23078
-
csengral #8406 A battlemage volt már valakinek?Mi a tapasztalata? -
Shorlex #8405 OK, hát most még normalon örvendj ennek a ténynek, valóban szórakoztató lehet gyorsan írtani, de aztán majd jön epic és legend...
resistek a szörnyiken, ötször annyi életük van, ha nem többször. persze később isd jó lesz, de azért nem ennyire mint most.
én a batterrel vagyok ugyanígy. írt mint a fene, de később szart sem ér majd szerintem. meglátom majd. -
Shorlex #8404 hmmm, érdekes...
a hunter ág kész, ami azt jelenti, hogy egy igen tapasztalt játékos mondta ezt, mert hunter ágat készre csinálni apám, az nagyon durva. Ennek ellenére az úr nem tudja hogy melyikek a passzív skillek...
Érdekes.
Passzív skill: eszméletlen meglepő módon a kör alakúak. :D -
zolika22222 #8403 A nature ágon legyen szíves leírni valaki, melyek a passzív skillek, és melyiket érdemes a farkasok mellé tenné, ja oak nyilván ok, de a többiben nem vagyok biztos. Amúgy a hunter ág kész, oda nem rakok már, ezért kérdezném. Köszi! -
DPS ofkorz.
:F -
Ha kiveszem a kezemből a botot akkor 9-et ír a DSP-re.
LOL
:DDDDDDDDDDd -
Ja, és a shardok 60%-a átmegy az nmy-n és sebzi a következőt is. -
A DSP az tuti, hogy rosszul van számolva, ugyanis:
-Ice shardom 60-83-at sebez (maxon az Ice shard vonal)
-ebből egyszerre 5-öt lövök ki (maxon az ice shard vonal)
-1 másodperc alatt legalább 3x castolok (sisak)
- +35% elemnetal damege-m van (tunika+lábszárvédő)
Szal szerintem a DSP-re a kézben tartott fegyverét írja ki, amit egyszer sem használtam még, csak a tulajdonságok növelése miatt van a kezemben.
Mégegyszer mondom: bármelyik főellenség max 5 másodperc. -
Shorlex #8398 defenset ne tegyél, az közelharcos, méghozzá a pajzsok királya, amit te életedben nem láthatsz ilyen karival, egy ugyanis mágus (persze lehettél volna paladin, de má nem) :D
viszont ahogy nézem a DPS-ed azért igen a béka feneke alatt van... Ezek szerint nem csak velem genya a gép. Mé nem inkább egy lightning staffot használsz?
Én a helyedben csinálnék egy oracle-t, vagy egy druidot, mindkettőről olvashatsz alább. :D -
oz #8397 A farkas damage növelő aurája hat a karakterre. Csak nem nagy a távolság, így viszonylag közel kell lenni hozzá. -
Őaz:
-
Sziasztok!
25-ös szintű stormcallerem van, ice shard vonal maxon, minden más hanyagolva. Függőkerteknél vagyok és egyenlőre nincs ellenségem, a főbossok is maximum 5 másodpercig tartanak.
Mi legyen a másodlagos képzettség? Valamelyik mágia (melyik?), ill. érdemes lenne valamit a védelemre (deffense mastery) tenni a késöbbiek miatt? Teljesen tanácstalan vagyok. Szívem szerint valami mágiát választanék...
Ötlet, tanács?
Köszi! -
Shorlex #8394 Mephike, megtiszteltetés, de azért annyira én nem vok nagymester...
De megpróbálom: (ámbár soha nem volt oracle-em, de a két ágat már külön-külön kipróbáltam)
Oracle
Mondjuk ez egy lehetséges megoldás. Ami szerintem változó, az a lightning bolt-ice shard-thunderball triász közül, hogy melyik szimpatikusabb. Próbáld ki Neked melyik jön be, én szeretem a tömegírtó vuvokat. :D Jobb klikkre csak egyet tehetsz, úgyhogy kettőt egyszerre használni úgysem fogsz. -
Shorlex #8393 Emberek, beszéltünk még régebben két dologról, most összehozom.
Az egyik ugye az, hogy kit támad az nmy. A másik meg az, hogy soha az életben nem kapok a szintemnek megfelelő fegyót. Na összehozom a két premisszát. :D
1.20-ban valami olyan retenetes a drop és a kereskedők is, hogy az már mesteri. Van egy lvl 19-es spellbinderem és 236 str-je. A legmagasabb requirement árusnál olyan 180-190 körül mozog, a DPS-em jelenleg 87 (89damage, 98%speed) és az istennek nem akar adni semmi jobb fegyót, pedig kétszer olyat is a kezembe vehetnék...
