23078
  • regis
    miert,kell zaszlo?;)
  • purblind
    30 zázszló? Örülök ha 10 percenként letudok rakni 1 et :))
  • Marci D
    Srácok végre legyőztem Typhont és tovább tudtam menni. Most már Ephicben nyomom. :) A karakterem 32-es szintű volt és tényleg jó ötlet volt átpakolni pár skill-t. Nélkületek nem ment volna. Köszi még1szer.
  • Spook
    Nem tudom mi baja volt, próbálgattuk és egyszer csak jó lett :D.
    Azért kösz a tippet
  • dudovec
    Spook: valoszinuleg tuzfal problema , vagy azonos cd kulcsal van felrakva a 2 game es bekavar , de inkabb valami halozati/tuzfal problemara tippelek.
  • dudovec
    Tokmind1 , hany zaszloja van , ugyis csak 1 fog ra hatni..
    Ami 7k-s boltot illeti , nekem picit gyanus, de tetudod..:D
  • zsirfecske
    tom nem az int a minden, de azért cold alapú ternion oracle-mnek jókis staffot találtam:

szépen összetalálkoztak a megfelelő fixek :)
  • Spook
    Sziasztok!

Olyan problémám lenne, hogy tesómmal akarunk játszani a játékkal LAN-on, de nem megy. Feltettük mindketten az 1.20-as patchet. Én nem látom,ha ő csinálja a servert, ő látja az enyémet, ha én hostolok, de ezt írja ki neki "Unable to connect server". A régebbi 1.08-as patchel teljesen jól ment tavaly nyáron, de most nem. Tud valaki segíteni, hogy mi lehet a probléma. A tűzfallal nincs probléma, mert azt már megnéztem és engedélyeztem.

Kösz
    Spooky
  • virs lee
    Ja, és amíg az energy shield csak kb 15% eséllyel passzolja vissza a sebzést (illetve annak x%-át), addig ezek 100%-ban.
  • virs lee
    Mert 30 zászlóval, óriás alakban biztos annyit resistelsz hogy fel se tűnik, de egy mágusnak nincs ilyesmi.

Nemcsak tájfun nyomja, a lila vazsisárkányok is szokták, de azokon legalább láccik egy energy shield - fire shield kombó szerű karika a testén, tájfunon meg az se. 7k a cl-em, az életem meg 2k, 1 lövésemtől behalok, ezért suxx.
  • purblind
    Tényleg,köszi az assás tippeket találtam 25%damage pajzsot meg 2 gyürüt ja és adtam a kezébe valami iszonyt nagy poisonos es alap damages dárdát(persze lehet hogy csak nekem nagy) igy most harc közbe majnem megvan a 3000 sebzés.
  • purblind
    nekem is volt valami öngyilkosságom de csak a sárkánynál és csak akkor ha a zázlot letettem,csak magamat ütöttem le. Ha nem tettem le a zázlot akkor nem volt semmi gondom le tudtam ütni.
  • Marci D
    Köszi megpróbálom! Jó szintlépést! :D
  • ROMOTO
    Én sem vágom azt a reflectedet, az is biztos hogy ha létezik a harcos karik jobban bírják az ilyesmit...marci meg talán a freezre rakj és próbáld minnél gyakrabban elsütni Typhon castolása előtt...meg squallozd mielőtt ütlegeled, azt is valami stun, lassítást vagy converted healt adó fegyóval, és szedd fel a porond szélén lévő shrineket kettesével (poison, battle, health meg nemistudommit lehet), meg ne állj a tüzes meteorjai alá és úgy gyakáld...
  • Shorlex
    én akkor sem tudom hogy mi a csöcsről beszéltek, nekem soha egyetlenegy karimra semmiféle iron maiden meg reflected meg semmi nem hatott, soha egy karira sem semmi. kivéve a szifón tüskés korszakát de azt már mondtam...

