23078
-
Helló!
Van már magyarítás a játékhoz?
-
virs lee #10766 100% dodge / avoidról nem is szólva. -
virs lee #10765 1.08-ban kell tank - még mindig ez erről van szó. 1.20-ban a pajzs végre betölti a szerepét, és képes megvédeni a használóját.
Ha már gázról van szó, a ternion meg a 100% rec is ugyanolyan gáz. -
dudovec #10764 Jo, eddig enis 1.08 aztam csak, de gondoltam ha jar ide x ember, es abbol jelenleg te tunsz mar csak 1.08 asnak , akkor az aktualis patchrol irok , foleg azert, mert az elozo kommentedben kifejezetten az 1.20 rol irtal, azt hogy ott gyengek az ancik.. Erre reagalva irtam amit irtam..
Hogy 5 pet kene 1 melee karinak ami onmagaban 1 tank.., Hat nemtom, belett parszor bizonyitva h szuksegtelen, eshat hogyismondjam nekem picit gaz, de mindenki ugy tolja ahogy akarja:p -
virs lee #10763 Nemis jo/kell ancizni, max ha instant war hornod van.
1.20-ban. De 1.08-ban erősek az ancientek, warhorn nélkül is irtanak rendesen + tankolnak. Csak rec, vagy refresh kell hozzá. -
virs lee #10762 Ancikra tamaszkodni melee karival meghat kicsit ize... :P
... olyan mint a ternion, vagy 100% rec. :P -
dudovec #10761 Ja es hozzatennem azt, hogy egy 1.20 as harcosnak kb 2x annyi dmg je, es lifeja van alapban mint egy 1.08 asnak.. Ancikra tamaszkodni melee karival meghat kicsit ize... :P Nemis jo/kell ancizni, max ha instant war hornod van. -
dudovec #10760 Hat elo kell venni egy kis gameskillt is a farzsebből. Nemondtam, hogy konnyu lenne, csak annyit , hogy lehetne.. Nyilvan nem lenne olyan eros mint a conq, de en siman bevallalnam a dualt egy assasinnal, amin van egy hood 40% rechargeal.. Esetleg meg valami ami ad 20% ot, de 40-60 al mar tudnal boldogulni szerintem.. Flash powder/warhorn/zaszlo/mandrake+ww talan eleg vedelmet adna, ha nem instant akkoris hasznalhatnad ugyesen, felvaltva, 50-60 reccel eleg jol toltenek , foleg ha nem egyesevel olod a szornyeket, hanem osszehuzod oket csoportokba, hogy a ww meg az osszes tobbi teruletre hato cuccod jobban ki legyen hasznalva.. Futkarozas kozben nem zuznak meg olyan durvan , es par sec micro siman eleg arra, hogy osszecsoportosuljanak es meg a spelljeid is betoltsenek.. -
virs lee #10759 1.20-ban viszont csak +60% az oak, +100% helyett, ancientek se érnek lófaszt se, egyedül pajzzsal lehet annyit blockolni (vagy 3szorosára emelték az 1.08-hoz képest), hogy ne halj be 2 ütéstől. Közelharcos lévén meg értelemszerűen az első sorban kell állni, ahol kapja rendesen az ütéseket. A dioval ellentétben itt a potionnak is van recje, azt se lehet folyamatosan nyomatni. A zászló még megfelelő védelmet adna, ha nem lenne timeres, de folyamatos haladáshoz nem alkalmas, nem lehet minden ellenfél előtt percekig dekkolni hogy leteljen a timer. -
dudovec #10758 Sztem tudnal olyan dualost csinalni 1.20-ban is, ami nem conq, nincs 100% recje, de megis eletkepes, max inni kell 1 kicsit a potikat.. 1.08 sokkal nehezebb volt az ijaszok miatt sztem. -
dudovec #10757 Shorlex holvagy? O_o -
virs lee #10756 Mind1, csak életszerű legyen, ne 1000000% immune. Nekem is van dual wieldesem (war+nature), 1.08-ban is csak ancientek miatt tudott életben maradni legenden, 1.20-ban meg azzal se. -
Shorlex #10755 Csak annyit fogok csinálni, hogy leveszem a slotokról az összes skillemet, hogy ne tudjam használni őket ha megszokásból akarom sem, és megyek egy kört sárkik között. Még csak annyit sem fogok csinálni, hogy achilles armort, stb. veszek fel, így remélem elfogadható lesz :D -
virs lee #10754 Ugye übertáp cuccok nélkül, nem ilyen 100% dodge + avoid? Merthogy azzal se rendelkeznek kezdők. -
Shorlex #10753 " (...) anélkül nem tudsz állandóan colossusban lenni, meg nonstop rallyzni, amik nélkül a dual wieldes életképtelen."
