23078
  • virs lee
    Mely fileok kellenek a mentésből? 130 MB kicsit nagy lesz, meg vki régebben feltöltött egy erősen csökkentett méretűt, szal gondolom sok file csak tmp benne.
  • zsirfecske
    de. amúgy 106, mert ez csak próba volt külön mentéssel és behaltam alatta 1x. kérek onagert, hehe.
  • virs lee
    107 halál? Nem sok az kicsit? :)
  • zsirfecske
    csak ki akarom próbálni, meg elvtelen amdár lettem amúgyis.

a próbálgatásoknál járva, brigandomnak thorny-t a kezébe adva elképesztő greatest dmg jött ki marker és call of the hunt alatt:

• virs lee
    (Dupolni oda tudom adni, mentéssel együtt is, de legit tradere nem.)
  • virs lee
    Van 2, de kell a conqueroromnak, editorral meg te is tudsz szerkeszteni egyet. ~~ Úgy a legjobb ha párban van (warfare dual wield-re 1 pont elég hozzá), alapból 44 mana + life regen, + a bónuszok egyéb cuccokból, +50% esetén máris 66 regen. Egy harcos manája 2 sec alatt maxon van.
  • zsirfecske
    halihó! onager nincs valakinek? kipróbálnám a mana regent weapon swap-en. köszi!
  • Firebat
    ezaz sikerült betölteni az elmetést, köszönöm a segítséget!!!!
  • Firebat
    jó megvan :N
  • Firebat
    valaki tud jó helyet, ahol találok cracket hozzá, mondjuk most nekem az 1.08hoz kellene :S
  • Shorlex
    nézd meg a hozzászólásokat én is csak annyit tudok... még nem használtam soha, de tudom hogy van ilyen csak belinkeltem...
  • Firebat
    használatáról lehet tudni vmit , esetleg?
  • Shorlex
    Ezzel próbálkozz esetleg
  • Firebat
    (amúgy most nincs fenn a game)
  • Firebat
    értem, és hogy ha, nem tom pontosan már hogy melyik kulcsot használtam?:S:S
  • Grusalak
    Csak akkor látod a mentéseid, ha ugyanazzal a kulcsal telepíted fel a játékot!
    Tipp: Ne reinstallt nyomj, hanem menj a regedit-be és ott írd át. Sokkal gyorsabb :-)
  • Firebat
    hogy tudok, elmentéseket, újra loadolni?mert
    még annó újra raktam a TQ-et de nem tudtam loadolni az elmentésem, nem tudom miért, pedig jó helyre másoltam vissza ,
    elég fontos lenne ha tudna vki segteni!
  • Grusalak
    Na csak felraktam 1.20-at... (Szokni kell, mire jön a kieg) Az újítás, miszerint a másodlagos védelmek nem kapnak büntetőt nehezebb szinten sem, egészen tetszett. Gondoltam nem lesz negatív végre... Persze... Csak mondjuk a deathchill aura úgy viszi le mínuszba, hogy csak pislogtam... Majdnem halál lett a vége, mikor pár limos körbevett olymposon, de szerencsére csak majdnem!

A cheatet MÁS SZEMÉLYNÉL is erősen elutasító személyek a köv sorokat ne nézzék meg:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elegem van a tárgy gyűjtegésből, és szeretnék mindenből összeszedni darabot, így kérnék mindenkit aki megszán, hogy szép kis vault gyűjteményét ossza meg velem... Kék cuccok is! Email: [email protected] Thx!
  • Speedy86
    Köszi szépen!
    Ég a pőofám, hogy egy ekkora lyukat nem találtam meg:)))))
  • Shorlex
    Chang an-ban vagy, az imperial cityben :DDD
    A feladat találkozni a yellow emperorral, a jade palace-ben.
    Changanban van egy folyosó délkelet felé azon indul el és a végén a falon lesz egy rés (a fal le van rombolva) és ott menj tovább. De ha gondolod ez hasznos lehet :D
  • Speedy86
    Sziasztok!
    Elakadtam kéne 1 kis segítség.
    Nem jut eszembe a város neve valami Chang. 3. nagy act-be.
    Bemegyek a városba ott megölök egy főszörnyet egy nagy épületbe aztán kiirtok mindenkit a városba de van 2 kapu amin nem tudok bemenni mert zárva van.
    Feladatom, hogy valami Jade templomba mennyek a lightening valakihez:)
    Merre kell menni vagy mit kell it csinálni?
  • Shorlex
    romoto, ma egy multi?
  • ROMOTO
    Elég lomhán emeled a tétet... :)
  • Antrax #10184
    Látod jól emléxel!!!
    TEGNAP ELOLVASTAM 5 SORT!!!!!!!!!

