• Shorlex
    Huh, dudo nagyon nekiállt akkor én is.
    szóval Romoto elsősorban Rád számítok mert szeretném kitesztelni a tökéletes pvp karit. Miről is lenne szó?

Beszéltünk már róla hogy a tökéletes pvp kari egyértelműen a 100% recharger (tegyük fel most hogy 300% cast speedes) thane. Nála van 4 olyan skill ami mindenkit a földhöz vág éspedig: war horn, lightning bolt, thunderball és spellbreaker.
    Kezdjük sorban, mindent annak fényében hogy mondjuk egy conqueror mit tud ellene tenni, vagy mit tudna.

1) war horn
    A virtuális csata ezek szerint úgy zajlana, hogy a thane nyomja a folyamatos war hornt, conq áll, meg sem mozdul, és zászló és rally mellett is szépen lassan de megy le az élete. Igen ám, de rally hatása alatt 70%-ot visszanyom a thane-re. Első kitesztelendő dolog, hogy miként teszi ezt? abszolút sebzés értékben vagy ugyanúgy százalékosan? azaz: nyom egy hornt, ami leviszi az életem 25%-át, illetve csak levinné, mert van 85% absorpom. Nekem most van 6000 életem, azaz sebezne rajtam 1500-at, de absorp miatt csak 170-180 körül fog rajtam sebezni, míg ő a teljes sebzése 70%-át kapja vissza. Igen ám de mit kap vissza? a százalékot, vagy az 1500 sebzés 70%-át? mert ha mindig csak százalékot kap vissza, akkor hiába sebződik megától rally alatt sokkal többet mint az ellenfél, 1nél lejjebb neki sem megy % miatt az élete, azaz alőbb utóbb "beéri" az ellenfél életben és ha nyom egy lightning boltot, kinyír. Ha viszont nem a százalékot nézem hanem az 1500 sebzés 70%-át akkor 1000-ret sebződik, és a következő néhány sebzése sem sokkal kisebb (hiszen az ellenfél élete maradt nagyjából ugyanannyi) viszont akkor meg megölti magát 4-5 instant war horntól.
    Van egy olyan érzésem, hogy a százalékos dolog jön be, ugyanis a conq, amikor szifón rámfújja a life draint, olyat ad vissza a titánnak, hogy az élete lemegy és alig marad neki. Na most neki nyilván több élete van jóval mint nekem, szóval abszolút értékben tuti hogy nem nyomok vissza rá annyit rallyval, de százalékban ha nézem, akkor ő mondjuk levenné az életem mittomén 80%-át (de ugye absorpolom), ő ebből százalékosan kap vissza 70-et, így megy le az élete simán egy drain-el több mint a felére simán (80×70).
    Ha war horn is így működik, akkor egy instant war horn utána egy lightning bolt a pvp király, ha nem akkor viszont war horn passzívját nem lehet használni, mert egy defender alapú kari rallyja kinyírja az ellent, így a horn csak mint stun használandó.

2) lightning bolt
    Szerintem nem jó megoldás mert hiába stunol és sebez egyszerre méghozzá nem is kicsit, egy 85% absorp mellett, 70%os rallyval 2-3 lövésből kinyírja magát a thane.

3) thunderball
    A thunderball előnye a lightning bolthoz képest annyi, hogy sokkal többet stunol és jóval kisebbet sebez. Ergo, ha a thane ki tudja azt játszani, hogy a defender rallyja lejárjon, és valahogy túléli, akkor nyert ügye van, onnan tól kezdve csak bolt kell és kész. Ha nem, akkor ugyanaz, mint boltnál: magát öli meg. Ki kéne tesztelni ezt is, hogy megöli e magát rally alatt, vagy túléli potionnel.

4) spellbreaker
    Ez csak más vazsival együtt használandó, de ultra hasznos skill, ugyanis az ellennek nincs nrgje semmit se csinálni (kvázi skill disrupt) és mondjuk egy defender ellen nagyon hatásos, ugyanis leesik a colossus form, asszem leesik a rally is (vagy az nem? nemtom), onnantól kezdve ugrik az absorp jó része és nyílt az út. war horn mellett váltogatva (war horn passzív nélkül) meg kell csinálni az állandó stunt és levenni az nrg-t megvárni míg rally vége van és lightning bolt.

DE MI ÁLLÍTJA AKKOR MEG A THANE-t esetleg, hangsúlyozom esetleg multiban?
    Az én válaszom az, hogy talán a shield smash. Ki kéne ezt is tesztelni. Képernyő egyik sarkában thane, nyomja a war hornt, másik sarokban defender, colossusozza magát, és mondjuk plusz 4 skillel 300% run speed-el (és persze 100% reccel) bal klikken folyamatosan nekimegy a thane-nek. Meg kéne nézni mi történik... Amikor beér a 300% speed-el a war hornba, akkor megállítja e vagy sem? Ha igen, akkor 1-4ig maradnak a lehetőségek. Ha nem, akkor is két lehetőség. Miután először nekiment, hat-e azonnal a stun és a disruption? Nekimenés után hat e még a thane utoljára eleresztett hornja? Előfordulhat e hogy a thane is és a defender is egyszerre legyen ezáltal stunolva és a thane disruption-ölve? ha netán igen, akkor melyik tér előbb észhez? ha defender, akkor thane-nek annyi, csak a folyamatos smasht kell nyomni és thane előbb utóbb kihal. Ha thane tér észhez használni tudja e a skilljeit?

Na ilyen kérdéseim lennének, valakivel kitesztelném szívesen... :DDD