23078
  • Shorlex
    ja dudo, egy kérdés:
    frapsot honnan szedted le???
    mert én leszedtem eddig hármat, de az mind beszart, elindítanám és nem csinál semmit. ami meg a honlapjáról letölthető, az meg korlátos.
    és nem tom, de akármilyet próbáltam csinálni, olyan óriási lett hogy azt feltenni bárhova is... Neked ilyen jó neted van otthon, vagymi?
  • Shorlex
    romoto, többek között benned bíztam. És dudo mester te is cserben hagytál. :D kénytelen leszek kipróbálni a dolgokat. :D
  • ROMOTO
    Ezzel a batter üggyel nem vagy egyedül :) ha rájössz osszd meg légyszi
  • dudovec
    na asszem install 1.20 lesz ennek a vege, es megint 1 kis avizas...
  • deestroy
    nincs hozzá magyarosítás?
  • Shorlex
    a spellbinder. :DDDDDDDD
  • Shorlex
    az a baj, hogy nem tom batter sebzése mitől függ. ha számít a DPS, akkor természetesen meghagyom a thornyt, mert az említett pótcuccokkal ötöde annyi sincs, mint azzal. ha viszont nem, akkor még az apollo gyűrűket is kihagyhatom a számításból és feltehetek jó kis resistes mágusgyűrűket, aztán üssön meg aki tud.

Nem tudja valaki hogy a batter ütés mitől függ? Mert most nagyon nagyot csapok vele, egy ütés gyakorlatilag szinte mindenkire elég. Na inkább kipróbálom. :D
  • Vercetti 1
    van itt valaki aki esetleg már végigvitte a játékot, melyik kasztot válasszam ki, melyiket érdemes, melyik a legjobb?
  • ROMOTO
    bocs elírtam -x%health reduct. a szőrszálhasogatók végett
  • Shorlex
    egyébként lehet hogy kipróbálok egy olyat, hogy thorny maul félretesz, csak és kizárólag batterrel üt, jobb kézbe egy persephones csávesz :D és akkor van még kb. 100 health regen/sec. Igaz hogy felesleges de mé ne? Vagy egy fullresist fegyót keresek, mert azokból nem állok igazán jól. Ütni nem ütök vele, csak ilyen vitality damae, meg ilyenek ellen használnám.

mert még mindig az van, hogy a legnagyobb ellenségem a gamában minden olyan lény, ami a legkisebb: minion pókok, madarak, ezek a kis gólemszerű szarjankók, denevérek meg ilyenek. apám, azoktól jobban félek mint bármitől, jobban mint a mantitól, talostól meg dragonlichtől összesen. szerintem vitality-re megy mind, vagy nem tudom ezek mire sebeznek, de két három darab elég és ha két mp-ig (nem túlzok) egyedül hagyom őket halott vagyok. Illetve csak lennék szerencsére eddig.

