recharge, az nem tiszta :)
mi is az? :)
thx! -
Shorlex #8063 Keress rá dudo spellbreakerére a youtube-on (írd be vagy azt hogy dudovec, vagy azt hogy necro, vagy mást :D).
na az az igazi spellbreaker kari.
Szigorúan csak 100% recharge legyen, különben szerintem nem jó kari, szétkapják, és nem írt eléggé. De egy 100% recharge pettel írtó kari, hmmm.
Mondom, nézd meg, tetszeni fog. Építs ilyet, különben szerintem megszívod. ebben az esetben olvass vissza egy két oldalt, minden le van írva, beszéltünk róla.
Ha mégsem tetszik, akkor még talán egy közelharcost építhetsz, de szerintem olyan kicsi az élete, meg olyan szar a DPS-e, hogy azzal egy nyűg.
A spellbreaker arról szól, amit dudo csinált. -
Shorlex #8062 Pontosítsunk.
Azt mondtam, hogy a relicezés junikra nem az, és arra mondtam példának, hogy ha úgy nézzük, akkor a vaultozás is az lehet, és arra mondtam néhány olyan példát, ami ugyan eltérő megjelenési formával bír, de alapját tekintve azonos pl. a junik relicezéssel.
Azóval én nem mondtam azt, hogy az csít. De hogy csíter vagyok, az szent! :D
Trackerből szerintem egy íjásznak még a mellvért is jó, de pont ez a kettő van rajtam. Egy conqueror kézvédő és egy athena sokkal többet számít. Kéz, láb tracker cucc nem kő. :D -
hi!
spirit + Warfare -ra van valami jó build? (vagy vmi oldal ahol leírnak egyet kettőt) :)
strenght/int -nek hogyan kellene megoszlania?
thx -
Menő #8060 Hali nem tudna valki segíteni? Mert elekadtam egyiptomban amikor amikor két dolgot kell fölszedni az egyik megvan a másik az a Hand a Balance azt hol lehet megtlálni? -
dudovec #8059 Trackerbol csak a hood a jo:P
btw Shorlex parhete aszontad a cucc atadas csit, te kis csiter
-
nekem számít a kinézet meg a körítés, legtöbbeknek nem ezt elfogadom. amúgy pierce dmg-re épített íjászom volt, akinél a +800% pierce dmghez kellett a tracker set bónusz. más esetben persze igazad van, ne szívd fel magad :)
-
Shorlex #8057 Figyelj, nagyon örülök neki, hogy Neked van rá 78 órád, hogy végigmenj a gamén, nekem nincs.
Ezért van az, hogy átadok cuccokat egyik karitól a másiknak.
Ebbe moist azért ne menjünk bele, mert már tizenétszer legalább kimerítettük ezt a témát, de ebben abszolút osztom Dudo véleményét:
nekem már túl unalmas (lenne) ahhoz a game, hogy minen karit előről kezdjek és leleményeskedjek. Minél gyorsabban el akarok jutni legendre, hogy lássam mit tud a kari. Asszem így szólt a mester, én meg csatlakozom.
Persze ha te nem adsz át, és csak szigorúan a saját dolgait hordod, ám tedd, de hidd el, még max 2 kari és kurvára unni fogod te is a szarakodást, és biza pakolsz majd ezerrel.
Ami a rangert illeti: ha íjászkodni akarsz vele, ám tessék, de majd nézel szépen nagyokat, amikor mondjuk legenden egy tigerman peak leader, vagy netán hero "odaér". Mert akkor aztán nincs dárda, nincs blokk, nincs semmi. De szíved joga, nem mondom hogy lehetetlen csak íjásszal végigmenni, de mint az elején kezdtem: nekem nincs 78 órám erre...
Fecske: ne vitatkozz velem abban, hogy hogyan jó a tracker szett, me csak én tudom már jobban hogy a karim jobb-e ha kihagyom egy-két darabját, vagy akkor jobb, ha azok fenn vannak. És igen, nekem az a jobb, ha kihagyok, és nagyon nagy ívben leszarom, hogy nem teljes a szett, ha annak az a végeredménye, hogy sokkal jobb lesz a karim (inkluzíve a jelen esetben: dupla DPS, nagyobb resistek, mi kell még????)
Ami az elnevezéseket illeti: tiszteletben tartom a véleményed, de elég ostoba doognak tartom, hogy csak azért mert valamit mondjuk jövendőmondónak hívnak, azért mondjuk ne hívjam életre mellé a nymphet meg a farkasokat azzal a jelszóval, hogy mi köze azoknak egy jövendőmondóhoz... :D -
Spunge #8056 meg probaltam 1.11. - 1.20. ez sem megy fel pedig hoza sem nyultam az exe hez -
Spunge #8055 CSA
Nálama is ugyan az a gond mind SAX nal csak nalam sehogyan nem jo ujrarakom a jatekot es raknam a patchet es nem engedi felrakni de a 1.01 - 1.11 engedi de ehez meg nem talaltam cracket.
SEGITSEN VALAKI PLSSSS!!!! -
csá
azt szeretném kérdezni hogy ha kést dobálok rougeval akkoris hat az energy leech? mondjuk ha gyürü adja -
:))))
Sajna a választ nem tudom :(, én is ezt a patch-t használtam (nemrég vettem csak meg a játékot), és nem volt gond. -
SAX #8052 Köszi...
Remek érzés hogy elolvassák amit írok.. -
silvertiger #8051 CSa azért mert A Patch-eket nem crack-el Programra Írják!!
A Mentésekről csinálj biztonsági másolatot, Rakd Újra a Játékot+NE cracked meg!!!, rakd fel a 1.01-1.20-as patchet, és ehhez töltsd le a gamecopyworld.com-ról leszedet a fixed exe-t hozzá,(Ez gyakorlatilag a crack a 1.20-as verzió hoz)!!!
és menni e kell!!! -
SAX #8050 Miért van az, hogy nekem friss titan quest install után az 1.01 to 1.20as patch nem megy fel?
Kérdésre, hogy fel akarom e peccselni, yes.. aztán
"The Titan Quest Updater has encountered an error." amit leokézhatok és ezzel kilép.
Ötlet?
Ha sorban haladok, 1.01 to 1.05, stb... minden fázisnál leszedtem a hozzátartozó patchet ami 1.20ra rakná, tehát pl. 1.05 to 1.20 és úgy se megy, ugyanezzel az errorral száll el. 1.15ig fel tudom patchelni, utána már csak az 1.2 jönne, ami ugye nem megy... Pls help -
Baracuda #8049 Sziasztok
Megszerettném kérdezni , hogy a 52-es karakter-nél a 1150-es DPS az kevés ?
A választ elöre is köszönoöm
-
silvertiger #8048 Valaki azt mondta Hogy vegyem le a felbontást low-ra és Így nem fog Állandóan Újra indulni a Gép!!
Kipróbáltam és még mindig ugyan az!( Lásd előző üzenet)
Semmi nem változott!!Tehát A kérdésem még mindig fenn áll!
Kösz mindenki!! -
silvertiger #8047 Csá...gyors kérdés??
1.20v-val Fixed exe-vel,Nem Tudok teleportálni, ill ha játszani akarok az elmentett karakteremmel,nem hogy nem tölti be hanem Kikapcsolja a gépet?!!( Újrainditja)!!
Erre kéne nekem valami okoság.
mert már nem tudom mi van??
Előreis KÖSZ!!!