Marci: én kérek elnézést, csak így láthattad volna a champot működés közben, de megértem. szal harcossal nagyon fontos hogy akkor ne üsd amikor rajta vannak a tüskéi mert kb. 60feletti damage reflected van rajta. majd folytatom később, bocs...
  • dudovec
    magic maiden volt a neve, de a bowra az sem hatott, mig a reflected az mindenre hat itt:P
  • virs lee
    Volt a kiegben medzsik ájron méjden is. :P
  • Marci D
    Bocsi de nem nagyon tudom megnézni a videót mert ku..va lassú a netem (56k) :( Nem tudnád leírni nekem? nekem 38-as szintű csak a harcosom. és varázslatok közül a lightning bolt van maxon. Nincs valami egyszerű mód rá. A Jade szobor miért van nálam? Mi volna ha nem 1.20-am lenne hanem az eredeti?
  • dudovec
    Virs lee, szerintem jobblenne ha csak reflectednek nevezned, mivel mindenre visszahat , mig az "ironmaiden" ami a diablo egyik atka volt, csak fizikal melee damagera hatott:P

Ez az energy absorb otlet nekem kicsit homaly, de egyenlore nincs ra magyarazat, mert mukodesben nemsok mindent elszeleltem belole eddig.
  • Shorlex
    linkelek neked egy videót, még egy championnal készítettem, kb. minden egyszerű semmi extra közelharcossal így lehet legyakálni a titánt.

typhon vs. champ
    ez a kari se nem 100% rec, se semmi, annyi van hogy az ütése viszonylag tűrhető mert hát jó cuccokban van a kicsike, de aztán ennyi.

vagy ki lehet még nyírni így is, csak nem hiszem hogy ilyen karid lenne:
    typhon vs. conqueror
    jó bocs, ez utóbbit csak a conq népszerűsítéséért tettem be, nem releváns. neked ez első filmen látott lassú de viszonlag biztonságos taktikát kell alkalmaznod. :D
  • virs lee
    1.20? Akkor nem az ön készülékében van a hiba, hanem az iron maidennel magadat ütöd le. Welcome to 1.20! :D
  • virs lee
    Energy absorb az a mágikus támadások ellen véd elvileg, tehát chain light, shard, ilyenek csökkennek adott mértékben. Nyilván egy bunkóval ugyanúgy le lehet attól még ütni.
  • Marci D
    Sziasztok! Hogy lehet legyőzni az Olympuson a boss-t? Egy Thane-em van de sehogy sem tudom kinyírni szinte egy csapásra kinyír. Légyszi adjatok valami tippet!
  • dudovec
    Shorlex: Hat:o Eleinte arra gondoltam , mivan ha az a converted manas megfeleloje, de nem hatott ugyse , erre tudtam meg gondolni , dehat ugytunik ez sem az, nincstobb tippem , mire lehet jo:D