Ennek eredményeképpen a lvl2-es (igen, annyi) lichemet előbb támadja minden szörnyi, mint engem, akkor is ha nem ő kezdi a lövöldözést...
Kicsit megalázó, hogy a petem nagyobb ellenség az nmy szemében, mint én.
- ezt neki.
na megyek bevásárolok egy másik karival epicen a normal egyiptomi karimnak.. ehhh -
Na agyaltam egy sort és úgy döntöttem a nehezebb utat választom. Tehát a stormot választom a naure helyett a Spirit mellé.
Shorlex, ha megkérlek összedobsz egy Titancalcot egy Oracle-re? Köszönöm előre is. -
Shorlex #8391 nemtom hogy a farkas aura haz-e rád damae növellésben, gyanítom hogy nem. Ez esetben arra nem kő annyi pont, másra átteheted.
Na és akkor most jönnek majd a többiek lecseszni, hogy hogy néz ki ez a sooth, én teljesen másképp csinálnám. :D -
Demeter #8390 Hmmm....akkor ezek szerint nem fontos az elején a pet? Csak azért kérdem mert így egy kicsit nyögvenyelősen menne nélküle. Jól jön, hogy feltartja a mobokat míg kivégzem őket. Azért az nem semmi, hogy míg az előző karimmal mentem (Thane) csak úgy szórtam a mágusoknak való cuccokat (nemritkán kékek és zöldek is estek). Mostmeg színte csak warrinak való cuccok esnek. Jól kitalálták mindezt! :(
Ja amúgy várom azt a linekt.
Thx!
-
Shorlex #8389 Sooth
Na valahogy így. Azért csináltam 60-asra, mert az valójában 55-ös a questek miatt.
Most persze lehet pár pontot ide-oda tenni, lehet más skillt használni, ha nagyon akarod, de valahogy így nézzen ki. És persze ha lehet 100% rec. :D -
Shorlex #8388 Na a farkasokat nagyon gyorsan felejtsd el egyelőre, nem kellenek még. Elég lesz, ha epictől nyomulsz velük, addig max pár pont rájuk, hogy ha nagy gáz van, legyen vmi pet. Ha majd gyakorlott TQ-s leszel, epic vége felé ha kellenek majd... :D
Attribute csak és kizárólag intelligence, mehogy mágusról van szó.
Nymph egy nasszer, ha nem jut rá pont, ne érdekeljen. Alig írt, max az aurája jó, ami Rád is hat. Alapból az idézésére ne adj többet mint 2-3 pont, de azt aztán télleg csak a legutoljára. Az aurájára tegyél majd párat, az talán megéri, de...
Na inkább a szövegelés helyett nyomok Neked egy linket. Ilyennek nézzen ki mindjuk lvl 55-re. következőben linkelem, lefagyott a gépem...
-
Demeter #8387 Srácok csak egy kérdés a Shootsayer-nek mire érdemes kezdetben a pontjait (gondolok itt skill/attribute) ellőlni? 8-as szinten egyenlőre a farkasok mimaxolva, ennyi. Továbbiakban? Gondolom a szintén nature ágon érdemes rámenni a Nymph-re mert relative hamar (csak 10 pont a fő ágon) megszerezhető. De utána?
Thx! -
csengral #8386 Lehet hogy elég hülye kérdés de a cleaver az axe-nek számít?Szoval a Weapon training hat rá?Csak most játszok és kéne! -
Shorlex #8385 Ja nem arra mondtam a vaultot, hanem arra, hogy az új 1.620-assal (asszem ez most a legújabb vault) egymásra tehetsz akár 5000 potiont egy kis kockába és akkor nem lehet baj a kifogyással.
És való igaz, amit írtál, de az speciálisan csak conquerorra érvényes, persze tudom Neked ilyen van. Azért más warrior ágnál hasznos mindkettő. A war wind nem is annyira, de a horn... Naná persze hogy a batter ezerszer jobb ésa látványosabb mindegyiknél. :D
Egyszerűen imádom a defendert, aztán lehet hogy epicen-legenden már nem lesz ilyen huncut, de amit normalon írt, az elképesztő... Még hogy védekező, a legjobb támadó közelharcos! :D -
oz #8384 Nu igen, Manticore, emlékszem, amikor nekimentem először a Rangeremmel, néztem ki a fejemből (petet csak Legendary közepén kezdtem használni, azt is csak azért, mert volt 20 felesleges skill pontom :)). Azt a futkározást, amit levágtam. Több percig küzdöttem vele, de legalább max pulzusszámmal, remegő térdekkel tudtam a végén felállni, hogy ez is kész.
