23078
-
A 65ös dualos conc.-odnak kellett kb 6-7 sec amíg legyűrte a Lichet, ez elég sok idő... -
Kurva jó lenne emiatt is, ha megjelennének a gamebansheen az új cuccok... -
Ja kitudja mi lessz abban az 1.30 pachban... még az is lehet, hogy belenyúlnak a rec-be egyebek mellett, mint ahogy volt már rá példa...meg lehet a cuccok közt is simán meglepetés amivel bárki lefreez elhet, stun olhat stb. bárkit grants skillben vagy artifact ban, tekercsben stb. Meg akár a pvp ben is módosulnak a dmg-k amire most is van példa és ezt emlegették is az ironlorék...szóval nem lejátszott ügy ez a rangsor :) -
dudovec #10644 Lol , szal stunolod a corsat aminek nincs stunja, vegulis rendkivul lovagias.. Ha nincs rec , a rugo siman kimicrozza a defendert.. A defenderben a rally ami az ultracsit foleg az absorb melle.. De ha nemlenne 100rec , kicsit masok lennenek az eroviszonyok.. De mivel van, ezert a storm beszivatja. Closed servert recharge nelkul balancingal!!!:D -
De rec-es Corsa-ról volt szó :) és Íjjal-Lethallal már akkor bevisz egy sorozatot amikor te még el sem éred, horn-al sem, ha meg rallyzol emiatt, nem tudod lerohanni, mert futás közben az nem megy és közben megint kap a képére a conc. tehát a lethal-íj büntethet... -
Ki jött rá, hogy mit jelent a Resilience a defendernél? -
Shorlex #10641 én nem akarom misztifikálni a conq-ot, de azért nr írjuk már le ennyire...
Hogy a lich-el mi a baj azt nem tom, max kapok tőle egy blightot, 70% absorppal az kb. 600 életet vesz le, tőle kapásból többet, és egy-két ütésből pápá van (ne felejtsd el, 1000 feletti az offensive-em, és ha netán még erre rájön a battle rage, az biza 1400, amivel testvérek között is csupa kritet ütök). Outsider ugyanez.
Úgyhogy a felsorolás az nem egészen pontos, mert a thane és a pala leszívatna, templar kérdéses, sztem nem, de diviner az biztos nem. Már mondtam, hogy amíg ilyen a rendszer storm ellen nincs értelme kiállni, de minden más jöhet (kieg után esetleg pontosítok a dream megismerése függvényében). Még warfare is jöhetne, mert sztem egy egészséges kompromisszum, hogy egyikünk se használja a hornt, mert annak úgy sok értelme nincs, nekem is van.
Corsa nem tud leütni, mert ha nem 100% rec, akkor ugye nincs miről beszélni, mert egy lethalt tud max elnyomni utána lerohanom, ha meg 100% rec, akkor kard ki kard alapon én is jövök a hornnal és puszi. :D -
huh most esett le hogy titancalc-on fent van a dream mastery azért írkáltok. hát mitmondjak ez nekem nagyon zsírnak néz ki. erősnek meg minden, főleg hogy fullra kifejlesztve mindent lev72-t ír ki a calc....
