-
Shorlex #10502 Hát figyelj, most kb. 200ezer dolgot tudnék leírni, de annyi hely itt nincs :D
miután kiválasztottad a kasztot (warfare) a bal oldali plusz az a skillfa, amivel szépen növelled az attribute pontjaidat meg az elérhető skilleket. level 8ig nem tudsz "mágiát" tanulni warfare-rel (illetve nézőpont kérdése hogy mi az a mágia) mert az harcos. Ha "mágiát" akarsz tanulni azt megteheted egy másik kaszttal (mágussal - earth, spirit, storm, nature). Én azt ajánlom neked, hogy ilyen nagyon rengeteg skillt használós dologban itt TQban ne gondolkodj, egy karinál fogsz használni rendszeresen 2-3-t, de összesen is max 5-6-t (meg hát a passzívok, ilyesmi, de többet hidd el, nem fogsz).
Szal ha kevert karit akarsz, akkor lvl8nál választhatsz másik kasztot. nature nem hiszem hoyg kielégítené az igényeid e téren, sztem kuka a nature. spirit az az egyik csítkaszt, a spirit is a nature-höz hasonlóan nagyon jó kiegészítő második kaszt, csak még jobb és hasznosabb. A másik kettő meg a tűz illetőleg villám/jég nagymestere. A legerősebb kaszt a játékban sztem jelenleg a storm, azzal lehet a legtöbbet csinálni. de ez nem ilyen egyszerű.
Kezdőknek a játék nagyon ki..szós jellegű lehet mivel nincsenek jó cuccaid, nincs olyan equipmented, ami jó kari készítésére feljogosít. Példa: igazán a karik legtöbbje 100% recharge-al nagyon állat, ugye nincs cooldown a skillek használatára. de neked még nagyon sokáig nem lesznek olyan cuccaid, amivel el tudod érni a 100% recet, így aztán ilyen kari készítésére ne rendezkedj be. majd később (fél év múlva :D) lesznek cuccaid, meg lehet csereberélni, trade-elni (meg gyópolni is :D) de addig valami olyanban gondolkodj ami jó és biztonságos kari, lehet vele haladni, nehezen hal be, és azért az ütése is ott van.
Most én ilyen karinak (mondom, nem számolok 100% recre) ha már warfare-rel kezdtél (én inkább ajánlottam volna neked a defense használatát így elsőre, ugyanis az a legjobb közelharcos) vagy egy conquerort ajánlanék vagy egy thane-t, de tudod mit? a bosskillek miatt mégis inkább egy spellbreakert (2 hírhedt spirit pet miatt). a spiritben nagyon sok jó dolog van és ütősek, meg a 2 pet secperc lerendezi neked a bossokat, alig kell benevezned a harcba. játéktapasztalat nélkül sztem az nagyon fontos.
Szal csinálj egy spellbreakert.
Itt van egy mutatóba: dudo féle spellbreaker
Na most neked ilyened nem lesz mert ez egy tipikus caster 100% rec breaker, te teljesen máshogy és másra gyúrj, de ilyen is tud lenni egy breaker :D
te inkább üssél, vágjál közelharcban és majd bosskillre idézd meg a petjeidet :D
küldök pár linket ami hasznos lehet:
Titancalc
gamebansheeitt eszetlen sok jó dolgot találsz
magyar TQ oldal - sokminden nincs rajta (pocok meg ne sértődj) de ha regelsz, letöltheted amagyar nyelvű kézikönyvet, sztem állat sokat segít kezdőként.
egyelőre ennyi :D