23078
  • dudovec
    Mondjuk 1.20 alatt ugy csinalnam , hogy bal klikk onslaught , jobb klikk ww , es mivel van meg par gomb az egeren , kiraknam ra a zaszlot meg a rallyt is , aztan csokolom:D Amugy 100% rechargeos warfare karibol csak funkarival erdemes tolni , mert ha nem funolsz akkor kirakod a warhorn-t neki es akkor tokmind1 mennyit sebzel , lebaszol mindenkit 1 utessel:D

Shorlex mondtam en neked h a dual wield conq adja a legjobb jatekelmenyt:D
  • dudovec
    hat nemvoltam most par napig , de latom nemsokat termeltetek:D
    Es epp most latom ,hogy valami veletlen folytan a 10000. hozzaszolas pont az enyem lett a temaban:D muhahaha

Shorlex: a recharge es energy cost az nem ujkeletu a zaszlonal , mitgondolsz menem ittam 1 deka potit se legenden? Nekem csak 96% volt a reqem , de siman instant voltam zaszlo mellett , a manam meg nem fogyott... A ww t meg azer nemhasznaltam , mer 1.08 alatt nem adja a 300% movementet , es egyhelyben forogni nemolyan nagy fun , mint kaszabolni:D
  • zsirfecske
    1.01 to 1.20 patch + www.gamecopyworld.com-ról az 1.20 fixed exe
  • virs lee
    Azt tudom hogy megmarad, mert nekem is van 2, ezért lepődtem meg.
  • Spirit
    Jah, és nincs fennt patch.Melyik kellene, és hol találok crack-et hozzá?:D Securom loader-rel indítom, lehet,hogy az a baj?Akkor a régi karimmal miért ment?
  • Spirit
    Na most feltelepítettem újra, és az agyonhúzott 7600-omnak köszönhetően(vmoddal 731/1680) 1280-ban max-on, 16x AF-el 50fps-em van..vagyis lenne, ha nem lépne ki:( Segítsetek please!
  • zsirfecske
    nem lehet, de az 1.08-ból áthozott relic-nél megmarad a recharge érintetlenül és használható is (lásd galériámban 1.20-as kép). érdekes, ugyanez nem vonatkozik pl. a herakles embodimentre, ami 1.08-ban +31% dmg-t ad, 1.20-ba áttérve azonban huszonvalahány százalékra csökken vissza a bónusza.

spirit: hülye kérdés tom, de ugye fent van a peccs? engem 9800pro-val és 1.20 peccsel még egyszer sem dobott ki!
  • virs lee
    1.20-ban már nem lehet relic bónusz a -recharge?
  • Spirit
    Sziasztok. Tudom,hogy az engine a szar,de nincs arra valamilyen megoldás,hogy bizonyos vga-kal összeakad a game, és pár percenként hibaüzi nélkül kilép a játék? Amikor megjelent még egy 6600gt-m volt, jó 2 napot játszottam hiba nélkül,majd megvettem a 7600gt-t, azóta nem tudtam 3 percnél többet játszani egyszerre.
  • zsirfecske
    1.08-ban relic is, 1.20-ban már csak cucc (de a gyűrűkből kivették):

recharge cuccok
  • zsotesz
    Lehet, hogy láma a kérdés, de a rec. csökkentés azt cucc adja vagy valamelyik relic. Én még nem találtam ilyen cuccot soha. Lehet, hogy azért mert 1.08-cal tolom?
  • zsirfecske
    %str-es gyűrűkbe kéne a hamurabbi incarn a clasp intreq miatt? én asszem simán fogok két horus ringet, így az odysseus armorral pont kijön a 284 int (req-30%) a 122-re fejlesztett alap int-re :) a sebzés meg letojva, nrg cost és elemental res is kell, nomeg dodge, minden nem lehet egyszerre...
  • Shorlex
    Hát fecske nekem is az a bajom, hogy lvl 42 a kari, amíg kész lesz 120ban, szinte mindegyik, legalábbis ami közelharcos és 100% rec. ezt gyűlölöm, de most mit csináljak?
    ráadásul ugye lvl 44-től van az a relic, a hammurápi incarnation, úgyhogy mielőtt eldöntötem hogy mégis dual wielder leszek a malleussal, addig még újabb 2 lvl-t el..sztam arra a relicre várva... ejjj
  • Shorlex
    azok is működnek 108ban
    pl dodge 108ban csak 6 pont, 120ban 8, de ha visszateszed akkor is megkapod a 8at :D
  • virs lee
    Mondjuk azt nemtom mi van azokkal a skillpontokkal, aminek a max értéke változott. Van vmi tábla arról melyik mennyivel változott? Leellenőrizném.
  • virs lee
    Ha valakit érdekel, mennek az 1.20-as mentések 1.08 alatt is, simán vissza lehet állni. Ez 1 pluszpont a fejlesztőknek, nem erőszakolják rám a szart. :)
  • Shorlex
    fecske, kapsz tőlem 47%os claspet, iszonyú jó statokkal (47% attack speed, 117% casting :D) és 40%os hoodot :D
    megbeszéljük holnap!
  • zsirfecske
    shorli én xp-re mentem eddig, ugyanis biztos nem lesz már időm/türelmem továbbvinni nagyon a karit. így viszont instant lethal (lev40) és 50% körüli dodge-ig (lev42) még talán eljuthatok :) azt nagyon kipróbálnám, lethal már most is nagyon oda..sz +425% dmg-en jobbklikken.