electric burn dmg meg nekem teccik hiába per sec-es. -
A Diviner Liche és Outsidere is érdekes lessz agresszív módban a +40% dmg és a +135% health, energy regen meg az esetleg rájuk is ható 60% dmg. reflecteddel megspékelve, amúgy is nehezen gyűri le a Conc. a Lichet mint tudjuk...és amíg gyűri ott az Outsider...tehát ha van egy íj meg ezek a petek már beüt a gebasz a conc.-nak... és még -100% rec sem kell, mint ahogy a storm freeze-nek sem hogy megállítsa... -
dudovec #10638 Igyvan , hajra romoto !:D Shorlex csak isteniti itt a conqot , ami teny hogy a karik 90% a ellen talan a leghatekonmyabb, de egy storm siman leszopatja , es meg csomo mas is letudna, ami miatt a hornra kenytelen hagyatkozni annak ellenere, hogy meg ugyis televan atomtap skillekkel:D Namind1.. -
Hát a thornys pierce "csít" smafu a -100%rec. es zászlódobálás és warhornozáshoz képest... de egy -100%rec.es thane,pala,templar,diviner simán megszívathatja a concot vagy akár egy -100%rec es corsair is egy betrayeres íjjal+lethallal...dobálgathatnád a zászlót közbe messziről kapnád az áldást, a warn horn nem éri el stb. -
Shorlex #10636 hogyne hatná, múltkor csak azt néztük, hogy egy helyben állva megállítja e a shield charge-ot, úgy nem, na de nem gondolod hogy egy helyben állnék és várnék. :D Továbbá jöhetnél te akár colossusban is, ilyen piercing csítekkel, 10k körüli ütéssel, 70%-ot elnyelek, plusz előtte telerakom magam zászlóval, még az is lehet hogy beleakadsz a charge-olásba, de mondom, nem állnék egy helyben, így előbb utóbb elkapna az a bizonyos első horn... :DDDD -
Shorlex #10635 igen ezt én is néztem hogy minden második passzív kb. démonokról szól...
ha összefüggés van, akkor meg örülök neki, hogy az alvilág inkább démonokkal mint undead-ekkel lesz tele (bár sztem ilyen fele fele lesz így is...) mert azokból szívjuk az életet keményen! :D
Annyira hihetetlenül nem ultra egyébként ez a dream, persze igen magasan van rangsorolva nálam is az immáron 9ből, ami igazán erőssé teszi, az ez a phantom strike, szal az igen húzós. Amit látok hogy sok skill meglévőkhöz hasonlít de elegyítik őket, mint ahogy pl. a stat pontok is elegyítve vannak. pl ez a phantom strike (már most tudom hogy ez lesz a mániám :D) ez ilyen lethal strike és war wind keveréke kicsit, a három passzav a második oszlopban is offensive-defensive együttesei, ami eddig sehol sem lehetett (slayernél sem asszem), meg ilyenek.
De a töbi az ilyen viszonylag kuka. A bal oldaliakból ugye egyszerre csak egy lehet. melyik? elsőt ki nem szarja le, 3-10% converted az csökött, damage reflectednek meg olyan nmyk ellen van értelme akik sebeznének mint az állat csak túléled (magyarul defender, conq :D), de hogy a 300at sebző malacka visszakap 200at... A másodiknak van értelme, én arra tennék, de az ilyen miért ne alapon, mert converted fegyónál minek, 15% absorp az semmi, 3.2 nrg regen az meg ilyen vicc... A harmadik nálam lehetne felőlem lvl1en is, a másik kettőt többre tartom :D merthogy az a burn damae az mpként 40et jelent (ez igen, kemény sebzés) resistlevétel az másból is megoldható, mondjuk az nem rossz hogy ez sztem ilyen auraszerűen lesz, de akinek ez kell az ne játsszon TQ-t, skill disrupt meg pont azok ellen nem használható akik ellen kéne, most a csonti hero meg nehogymár leverjen...
azok a passzavok nem rosszak, de ha jól értelmezem a szöveget, mintha csak valami dreames dologra hatnának. A petre azért nagyon kíváncsi leszek, ez a 10 projectile darabonként 69-69 sebzéssel az igen szép, de talán körbelövi, nem egy nmyre mindet, meglátjuk. AZ altatás kuka, rosszab mint stun, a distort reality az jónak néz ki, de eszméletlen mennyiségű nrg, meg ez a distoration wave sem rossz csak épp laza 200nrg egy durrantás... :D
Na szal annyira azért nem hat meg az a mastery engem, de kétségtelenül rosszabbra számítottam. -
Amúgy az egész duel a ki üt előbb szerű pár másodperces összecsapás ban ki is merül...a képernyőfelbontás ilyenkor jobban bekavar mint az összes többi együtvéve, nem kell ecsetelnem milyen az amikor az egyik kari már látja a másikat és a másik még nem... :) -
A horn nem hatja meg a corsát... a múltkoriban lepróbáltuk asszem... :) -
Gabesz026 #10632 Szevasztok!