ja apropó: az első próbatétel a bindernek talos mester volt. alig lehetett megütni legenden, epicen szétesett pár ütéstől. iszonyú durva resistjei vannak, messze üti a hydrát, ami télleg 10mp volt. ez meg legalább 2 perces csata. nagyon húzós volt az automatikus mester. :D
  • ROMOTO
    még egy sajnálatos körülményt én is hozzátennék a Liche +% healt reduc. jához, nevezetesen azt, hogy ez a sebzés távolsági mint az Arcan, már pedig ha az enemy bosst vagy bandát eltalálja a kis gömböcske asszem az arcan után süti el egyszerre kettőt, akkor az jogos felháborodásában vissza is akar ütni jellemzően közelről, nna ilyenkor a liche szépen átvált a közelharcos szisztémájába ami a death nova lenne egy kis vitality damagéval kombinálva de eddigre elfogy szegénykének a manája és innentől fonnyad is erősen pedig hadonászik ezerrel...
  • Shorlex
    erkölcsi kötelességemnek érzem a véleménykülönbségből fakadó vitaszerű valami lezárását. :D
    Én játszottam 108-ban is, most 120-ban megyek. Ez a kettőtök közötti különbség oka szerintem.
    Amit romoto mond a lichről, hidd el dudo, sajnos igaz. Baszik írtani, a 33%reduction, amiből elvileg 3db kinyírna mindenkit, elvileg van (én tudom melyik spelljéről beszélsz) gyakorlatilag nincs. Ott állok mellette, nem csinálok semmit, hogy megnézzem mit tud. Ember, egy szatírt 4-6 lövés míg kivégez, ha lő előtte egy blightot akkor is. monsztáknál egy húzósabb ütéstől (talos tűz, lépés, ilyesmi, nem is beszélve manti báról) lent van, csak az outsider bírja. És kurva rossz sokszor, hogy odavonzza az ellent, mert jó hogy itt van pl. a rallym, na de vazze, azért ha 5-6 netán 8 buzzancs körbeáll, néhány még lövöldöz is közben néhány, akkor nincs az az isten, meg több ezres health regen hogy be ne haljak. szóval amikor jól jönne egy kis elcsalogatósdi-futkosósdi még biztos karival is, akkor is felejtsd el a terveid, mert jön lich és leszarja a gazdit. :D

viszont annyiban igazat adok, hogy néha jó pet, nagyon jó sokszor hogy magára vonja az ellent, főleg nagymonsztákat, ezért is mondtam hogy nem szűntetem meg, hanem meghagyom. fogjuk fel egyfajta monster lure-nak, ami mozog és jobban is sebez. :D de írtásra az outsider használható legenden igazán 120-ban.
  • ROMOTO
    Ok már azt hittem egy újjabb passzívja lett a csontinak...akkor szerinted az miért van, hogy az én lichem az alsó kettő max. a felette lévő védőgázra :) 2-3 és a legfelső arcane blastra szintén max. ra nyomott állapotban is csak annyira volt jó hogy kipurcantsák a bossok amíg én futottam egy kört hogy piázzak. Mellesleg az egyetlen halványan érzékelhető spellje az arcan is csak arra volt jó, hogy 1 sec. re bedermedjenek a távolban figyelő monszták... A healt reduc. ról csak annyit hogy egy sima szatír és Lich között kivárva minden mindeggy alapon az affér kimenetelét egy rövid cigiszünet tartama alatt elsütötte kb 4-5 ször, meg még a többi gizda spelljét is plusszban ahhoz, hogy meggebedjen a delikvens, nna most epicen az enemy resistekkel is rendelkezik, nem beszélve a legendről és szerintem összeesküdhettek a Liche ellen a monsztáéknál, mert le se bagózzák az ő 33% enemy health reductját, pedig ha tényleg megadná az a 33%ot nem is kellene Outsider meg a többi hókuszpókusz
  • dudovec
    Lichking kb lesolozza az osszes bosst magas szinten, az outsider az csak ien hab a tortan , mert neki is van 33% health reductionja az ether strikebol..
    mindenesetre a soul blight teruletre sebez (az a kis lila golyo amit lo, olyat lő az emberor is rad a chagan feletti szarban) vitality dmg, ami 33% health reduction , kb -50 allresist , ami kb pierce, fizikalis, vitality, elementalis , poision , szal az osszes ugytudom... szal mindenkeppen segit a bossnal.. amugymeg mimasra kene a pet, hogy az eros bosst feltartsa, es nemhogy csak feltartja , hanem par masodperc alatt el is tunteti az elete 70-80% at , ha nemcsinalsz semmit akkoris..