amúgy ha sebzés kéne sapiból, van +20% körüli str/int/dex-es zöld champions helm-em, amit asszem lev18-tól lehet hordani. ez azért csak strengthből is több mint 75, és az említett heracles relikkel már tényleg dob a dps-en. a +12%xp-s sapid persze elgondolkodtató, de ha csak a +2% xp-t nézem nem éri meg a kavarást, főleg hogy 40 felett amúgyis jönne a hood és a clasp + odysseus.

juteszembe, recharge szempontból normális hood és clasp kéne, mert hiába ütöttem ki 3-at ill. 4-et belőlük, mindegyik messze a gamebanshee-s átlagértékek alatt van (és én már biztos nem fogok ezekért runolni, végre rájöttem nincs értelme). igen, jól halljátok gyúpra fanyalgok, vége a madárelveimnek, de úgy érzem megérdemlem :) kösz
  • ROMOTO
    Háát annyira nem nélkülözhetetlen az a fordítás, ha annyira érdekel a görög mitológia ajánlom könyv formájában, sokkal tartalmasabb... :)
  • ROMOTO
    Az azéé van mert megvan neked már a küldije és olyankor utána nem mindig adja a majestic-eket, sőt minél többször nyomod, annál ritkábban...a végén ár egyáltalán nem, csak akkor, ha multiban nyomod...
  • Ombika
    HAt ez nagyon szomoru,mert erre varok "1" eve! :(
  • virs lee
    Az mér van hogy mostanában a skorpiógecinél 1 db majestic láda nincs?
  • Shorlex
    Úristen emberek, mit találtam már megint...
    Mondtam hogy azért kipróbálom a dual wieldet, hát kipróbáltam.
    kicseréltem a relic bonuszokat hecate-ra, az plusz 240% nrg regen (rallyval az olyan 35-36, egy harcosnak nem rossz) és egy lykaion malleust adtam a másik kézbe. Na ez lesz a végső karim, ez fun, mint állat.
    Amikor kirakom a zászlót, már nemcsak az van, hogy valamilyen titokzatos dolog folytán recharge-ot ad, de instant war windet tudok vele úgy nyomni, hogy folyamatosan, megállás nélkül bal klikken a kezem, és nem figy az nrg, egyszerűen nem megy le. zászló nélkül ugyanez nincs, de hát ugye csak az első zászló kerül nrgbe a többit én nem tudom hogy mi van, de az nem.
    Úgyhogy módosítom a karit, dual wield lesz mégiscsak és még nagyon vacilálok hogy instant war wind vagy onslaught legyen inkább (annak azért elég jó passzívjai vannak, ami ugye WW-nél nincs), de ez eszméletlen ez a dual wielder 100% rec conq... ha nem baszták volna el a high priestet... hú
  • Shorlex
    hát nem akarlak buzerálni de athlon nélkül sem lesz olyan hű de eszméletlenül sokkal több az ütésed, mert abban a kis vacakban azért igen tisztességesen van str.. de csak látatlanban pofázok nemtom mire épül a karid.
    Viszont fecske van nekem olyan sapim ami 12% exp-et ad és azt meg is relicelheted plusz 27%-os heracles embodimenttel, nem kéne?
  • Shorlex
    Jaj basszus le kellett tennem a pelaron megoldásról... basszus pedig adott volna nrg-t arra nem kellett volna raknom, most meg muszáj vazze, meg még 11% nrg costot, 11% attack speedet, de egyszerűen olyan kicsi vele az ütés (ien 1000) hogy az nem jó. Igaz hogy ez colossus nélkül van, de colossusban csak ritkán leszek csak ha kell.
    Viszont érdekes, hogy azok a gyűrűk ien plusz 26% str-rel ütésben alig maradnak el adroit-tól, épphogy pár pontot, de ilyen 10-20 a különbség. Jó persze adroit statjainak hiánya nagyon fáj, de cserébe megrelicelem a gyűrűket, nem kell annyi intet elcseszni a clasphez, és hát ami a legfontosabb hogy feljöhet az ancile a maga plusz 2 warrior skilljével meg a jó kis plusz damage-el, csak semmi más nincs abban a shieldben (mondjuk resist valami)... nem rossz, sőt jól jön az, remélem a kieghez ígért új cuccok között lesznek olyanok amivel ki lehet akasztani minden meglévő karit a duplájára :D. Úgyhogy Romoto, igazad van, a kieg nekem egy tanulmány lesz, újra kell tanulni az új cuccokat plusz lesznek tuti új zöldek is, nagyon kéne. Képzeljétek el, hogy mondjuk azok között a relicféle cuccok között, ami ott az armor alatt lesz mondjuk lehetne 100 recet csinálni úgy hogy a cuccban nem kell hozzá semmi... :D
    Azért én is elég hülye vagyok, lvl45nél egyetlenegy pont nincs onslaughton :DDD de jó ez így. Majd lesz :D
  • virs lee
    Amuban van még +45% is, úgy már jobb. ~~
  • zsirfecske
    bocsi, elírás. 20%(prokopios és athlon). hehe
  • Shorlex
    320% increased exp-re gondolsz? Hmmm, az elég lazának tűnik, szabad érdeklődnöm hogy az hogyan jön össze azok nélkül a csítgyűrűk nélkül?
  • zsirfecske
    lev35-ön végeztem normalt assassin-nal, obsidian gyerekjáték volt, még a 320% xp miatti alacsony 1300 dps-sel is. 3 halál a hegyiembertől, ez a mérleg. normál szinten baromi jó kis kari, pörög mint a gép. később lehet gázos, bár amint instantolja a lethalt és összeszed nagyobb doge-ot szerintem azért életképes.
  • rat42
    Köszi, meg is van müxik a game, KIRÁLY!!!!!!!!