Köszönöm a segitséget , amúgy nem mondanám magam kezdőnek csak eddi közelharcos karaktereim voltak a legmagasabb asszem 50-es szintű.
Mégegyszer thx -
Csak azt tudnám minek az a duel nektek, a hamán rajtam kívűl max. féltucat potenciális áldozat lessz :), a dueles móka az orig. al lessz érdekes nomeg szívatós a csítelők miatt... -
Shorlex #10630 ugyan... amire gondolsz azt így sejtem, sőt tudom, de akkor meg előveszem a hornt és csókolom :DDDDD -
dudovec #10629 Nagyondurva a dream kaszt, 100 reccel ultrabrutal lesz szerintem barmilyen kari melle.. Igen Shorlex, a tegnapi rugos mokabol kiindulva, pont azt akartam neked ma ecsetelni , hogy valoszinuleg a corsa odazuzna a conqot duelben:D -
Meg nézegettem a dream skillfát, egyebek mellett gyanúsan sok benne a +démon sebzést adó spell, mintha összefüggés lenne az új helyszin és az enemy-k között... meg többek között kíváncsi vagyok hogy a dream elktromos sebzése erősíti-e a stormos villámsebzést vagy nem? meg elég durva a petek Master mind +40% bónusz dmg adó cucca, egy templar alap 120% dmg. reflected je sem semmi...baromi tápos kasztnak tűnik az a dream :) -
Köszi Shorlex a tippet! Leköteleztél :) a roge skillekből megvan +4 is: a thorny, Hermes' Winged Helm, Alexander's Cuirass-ból, tehát nem égő a thorny a skill miatt, bevallom őszintén a betrayer témának nem is néztem utána csak a nevét vágom a tulajdonságait nemannyira (najó resistlevevés+converted :), mert meg sem néztem a buzgárt amit tőled kaptam, íjjat amim ilyen, dárdából nem is tudom van-e azok között amiket egyszer összesefteltünk :)... az a helyzet, hogy mivel a pályán egyenlőre ezzel a konfiggal+65 szint nemigen állította meg a karit semmi a söprésben, nem jutott eszembe még tuningolni rajta... de valszeg a hades keményebb lessz...ezért mindenképp előbányászom a cuccokat amiket emlegetsz, amúgy a lethalt megütöm swapban a karimmal, amit láthattál jópárszor amikor gaméztunk, de mivel nem -rec.cost os a karim ezért az nekem az csak swapban jó... :) -
Shorlex #10626 jaj meg a lényeget kihygatm: lethalt üthetsz! :D -
Shorlex #10625 Romoto, egy kérdés neked, csak így eszembe jutott.