(teljesítmény a köbön)
  • ROMOTO
    Ja, te vagy az aki nem szeret 4 sornál többet olvasni, ugye? :)
  • ROMOTO
    Hát sajnos én is erre tippelek, de majd sűrű anyázások árán kipróbálom persze....és utána felbaszok a netre egy pvp-pitbull csítes karit olyan 15000 health, dex, streng-est... :D
  • Antrax #10181
    de sokan szeretnek regényt írni
  • dudovec
    hat , ha a skillekhez nemnyulnak hozza akkor lehet.. A dream mastery ha joltom altatni tud majd , es kijon az altatasbol ha megutik.. de nemhinnem h lesznek olyan skilljei mint a rally, horn, freezing blast.. De persze igazad van , kitudja mi fog jonni.. de leginkabb azer nem erdemes pvp t testelni , mer nemnagyon fogsz pvp zni senkivel:D ien viszonyok kozt biztosnem , de sztem egyebkent sem.
  • ROMOTO
    Azt pedig mind a ketten elfelejtettétek, hogy jelenleg nemigen lehet tökéletes pvp karit tesztelni, csak ideiglenesen tökéleteset, mert a Dream mastery és a többi fícsőr felülírja a pillanatnyi konklúziót, bármi is lészen az....
  • dudovec
    :DD 1 dolog ami a nagy kerdes, hogy ha 2 kari egymasnak esik rallyval , akkor megy e az oda-vissza reflect a mar alapban reflected sebzesekre :D
    Erdekes lenne , ha egyik kari meguti a masikat , jon 1 reflect , aztan vissza arra , arrol megin.. es 1 utestol folyamatosan odavissza serulnek a karik:DD
  • zsirfecske
    jól eldumálgattok tik.
  • dudovec
    JA es meg annyit , hogy ha a horn nem is , de a blast megfog allitani szerintem chargeolas kozben... mivel a nekedronto dranoianok , amik takdownolnak , vagy nemistom , siman kistunolod barmivel... Nembeszelve a freezing blastrol , ami siman visszaüti a titan castjat..:D
  • dudovec
    Ja es lightning boltal kicsit paras lenne azer kivegezni a reflectedes ellenfelet , foleg ha nekedis keves lifed van , de persze meglehet probalni.
  • dudovec
    Shorlex vicces azert , hogy a lenyeget kihagytad..:D Thunderball pvp ben? na ne szorakozzz:DDD Hogytalalnal el azzal a szarral egy rohangalo ellenfelet , foleg ha nincs rajta gyorsitasod.. Inkabb a freezing blastot kene figyelembe venni , mert jon a thane , freezing blastol 8 masodpercekre , es hiaba kapsz 85% absorbot a blast miatt , ugyanennyi rajtad van concq reven , de 8 seces freezet kapsz , amit nemigen csokkentesz semmivel a war horn stunjaval ellentetben. Es amig megvagy fagyva , szep nyugodtan horn + ancival megol , mindig megallit a blast , a thane meg issza a health potit a reflectedre... Anciknak meg teljesen mind1 , hogy hanyszor halnak le amig megolnek , mert akkor castolja oket ujra amikor akarja ...D
  • Shorlex
    Huh, dudo nagyon nekiállt akkor én is.
    szóval Romoto elsősorban Rád számítok mert szeretném kitesztelni a tökéletes pvp karit. Miről is lenne szó?

