23078
  • dudovec
    en nemtok rola hogy lenne +2 all skilles cipo , de persze soha nemlehet tudni , zoldbe generalna iet?:D
  • Shorlex
    Purblind, nem mondod, hogy Neked van plusz 2 all skilles lábszárvédőd?
    Hú az nekem nagyon kéne, mit szeretnél cserébe, vagy küldök amit akarsz, nem tom Te hajlandó vagy e arra amiről nem szabad itt legálisan írni... :DDDD de az nekem télleg nagyon elkelne...
  • ROMOTO
    Köszi... én is elolvastam mit jelent a Rapid Construction...nem túlzottan kétértelmű a neve :D
  • dudovec
    Ja Virs lee , ternionost lebasszak ha atkell szaladni vele , nyugi enis anyaztam rendesen amikor mas bossokhoz mentem.. De a defenderrel egy elmeny , annyira gyorsan fut colossus formban , pillanatok alatt ottvagy barhol.. Es a legnagyobb csel 1.08 alatt , ha nem raksz shieldet a defendernek , akkor colossus formban nemtalalnak el a nyilvesszok , sem az ien csonti magusok lovesei:DD Amint felrakod a shieldet , a pajzs leblokkolja a loveseket , ami ugye kurvakeveset fog fel es leserulsz tole.. Mig colosussban , nemhogy sokkal gyorsabb vagy , de van 60% koruli absorbod , ami megfelel +120% lifenak es ha nincs shielded akkor rangedbe nem talalnak el , ezert is volt jo a conqueror , mert annak rakhattal igy dualt;)

Romoto: a lay trap passivja rechargeot ad , szoval cucc nelkul is eleg jol lehet szorni a trapokat , foleg ha megkombozod mondjuk egy thunderballal , es az allo monstereket szetszedi a trap:D Bar a thunderballhoz es az egyeb finomsagokhoz mar kell a recharge..
  • ROMOTO
    Ha O az érték akkor azokat a cuccokat használd amiket mondtam, a legjobban a Thorny-s dmg.-n fogsz meglepődni... a csapdák szerintem is felejtősek -rec. nélkül, a battle standard+passz., mandrake-t pedig maxold okvetlen :)
  • ROMOTO
    Egyszer volt szerencsém egy magician al is multizni legenden, na az csak Lay trapozott, meg throwingozott -100% rec es lehetett...kb. 5-6 csapdát rakott le/1-2 sec. mire ledobta az utolsót, annak már nem volt mire lőnie...(persze a többiek is gyakáltak), de valahogy ez a kari söpört a legtöbbett... úgy-hogy nem volt annyira mazo, inkább szado... :)
  • virs lee
    1.08-ban a pajzs is szar, ilyen 200-as sebzsésfelfogásuk van, 1.20-ban ugyanezek 700 körül védenek, és az épp hogy elég, gondolhatod mire elég a 200-as... Ezért választottam warfare mellé naturet, legalább oak +100% life, de az se segít a 3k körüli ütések ellen. Arra viszont épp elég hogy futás közben 1 ütést garantáltan túlélsz, mert olyan 6k körüli a lifeod. Ternionosnak meg 2k, 1 ütés és vége. Ha meg leállsz mindenkit lelőni, akkor meg több időt vesztesz, mint championnal kisebb ütésekkel ugyan, de csak tájfuntlenyomni. Az is sebez 10k-t, meg az ancientek is besegítenek, nem sokkal lassabb mint ternionnal. Viszont garantáltan nincs halál, én ezért runolok ezzel.
  • purblind
    Hu köszi a sok jó tanácsot. Amugy van 3 plussz skillem. az 1 skiles sapka +valami lábszárvédő 2 allskillel. recarge az nálam kereken 0. Kiprobáltam a csabdás skilleket is. De az elég szadomazo skill szerintem.
  • dudovec
    Szoval szerintem vannak olyan cuccok , amit egyik karinak dob minden 20 adik dropra , mig egy masiknak minden 50 edikre , bar tok hulyeseg a dolog , megis azt tapasztalom , hogy olyan cuccokat talalok pik-pak egy 'friss' karival titanrunnal , amiket meg soha nemdobott nagyonsok run utan sem , a masik karimnal.
  • dudovec
    Nemtom , szerintem titanrunon nemhalsz be a ternionnal, azmeg elvileg dobhat mindent... Dobott eleg sok cuccot , de vannak dolgok amiket tök sűrűn dob eppen az aktualis karakternek , tehat erdemes tobb fele karival is runolni , a szintkulombsegek miatt is. Ternionerrel nemtudsz vegigszaladni sajnos , ha mas speci bossokhoz mesz el , bar ha van kello rechargeod meg valami resisted , akkor vision of deathal aranylag jol letudod kabitani a rad ronto embereket, vagy egyeb jo storm spellel.