de mondom , nemtom 1.20 ban micsinaltak vele, ugytom sok dolgot elkurtak, de nemhiszem h a reductionokhoz hozzanyultak , kulomben kuka az egesz-.
  • dudovec
    ott a kep nezd meg:D
  • ROMOTO
    Háát felőlem legyen 1 sec-pec minden gonosz főmonszta spirites szikkasztása...:)
    Nem sajnálom tőled, tényleg tök komolyan gondolom :)
    Az 1.20 hoz azért lehet hogy át kéne állítanod a Schaffhausen-t :)
    Eredetileg pusztán a Liche pet hasznavehetetlenségéről szóló tapasztalataimat osztottam Shorlex-el, aminek ellenkezőjéről a dudovec death nova és soul blight?! (ammegmi tényleg?) villantása nem tűnt meggyőzőnek az általam ismert hatásfok fényében, a spirites karik egyébb lehetséges tulajdonságai és az Outsider pet mint bajtárs a bajban valahogy mégsem szépíti meg a jobb napokra érdemes Lich King fonnyadt báját...
  • dudovec
    nabasszameg, valamer nemrakja be... itt a link:
    http://preview.bkiss.photosite.com/~photos/tn/6525160_1024.ts1164733648073.jpg
  • dudovec
  • dudovec
    paracsolj:D
  • dudovec
    oszinten szolva nemjaccotam meg 1.20 at, nemis nagyon motival.. de nemhiszem, hogy a health reductiont kivettek volna.. magyarul olyan bosst ami nem undead secperc alatt szetkapsz, mondjuk talos is gyorsan szetszokott esni , bar nemtom arra mennyire hat..

Titant legenden kereken 1 masodperc alatt lottem szet 1.08 ban , ha valamit erositettek rajta, akkor lehet kell neki 4-5 1.20 ban..:P
  • ROMOTO
    Háát én értegetném, ezért elmondom hogy a lich tényleg bírja a strapát ami annyit jelent, hogy a főbossoknak kell pár másodperc amig elintézik, de azt mondhatom a death nova egy fő bossnak légyfinng és gyanítom a "soul blight"?!(ammegmi?) is olyasmi lehet, azt meg megint értegetném hogy az Outsider nem Lich king tehát az előbbire apellálni enyhe csúsztatás, és talán, hadd fűzzem hozzá a legbikább fegyókkal és cuccban sem 5 sec. egy valamire való főboss spirites 1.20 Spellbreakerrel, hacsak nem legendes kari molesztál normal-os boss okat, ami ugyebár nem kunszt...
  • Vercetti 1
    ez h jön a titan questbe?
  • trumpf
    csá, nem tudja vki hogy hol tudom megrendelni jogtisztán az Age of empire 2 -t gyáriba???????????
  • dudovec
    latom nem erted, nembaj:)
  • ROMOTO
    Akkor hol itt a véleménykülönbség?!
    ezt állítottam én:

"egy olyasmi ami elvonja az enemyk figyelmét a kariról azáltal hogy belepiszkál az ellenbe aztán meg ott xaraxik velük amig a kari el nem únja és szétcsapja a fürtökben lógó fafejeket"

