23078
  • Shorlex
    Romoto, én valszínűleg csatlakozom. :D
    Csak az a baj, hogy nem tudom hogy meg lehet e oldani és hogyan lehet megoldani a CD-key-ek különbözőségét. Azaz ha megveszem originbe, akkor más lesz a telepítő kód és akkor mi lesz a karijaimmal?
    Defiler megoldja? vagy valami kis progi?
  • ROMOTO
    Apropó multi, ha már csak egy tizes a komplett, kieges orig. game, nem veszi meg egy-pár fórumtag is? Már lassan több mint ciki lenne pár ezer hsz után warez-hama variban sunnyogni, talán lessz egy-pár régi motoros is mint a chalezlopez, akivel összelehet majd futni a neten, vele kb. az 1.05 ben találkoztam utóljára, asszem tőle kaptam az egyik első komolyabb lila cuccot is, az odüsszeusz sisak volt asszem... :)
  • ROMOTO
    A stormcallerem is készülget, kb. epic közepén járok vele, 45 szint körüli és kihagytam pár küldit, nem kedvez a rohangászós multi valahogy a questeknek, mert persze arra figyelek hogy mindig 5-6 ik gamerként csatlakozzam és a nagyobb csoport meg álltalában hent orientált :)...a statjai már nem csítesek, persze fenn vannak a rec-es cuccok rajta és még mindig szinte csak a squall-t meg a sima botos dmg-t tolom...elég nagy respekt-je van...:) persze azért tök érdemtelenül, a fene vinné azt a két coppert :)
  • ROMOTO
    Az az első Talos vs spelbreaker még 1.08 ban ment vagy 1.05 ben... :) azóta már átkalibráltam azt a spealbrakert 100rec. es lett, mert nem volt szívem olyan bénán hagyni a maga kis 65 szintjével, egyszerűen átöltöztettem... :) még néha előveszem funolni multiban elég durva mert nem látni a pályán szinte semmit a sok battle standard villódzásától, meg ancizom is persze, hogy sűrűbb legyen, mostanság nem bannolnak ki vele mert néha visszaveszek az arcából ... :)
  • Shorlex
    Artifactek rulez!
    Sztem nagyon állat artifacteket lehet majd összekombózni, és hidd el Romoto, hogy azért olyan iszonyú mennyiségű artifact nem lesz. Persze lesz egy csomó ez nyilvánvaló, hiszen nagyon sok kombó van, de igazán használható ugyanúgy nem lesz sok majd, mint cucc sincs. Most én a játékban kb. 20 cuccot ha használok, és a gbs-n van vagy X száz fajta, na így lesz ez artifact-el is.
    Úristen, ha azt a conq-ot még egy artifact-el is megcsűröm... :D
  • dudovec
    Hehe, hat breakerrel nehezebb lehet az 1.20.. De kozelrol nagyon le lehet pufolni, mert gyengebb lett Talos mint 1.08 ban volt.. Ha meg tudsz tavolrol is csinalni valamit, akkor messzirol szetlovod barmivel, mert olyan lassu h csak na:D Csak pettel nem lehet konnyu, rakell valamivel segiteni.
  • ROMOTO
    Thalos csak a spellbreakeremnél volt rázós először kb. 10 percembe került lebaszni, állandóan fel kellet jönnöm a teraszra spellt (outsider, ancik) tölteni :), de volt hogy oda is feljött a genya utánam... :), a többi kari simán vitte a bosst... :) mondjuk kíváncsi vagyok, hogy Thalost ott az épületek közötti szűk átjáró megállítja-e, ha igen az is egy jó kis csít a távolsági kariknak... :)
  • ROMOTO
    Az a helyzet, hogy elnézve a trailerben (1) az ilyen artifact, tekercs előállítás szisztémát eléggé randomszerűnek tűnik... egyrészt a komponensek változója miatt (sokfélék és és azon belül is sokféle attributtal bírnak) változóval a végeredmény is lehet tök random generált...tehát elvileg hiába raksz be ugyanolyan relic et , ha más attributú akkor egy más artifakt lessz a végén belőle...nem tudsz két egyformát létrehozni csak ha gyúpolt cuccokal csinálod, de lehet hogy akkor sem...
  • dudovec
    Na ezt meg nem lattam:D Amit kiprobalhatnal meg ,legalabbis nekem 1.08 alatt ment , hogy odamesz Taloshoz , elhuzod lefele a lepcsoig es beallsz ugy, hogy ő a lepcson alljon meg temeg a tetejen , szal 1-2 lepcso fokkal alljon alattad.. Na ekkor az fog tortenni , hogy nyomja a Thunderclapot mint a hulye, amire ugye nemved se a dodge se az avoid, de rohadtul nem fog eltalalni az 1-2 lepcsofok szintkulombseg miatt.. Mivel vegig elotte allsz, tuzet nemfog fujni, csak utni fog meg thunderezni.. Az utese az kb lofasz egy atlagos melee karinak is, a clapja meg nem talal el, szal rohogve levered:D
  • ROMOTO
    De azt nem tudom hogy kipróbáltátok -e a lépcsőrőlbaszkuránál pl. van úgy hogy a meteorok amiket odaidéz szépen legördülnek egészen a küklopszok helyéig, futottam párszor úgy le az emelkedőn, hogy mellettem gurult el a tüzes cuccosa, nagyon jó kis feeling... :) az már kevésbé ha pont rádgurul az az izzó szar... :)
  • dudovec
    remenykedjunk:D item databaset faszan megcsinaltak anno, meg nincs kinn a kieg ,de amint jon valaki tuti kipakolja az egeszet 1 custommapra es osszescreeneli.. Ha nem , akkor majd Sholex papa megcsinalja:D
  • ROMOTO
    Gyanítom az utóbbira hiába fenem magam...
  • ROMOTO
    Volt, nemtom hogy az eddigi 3 db után jön-e még más, de leginkább a gamebanshee-s új cuccgyüjtemény és az új artfact, tekercsek variációinak leírása hiányzik, ha lessz egyáltalán olyan...
  • dudovec
    Nagyon sokat kellett baszkuralni hozza, akkor bepörgött es idezett:D

