23078
  • virs lee
    Én már 53. szinten tartok stormcallerral, van vagy 40 elköltetlen skillpontom, és tuok rendesen haladni. :)
  • ROMOTO
    Szerintem pár ezer halállal simán végigtolható így kb.... normal act 3ig. :)
  • constantin
    P4 256mbram radeon9600 256Mb Vram.Ezen hogyna menne?
  • Grusalak
    Készülök a kiegre! Csináltam egy karit, már 5. szintű, de még semmit nem költöttem se skillre, se statra... Kiváncsi vagyok így meddig tudok jutni vele... Lehet mire ideér a dream mastery, egyből felfejlődök benne, és ráadásul mondhatni legálisan, nem is csíttel Bizonyos szintig ez teljesen új játékélmény!
  • wolf00
    Valaki felbirná rakni a resources mappábol a creatures.arc-t de csak ha nem nagyobb 100 mb-nál.
  • Shorlex
    ezt már egyszer kitárgyaltuk, hogy 108ban nálam is így lenne ez, 108ban én is lvl 50 alatt (max 51-52) fejeztem be minden játékot, de már elmondtam, hogy 120ban asszem az nem igazán játék, ha rohansz ahogy szoktál (szoktam én is 108ban) és legend act3ban lesz olyan a kari amit szeretnél. Azt is mondtam hogy 120 ilyen vontatott, persze csak akkor ha fontos az, hogy mondjuk egy kicsit legyen játékélményed azzal a karival, amit csinálni akarsz. most kb. marha sok értelme van shansung village-ben megcsinálni azt a karit amit szeretnék...
    Conq-al is kicsit vicces volt és egyben szánalmas hogy lvl42ig batteres tipikus defender domináns pajzsos kari volt, aztán egy csapásra dual wielder warrior isten... na ezeket gyűlölöm 120ban és ezért van hogy inkább többet tökölök 42ig de legalább epic közepétől hadd csináljam már azt amire tervezem a a hülye karit :DD
  • ROMOTO
    Különben tényleg rajtad kell legyen az a +%exp. ha 43 levelnél epic egyiptomban vagy még, még akkor is, ha mindent leütsz...
  • ROMOTO
    Mi a rákkal? mumi-anal? :) azzal engem is meglepnél... :) akkor ezek szerint te nem botorkálsz feleslegesen a pályán...
  • dudovec
    LOL:D
    En 43 ast legend mumianal lepem meg , nem az epicnel:DD
  • Shorlex
    ja egyébként a warden az fantasztikus egy kis kari...
    már most lvl 43nál 3k a sebzése (persze call-al és colossusban azt hozzáteszem), és instant take down-nal sztem a legjobb közelharcos, legalábbis a leggyorsabban írtó. Még talán egy lethallal is vetekszik, mert ez százalékosan nyomja le a health-et.
    Igaz hogy csak epic manti volt meg vele, de vicces mondom ez a warden: egy batter, lelassítja plusz 3 skillel mint az állat, és bal kilkken instant take downnal 3-4 ütés volt :DDD most sztem legenden sem lesz sokkal több, mert a százalék a százalék, a betrayer meg betrayer :DDDD
  • Shorlex
    tudom, de ne ilyen példákat mondjatok, hanem azt hogy akkor miért van az, hogy két kari - és talán épphogy nem is túlzok - ugyanannál a hülye kis múmiánál lesz ugyanolyan szintű, amikor pedig az egyik több ideig, több exp-el ment. És tényleg az is szükségszerű premissza, hogy NEM GYAKÁLTAM VELE KEVESEBBET!!! de ha esetleg igen, akkor is, max mittomén kimaradt másfél barlang értitek... de nem több.

Mellesleg amikor multiztunk nem használtam a copper gyűrűket :DDD tényleg! csak singleben csak lvl65 miatt :DDDD
  • dudovec
    Shorlex emlekezned kene arra a keves alkalomra amikor multiztunk , es level 1x korul meg kb 2 szintel nagyobb voltam , de level 30 kornyeken mar te voltal nagyobb 2 vel es csak ilyen 20% al volt tobbed.. Emlexel meg ra is kerdeztem , hogy mitcsitelsz te itt , hogy tulfejlodtel:P
  • ROMOTO
    Lehet, hogy mégis csak kimaradt egy-két barlang annál a figyelmetlen Wardennél ? :)
  • ROMOTO
    Ne vedd magadra, nem vagyok ilyen kekec, de ezt a kérdést szinte mindenki, aki beregel felteszi egyszer... :) peace
  • ROMOTO
    A coppert kb. 50. edik szint körül próbáltam az első karimon (minden csítes cuccot kipróbáltam a kiváncsiság miatt, ez szerintem tök természetes), kb. 4-5 szintet gyakáltam vele és azóta csak a trade-ban használtam :), namost azok a szintek is multiban történtek, egy haverommal nyomtuk párban, amíg ő 2 szintet lépett én 4-et, meg is kérdezte, hogy a francba csinálom hogy ilyen gyorsan lép a szintem, pesze megmutattam neki a coppert...igy-hát haláltuti számít az az x% increased exp...ezt tök egyszerűen lemérheted ha multizol valakivel a copper sealllal, nagyjából azonos szintű karikkal...