Az energiáról meg azt akartam mondani, ha nem használsz rechargot, akkor nem lesz szükséged arra, hogy igyál minden fa között, mert úgysem tudsz sűrűn skillt használni. Vaultban meg nem tárolok italt, valahogy sosem éreztem úgy, hogy kifogyna, mindig volt nálam elég. -
oz #8383 A war wind nem feltétlenül szar, csak felesleges (defense esetén). A batter tudja lassítani az ellenfél támadását, így kevésbé tudnak ütni. A bleeding damage pedig szerintem kevés magasabb szinten. Egyszóval túl sok pont kell rá.
A War horn pedig szintén inkáb feleslegesnek érzem, szinte lélegzetvételnyi szünetet sem jelentett számomra, és ehhez is túl sok pont kell. Lehet, hogy később elkezdem azért használni, de most inkább másra teszek pontot. -
Shorlex #8382 Az első kettő a game talán legnagyobb DPS-ű karijai, a legírtóbb mágusok. Sajnos a ternion szétverése miatt erősen vesztettek az értékükből, de azért még mindig ott vannak a topon.
A sooth meg szerintem a legjobb kari a gaméban easy fokozat terén. Mert van egy csomó, nagyon ütős petje, aránylag ahhoz képest magas élete (az első kettővel annyi van, hogy ugyan iszonyat mód írtanak, de rettenetesen rozogák, ha véletlenül mégiscsak "odaér" valaki). Ilyen szempontból meg ez a legjobb mágus. -
AZ Oracle, Conjuer, Soothsayer hármasról mit kell tudnom? Ezek közül melyikből lehetne a legcombosabb karit csinálni, és milyen feltételekkel?
Előre is kössz a válaszokat. -
Shorlex #8380 Kicsit elentmondásos: ha az a fontos, hogy sok nmy-t egyszerre üss, akkor miért is szar a war wind? :D
Illetve azért ne becsüld le azt a war hornt... Igaz, hogy a resistek miatt lecsökken az értéke, de ha csak egy másodpercre is megálítja az ellent, az is hasznos lehet nem is beszélve a health reduction-ról, főleg ha instantba nyomod... -
Shorlex #8379 jó hát értem én, de egy kezdő kérdezett valamit. én meg úgy gondoltam, hogy kezdőként mondjuk egy manticore igen zsíros meglepetéseket tud okozni, úgyhoy inkább nyírasson pettel, mert különben esélytelen. :D
Az nrg-t meg arra írtam, hogy persze lehet nálad 5000 potion is vault miatt, de a játékélmény nálam nulla, ha két fa között mindig inni kell...
Na ezért jó a spellbinder: ott van a covenant és lehet full recharge colossus form és outsider büntetlenül és a játékélmény non-csökkentésével. :D -
oz #8378 Ha 400nrg-d van, és abból már néhány elmegy passzívokra, akkor valóban kevés energiád marad, de minek is kellene több? Általában nincs is szükség rá. A nagyobb skillek nekem úgyis csak komolyabb helyzetekben szükséges. Van egy kicsi mama leech, egyébként annyi mana potion van nálam, hogy belefulladok. Persze, nagy recharge esetén lehetne állanóan kolosszus formában menni, meg ancestral hornt hívni, de számomra pl. ez nagyon megkönnyítené a játékot, meg elvenné azt a fílinget, hogy néha tudok ultimate skillt használni. Aztán meg nem azért indítottam közelharcos karaktert, hogy petcsorda mögül integessek az ellennek (A rangeremnél meg mire odaértek a petek az szörnyekhez, már azok úgyis halottak voltak). Dehát kinek a pap. -
oz #8377 Ja, persze a kolosszus formáról megfeledkeztem, nagyon jó, és látványos is. -
oz #8376 Én most Conqueroral nyomom, 40-es szintű. Epicen ép befejeztem a görögöket. Eddig még nem halt meg, és csak Typhon okozott komoly gondot, őt szégyenszemre kénytelen voltam lenyilazni, 10 perc közelharc után még full életen volt. Szerintem a közelharcossal a lényeg, hogy legyen life leech, pici mana leech (úgy sem lesz sok manád), sok slow attack, és egyszerre tudjak támadni több monsztert. life/mana leech, slow attackot remekül lehet charmból/relicből szedni.
Skillből Weapon training kell maxra. Onslaught ág végig, kivéve Hamstring, maxra. Dual wild ág teljesen felesleges, ahogy a war wind, war horn ág. na jó, awar horn kezdetben jó, de később felesleges lesz szerintem. battle standard is jó (pláne ha teamban is nyomod).