Beszéltünk már róla hogy a tökéletes pvp kari egyértelműen a 100% recharger (tegyük fel most hogy 300% cast speedes) thane. Nála van 4 olyan skill ami mindenkit a földhöz vág éspedig: war horn, lightning bolt, thunderball és spellbreaker.
    Kezdjük sorban, mindent annak fényében hogy mondjuk egy conqueror mit tud ellene tenni, vagy mit tudna.

1) war horn
    A virtuális csata ezek szerint úgy zajlana, hogy a thane nyomja a folyamatos war hornt, conq áll, meg sem mozdul, és zászló és rally mellett is szépen lassan de megy le az élete. Igen ám, de rally hatása alatt 70%-ot visszanyom a thane-re. Első kitesztelendő dolog, hogy miként teszi ezt? abszolút sebzés értékben vagy ugyanúgy százalékosan? azaz: nyom egy hornt, ami leviszi az életem 25%-át, illetve csak levinné, mert van 85% absorpom. Nekem most van 6000 életem, azaz sebezne rajtam 1500-at, de absorp miatt csak 170-180 körül fog rajtam sebezni, míg ő a teljes sebzése 70%-át kapja vissza. Igen ám de mit kap vissza? a százalékot, vagy az 1500 sebzés 70%-át? mert ha mindig csak százalékot kap vissza, akkor hiába sebződik megától rally alatt sokkal többet mint az ellenfél, 1nél lejjebb neki sem megy % miatt az élete, azaz alőbb utóbb "beéri" az ellenfél életben és ha nyom egy lightning boltot, kinyír. Ha viszont nem a százalékot nézem hanem az 1500 sebzés 70%-át akkor 1000-ret sebződik, és a következő néhány sebzése sem sokkal kisebb (hiszen az ellenfél élete maradt nagyjából ugyanannyi) viszont akkor meg megölti magát 4-5 instant war horntól.
    Van egy olyan érzésem, hogy a százalékos dolog jön be, ugyanis a conq, amikor szifón rámfújja a life draint, olyat ad vissza a titánnak, hogy az élete lemegy és alig marad neki. Na most neki nyilván több élete van jóval mint nekem, szóval abszolút értékben tuti hogy nem nyomok vissza rá annyit rallyval, de százalékban ha nézem, akkor ő mondjuk levenné az életem mittomén 80%-át (de ugye absorpolom), ő ebből százalékosan kap vissza 70-et, így megy le az élete simán egy drain-el több mint a felére simán (80×70).
    Ha war horn is így működik, akkor egy instant war horn utána egy lightning bolt a pvp király, ha nem akkor viszont war horn passzívját nem lehet használni, mert egy defender alapú kari rallyja kinyírja az ellent, így a horn csak mint stun használandó.

2) lightning bolt
    Szerintem nem jó megoldás mert hiába stunol és sebez egyszerre méghozzá nem is kicsit, egy 85% absorp mellett, 70%os rallyval 2-3 lövésből kinyírja magát a thane.

3) thunderball
    A thunderball előnye a lightning bolthoz képest annyi, hogy sokkal többet stunol és jóval kisebbet sebez. Ergo, ha a thane ki tudja azt játszani, hogy a defender rallyja lejárjon, és valahogy túléli, akkor nyert ügye van, onnan tól kezdve csak bolt kell és kész. Ha nem, akkor ugyanaz, mint boltnál: magát öli meg. Ki kéne tesztelni ezt is, hogy megöli e magát rally alatt, vagy túléli potionnel.

4) spellbreaker
    Ez csak más vazsival együtt használandó, de ultra hasznos skill, ugyanis az ellennek nincs nrgje semmit se csinálni (kvázi skill disrupt) és mondjuk egy defender ellen nagyon hatásos, ugyanis leesik a colossus form, asszem leesik a rally is (vagy az nem? nemtom), onnantól kezdve ugrik az absorp jó része és nyílt az út. war horn mellett váltogatva (war horn passzív nélkül) meg kell csinálni az állandó stunt és levenni az nrg-t megvárni míg rally vége van és lightning bolt.