Gondoltam, hogy Szkítia számíthat rád TQ exe ügyben, mivel nagyon segítőkész vagy (és ez az infó csak te hozzászólásaidban vagy félszásszor megvan... :)
  • Szkítia
    Köszönöm Shorlex!
    :-)
  • Shorlex
    Na de Romoto barátom, akkor hogyan magyarázod azt hogy két különböző karival már-már ien a hónap csodáiba illő azonossággal érem el a lvl 42-t, pont ugyanott, de hallod, nem az van hogy közel ugyanott, vagy valami, hanem szinte a szörnyi is azonos akinek a legykásával megléptem a 42-t, érted, ennyire azonosság van??? Szal ilyen nincs, ráadásul a második karival jóval hoszabb ideig aránylag jóval magasabb expet gyűjtögettem, valahol rhakotis környékén kellett volna vagy még előbb szintet lépnem józan emberi számítás szerint, de miért nem léptem??? relatíve sokkal több increased exp-el miért nem léptem meg a pályán előbb ugyanazt a szintet??? pedig ugyanazokon a pályaszakaszokon mentem végig, ugyanazzal a monoton "gyakási protokollal", nem mentem be sehova ahova korábban és nem hagytam ki semmit amit korábban????
    Ami a copper sealt illeti: gondolom ha használtad valaha akkor sem játékban hanem a 65 eléréséhez. na igen, de akkor már végigvitted a pályát, mindent, lehet hogy a gép olyankor már nem modify-zik, de hogy alapban nyomja az exp modify-t az tuti, ha meg mégsem akkor magyarázd meg amit kérdeztem fent... :DDD

Szkítia: 1.20 patch, sztem 10308 felében sincs olyan info ami a kérdésedre válasz, úgyhogy most leírom. patchet azt találsz nagyon sok helyen, rakd a TQ könyvtárba és futtasd mielőtt bármit csinálnál telepítés után (jáccani ha jáccottál az nem baj de ha ien modokat felraktál az már nem a legfaxább), és utána a www.gamecopyworld.com-ról szedd le az 120hpz való fixed exe-t, csere és stabil lesz :D
  • Szkítia
    Romoto, ebben teljesen igazad van.
    Csak mire kihalászom a 10308 feléből, lemegy a nap, így azt gondoltam, h aki már csinálta annak viszont csak két sor, vagy egy hivatkozás.
    Üdv
  • ROMOTO
    A 10308 hozzászólás kb. több mint fele erről szól...
  • ROMOTO
    Háát nem egészen így van...lemérheted az exp-et copper seal-lal "pfujjj csít!" ami +100% increased ugye, összehasonlíthatalanul gyorsabb a szintlépés vele, kb. fele annyi idő, monsztagyak alatt lépsz szinteket...tehát hatnia kell annak a +X% exp-nek...
  • Szkítia
    Üdv Emberek!
    Egyszerű de annál fontosabb kérdésem lenne:
    Felraktam a játékot(nem eredeti),persze kilépeget /mondjuk ez a dolga/, patchelni szeretném /a karim most indulna/.
    Mivel ?, melyiket érdemes? /1.08,1.11,1.20?/, és ami a legfontosabb lenne h honnan szedjek hozzá olan TQ.exe-t amivel a patch indul is?
    Előre is kösz!
  • Shorlex
    Hát emberek, ez a TQ nagyon nagy csítjáték, de még a játék készítői részéről is.
    Ilyen véletlen vagy nemtom minek nevezzem nincs még egy, és ilyen nagy átverés sem. Mi is történt?
    A conquerorommal anno (mint minden 120as karival) el kellett érnem a bűvös lvl42-t a 100% rec-hez. Na most, ezt úgy értem el, hogy lvl15től kezdődően folyamatosan azzal a sapimmal mentem, ami plusz 12% increased expet ad. Egészen lvl 35ig használtam csak azt, utána bejött a prokopios is a képbe. A lvl 42-t végül a szfinxben értem el, épphogy a közepén lévő fountaint elhagytam.