Defense-ből szinte minden jó. Battle awarenessre 1 pont, aztán szép fokozatosan a Focust és az iron Willt maxra, ezek inkább magasabb szinten hasznosak, de akkor nagyon. rally nagyon jó, tudod gyógyítani magad (bár lötty van sok). Batter, az egyik legfontosabb, lassítja az ellenfelet. Ha még valamelyik tárgyat az lassítást, az is hozzá adódik. A Rend armorhoz kell egy pont, és máris három ellenfelet üt egyszerre. A Quick recovery nagyon megdobja a pajzs használhatóságát, nálam szinte folyamatosan megy. A többi skill is hasznos, nálam vanak pontok az Armor handlingon, és az Adrenalin ágon is. -
nemá thane nagyon jó kari! level37-en enyim sajnos végleg elveszett, de imádtam. teleraktam %str + %hp cuccokkal, epic olive branch küldinél 37-es szinten a hippocrates' vest-tel 6256 hp-je volt és gyilkolt mint a gép. jó ice/storm baltával (+nimbus) és pl. ancile pajzzsal, nagy str-rel, közepes int-tel nyomott lightning boltozással azért fun!
kép a büntető easy fokozat 1.08-ról, avagy level20-on hordott athlon:
ha gondolod némmeg a fizimiskáját epic helosban is: #7891 -
Shorlex #8374 Még egy általános megjegyzés: már mondtam egyszer, de akkor még talán nem voltatok.
1.20 összeségében nem nehezebb, illetve egy-két ponton nehezebb. Én inkább vontatottabnak szeretem titulálni, ez jobban kifejezi. Ha pl. másfélszer annyi potiont iszol, mint 1.08-ban attól még nem nehezebb, mert iszol és kész, csak vontatottabb hogy mindig kajtatni kell, a szörnyiket lassabban ölöd, ilyesmi.
Alapvetően karit kezdeni nehezebb és vontatottabb. Egy már jól felépített kari viszont akár könnyebb is lehet mint 1.08-ban. Ilyen pl. az én slayerem lvl55-el, ami 1.08-ban nyihogott nagyon, de 1.20-ban megy. Na nem mint egy jó mágus, de jobban mint 1.08-ban. Ez nem tetszik nekem 120-ban, hogy unalmassá és hosszúvá, elnyújottá tették a normalt és az epicet, főleg ezzel a requirement faszságaikkal. -
Shorlex #8373 Hát mondjuk szerintem 1.20-ban a legélvezetesebb karit kezdeni defenderrel. Nekem legalábbis, másnak lehet hogy más. Nagyon jó kis kari a def, és én imádom a colossus formot. Defender mellé hogy mit válassz. Később, ha már sokmindent megtapasztaltál (hogy milyen monszta mit tud, ilyesmi) akkor lehet akár conqueror is, de addig szerintem egy jolly jokert válassz mellé. Ilyen két mastery van: a spirit és a nature. Azok minden másikhoz mennek.
Ezek közül is én spiritet tennék mellé. Mégpedig a lich king és az outsider miatt. A lich a legerősebb állandó pet, az outsider meg a legerősebb időszaki. Aztán ott vannak az aurák spiritből, amik nagyon jók, és komolyan mondom egy közelharcos szerintem több hasznát veszi, mint egy mágus. Úgyhogy én spellbindert csinálnék, ha már defense. kell neki egy jó nagyot ütő shield, és a batterrel és annak passzívjával eszméletlen élvezetes a game. Három körülötted álló fekszik minden ütésnél, és alig valami a recharge. Később persze talán inkább a másik pajzstámadásra kell átteni.
Egyébként egy általános megjegyzés: én igazán a kombó közelharcos karikat szeretem, mégpedig azért mert a kimaxolt skill ágak után van elég intelligence pontjuk és nrg is van elég, ami neki kell. A tiszta közelharcos meg íjász kombókkal nekem az a bajom, hogy ugye egy gramm intelligence-ed nem lesz, marad 50-en, nrg szintén. Ellenben azért egy ilyen kari is használ skilleket, amik azért fogyasztják az nrg-t. Most képzeld el, hogy van mondjuk 400nrg-d, amiből 70 reserved valami miatt, marad 330. ebből kell élned úgy hogy mondjuk egy skillhasználat 100 nrg-be kerül (és akkor jó fej voltam, mert van 150 is). Na ezt oldd meg 100%reccel. Nrg regen meg nincs, mert 50 int pontod van. Úgyhogy én úgy gondolom, hogy nincs az a kari, ami ne igényelne valamilyen mágus, vagy mágus-szerű mastery ágat, vagy ha van is, akkor állandóan inni kell és az engem iszonyúan idegesít. Pl. egy brigandnál jobb íjász aligha van, de az istennek nem csinálnék egy ilyet, mert hajnaltól mikulásig a manát innám. Szóval nekem az a játékélmény rovására megy, ha állandóan csak veszem és iszom a löttyöt.
