23078
  • Grusalak
    Én úgy vettem észre, hogy mikor az ellenség közelít, akkor egy kis idő eltelik, míg "a halál fagyos szele lelkükbe mar"... Magyarul, míg a piros 'vér'effekt villanását látod...
  • ROMOTO
    Az ugye az aktiválástól kezdve állandó és nem időkorlátos aura, ami persze csak a hatósugarában érvényes, ergó nincs vele ilyen probléma és nem is volt asszem :)
  • Grusalak
    1.20ban is kell egy kis idő a Deatchill aurának kifejteni a hatását? (Vagy ezt is javították mint pl a zászlót?)
  • zsirfecske
    1400 dps lev30-on és 171% attack speed mellett kalimpál mint a fene, tetszik. asszem normált még lenyomom vele aztán pihi pár hónapig.
  • ROMOTO
    Elkényelmesedtél, mert túl jó az assa :)
  • zsirfecske
    bazz assassinnal nagyon sima volt eddig a játék, erre level 30-on normal nagy jeti előtt belefutottam a hegyiembör barmanu meteorjaiba, háromszor egymásután... 3 halál, kár érte.
  • dudovec
    lol nekem nincsis betrayerem , csak javasoltam masnak:P
    100 rec meg alap , szal targytalan:P
  • Shorlex
    és persze ilyen alapon a betrayer meg az én találmányom, na ne már,... Na de ne offoljuk szét a fórumot ilyen kis szerzői jogi perpatvarokkal :DDDDDDDDDDD
  • Shorlex
    ja és hogy 100% rec conq, meg zászló... erről annyit, hogy 1) ha megfigyelted csak 100% reces karikat csináltam a slay kivételével de az funkari, 2) binder? nem emlékszel? :D 3) én 120as vagyok, úgyhogy a zászló itt jobban működik, ergo előbb gondolok rá, mert nálam jobb :DDDD
  • Shorlex
    jó most érted ha minden utcasarkon iszok akkor nincs gond az nrgvel, meg aztán nem kell az egész pályán kivétel nélkül mindenhol mindig zászlóval colossusban rohangálni... csak ha már nrgről van szó, meg az egész az nrg miatt megy, akkor lehet hogy érdemesebb 2 hecate-val relicelni azokat a gyűrűket, mert rally nrg regenjére szépen rátesznek magáról ez nrgről nem is beszélve, és annak is van relic bonusza ami plusz mittoménmennyi int, szal az sem egy utolsó szempont, igaz hogy akkor meg nrg cost nincs. a 2 ringet azért nem áldoznám be szívesen (gondolom nyilvánvaló hogy adroitra gondolok) mert abban a kis ringben annyi jó dolog van, hogy mindazt szaros nrg costért beáldozni... szal dex, off ability, def, kicsi élet is, és hát a plusz sebzések elég jók asszem, kicsi resist is van... mindezt nrg costért... akkor inkább hagyom a faxba az egészet és vagy iszok minden sarkon vagy nyomom neki polarissal végül is most lvl 31 vagyok így is 1800 az ütésem és most sincs fent semmi amu, úgyhogy kár nem ér. de lehet hogy van ien spellbound amum, abban van ien 18-20% nrg cost, azt megrelicelem egy jó kis dyonusussal, azt leszarom az egészet. viszont ha már amut áldoznék akkor meg miért ne inkább polaris és huo... majd kiötlöm.
  • dudovec
    100% rec conq , zaszlo + form build eleg masolaaas:DDD haha...

amugymeg maradnek a betrayernel , mert a zaszlo mire elkezd langolni a moboknal , leirtod az egesz bandat.. es az csak dmg resistet vesz le , life leechet nem, ami nem egy utolso dolog.. Mondjuk ha shieldezel , akkor nem ut annyit a fegyoval , szal akkor mar lehet cserelni a betrayelt...