    Na most, viccből kezdtem egy wardent, mondom megnézem mit tud a 100% rec take down betrayer lándzsával bossok ellen. Ugyanúgy felteszem neki a sapit lvl15-nél, igen ám, de okos voltam már és eszembe jutott a lode stone, amit rögtön lvl27től felvettem, így 8 levellel előbb voltam plusz 22 increased expen. Ezen kívül, menetelésem közepette dobott a gép egy Reizar F'nai cuirass nevű cuccot, amit lvl35-36 körül vettem fel. azaz lvl 36tól plusz 32% increased expem volt. (és ugye addig is az a 8 lvlnyi különbség plusz 10%-kal)
    ÉS LÁSS CSODÁT: hol lettem lvl42? a szfinxben, épphogy elhagytam a közepén lévő kutat...
    HÁT NEM FURA???????????
    Tekintettel arra hogy a játékstílusom jottányit sem változott (legyakált szörnyik mennyisége, benézős barlangok mennyisége, stb) így számomra egyértelmű, hogy iron lore szarik rá az increased exp-re, mert elhiszem én hogy megadják a plusz 32%-ot, csak éppen cucc nélkül mittomén egy szatír leölése 130 exp pontot ad, míg cuccal különös módon csak 100at, és hoppá ugyanott tartunk.
    Kurva iron lore, ilyen csalást, nem is hiszem el, ezek után nem szégyellek az égvilágon semmit csalni én sem ebben a játékban pedig csak a cuccokkal machináltam eddig, de most ami belefér! rohadtak...
  • Shorlex
    Amikor single playerben vagy akkor nem csinálja ezt?
    Mert nekem nagyon gyanús az hogy csak a netre kapcsolódás után vagy szarban. Ez nekem olyan vírus, vagy valami csúnya spyware gyanús dolog.
    Sztem futtass le valami állat vírusírtót a gépeden (NOD32, valami) akár csökkentett üzemmódban, meg spyware elleni cuccot is jó lenne (superantispyware pro, cracket is találsz hozzá) de ez a gyanús hogy amúgy megy csak net miatt nem.
    http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20061227141934AAxkTlS
    itt van egy link remélem Nálad nem ez van, meg a szimptómák sem éppen azonosak, de hátha segít.
  • ROMOTO
    Szerintem itt nézz körül...ha itt sem találsz választ, akkor sehol...
  • Sir Huba
    Srácok! Senki sem tud valami értelmeset mondani a #10260-as multis kérdésemre?
    Magamba szaladgálni már nagyon unok...
    Légyszíves valaki...
  • ROMOTO
    Nna meg az is anyázós helyzet volt, hogy lefagyott ugye az irodai gépemen a gamé a múltkoriban, lebontottam a burkát és feltünt valami a gép alján... egy venti... a videokarim leolvadt ventije...Palit Geeforce 6600, egyszerűen leolvasztotta magáról a gyári hűtőt bazz...azóta van egy buhera prockóhűtő rajta... és a gamé is műkszik megen :)
  • ROMOTO
    Ja az elég geckó luk, meg a Théba feletti Telkines is, a legelső alkalommal, nyitásnál valamiért az ott lévő ládákból minden a lukakba eset kapásból...az is egy anyázós pillanat volt... :)
  • zsirfecske
    na igen, jócucc ez. egyszer vettem fel ilyet gorgonoknál (név alapján tudom), de tele volt a backpack ezért visszadobtam a földre, persze beesett a lyukba :( legenden ráadásul. kicsit ideges lettem.
  • purblind
    [IMG]http://[/IMG]
  • purblind
    Bocsi srácok ezsem cipő hanem karvédő de 2 allskiles
  • ROMOTO
    A pierce dmg ami a csapdában van a dext-től nő, meg persze a méregtől is...
  • ROMOTO
    Esetleg kígyófarokvért + 3 all skill ? :)
  • ROMOTO
    Bakker mondassz valamit... :)
  • Grusalak
    +3 to all skill karvédőt már nekem is dobott, meg pajzsban láttam, ami a defense-t nyomja, de lábbelinél még én sem találkoztam vele...
    érdekes, minden nap van vmi kis meglepi :-)
  • zsirfecske
    purblind tegyél be képet róla :)
    nekem ilyen van, nem all skill és karvédő ugyan, de +3:

• virs lee
    Megint összeraktam egy -8-as hamuropit. :)
  • Shorlex
    sztem olyan nincs hogy gorgo lábvért... sztem ahogy kinéznek fogalmilag tartom kizártnak :DDD
  • dudovec
    Szeribtem dextol , felteve ha nő tőle.. Ha a dex ugy muxik , hogy %osan adja a pierce dmg-t , akkor nyilvanvaloan az.. Intnek nemsok koze van a piercehez.
  • virs lee
    A csapda sebzése INT vagy DEX-től nő?
  • ROMOTO
    Lefogadnám hogy a Gorgo-k nyomják, azoknál van ilyesmi +3all skilles karvért is....