Ott van a corsád. Nem mintha gyengének találnám de gondolkodtál e már ezen:
thorny ugye azért olyan vonzó mert 100% piercing és piercingre sokkal jobb cuccok vannak (apollo adroit helyett, hood ares helm helyett, stb). Na most, mivel neked nem kell rec, ezért olyan hű de eszméletlenül istentelenül nem is fontos a plusz skill. elmélet következő:
kicseréled a thornyt egy betrayer dárdára. Alapból van benne 30% piercing váltó. Fogod magad, nyomsz neki egy maxolt blade honingot, az még 56%-ot tesz rá, de mondjuk csak összeszedsz cuccból plusz 2 (rogue) skillt, azzal megvan a 70. Innentől kezdve ez a fegyó is 100% piercing, mert ugye a blade honing az nem csak plusz piercing damage-et ad, hanem az keményen piercing konvertáló. Na most, sapi helyett felveszel egy hood-ot (de mondjuk ez a lépés kihagyható csak az a plusz 100 feletti piercing meg a rec csábító), apollo gyűrűk ugyanazt produkálják mint thornynál, meg minden más is, csak éppen van a fegyverben resistlevétel (kvázi study helyett) meg ilyen laza 30% körüli converted (nekem ez lenne a lényeg) továbbá relicelheted amivel karod, és hát igen célszerű ugye a speedet nyaggatni, magyarán még gyorsabb is leszel mint thornyval, mi kell még? Próbáld ki egyszer, sztem annyit nem esik vissza az ütésed, hogy ne érje meg! -
Shorlex #10624 Na én is csak ennyire gondoltam, hogy shard plusz dweller sztem egy kezdőnek jobban bejön, mint castolatni a spelleket, amihez ahogy mondtad télleg kéne a 100rec... Csak gondoltam akkor már inkább ilyen calcot kellett volna linkelni... :D Emlékszem magamra, hogy amilyen szöveget levágtál itt neki, abból én anno (dudovecék hasonlóan szaki szövegei...) egy fél óráig mazsolázgattam hogy mit is kéne csinálni :DDDDD -
regis #10623 Gabesz! Tehetsz 1 skillpontot a stoneformra, mert ha szarba kerulsz, ertem ez alatt azt, hogy belefutsz 1 kissebb csapatba, akkor jo szolgalatot tesz, mert ad 100% damage absorbot, kozbe tolti a hp-t plussz iszol healt potiont, akkor valoszinu kikeveredsz ep borrel a kakibol es kevesebbx halsz be. Mire vegigtolod parszor a gammat , addigra mar nem fog kelleni, mert ugyesebben kattintgatsz plussz ismered a palyakat... -
regis #10622 http://www.titancalc.com/ -
Shorlex #10621 TITANCALC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
virs lee #10620 Én is shard + gólemmel kezdtem a legelső karim, azzal szedtem össze a kezdő cuccaimat. Legend act3-ig jó is a shard, ott már sok a cold res, de addigra már lesz elég pont cl-re, ami 1 db archmage kesztyűvel már egész tűrhetően utántölt (ha nemis villámgéza), arra pont elég hogy a legnagyobb coldreses nmy-ket legyakd vele, a többire meg jó a shard is, sőt, tájfun ellen egyik legjobb (terniont + ancienteket nem számolva, de az elementalistának úgysincs), gólem fedezékéből lehet sorozni rendesen. -
virs lee #10619 Mér ne lenne yo? Mondtam hogy kezdőnek shard + gólem, reccel meg cl + eruption, ebben benne van minden. -
Shorlex #10618 Gabesz bocs hogy így kérdezem, de kezdő vagy? mostanában kezdted?
Mert ha igen, akkor virs lee leírása meg spellkiosztása nem lesz neked a legjobb, sőt. Ha olyan cucaid lennének mint neki valószínűleg vannak, akkor persze más a helyzet :D de így nem lesz jó ez neked... -
virs lee #10617 Elementalista - lvl 65. Először ice sharddal kezdesz, maxolod a passzívjaival együtt, meg hozzá 1 storm nimbus + max heart of frost. Utána jön a squall + passzívja. Ha megvan, jöhet a (chain) lightning + static sharge maxolása. A chain light hatékonyabb mezei csicskákra mint a shard, de addig is el kell jutni valamivel, ezért kell előtte a shard. Az elementalista lényege az eruption (+volativity +earth enchant +brimstone), ez a következő lépcső. De: a chain light és az eruption cast delayes, csak akkor ütős, ha van vagy 80-100% recharge-od, különben nincs értelme. Amíg nem lesznek olyan cuccaid, amiből a recharge-ot összeszeded, addig marad a shard, ahhoz nem kell ilyesmi. Magas szinten is hatékony, szerkó hiányában azzal is elleszel legenden is, csak többet kell vele szöszmötölni (sugárban lő, nem területre). Ha megvan az eruption, akkor a shardról (+passzívjairól) leveheted a pontokat, és átrakhatod core dwellerre (+utolsó passzívja), hogy legyen ami tankol neked. Ha nincs recharge cuccod, akkor már a chain light helyet is inkább dwellerre gyúrjál. Mégegyszer kihangsúlyozom: hain light és eruption csak 80-100% recharge birtokában fejlesztendő, anélkül értelmetlen. -
Gabesz026 #10616 Szasztok!