Na asszem lesz még egy következő videom... -
virs lee #10752 A pajzsos passzívok nagyon jók, ugyanazt tudják mint a dual wieldes passzívok, és még közben véded is magad pajzzsal. Ha van 100% blockod, akkor a pajzs védelmének megfelelő értékben mindig levesz annyit a téged ért fizikai támadásokból, vagyis gyakorlatilag egy kb. 700-as absorbod van. Korrektebb legend pajzsok általában 51% / 670 dmg block. Ugyanakkor az ilyen pajzsokkal 200 feletti sebzést is be tudsz vinni, ami kb. egy dragon mace sebzésének felel meg, tehát nem szar.
Sztem ez kell egy conquerornak. Fegyvernek dragon mace, és ha van olyanod ami stunt is ad, akkor érdemes maxolni a concussive blowt, azzal már 10% eséllyel stunolsz, és +40% időre. Ez az alap, innentől freestyle van. Lehet battert is választani, vagy war windet, a batter olcsóbb, a ww meg jobban irt. Mindkettő timeres. Pajzsba lehetőleg turtle shellt rakj, növeli a blockolás esélyét, és nem árt még 1-2 cucc ami blockot ad, hogy meglegyen a 100%. Esetleg lehet quick recoveryre is rakni pontokat, az is ad blockot, de csak kb. fél percig, az meg lófasz.
Shorlex buildje csak 100% reces cuccokkal működik, amit én leírtam, az kezdőnek is jó, nem kellenek hozzá extra cuccok. Dual wieldes karit csak 100% reccel érdemes csinálni, anélkül nem tudsz állandóan colossusban lenni, meg nonstop rallyzni, amik nélkül a dual wieldes életképtelen. Én a fenti builddel, zászló, colossus és batter használat nélkül nélkül nyomtam fel 60-ra a conquerorom. Az egyedüli ellenfél saját magam, a kék sárkányok és tájfun iron maidenjétől 2 ütésre leölöm magam, de ezenkívül nincs ellenfél. -
Shorlex #10751 Tetso, a dodge attack az ez.
Én egy conquerornál passzívra csak a végsőkben tennék (kivéve a bal alsó sarkot warfare-nél), amire lvl31-ig áldoznék az az említett egy passzív, a colossusra egy-két pont, a zászlóra egy két pont, az onslaughtr amennyit lehet meg a defender aurára, annak is az alapja egy pont, de az iron will az mehet.
Figyelj én ezzel a lvl 65-ös conq-al kb. lvl57-nél kezdtem el ilyenekre rakni hogy battle rage és adrenalin, és még lehet hogy kiegben sem lesznek maxolva...
az onslaught dolgai is nyilvánvalóan csak akkor működnek ha onslaught is működik, de egy ütés elég (nem kell az öszes charge lvl) és már működnek.
Az iron will az egy aurához kapcsolódó passzív, úgyhogy a benyomod a battle awareness-t az is hatni fog. (amig valami genya csonti le nem cseszi rólad :DDD)
Cpnq-nál döntsd el, hogy dual wileder leszel vagy sem, ha igen, akkor azt fejleszd minél előbb maxra mind a 24-et, ha nem akkor a battert maxolva (passzívja egy pont, nem több) meg az ilyen pajzsos baromságokat. Ja és attribute-nál tegyél majd nrg-re pár pontot (nem kell sokat), mert olyan sok lesz a reserved... -
"ha +x% dmg, absorbs van az armoron akkor az csak a fizikai dmg-t csökkenti rajtad bakker"
ok énhibám most már látom hogy itt az absorp-ot csak armorra értetted bocsi. -
virs lee #10749 "stun resist meg van az aurád passzívjában amennyit akarsz." Ő, hol is? Milyen aura? Nem vok képben teljesen. :)
Iron will. A battle awareness 2. passzívja. Maxolva 80% res, +2 skillel 100%.
-Mi az a Dodge Attack?
Közelharc elkerülés.
-A Triumph csak akkor működik mikor a Battle Standard is, v az állandó?
Mivel annak a passzívja, értelemszerűen csak együtt. -
"van egy valag absorpod, de ha mondjuk nem tettél se colossusra, se zászlóra (akkor mire tettél?)" :)) Még csak 31 lvl vok, úgy nagyjából a passzívakra hajtok. Csak most próbálgatom az aktív skilleket.
"stun resist meg van az aurád passzívjában amennyit akarsz." Ő, hol is? Milyen aura? Nem vok képben teljesen. :)
-Mi az a Dodge Attack?
-A Triumph csak akkor működik mikor a Battle Standard is, v az állandó?
-Ugyanígy az Onslaught feletti passzívok is állandóak, v csak az Onslaught-tal 1ütt működnek?
-És az Iron Will, az állandó?