DE MI ÁLLÍTJA AKKOR MEG A THANE-t esetleg, hangsúlyozom esetleg multiban?
    Az én válaszom az, hogy talán a shield smash. Ki kéne ezt is tesztelni. Képernyő egyik sarkában thane, nyomja a war hornt, másik sarokban defender, colossusozza magát, és mondjuk plusz 4 skillel 300% run speed-el (és persze 100% reccel) bal klikken folyamatosan nekimegy a thane-nek. Meg kéne nézni mi történik... Amikor beér a 300% speed-el a war hornba, akkor megállítja e vagy sem? Ha igen, akkor 1-4ig maradnak a lehetőségek. Ha nem, akkor is két lehetőség. Miután először nekiment, hat-e azonnal a stun és a disruption? Nekimenés után hat e még a thane utoljára eleresztett hornja? Előfordulhat e hogy a thane is és a defender is egyszerre legyen ezáltal stunolva és a thane disruption-ölve? ha netán igen, akkor melyik tér előbb észhez? ha defender, akkor thane-nek annyi, csak a folyamatos smasht kell nyomni és thane előbb utóbb kihal. Ha thane tér észhez használni tudja e a skilljeit?

Na ilyen kérdéseim lennének, valakivel kitesztelném szívesen... :DDD
  • Antrax #10172
    Nem lenne a rossz a balance de én maradnék az Üsd'n Vágdnál...

De az tény hogy egy idő után ez így télleg monoton a diablo is ilyen monoton volt, de nem tudom miért de ott ezt a folyamatos hentet nagyon élveztem itt egy idő után picit már bele lehet unni...
  • dudovec
    Mindenki szereti a hentelest , ahogy jomagam is , de teny h idovel valtani kell , foleg ha olyan korlatokat lepsz at egy jatekban, amit szerintem a fejlesztok nagyon nem kalkulaltak bele.. Mondtam Shorlexnek is msnen , hogy szerintem hogynezne ki egy balancing titanquestben, de leirom aze ideis:)

Ugy kezdenem , hogy az absorbot , a dodgeot es az avoidot 50% ra maximalnam.. A maximalis rechargeot a nem caster kasztok (hunter , rogue , warfare , defense) skilljeinel 30% ra korlatoznam , a castereknel (earth , storm , nature , spirit) pedig 50% ra. A -energy costot is 50% ra maximalnam minden skillnel..

Persze ez igy elegge visszadobna az irtast, de igy tobb hangsulyt kapna a multi es sokkal valtozatosabb felszereleseket latnank az ugymond perfect buildes kariknal, ami szinten jot tenne a multinak , bar lehet h csak engem flusztral , ha mindenkin ugyanolyan szerko van a jatekban..

A single player nehezebb lenne, de a kezdoknek , meg elso 1-2 karisoknak nem lenne ettol nehezebb , mert a 100% recharge azoknak a 'kivaltsaga' akik rendelkeznek szinte az osszes jo cuccal , hogy ezt ossze tudjak hozni -> azoknak nyilvan tobb karakteruk , jatektudasuk/tapasztalatuk van , nembeszelve arrol , hogy nyilvan a tobbi nem rechargeos , de atomdurva cuccal is rendelkeznek... Szoval ez a valtoztatas a halado jatekosokat erintene igazan , akik kenytelenek lennenek massal potolni , az aranytalanul eros elony elveszteset...

Igaz , anno a 100% recharge felfedezese volt az nekem , ami adott rengeteg uj otletet , a mar akkor kicsit beunt jateknak, de valahol ez volt az ami vegleg megölte a jatekelmenyt , az osszes nem rechargeos karimnal..

Ezzel a valtoztatassal, a pvp is egesz turheto balancingot kapna, igy telleg csak 1-2 skillhez kene hozzanyulni, hogy mukodjon a dolog.. Ha maradna a 100% req , akkor rengeteg skillt tokre megkene valtoztatni , hogy mindenfajta karival lehessen pvp zni..