Mégegyszer köszi!
  • Shorlex
    www.gamecopyworld.com, ott keresd
  • rat42
    Tud valaki 1.20-as crackelt "Titan Quest.exe"-t???

Plíz segítsetek!
  • ROMOTO
    Olvasva a kiegről szóló infókat szinte mindenhez hozzányúltak a fiúk a gaméban...elég alapos munka... :)
  • ROMOTO
    Ja, és elég izgalmasra sikeredett a multi taglalása ugyanott... :)
  • ROMOTO
    A kiscsajnak közben amputálódott a kézfeje... :)
  • ROMOTO
    A Dream mastery
    spellgyüjtemény :)
  • ROMOTO
    Akkor sas szemed van :)
  • ROMOTO
    Ez van sajnos már egy jó ideje...
  • Ombika
    Magyarositasrol tudtok vmit,hogy befejeztek e?
  • Shorlex
    MEGVAN A MEGOLDÁS!!!!!!!! YEEEEEE :D
    Golden shield of pelaron barátomra miért nem gondoltam eddig baszki nem is értem..
    Igaz hogy csak 98% rec lesz vele, de elég az. Ugyanis batterre bőven jó (a továbbiakban leírandó bug-csít-nemtommmi nélkül is mittomén 0.03 mp a töltési ideje) rallyra is bőven elég, és colossus formra is.
    Na most, az a bizonyos bug, vagy csít vagy nemtomén mi az az, hogy 98% rec mellett kiteszek egy zászlót, és ha szépen megvárom a hatását, ami olyan 0.2 mp 120ban, akkor valahogy máris 100% rec leszek. El nem tudom képzelni hogy miért és hogy mi ez, de ez van. 98% reccel, battle standard alatt 100% rec vagyok :DDDDD
    Innentől kezdve felvehetem a 2 adroitot, felvehetem myrmidons-t és az achilles relic bonuszom is lehet plusz 25% damage attack speed helyett, ugyanis alapból van 155, hozzájön még oinslaught passzívja, így lesz 180 felett, és a pálya 90%át nem colossusban, csak zászló hatálya alatt nyomom majd, azaz marad a 180 speed. resistjeim elmennek, egyedül pierce szar, de épphogy minuszban van, le nem szarom.

Na dudo, ahogy Nálad a colossus non shield volt a bug, nálam ez a 98 helyett 100% rec :DDDDD