Itemfindolni , hogy elrohansz minden bosshoz es a hatekonysagot nezed, ugy hogy ne halj be, akkor mindenkepp valami colossusos kari a nyero ; mondjuk megtamogatva 2 jo spirit pettel, meg 1-2 fincsi auraval.

1.08 ban az a szar , hogy aranytalanul eroset lonek nyillal , es kb 20% koruli pierce resistet hozol ki a magenek , 1-2 lovesre megolnek , soxor mire lekabitanad oket , mar keso....
    1.20 alatt tobb a lifed , es joval kevesebbet is sebeznek a nyilak , igy gondnelkul kitudsz akasztani minden szornyet (stun , freeze , fear).. a +600 life meg eleg jo tud lenni :) de teny , hogy nem az az afro amu fo erenye..
  • virs lee
    Először ternionos oracleval próbáltam runolni, de minden 2. körben leütik útközben, mert a pórnéppel nem állok le harcolni, de ha elfutok mellettük, elég 1 ütés a 2k életének. Ezzel szemben az ancientes champion igaz nem sebez akkorát mint a ternion, viszont 6k élettel egy véletlen brutál csapást is túlél, meg amígy is az ancientek elvonják a figyelmet, 100% garantált run, nincs para hogy mikor hal be. Nameg ha hozzászámolom azt az időt amíg a ternionos halál miatt, vagy ha biztosra megy, és a csicskákkal harcolva elveszteget, akkor ugyanannyi (vagy kevesebb) idő alatt végez a champion is, és nincs para. :)
  • virs lee
    Mágusnak pl. tökmindegy hogy 1000 vagy 2000 élettel ütik szét 1 ütésből. :D De jóltápolt harcosnak is, ha sok a +életed, akkor alig érzed meg, mert az amu csak az alapéletedből von le, a bónuszokból nem.

Most 3 feng sui zakó esett tájfunból, megérte beüzemelni az ancientes championomat. :D De amun-ra nem igazán akar, lehet ahhoz egyiptomban kéne runolni?
  • dudovec
    Virs lee: ja az kiraly amu:D csak 1.08 alatt amikor szetlonek az ijaszok legenden , meg life -50% nelkul is , akkor kinyilik a bicska a zsebedben:) Bar ezis karitol fugg...

Igen , az a fogatlan kurva:D
  • virs lee
    Ez a fogatlan kurvás, ami az indexen is volt? (Nekem nem nyílik meg.)
  • virs lee
    Tudjátok mi jó még life regenre? A sacrificial amu (-50-60% hp, -20 regen, +40-50% xp). Elég gyorsan szívja az életet, egész addig amíg bele nem rax egy ankh of isist, ami legend verzióban +195%. Namost ezt úgy számolja ki, hogy ha -20 life regen van az amun, akkor 20*2 lesz a regen belőle, ebből lejön az amun levő alap -20, tehát pont annyit fog gyígyítani, mint amennyit leszívna relic nélkül. :D
  • dudovec
    ja ez a monika show kicsit olckul:D kivulrol fujom maaaa
    'szopdkiagecitpitbullgeci...' :DDD komoly szintje van a csajnak nagyon.
  • virs lee
    Hát ez tényleg fantasztikus, simán csak bezárja az explorert errorral... :P
  • Shorlex
    Legjobb TQ-n kívüli video :DDDD

Na ha már ilyeneknél tartunk, azért ezt nem veri asszem szintes semmi. Ez a total K.O. esete, akinek ideje van rá érdemes megnézni... :DDDD
  • dudovec
    Ja , annyira nem eros , de poennak jo.. Marksman passivejai persze h alazzak tomeg irtasban , de mondjuk egy corsairnak vagy egy warlocknak nincs marksmanja:D
  • zsirfecske
    íjjal lethal gagyi instantban, persze bossok ellen zsír, de amúgy marksmanship passzívjai alázzák hatékonyságban. próbáltam, tutira.
  • dudovec
    Ja es meg annyit , hogy nem kis moka lehet 100% recharge melett ijjal lethalozni egy Corsairrel:)
  • dudovec
    *myrmidons amu
  • dudovec
    LOL:DDD

