Shorlex#10613
Nincs különbség a pályák között csak annyi, hogy lesz majd pár "ultraboss" epictől. Talos a knossosi palota bejárata előtt (automatoi májer, ilyen nagyon magas :D) aztán manticore a fayumban található sandwept cave-ben az meg egy ilyen sárkány, de bele ne lépj egyik spelljébe sem mert mire pislognál már tölti a karidat a halál után (kivéve valami brutál damage absorpnál de sztem olyan neked nincs), meg dragon lich, az pedig chang an után amikor van az a küldi hogy general in repose vagy mi ott bemész abba a barlangba és mész észak-kelet felé, csak jobbra és fel, és egy idő után felmész és ott lesz. Aztán legendtől lesz a hydra is az nincs epicen, az meg ott van, amikor athén előtt adja azt a küldit a katona, hogy az elveszett mocsárban találd meg a troopját. ugye azok egészen jobbra és fent vannak, a hydra meg lent. az sztem annyira nem vészes (legyen majd állat poison resisted) de a baj vele, hogy hatalmas resistjei vannak fizikálisra (nem tudom hogy elementálra is, mer ugye én sosem vazsizok).
Meg még egy általános különbség az nmy-k sebzése, az majd igazán legenden fog előjönni. Pl. marduk templomi chimera lightning ugrabugrálása az normalon meg epicen sem olyan vészes, de legenden ha elkap, simán benn van a halál a karik legtöbbjénél (jó hát persze ez is cuccfüggő, de neked még valószínűleg nincsenek olyan cuccaid). Ugye az elsődleges resistek epicen -50 aztán legenden -100ról indulnak, talán ennyi a különbség.
Calver: a beállításokban mindent tegyél low-ra, anti aliasing ki, és mielőtt elkezded a gamét, nyomj a titanquest.exe-re jobb klikket és ott jelöld be hogy windows mitomén 2000/98 compatibility mode-ban futtasd. próbáld ki így.