Ami, ha a te tapasztalatodat veszem ugyan arról szól, csak te még megfejelted azzal, hogy a szerencsétlen Lich-et a gaméban fellelhető boss-ok kapcsán használod mint csalit, amik száma a három szintet együttvéve a ezredekkel kevesebb a többi kellemetlenkedő ártánynál, ergo a használata a Lich nek a gaméban ezred százalék körül van, és akkor is mint ádozati bárány Lich King bőrbe bújva használandó...hát erre kevésbé szofisztikált lehetőség is nyílhat a hunter Monster lure spellje kapcsán...
  • Vercetti 1
    most kezdtem és akarom vmi olyan kasztot ahol tudok éleszteni (de nem natural) és vannak mellete jó varázslatok mint pl ami tud sebezni is
  • Vercetti 1
    igen mert a naturállan nagyon kirájul lehet éleszteni a katrit csak semmit nem ér a többi varázslata
  • Mephike
    Nem tudom ez a kérdés mit takar? Éleszteni? Ha arra gondolsz, hogy mi lesz ha meghalsz, akkor a válaszom az, hogy a legutolsó kútnál újraszületsz némi tapasztalati pont vesztéssel.
    Éleszteni? Erre gondltál?
  • dudovec
    hatpedig a lich legenden lesz csak igazan jo:D az hogy a mezei monstert mennyire viszi az senkit nem izgat, mert egy valamire valo kari a mezei mostereket 1-2 utessel/ lovessel viszi... a lich bossra van , jon a boss nemcsinalsz semmit , a lich meglovi , az nekirohan , leverni nemtudja , 1 death nova meg egy soul blight es game over ,5 sec 1 boss minden spirites karival a lich meg az outsider miatt.
  • Vercetti 1
    a spirit kaszt alatt lehet éleszteni a karaktert?
    és az earth kaszt alatt?
    légyszi menkettőre válaszoljatok kösz
  • ROMOTO
    A spellbreaker volt az első végigtolt karim, nna most ez azt jelenti, hogy az összes ferzió alatt futtattam és az alábbiakban taglalt ténykedéseitől kizárólag csak akkor volt hajlandó eltekinteni a drága, ha visszamentem vele epic ről normalra vagy legendről normalra (hadd legyen sikerélménye neki is empátia okán) és ekkor hogy-hogy nem el is fektette az ellent (szatírok, hollók) párszor, a terelgetés mellett kimaxolt valójában...mitagadás csak az kitartó anyázás hajtotta ki abból a kariból a 63 szintet...
  • ROMOTO
    Tehát ismétlem "tapasztalatom szerint" a Lich a legkutyaütőbb pontzabáló pet.. kérlek dudovec ne vedd magadra :)
  • ROMOTO
    Nekem csak a személyes tapasztalatom áll rendelkezésemre, mint ahogy gondolom neked is...
  • ROMOTO
    A corsair fegyófuggetlen alatt azt kell érteni, hogy 90% Thorny-val és batter-rel gyakj, másik kézben meg legyen egy Achilles spear a Lethal mellé, pajzsnak meg ami tetszik, pl. egy gyengének tűnő, de nagyon jól használható-Shield of the Korybantes...
  • dudovec
    corsair sebzi a legnagyobbat a jatekban ez teny...
    lichet pedig ne tessek fikazni mer torony magasan a legjobb pet.
  • ROMOTO
    A +4 nálam is megvan pont ezért meg a szintfüggő %-os passzívok miatt: Alexander's Cuirass,
    Hermes' Winged Helm,
    Thorny Maul
    :)
  • ROMOTO
    Idáig a Corsair a leghangulatosabb kari nálam (eleve a harcos karik hangulatosabb játékmenettel bírnak szerintem :) mint a statikusabb mágus karik). A rouge az egyik legfürgébb meg az egyik legnagyobb dmg ét produkáló kaszt (ráadásul viszonylag fegyó és vért független tehát szabadon variálható, és nagyon gyors)a hátránya az, hogy inkább a szóló enemyk ellen műkszik és gyengusz a védelme. A defense pedig nagyon eltalált hang-látvány effektekkel és tömegekre ható ütésekkel meg betonbiztos védelemmel operál, így nagyon jól kiegészítik egymást. A két kaszt streng,health,dex indexe szintén. Szóval aki esetleg, talán közelharcos karin gondolkodik ezzel a párosítással meg lessz elégedve...
  • Mephike
    Igen, arra gondoltam én is. Tetejében barátnőm kariján van +4 a skillekre, elég gyakran becseng az az adrenalin:)
    (Hihetetlen, hogy a kis íjasa jobb, mint az én assasinom, az írigység majd megöl:])
  • ROMOTO
    Bár nem tudom, hogy érvényesülnek-e azok a passzívok, ha instant battert tolsz állandóan... De azért a mephike álltal ajánlott adrenalin utolsó passzívja is jól szokott jönni...a corsair karimon asszem maxolva van az is
  • ROMOTO
    Hát szerintem megér egy próbát a Liche hant és az említett passzívok tolása (kisérletező kedvü gamerek előnyben :) A spirit ward hanyagolható (a spell a spirit kari érzékenysége miatt került bele az elszívás hatékonytalansága miatt) , a defens karinak erre ott a batter, a csontik nem bírják a pajzsütéssel járó stresszt :)