Amugy Assasin temahoz annyit , hogy kicsit necces neki megoldani azt , hogy felmenjen az Archmage clasp (50 base intelligenceel) , foleg 1.20 alatt.. Vagy odysseus armor + arch cipo , vagy odysseus armor + -20 reqes shield.. De szerintem egy intes ring + shaman cipo + odysseussal is megtudod oldani az intet, sisaknak en hubongot raknek , de persze jo a trackers Hood is.. Shieldnek akkor mehetne a Zeno , fegyonak meg ugye a Shorlex favorit betray spear.. Mehetne meg 1 myrmidong amu , meg 1 adroit loop az intes ring melle , aztan kb ennyi..

Bar megmondom oszinten nekem nem tul szimpi az assa , mert szerintem magas szinten eleg surun lefogjak verni , es kenytelen leszel stunolgatni , meg flash powderezni , aminel eleg sokat romlik a jatekelmeny ,es tokmind1 lesz , hogy mennyi a sebzesed egy 100% rechargeos war horn mellett , mert akkor inkabb mar dual wieldet raknek neki, hogy gyorsabban leolje a 0 lifeos ellenfeleket:D Horn mellett majd mind1 , hogy van e shielded , vagy nincs.. Onslaughtot egyebkent erosebbnek tartom a Calculated strikenal , ami elvileg csak minden 3 ik utesre nyomja el azt , ami ra van irva , egyebkent egy basic attack csak , ha jol tudom...
  • virs lee
    Kis kikapcsolódás 2 tájfun közt. :D
  • dudovec
    Hat akkor jo keresgelest:D A polaris 2 fajta elemental dmg t ad? Lusta vagyok megnezni:) de ha jol emlexem ad simat , meg % ost is.. Amibol ugyebar csak a % os hat a spelljeidre , sima csak staff attacknal.. Nemrossz amugy a polaris , csak sztem jobb ha masbol oldod meg a recharge/energy costot.
  • virs lee
    Nem ad castot, csak elemental dmg + -recharge + -cost.

Van 2 hamuropim -8% recharge-val, de azok alá ilyen 50% INT-es gyűrűt akarok. :)
  • dudovec
    Virs lee: nemtom pontosan , de asszem ad casting speedet a polaris.. Namost heka + archal kb 250~270 cast speeded lehet , es polarissal mar majdnem eleri a 300 at , ami a max ugyebar.. De ha 100% recharge vagy ,akkor belefer , hogy nem total max a casting speed , mert akkor foleg lightningal lovoldozol , amit hiaba van jo castod / meg 100 reced , nemfogsz tudni masodpercenkent 3x ellonni , mert igy beleáll a castba , kb ugy mint anno dioban amikor nyomtad a lighningot , es megall 1 pillanatra , szal ott nem igazan hasznalod ki a 200-250 feletti cast speedet , persze , teny h jo ha maxon van a castspeed, foleg ha sokat shardozol , de ha osszeveted , hogy kb 20% al novekszik a castod sebessege meg kapsz valamennyi elemental dmg-t , vagy kapsz minden resistedre 50 et , 2 skillt meg 600 lifet , szerintem egyertelmu , hogy jobb az afro, felteve ha nemtud szivatni a mind controllja.. A high priest ringek kurvajok! a kedvenceim 1.08 alatt , szinte minden karim azt kapta , de ugy mar nemigazan lenne rajtad % intes cucc , szal egy 'mage' eseten inkabb felraknek 2 zold atom intelligences ringet hammurabbival , csak sajna akkor eleg rendesen inni kene a manat , mert a priest ad kb -50% energy costot is... De pl ha oracle a karid , akkor a dark covenant regenje felig-meddig megoldja ezt a problemat.. Foleg , hogy 1.08 alatt nem csak movement speedet ad , hanem total speedet is , igy a casting speedet is noveli , ami igy mar erosen megkozeliti majd a maximumot.