Romoto: sacred1-ben 1 karakterem volt, azzal is legkisebb fokokazatot vittem vegig.. A kari epites nemvolt rossz, csak a vilag meg a szornyek valtazatossagara annyira minimalis volt, hogy nemis nagyon jatszottam mar vele, inkabb visszaraktam a diot;D
  • Shorlex
    dudo Neked mondom:
    egy óráig szenvedtem azzal, hogy csináljak egy faxa 100% nrg absorption from attacks karit. De meglett. Első körben egy pala lett belőle, de ha össze jött volna amit akarok, akkor thane lenne (vagy más? nem is tudom :D).
    Hallod, amikor elmondtad hogy dio-ban mi volt az nrg absorp akkor mondom magamban, ha csinálok olyat ami 100%-os akkor az a kari halhatatlan lesz a szó szoros értelmében. Igaz, hogy nrg-je sosem lesz, mert ugye arra gondoltam, hogy az nrg absorp azt jelentené, hogy amennyit üt a szörnyi annyi nem az életemből megy le hanem nrg-ből, és ugye legenden az ien 1k-2k ütések sem ritkák (azaz egy ütés, és nrgnek annyi) de direkt azért válaszottam volna egy thane-t mert annak nincs nrg igénye (aurája pl. mert én nem pazaroltam volna storm aurára egy pontot sem ha a kari halhatatlan) csak püföltem volna az ellent valami jó kis dual wield kombóval azt annyi.
    De nem jött össze. megcsinálom a próbakarit, 100% nrg absorp, ütnek a szörnyik azt ugyanúgy megy le az életem, nrgvel meg nem változik semmi...
    annyit 1 óra szabadidőmről... mindegy nem is baj legalább tudom, de akkor MI A FAX AZ AZ NRG ABSORP FROM ATTACKS??? :D
  • Shorlex
    Hát figyelj, most kb. 200ezer dolgot tudnék leírni, de annyi hely itt nincs :D
    miután kiválasztottad a kasztot (warfare) a bal oldali plusz az a skillfa, amivel szépen növelled az attribute pontjaidat meg az elérhető skilleket. level 8ig nem tudsz "mágiát" tanulni warfare-rel (illetve nézőpont kérdése hogy mi az a mágia) mert az harcos. Ha "mágiát" akarsz tanulni azt megteheted egy másik kaszttal (mágussal - earth, spirit, storm, nature). Én azt ajánlom neked, hogy ilyen nagyon rengeteg skillt használós dologban itt TQban ne gondolkodj, egy karinál fogsz használni rendszeresen 2-3-t, de összesen is max 5-6-t (meg hát a passzívok, ilyesmi, de többet hidd el, nem fogsz).
    Szal ha kevert karit akarsz, akkor lvl8nál választhatsz másik kasztot. nature nem hiszem hoyg kielégítené az igényeid e téren, sztem kuka a nature. spirit az az egyik csítkaszt, a spirit is a nature-höz hasonlóan nagyon jó kiegészítő második kaszt, csak még jobb és hasznosabb. A másik kettő meg a tűz illetőleg villám/jég nagymestere. A legerősebb kaszt a játékban sztem jelenleg a storm, azzal lehet a legtöbbet csinálni. de ez nem ilyen egyszerű.
    Kezdőknek a játék nagyon ki..szós jellegű lehet mivel nincsenek jó cuccaid, nincs olyan equipmented, ami jó kari készítésére feljogosít. Példa: igazán a karik legtöbbje 100% recharge-al nagyon állat, ugye nincs cooldown a skillek használatára. de neked még nagyon sokáig nem lesznek olyan cuccaid, amivel el tudod érni a 100% recet, így aztán ilyen kari készítésére ne rendezkedj be. majd később (fél év múlva :D) lesznek cuccaid, meg lehet csereberélni, trade-elni (meg gyópolni is :D) de addig valami olyanban gondolkodj ami jó és biztonságos kari, lehet vele haladni, nehezen hal be, és azért az ütése is ott van.
    Most én ilyen karinak (mondom, nem számolok 100% recre) ha már warfare-rel kezdtél (én inkább ajánlottam volna neked a defense használatát így elsőre, ugyanis az a legjobb közelharcos) vagy egy conquerort ajánlanék vagy egy thane-t, de tudod mit? a bosskillek miatt mégis inkább egy spellbreakert (2 hírhedt spirit pet miatt). a spiritben nagyon sok jó dolog van és ütősek, meg a 2 pet secperc lerendezi neked a bossokat, alig kell benevezned a harcba. játéktapasztalat nélkül sztem az nagyon fontos.
    Szal csinálj egy spellbreakert.
    Itt van egy mutatóba: dudo féle spellbreaker
    Na most neked ilyened nem lesz mert ez egy tipikus caster 100% rec breaker, te teljesen máshogy és másra gyúrj, de ilyen is tud lenni egy breaker :D
    te inkább üssél, vágjál közelharcban és majd bosskillre idézd meg a petjeidet :D

küldök pár linket ami hasznos lehet:
    Titancalc

gamebansheeitt eszetlen sok jó dolgot találsz

magyar TQ oldal - sokminden nincs rajta (pocok meg ne sértődj) de ha regelsz, letöltheted amagyar nyelvű kézikönyvet, sztem állat sokat segít kezdőként.