Van 1 elementalist karakterem valaki elmondhatná mire érdemes pontot rakni ,hogy életképes karakter legyen.
Most 27 szinten vagyok a Squall maxon van a passzívra csak 1-et tettem
elementálom nincs csak Wispem a Storm nimbus passzívjai maxon vannak. -
na és persze alapvető különbség az elérhető cuccok fejlődése, enélkül nem lenne sok értelme. alap dmg-ek, bónuszok, relic/charm-ok tápolva.
shorlex squall az egy dolog, betrayerrel azért fokozható + kéynelmesebb, nomeg a converted to health sem elhanyagolható ám :) -
Köszi! -
Shorlex #10613 Nincs különbség a pályák között csak annyi, hogy lesz majd pár "ultraboss" epictől. Talos a knossosi palota bejárata előtt (automatoi májer, ilyen nagyon magas :D) aztán manticore a fayumban található sandwept cave-ben az meg egy ilyen sárkány, de bele ne lépj egyik spelljébe sem mert mire pislognál már tölti a karidat a halál után (kivéve valami brutál damage absorpnál de sztem olyan neked nincs), meg dragon lich, az pedig chang an után amikor van az a küldi hogy general in repose vagy mi ott bemész abba a barlangba és mész észak-kelet felé, csak jobbra és fel, és egy idő után felmész és ott lesz. Aztán legendtől lesz a hydra is az nincs epicen, az meg ott van, amikor athén előtt adja azt a küldit a katona, hogy az elveszett mocsárban találd meg a troopját. ugye azok egészen jobbra és fent vannak, a hydra meg lent. az sztem annyira nem vészes (legyen majd állat poison resisted) de a baj vele, hogy hatalmas resistjei vannak fizikálisra (nem tudom hogy elementálra is, mer ugye én sosem vazsizok).
Meg még egy általános különbség az nmy-k sebzése, az majd igazán legenden fog előjönni. Pl. marduk templomi chimera lightning ugrabugrálása az normalon meg epicen sem olyan vészes, de legenden ha elkap, simán benn van a halál a karik legtöbbjénél (jó hát persze ez is cuccfüggő, de neked még valószínűleg nincsenek olyan cuccaid). Ugye az elsődleges resistek epicen -50 aztán legenden -100ról indulnak, talán ennyi a különbség.
Calver: a beállításokban mindent tegyél low-ra, anti aliasing ki, és mielőtt elkezded a gamét, nyomj a titanquest.exe-re jobb klikket és ott jelöld be hogy windows mitomén 2000/98 compatibility mode-ban futtasd. próbáld ki így. -
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem mi a külömbség a normal az epic és a legendary között?
Mert normálba végig nyomtam és most elkezdtem epicben de egyelőre nem vettem észre külömbséget. -
üdv mindenki!
nyomatom keményen Titan Questet (perpill 3 karival is, Oracle, Corsair, Battlemage) ellenben gyengébb gépről zúzom. az lenne a nagy - és lehet roppantul ostoba - kérdésem h van-e esetleg vmi mod ami butít vmennyit a grafikán h azért egy átlag 30 fps még nálam is befigyeljen? -
dudovec #10610 sztem is valami editoros maki , de mind1.. -
regis #10609 minden esetre komolyan nez ki es biztos nagyot ut:)
-
regis #10608 gondolom nem azert szorakozott annyit a karival, hogy barki, miutan megnezte a kepeket a szeretett assajarol es latta , hogy tenylegesen mit hasznal, gondolom ez nemi elonyhoz juttatna a tobbieket vele szemben( mar akik ismerik) multiban.
ingame pixhez meg ennyi boven eleg volt.
persze lehet tevedek...