A 2 ringet meg bealdoznam , 27% str 1x% health + jo stat + hammurabbi reliccel , mert adna 2x 36? intet is a claspnak.. de ahogy erzed..
  • Shorlex
    azal kezdtem hogy nem lesz dual wielder, innentől kezdve érdekes kijelentés... :D
    Az a baj, hogy naon kéne az nrg cost, akár csak 1% is de nemtom miből lenne a jó, mert nagyon nagy áldozatokkal kéne járjon... hood helyett mondjuk huo, na de van köztük 17% rec, amit honnan a jó frászból pótolok? 2 ringet én ezért be nem áldozok relicelni, a másik megoldás egy polaris, na de az hol van egy myrmidonstól közelharcosnak??? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • dudovec
    masolooo vagy:DD amugy a piercet kiveve nekemis minden resem 50+ volt az elementalbol rallyval:D
  • zsirfecske
    jahogy instant lethal-nál felejtős a dualwield? ez télleg kár :(

mindegy akkor marad anicle vagy zeno + lethal balklikken. mondjuk úgysem tolom el odáig, hehe.
  • Shorlex
    Na mégsem fogom lemásolni a karidat :D
    Úgy döntöttem hogy xarok a dual wieldre, ugyanis gyakorlatilag a fele játékot anélkül csináltam meg, most már aztán marha sok értelme lesz epic közepén átváltani... persze szép lett volna egy betrayer és egy thorny, na de ez nagyon láma dolog hogy a fele játékban ilyen a kari a felében meg más... persze lehet hogy majd egy mysticnél kipróbálom a kétkezest, de alapvetően inkább a hagyományos közelharcos lesz.
    Arról nem is beszélek, hogy amióta ezt a fegyót találtam (egyszer belinkelem má túl sokat beszélek róla) azóta a betrayer sem biztos hogy nagyon kéne nekem, elég ha megrelicelem attack speedes converteddel mivel ugye fizikális fegyver, a rá vonatkozó megfelelő resistance-et a zászló is leszedi, sőt azt sokkal nagyobb százalékban, úgyhogy még szarul is járnék egy betrayerrel ha van instant zászlóm. betrayer a thornynak kellett volna mer ugye nincs studym, de fizikálisnak felesleges.
    aztán arról nem is beszélek hogy milyen jótékony hatásai vannak a pajzsnak a 2. fegyverrel szemben, pláne ha adok neki egy kori-t vagy egy ancile-t, meglátjuk. Szal ez is 85% absorp lesz, 100% rec, ebben hasonlít, de a resistjeim meglesznek, minimum pozitívan, úgyhogy még az sem lesz baj. Próbakarinál kipróbáltam Manti fújását -95% cold és lightning resist mellett, nem halok be tőle, pláne ez nem lesz olyan :D és letettem a 900 health rege/secről, annyira szánalmasan alacsony a DPS és az ütés, meg attack speed, szal szar.
    Egyszerű sprőd közelharcos, de a legjobb fajtából, az lesz végül úgy döntöttem :D
  • dudovec
    Hat ameikkel utsz ertelemszeruen:D Sajna nemtolja a dualt folyamatos lethalnal:\ Az h meik kezben mivan... hat erdekes dolog.. en a 'bal oldalra' , azaz a jobb kezebe rakom a jobbik fegyvert, mert ugyvettem eszre , hogy azzal ut tobbet , de maskor meg fogja magat , es a masik fegyoval ut 3-4 t... maceras dolog , 2 kajak fegyver kell aztkesz, hogy hogyvannak , sztem hosszutavon mind1..
  • ROMOTO
    És duel-nél melyik fegyó dmg. jára számol 500%-ot a Lethal?
    Valamelyik fórunban elemzik ezt a dualos kérdést, és állítólag nem mindeggy melyik kézben mi van, mert a gép ezt is figyelembe veszi...
  • zsirfecske
    köszi! ja amúgy warriorból csak kesztyű és lábbeli volt a karin + soma plate, úgyhogy ennyi elég is lenne. köszköszmégegyszer.