egyelőre ennyi :D
  • constantin
    Kössz hogy segítesz.Tehát én harcos akartam eleve lenni ezért a warfaret választottam.Megnyomom az s-t.kiadja a skilleket.Jobboldalon van valami kereszt és ott lehet valami szinete emelni.Jobboldalon meg skillek vannak.De mi van ha én akarok egy kis mágiát is tanulni.Mit nyomjak hogy újra visszaugorjon a szakosodásokhozpl:defender.Mit kell nyomni vagy hogyan lehet.Amit írtál azt értem de még nem vagyok 8-as szintű.Most győztem le a baszottnagy kentaúrt.Van valami esetleg ajátékról amit jó ha tudok vagy nem kéne figyelmen kívül hagynom.Előre is kösz
  • Gabesz026
    á bocsi
  • Gabesz026
    Szasztok!

Én is sokat játszottam a sacred-el de sajnos a mésodik részig még sokat kell várni 2008-ra igérik és ki tudja még hányszor halasztják el a megjelenést.
  • Shorlex
    Két kasztot választhatsz.
    Először lvl 2nél utána lvl 8nál, többet nem, így jön ki a mittomén hányféle (2X) kari.
    Utólag kasztot váltani nem lehet, csak ha a bal oszlopban található skillfára nem tettél még pontot.
    Olyan hogy választasz 2 ágat, és egy harmadik dolgait használod nincs, vagy csak akkor max ha valami equipment adja (grants skill).
    Majd este hazamegyek azt addig írd össze a kérdéseidet. :D
  • ROMOTO
    Egyetértek teljesen, elég sux volt az a grafika de jobb híjján elment ez is, mondjuk nem kellett csíter progi a sebzésmutatáshoz ... csak az a fura, hogy ha lol miért raktad fel mégis? úgy vettem észre a diós memoár kapcsán hogy a memóriáddal semmi gond, hogy ne emlékeznél vissza milyen volt... :), de a 2-ről van szó, full 3d stb. önmagáért beszél :)
  • dudovec
    Elérni a level 8 at?
  • dudovec
    Lol , en a sacred1 el jatszottam regen , sőt par napja felraktam megin ,de 4 szintnel nemnagyon tudtam tobbet jatszani vele:D Dio2 utan feeling volt vele kenni , de tq-hoz kepest nagyon gyengusnak hat.. Sok jo otlet volt benne , csak a vilag meg a szornyek voltak tul egyszeruek meg sablonosak , remelem ezen a probleman tuljottak a 2 ben.
  • ROMOTO
    Na találtam megint egy érdekes kis gammát , az elődjével is sokat toltam, de ez sokkal ígéretesebbnek tűnik... :)
  • virs lee
    Defender osztályt választani.
  • constantin
    Meggyomom az s-t és utána mit kell csinálni hyog mondjuk után a defenderből is tanulhassak.
  • virs lee
    Persze a varázslás előfeltétele hogy a 2 lehetséges osztályodból legalább egyikben legyen olyan skill, ami varázslat. Anélkül nehéz. :)
  • virs lee
    Lehet, de nem érdemes. Mint a dio2-ben, itt is specializálódni érdemes, akkor leszel igazán jó.
  • constantin
    Hy.Most álltam neki játszani ezzel a játékkal.Nagyon tetszik.Tudtok adni tippet vagy valami jótanácsot amire jó ha ügyelek.Mellesleg a skilleknél a warfarera mentem és harcos leszek.Menet kjözben nem lehet váltani hogy varázsolni is tudjak?Előre is kössz
  • dudovec
    Ja , nagyon jot tenne az 1.08 as ternionernek egy olyan, kar hogyha visszahozod az elozo patchbe elveszti a tulajdonsagat.:|