(lvl-31, Conqueror, 1.20) -
dudovec #10747 Ehhez annyit meg, hogy a "less damage from x" nel is minden sebzesre vonatkozik , ugyanugy mint absorpnal. -
Hát ha ez neked ellentmondás?? :) magyarul nagyobb lessz a páncélod fizikai védelme az absorbs al, ugyanez van kettővel lejjebb írva
... :)tög logikus, hogy ha az armor ami csak fizikai dmg.-t képes védeni, bármennyi +X% absorbs tól csak ugyanezt a dmg. típust fogja védeni, csak hatékonyabban... -
na rögtön ellentmondás, széép. ezért is kérdeztem. -
Bármilyen bleeding,pierce és a többi említettett dmg.-t nem védi, csak a megfelelő resistek. -
Az armor tök konkrétan csak a sima fizikai sebzést védi, ha +x% dmg, absorbs van az armoron akkor az csak a fizikai dmg-t csökkenti rajtad bakker :) -
dudovec #10742 Armor absorp sztem is fizikal, ill talan melee piercere is hat..
Damage absorp/reflect az minden sebzesre vonatkozik, azt hiszem a dot-okra is (damage over time).
A harmadikhoz nincs mit hozzafuzni, egyetertek. -
na összezavarodtam:
- akkor most mi az %armor absorption bónusz? nem volt válasz...
- damage absorption/reflect akkor mindenféle támadásra vonatkozik?
- %dmg bónusz csak fizikai sebzésre vonatkozik, nem? pl. pierce/poison/elemental stb-re nem. vagy tévednék? épp ezért lenne a dream %total damage-e brutálzsír.
meglámultam hirtelen. -
Nna megint pvp gaméztam az oroszokkal, csak ezek vannak ketten a neten akik így tolják...most kiosztottam mind a kettőt.. a spellbreakeremmel úgy, hogy 56-58 szintű elemental és corsair, kettő egy ellen felállás volt állandóan, persze freeze nélkül, háát kb 10 meccsből 7 szer elfektettem őket :) -
virs lee #10739 Ja és ez 1.20-ban 670 dmg-t absorbol mellékesen. :) -
virs lee #10738 Olyat találtam hogy:
titanic scuutum of might (pajzs, 51% block)
+30% damage
+33 strength
+10% strength
Fotót nemtok rakni, mert geci 1.08-ban nem látszik a fele cuccom (meg a tulajdonság ablak se) a hátizsákban printscreenre.
Asszem át is adom az 1.20-as conqueroromnak. ~~ -
Shorlex #10737 zsotesz nézd meg a conqueror videot és akkor érteni fogod mi az a damage absorption :DDD
Az armor absorption az olyan, hogy amikor megüt egy nmy, akkor 40% cici, 20-20-20 fej-kar-láb % esély van a találatra. Akármelyiket is találja el, rajtad van vmi armor, aminek van ilyen értéke. Mondjuk van rajtad egy harcos armor, értéke 500. Pontosan nem tudom hogy ez mit jelent, ami tuti az az, hogy sajna nem azt hogy akkor most 500-al kevesebbet sebez, aki megüt, de van vmi képlet, és valahogy kiszámol valamit, és ebben a képletben az 500-nak jelentősége van. Sztem párszázzal kevesebbet csap oda fizikálisra aki odacsap. ennyi
Sebezne 700-at, de csak 400at fog. Na íg nyilvánul meg kb -
zsotesz #10736 azt értem, de mondjuk a damage absorption azt jelenti, hogy ez bizonyos mennyiséget "elnyel", tehát pl. ha mondjuk van egy kari akinek van mondjuk 10 % damage absorption-je akkor az azt jelenti, hogy a bekapott ütés 10%-át úgymond meg sem érzi. Legalábbis én eddig ezt így gondoltam. Inkább akkor úgy fogalmazom meg a kérdést, hogy az armor absorbtion hogy nyílvánul meg a játékban. Bocs, ha kicsit hülye a kérdés. -
De a damage lehet akármi: elemental , stb., nem csak fizikai... -
Az armor csak a fizikai sebzést védi, az elemental, pierce, stun, poisont a resistek, tehát ha az armor absorbál akkor a fizikait tudja csak... -
zsotesz #10733 egy kérdés: az armor absorption-nek mi a lényege? -
jaja az ok. amúgy dream-nél király a % total damage bónusz, ez eddig nemvolt :) -
dudovec #10731 Ezert van az , hogy amiben ki van emelve h 'damage resistance' az vonatkozik a fizikalisra. -
dudovec #10730 Elvileg igen, all resistance. -
hülye kérdés de a % reduced resistance (pl. betrayer) az minden egyes resistance-t levisz? lásd poison, stun, lifeleech stb? kösz -
Este odadom, ha multizol :)