Tegyuk fel megcsinalnak a balancingot.. Nemtom europa szerte mennyien tq znak , de szerintem igy sem talalnank tul sok vallalkozo kedvu pvp's t , raadasul mindig benne lenne a pakliban az , hogy cheates/editoros karikkal jonnek ellened, amit nemtudhatsz , hogy ő hogyan hackelte szarra a karijat , mielott bejott a pvp jatekodba , stb... Szal igen , a normalis multiplayer elmeny kulcsa a closed server , ami tarolja a jatekosok karaktereit es senki nemtud belepiszkalni.. De ez kurvasok penz lenne es attol tartok , egy ilyen esetben fizetosse valna a tq...
    Bar elvarhatna az ember egy closed servert , egy 12 ezer forintos jateknal , elvegre a blizzard megadta ezt 7 evvel ezelott a diablo2-vel, es aki akkor megvette , a mai napig jatszhatott closed serveren , tovabbi fizetes nelkul.. Hat igen, ahogy fejlodik a vilag , telik az ido , ugy talalnak ki mindent , hogy kihuzzanak meg 1 kis penzt az ember zsebebol.. Nemreg valami olyat olvastam , hogy az USA-ban valami olyan torvenyt akarnak behozni , ami nem vicc...: megadóztatná a virtuális javakat.. Szal peldaul van wowban valami atomjo cuccod , amit eltudnal adni rendes lóvéér is , nemis kevésér.. akkor az után adózzál... lol:D

Amugy wowot meg tq t hasonlitgatni felesleges , merthat tok mas jatek , nagyon durva balancingal , ami kb olyan sulyos , hogy jon 1 mezei szorny , aki 2-3 szintel nagyobb mint te , es mondjuk harcossal nyomod , akkor eleg sanszos , hogy te fogod huzni a rovidebbet.. ha benyomsz kozben 1 health potiont, akkor talan lenyomod 1v1-ben , de akkor 2 percig nem ihatsz health potit , ami egyebkent nem keves penzbe kerul , es a tq val ellentetben a penznek van erteke , sőt , kb ugy muxik a love ott , mint a valo eletben... orult emberek valodi penzert vesznek wowos aranyat , es orult farmerek valodi penzert adjak el az osszedroidolt wowos goldot es egyeb targyakat.. Napjainkban amerikaban a jatekipar mar nagyobb , mint a filmipar , igy nyilvanvaloan ezert talalta ki valami okos nagyorru ezt a rendeletet , hogy adoztassak a virtualis javakat/kereskedelmet? is... hatalmas penzekrol van szo..

Szerintem napjainkban picit mas az igeny, mint amit a tq ad.. De remek szorakozast nyujt par honapig , foleg , hogy egyedul is remekul el lehet vele utni az idot.. Persze ezzel is eltudnanak jatszani az emberek eveket , ahogy a diabloval is , de ahogy Romoto nagyon jol mondta, anno mikor jott a diablo2 , akkor csak az volt kb , meg ment mellette asszem baldurs gate sorozat , amit ugyan nemnyomtam soha , de annak is volt egy szep tabora..

A fizetos rpg-krol meg annyit, hogy jogosan felcseszi az embert , hogy fokozatosan huzzak ki belole a lovet es kozben 'fuggove' teszik, dehat mindenkinek erezni kell a hatart , hogy mikor kell kiszallni :) A penz pedig , ha napra lebontod akkor nem is olyan veszes , mert ha valaki jatszik napi 4-5 orakat mondjuk , akkor sztem belefer neki , hogy naponta kb 100 forintot aldozzon a nagy jatekelmeny erdekeben, mert pl aki dohanyzik , az ennek az 5x öset elkolti a doboz cigijere mindennap..

Mellesleg pl a wowban, van mar amolyan 'tört' server , ahol ugyan kozelsincsenek annyian , mint egy rendes blizzardos realmen , de fel evre fizetsz erte annyit , mint amennyit a blizzardnal kene 1 honapra.
    Persze bizonyos dolgokban elmarad , sőt a player szám miatt eleg sok dologban... (a playerek szama kb a legmeghatarozobb dolog egy ilyen tipusu jatekserver eseten) de akinek pl eleg az , hogy 2-3 haverral megy a vilagban , kevesebb penzer, de kisebb elmenyer az valaszthatja ezt is.

Sorry a felig-meddig offér;>
  • ROMOTO
    Nesztek még egy kis ráadás :)
  • ROMOTO
    Ma már nem jön össze sajna, holnap este tuti ráérős...
  • Shorlex
    még nem de frissíthetem...
    bocs kicsit elámultam.. :D