Én pl. nem szégyellnék int pontot rakni egy közelharcosra, ha kell (pl. armage glove miatt), persze keveset, de szerintem megtérül az nrg regen miatt. -
csengral #8372 Hát a TQ-ban kezdő vagyok de más hasonló játékban már van tapasztalatom(pl: Diablo II szétjátszottom és még most is!)De hát én nem tudom mennyire nehéz a Diohoz képest a TQ.Nagyon nagy baj ha már csak egyedül vagy?Mert sokan írják h segítők nélkül képtelenség,ha egyedül vagy halott vagy...stb.Ez ekkora nagy probléma?Más játékokba boldogultál egyedül is!És te mit ajánlasz közelharcosnak?Van olyan kombod ami neked is volt és nagyon bejött és élvezetes vele játszani,és lehetöleg közelharcos?Bocs ha sok a kitétel:)!Ha van ilyened leírnád melyik skilleket használtad velük?Plz!Előre is köszi! -
Shorlex #8371 Ha először gamézol, vagy kezdő vagy akkor ne indítsd conquerort szerintem.
Nincs petje (csak az ancestral, és nem tom hogy van e 100rechargeod) és sokszor lehetsz vele gondban főleg nagyobb monszták ellen.
De ahogy gondolod.
Nagyon jó az a kari, csak 100% recet összehozni vele lehetetlenség (mivel nincs mágus-szerű masteryje, ezért az archmage glovera eszméletlen mennyiségű pontot kellene elpazarolni) innentől kezdve csak egyedül van. Talán egy jó hood-al, odysseussal és egy-két shielddel össze lehet hozni 60-70% körüli recet, de nem elég, hogy nincs nrg-d, 75 reserved kell a defender aurába...
Ahogy gondolod, csak lépten nyomon inni fogod a manát, ha már meglesz a kellő rec, de ha nem, akkor meg baj van... -
csengral #8370 Hoszabb agyalás után rájöttem h Conqueror-t inditok.Ha Conqueror melyik skilleket kell fejleszteni h érdemes legyen vele játszani?Volt már valakinek ilyenje?És mi a tapasztalata?
-
Demeter #8369 Én meg azt szeretném megtudakolni, hogy létezik e rá mód, hogy a két fő skill ág egyikét teljesen "eltűntessem". Persze sajna itt most nem legális dologra gondoltam. Mindezt azért mert warfare/storm komót próbáltam de idővel rájöttem (általatok), hogy ez nem a legjobb választás. Már leszedtem az összes Storm ágon lévő pontot de a fő ágról nem tudom, és ott is van 11 pont amit másra szeretnék "költeni". Tudom, hogy ez már csítnek számít de most nem igazán szeretném előröl kezdeni. Mert ha már idáig elvittem folytatni szertném de úgy, hogy a másik ág is ki legyen használva.
Létezik erre vmi megoldás vagy felejtős.
Thx! -
Erősen godolkodom egy Spirit+valami összeállításban. Tudom warfare lenne a menő kombó, de azt nem akarom, valamai újat szeretnék kipróbálni. Egy olyan karit csinálnék aki messziről varázsolgatna.
Mit javasoltok? Nature a farkasokkal? Vagy inkább egy jeges összeállítás? Nekem ez utóbbi tetszene, csak nem tudom mennyire lenne életképes. Nos?
(Cuccos akadna egy-kettő: archmage set pár darabja és társai. Jöhet tipp arra is, hogy hogyan gyúrjam ezt a spirit+valamit.) -
Shorlex #8367 zRyan, pont hogy fordítva.
A pályán nincsenek olyan szörnyik, akik olyan gondot tudnának okozni, hogy levernek pillanatok alatt, ha egy ici-icit is odafigyelsz. Ellenben néhány dög (skorpiókirály, junik monszták, bika jade-nél, neanderthal hero) igen nagy eséllyel zúz le másodpercek alatt, ha egy ici-picit is nem figyelsz. :D
Így aztán nálam egyértelműen az lenne a taktika, hogy bossok ellen petírtás, különben én is beszállok. Nekem is volt 1.08-ban champion, azt csináltam vele. Egyszer sem halt meg. 120-ban szétverték a refresh-t, akkor még nem volt 100%rec, oszt a fent említettek egyenként mindegyike megajándékozott egy number of death összetevővel... :D