• Shorlex
    igen ezt én is néztem hogy minden második passzív kb. démonokról szól...
    ha összefüggés van, akkor meg örülök neki, hogy az alvilág inkább démonokkal mint undead-ekkel lesz tele (bár sztem ilyen fele fele lesz így is...) mert azokból szívjuk az életet keményen! :D
    Annyira hihetetlenül nem ultra egyébként ez a dream, persze igen magasan van rangsorolva nálam is az immáron 9ből, ami igazán erőssé teszi, az ez a phantom strike, szal az igen húzós. Amit látok hogy sok skill meglévőkhöz hasonlít de elegyítik őket, mint ahogy pl. a stat pontok is elegyítve vannak. pl ez a phantom strike (már most tudom hogy ez lesz a mániám :D) ez ilyen lethal strike és war wind keveréke kicsit, a három passzav a második oszlopban is offensive-defensive együttesei, ami eddig sehol sem lehetett (slayernél sem asszem), meg ilyenek.
    De a töbi az ilyen viszonylag kuka. A bal oldaliakból ugye egyszerre csak egy lehet. melyik? elsőt ki nem szarja le, 3-10% converted az csökött, damage reflectednek meg olyan nmyk ellen van értelme akik sebeznének mint az állat csak túléled (magyarul defender, conq :D), de hogy a 300at sebző malacka visszakap 200at... A másodiknak van értelme, én arra tennék, de az ilyen miért ne alapon, mert converted fegyónál minek, 15% absorp az semmi, 3.2 nrg regen az meg ilyen vicc... A harmadik nálam lehetne felőlem lvl1en is, a másik kettőt többre tartom :D merthogy az a burn damae az mpként 40et jelent (ez igen, kemény sebzés) resistlevétel az másból is megoldható, mondjuk az nem rossz hogy ez sztem ilyen auraszerűen lesz, de akinek ez kell az ne játsszon TQ-t, skill disrupt meg pont azok ellen nem használható akik ellen kéne, most a csonti hero meg nehogymár leverjen...
    azok a passzavok nem rosszak, de ha jól értelmezem a szöveget, mintha csak valami dreames dologra hatnának. A petre azért nagyon kíváncsi leszek, ez a 10 projectile darabonként 69-69 sebzéssel az igen szép, de talán körbelövi, nem egy nmyre mindet, meglátjuk. AZ altatás kuka, rosszab mint stun, a distort reality az jónak néz ki, de eszméletlen mennyiségű nrg, meg ez a distoration wave sem rossz csak épp laza 200nrg egy durrantás... :D

Na szal annyira azért nem hat meg az a mastery engem, de kétségtelenül rosszabbra számítottam.