• Shorlex
    Hát mondjuk szerintem 1.20-ban a legélvezetesebb karit kezdeni defenderrel. Nekem legalábbis, másnak lehet hogy más. Nagyon jó kis kari a def, és én imádom a colossus formot. Defender mellé hogy mit válassz. Később, ha már sokmindent megtapasztaltál (hogy milyen monszta mit tud, ilyesmi) akkor lehet akár conqueror is, de addig szerintem egy jolly jokert válassz mellé. Ilyen két mastery van: a spirit és a nature. Azok minden másikhoz mennek.
    Ezek közül is én spiritet tennék mellé. Mégpedig a lich king és az outsider miatt. A lich a legerősebb állandó pet, az outsider meg a legerősebb időszaki. Aztán ott vannak az aurák spiritből, amik nagyon jók, és komolyan mondom egy közelharcos szerintem több hasznát veszi, mint egy mágus. Úgyhogy én spellbindert csinálnék, ha már defense. kell neki egy jó nagyot ütő shield, és a batterrel és annak passzívjával eszméletlen élvezetes a game. Három körülötted álló fekszik minden ütésnél, és alig valami a recharge. Később persze talán inkább a másik pajzstámadásra kell átteni.

Egyébként egy általános megjegyzés: én igazán a kombó közelharcos karikat szeretem, mégpedig azért mert a kimaxolt skill ágak után van elég intelligence pontjuk és nrg is van elég, ami neki kell. A tiszta közelharcos meg íjász kombókkal nekem az a bajom, hogy ugye egy gramm intelligence-ed nem lesz, marad 50-en, nrg szintén. Ellenben azért egy ilyen kari is használ skilleket, amik azért fogyasztják az nrg-t. Most képzeld el, hogy van mondjuk 400nrg-d, amiből 70 reserved valami miatt, marad 330. ebből kell élned úgy hogy mondjuk egy skillhasználat 100 nrg-be kerül (és akkor jó fej voltam, mert van 150 is). Na ezt oldd meg 100%reccel. Nrg regen meg nincs, mert 50 int pontod van. Úgyhogy én úgy gondolom, hogy nincs az a kari, ami ne igényelne valamilyen mágus, vagy mágus-szerű mastery ágat, vagy ha van is, akkor állandóan inni kell és az engem iszonyúan idegesít. Pl. egy brigandnál jobb íjász aligha van, de az istennek nem csinálnék egy ilyet, mert hajnaltól mikulásig a manát innám. Szóval nekem az a játékélmény rovására megy, ha állandóan csak veszem és iszom a löttyöt.

Én pl. nem szégyellnék int pontot rakni egy közelharcosra, ha kell (pl. armage glove miatt), persze keveset, de szerintem megtérül az nrg regen miatt.