lode stone-nak mennyi a level req-je vajh 1.20-ban? netán < 33? mer prokopiost lejjebb vitték azt tom.
  • ROMOTO
    Ja szerintem is a somato a legfajintabb , kikeresem meg a warriort is és este elküldöm (vagy trédelehetem is a hamán :) ha expre gyúrsz melléteszek egy lode stone-t is... :)
  • ROMOTO
    Ja ezek közt a zöldek közt tényleg van pár érdekes, nekem pl. idáig a legjobb ilyesmi valami gorgo-s karvért ami egyebek mellett +3 all skillt ad :) most már ott tartok lassan, hogy a zöldek javát el sem adom...
  • zsirfecske
    dualwieldnél legyen már elég +500% dmg a main weaponra...

amúgy nem tudna valaki 'somatophylakes plate'-et adni nékem? legjobb kék armor harcosnak. ezúttal nem érdekel hogyan mivel kari crash miatt elveszett anno. ugyanígy warrior set is jöhetne. köszi
  • ROMOTO
    Az legalább olyan xar, hogy a Thorny sem műkszik Lethallal...az igaz hogy-ha működne akkor attól+apollo fux Typhon is megmakkanna két ütésből :)
  • zsirfecske
    hehe, nem tápoltam rogue-t, végül csak assassin lett:

én meg paráztam, hogy athlonig/prokopios-ig (lev33) nem lesz +xp-m. kicsit kevéssé bérgyilkos kinézetű így a gyerek, de ezt a sapit nem tudtam kihagyni...
  • dudovec
    Ja de most neztem meg 1 assat poenbol , es hat szomoru de a lethalnal nem tudja elutni a dual wieldet , pedig az kurvanagy fun lett volna 2 zhanluval instant lethalozni dualban::))
  • ROMOTO
    Szerintem sem adódik össze, logikus hogy a swap kétkezesnél kétszer olyan jó ütéskombinációkat hozhat ki, mint egy "mezei" karinál...úgy látszik érdemes swap-os combo-kat kreálni... :)
  • dudovec
    Nem adodnak ossze szerintem , de 2 zhanluval mondjuk 2 sec alatt utsz 3 at + dual passivjai... szal olyan 4-5 hit bemegy 2 sec alatt, szal mehet a reduction a bossra, atlagosan minden 2 ik masodpercben.. tudom , nem tul sok , eshat legenden van vitality dmg resistjuk rendesen a bossoknak... Ezert nyomnam ugy, hogy egyik kezben betrayel , masik kezdben a sloweres fegyo.. igy haladnek a szornyek kozt.. es amikor jon a boss akkor megsorozom vele , weapon swap 2 zhanlura es folytatod a munkat, mert a reduced resistance leveszi a vit dmg resistet is, es akkor mar talan telleg megcsinalja a 20% os reductiont , nembeszelve arrol , hogy jobban sziv a converted is..
  • ROMOTO
    Dudo nagyon érdekes felvetés az a Zhanlu kard, mert ha összeadódnak a %-ok kétkezesnél, akkor 50% eséllyel lehetne ütni 44% health reduct-ot, 30% attac converted to health mellett ... :)
  • ROMOTO
    nice... :)
  • ROMOTO
    Shorlex, nem tudom miért, de sanda gyanúm támadt hogy a kieg.-be berakott relic, charm meg egyébb cuccok kombinációi egy évre való muníciót fognak jelenteni neked a gaméban... :))
  • KH
    bocs, fingom sincs, mitől lett dupla
  • KH
    Immortal Throne háttéranyag
    a videó érdekes
  • KH
    Immortal Throne háttéranyag
    a videó érdekes
  • dudovec
    hehe , azok a feher cuccok ugye..:) mondtam neked h 1.20 alatt is lehetne tapolni az elejen...
    Masolj csak , de legfokebb csitelj..:D

