Shorlex#10503
dudo Neked mondom:
egy óráig szenvedtem azzal, hogy csináljak egy faxa 100% nrg absorption from attacks karit. De meglett. Első körben egy pala lett belőle, de ha össze jött volna amit akarok, akkor thane lenne (vagy más? nem is tudom :D).
Hallod, amikor elmondtad hogy dio-ban mi volt az nrg absorp akkor mondom magamban, ha csinálok olyat ami 100%-os akkor az a kari halhatatlan lesz a szó szoros értelmében. Igaz, hogy nrg-je sosem lesz, mert ugye arra gondoltam, hogy az nrg absorp azt jelentené, hogy amennyit üt a szörnyi annyi nem az életemből megy le hanem nrg-ből, és ugye legenden az ien 1k-2k ütések sem ritkák (azaz egy ütés, és nrgnek annyi) de direkt azért válaszottam volna egy thane-t mert annak nincs nrg igénye (aurája pl. mert én nem pazaroltam volna storm aurára egy pontot sem ha a kari halhatatlan) csak püföltem volna az ellent valami jó kis dual wield kombóval azt annyi.
De nem jött össze. megcsinálom a próbakarit, 100% nrg absorp, ütnek a szörnyik azt ugyanúgy megy le az életem, nrgvel meg nem változik semmi...
annyit 1 óra szabadidőmről... mindegy nem is baj legalább tudom, de akkor MI A FAX AZ AZ NRG ABSORP FROM ATTACKS??? :D