• Sir Huba
    Tudnátok segíteni abban, hogy mi a bánatért dob ki a multi?
    Megcsináltam mindent, ami ehhez kell, új Hamachi, tűzfal kikapcsolása, azonos verziószámú (1.20) game... Kicsit megy is, látom a másik gépet, küzdünk 15 percig, de aztán bejön ez a hibaüzenet. Megáll az internet, lehet újraindítani a gépet...
    Próbáltam valami winfos javítást letölteni ehhez, de nem segített...
    Légyszi segítsen valaki...
    Köszönöm előre is.

• ROMOTO
    Ha választhatnék egyértelműen az Assát választanám a Brigand helyett...az csak az íjjasoknak jó szerintem...
  • ROMOTO
    Csakhogy a Hunter majdnem minden spellje használhatatlan lenne a Thornyval, mert rohadtul dárda-íj specifikusak (na jó a 3 fontosabb nem :) ...
  • zsirfecske
    brigand = hunter + rogue úgyhgoy nemértem.

amúgy hunter +% pierce skilljei miatt egyértelműen jobb persze akkor onslaught helyett calculated-del.
  • helikopter
    Na héj mindenkinek!

Kéne egy kis help:
    Feltettem a TQ- t és most jönne az h felpeccselem. Amikor az 1.08- at próbálom, üres ablakokat dob be, és nem csinál semmit, az 1.20 pedig kapásból hibát dob...
    Ha valaki tud adni valami tanácsot, azt megköszönném!
  • ROMOTO
    Csak részben tartozik ide, a corsairomnak ami 65 szintű, már jó ideje +2 bónusz all rouge skill-je és +2 bónusz all skill-je van cuccosból ami esetenként +4 ugye :)
  • Shorlex
    És mondjuk a skillspórolás az nem fontos? egyrészről
    másrészről sztem az sem mindegy hogy 1 pontot teszel valamire nem többet és kapásból lvl 6os skilled lesz tőle. úgyhogy ha lehetne én összeszednék akár plusz 10 skillt is mindenhez, nem fájna a fejem tőle hogy pocsékba megy e vagy sem... :DDDD
  • Shorlex
    Hát egy assával 2k ütést elérni nem egy nagy ördőngősség... nekem a conqueroromnak van 2k colossus meg minden lófüle nélkül, pedig ott nincsenek ien piercing csítek.. :D
    Először is eldöntöd hogy 100recet akarsz vagy nem. Ha igen, akkor mehet a lethal és akkor lehet akár 1500 is az ütésed, asszem egyértelmű.
    Ha nem 100% rec (fene tudja, lehet hogy assában nekem nem kéne, de az a lethal nagyon vonzó...), akkor meg amiket romoto írt cuccok kellenek, és el kell dönteni hogy fontos e az attack speed meg a critical esély, mert akkor inkább mace-vel vagy valami ilyesmivel nyomulj hagyd a dárdát a fenébe, vagy ha össze tudsz szedni amúgy is jó attack speedet akkor legyen dárda inkább egy achillessel, kori shield-el, mittomén. Relicelni tessék valami jó zöld dárdát (naná hogy betrayer :D) és nem hiszem el hogy egy assával ilyen cuccokban akár 3k ne lenne meg...
  • ROMOTO
    A bleeding helyett vagy mellett a pierce-t adó spelleket fejleszd, hatékonyabb...ugyan resistje van az ellennek legenden, de a bónuszok olyan nagyok a pierce-n az assánál ilyen cuccokban, hogy így is simán üt mindent...ha "bezászlózod" magad, akkor meg végképp...
  • ROMOTO
    És akkor még meg sem kérdeztem miért van a Thornykban a +1 to All Skills in Rogue Mastery ? :)
  • ROMOTO
    Ja és nem árt egy Conqueror's Bracers is a többi szabadon variálható de ezeket preferáld:Hermes' Winged Helm, Ares' War Helm, Alexander's Cuirass, Armor of Achilles, Armor of Peleus, Wyrmskin Harness, Odysseus' Armor
  • ROMOTO
    A Lethal "normális" esetben rohadt lassan tölt, ergo ha nem vagy -100% rec. akkor kb. egy kalap szar...:) Purblind nem biztos, hogy -100% rec. fan :)
  • zsirfecske
    nemtom én assát lethal miatt kezdtem, az meg ugye nemmegy thorny-val... sztem thorny-hoz jobban illik a brigand.