oz#8376
Én most Conqueroral nyomom, 40-es szintű. Epicen ép befejeztem a görögöket. Eddig még nem halt meg, és csak Typhon okozott komoly gondot, őt szégyenszemre kénytelen voltam lenyilazni, 10 perc közelharc után még full életen volt. Szerintem a közelharcossal a lényeg, hogy legyen life leech, pici mana leech (úgy sem lesz sok manád), sok slow attack, és egyszerre tudjak támadni több monsztert. life/mana leech, slow attackot remekül lehet charmból/relicből szedni.
Skillből Weapon training kell maxra. Onslaught ág végig, kivéve Hamstring, maxra. Dual wild ág teljesen felesleges, ahogy a war wind, war horn ág. na jó, awar horn kezdetben jó, de később felesleges lesz szerintem. battle standard is jó (pláne ha teamban is nyomod).
Defense-ből szinte minden jó. Battle awarenessre 1 pont, aztán szép fokozatosan a Focust és az iron Willt maxra, ezek inkább magasabb szinten hasznosak, de akkor nagyon. rally nagyon jó, tudod gyógyítani magad (bár lötty van sok). Batter, az egyik legfontosabb, lassítja az ellenfelet. Ha még valamelyik tárgyat az lassítást, az is hozzá adódik. A Rend armorhoz kell egy pont, és máris három ellenfelet üt egyszerre. A Quick recovery nagyon megdobja a pajzs használhatóságát, nálam szinte folyamatosan megy. A többi skill is hasznos, nálam vanak pontok az Armor handlingon, és az Adrenalin ágon is.