Romoto: meglepo , de mukodik a dolog , 1.08 alatt tuti.. Anno valaki az alke-t hasznalta ugy, hogy 2 t felrakott belole a bonus miatt.. Children of aresnal is muxik , ha 2 kardot raksz fel , a shield + kard helyett..
  • Shorlex
    na dudo mester, másolom a karidat :D illetve mégsem
    Szal az van, hogy egyelőre nem untam be, csak éppen köze nincs a karinak a későbbi önmagához, de hát ez van. A nem beunás nálam azt jelenti, már rájöttem, hogy normalon és epicen egy nmy egy ütés lehet (maximum :D) aztán legenden lejjeb adok ebből az igényből. És az az igazság, hogy 120ban is lehet ezt lvl8tól produkálni.
    Lvl8nál tele vagyok minusz req-es cuccokkal, és egy olyan fehéret adok magamnak relicelve amit ezek a req-ek épp visznek, azzal volt ien 250 körüli damage-em lvl8nál. aztánaz bőven elég jó hosszú ideig, jönnek ilyen ringek időközben felkúszol 300-320ig, és eljön lvl18 nálam, a pillanatok pillanata, amikor a játék során általam tapasztalt legbrutálisabb mace-t felvehetem (nem a betrayer az, de örömteli hír számomra hogy 30tól az is elérhető, ez ilyen plusz 50 feletti damage, jó sok plusz str, alapból 240 ütésstat, meg még más bonuszok, szal nagyon durva) és felkúszik az ütés 800ra, aztán jön lvl 21, már 900, lvl 27nél 1400 és így tovább.
    A lényeg hogy revidiálnom kell magam a tekintetben hogy milyen vontatott lett 120, nem az de tény hogy rengeteg hozott cuccot igényel ha ilyet akarsz produkálni. 108ban megvolt az 1k ütés lvl11nél egy harcossal (full lilában...), itt ugyanez nekem lvl21 után jön csak el 8az is egy ien brutál, de csak lvl18at igénylő mace-vel). mindegy mert egy ilyen ütés epicre is elég...
    viszont ami szomorú, hogy a conqueror amit dual wieldre csinálnék igényelné a 100%rec-et, na de erre 120ban lvl 42ig esélyed nincs, azaz most szépen majdnemhogy pure defenderrel fogom nyomni batterrela megszokot módon és jó ha lvl 42nél megcsinálhatopm azt a karit amit szeretnék... 120 meg a lvl req-jei, menjen a francba
  • ROMOTO
    Felcserélhető a full set-ben szerinted a pajzs még egy kardra? elég fura lenne, ha csak a db.számot kellene megütni egy szettnél...
  • dudovec
    hat az h fast mind1 kb:D , mert ugyis elered a maximalis attack speedet, teny h 1 fastos cuccnal kozelse kell annyi bonust osszehozni neki, hogy max legyen , de tul kicsi a dmg-juk a gyors fegyoknak.. A frostburn dmg az szerintem kuka , ugyanugy mint ahogy a burning , es minden iesmi ami damage over time... Tq-ban olyanolyan szar a DOT , mint amien diabloban volt... bar teny , hogy a vegen mar egeszjo volt a poision necro:)

Sztem a legjobb : egy oriasi dmg's fegyo , amin van attack speed + slower attack (66% os eleg jo) es beleraksz egy attack dmg converted to healthes relicet , amin attack speed bonus van.. illetve az a betray fegyo amit Shorlex emleget... en ezt a 2 t tennem fel dualnal..

Kardbol van egy lila ameik jo , valami Z betus asszem , gamebansheen az utolso a listaban.. na az tud talan minden 4 ik utesre health reductiont , sziv eletet is talan, sot meg gyors is.. Illetve meg ami meg poen tudna lenni , 2 kydomos dual wieldbe + phobos nevu kesztyu , mert igy a 3 reszes chieldren of ares setnel megvan a 3 item (2 kard + gloves a kard+pajzs+gloves helyett..) es kiadja a fullset bonust...
  • virs lee
    Már hogy lenne gyenge? Alapból fast, ad egy rakás frostburn dmg-t, ami nemcsak hogy sok, de lassít is, meg még 1-2 dmg növelőt. Sztem elég jó.
  • ROMOTO
    Ja meg micsoda dolog előre feltápolni egy kasztot (meg elég szivatós is nemmondom :), hogy már kész legyen a dream mellé ? elég mirelit-konzum szerű így játszadozni... :)
  • ROMOTO
    Ha kell valamilyen jeges buzgár dobj egy privit... :)
  • ROMOTO
    Ja a leggyakoribb a kardot használóknál a Pagos, kaszttól függetlenül... talán egy thane-nak ok, de egy Glacial Maul vagy Orion's Mace még jobb akkor már...