Hat ez a gamebanshee post eleg mokas, meg jo h akkor aszondtam , h tobbet mar nem tq-zok:D Meghat a velemeny is valtozott azota 1-2 dologrol.. De ahogy elnezem a kulfoldi arcok azota nemsokat termeltek oda.. Sg rulez;)
  • ROMOTO
    Nem emléxem, hogy idézett volna 1.08-ban, valszeg a memóriámmal lehet gond..., de az biztos hogy 1.20-ban nem idézget... :)
  • dudovec
    utolso postom kulfoldi forumban
    bar az angolomon boven van mit csiszolni;)
  • dudovec
    Nemtom ezt lattatok e mar, v volt e linkelve :
    IT Chapter II - Dream Mastery
  • dudovec
    Emlexem 1.08 alatt, amikor titan felvette a piros szobrot akkor nyomatta a life draint + idezgetett 3asval ilyen liche kingeket.. 1.20-ban folyamatosan drainel, de ilyen lich idezest nemlattam meg tole..
    Nektek sem csinalja? Elvettek volna tole?..
  • TrollBalint
    kiprobáltuk úgyis, hogy ki van nyomva a tűfal, de semmi :(
  • ROMOTO
    Ja a legjobbat kifelejtettem :)
  • ROMOTO
    Nincs miért :) addig is a várakozást megkönnyítendő itt, meg itt , meg itt , meg itt találhatsz egy kis idevágó anyagot.... a fordítás helyett :)
  • Ombika
    Peace,attol meg varom honositast nagyon!! :))
  • ROMOTO
    Tűzfal?
  • TrollBalint
    Sziasztok,
    Pár napja már szenvedünk a játékkal, de nem tudjuk összehozni hálóba, tudnátok segíteni? Hamachin probálkozunk 3-an. A szobatársam tud csatlakozni (ha ő a host én is tudok hozzá), de a 3. haverunk nem látja a szervert. Ha esetleg ő indit, akkor meg mi nem tudunk csatlakozni, bár látjuk a szervert. (Mikor csatalkozni akarunk, annyi dob a gép, hogy Unable to connect server) Mindhármunknál a 1.20-as patch is fent van, és a hamachiba is ugyanaz a verzió.
  • virs lee
    meg jo, hogy te ennek ellenere chainlightningal olod a titant
    Te hülyegyerek, egy stormcallernek szerinted hol van eruptionja? LOÁL! És én még ilyen gyépés lamerekkel leállok vitatkozni...
  • virs lee
    Neked nem kell patchekkel bíbelődni, mert használod az elcseszett editorodat, mint minden 10 éves noob.

Téged buktattalak le, hogy honnan lopod a briar wardos championodat, fél évvel a kitalálása után, szal van mihez gratulálni úgy nézem.
  • dudovec
    "De csak mert ott a petekre hat az iron maiden, nem rád, egyébként az elementalist eruption spammel jóval gyorsabb a spiritnél. Kb. ternion szintű." -> meg jo, hogy te ennek ellenere chainlightningal olod a titant , es nem segit rajtad a stoneform.. jokis ellentmondas, gratula..
    Amugymmeg latszik h nemvagy kepbe, mert ha igylenne tudnad , hogy 1,08 alatt is a spirit pet felelt a bosskiller , nem a ternion , sebaj eztis elnezzuk.

Veled ellentetben nemrakom vissza az 1.08 at 1.20 utan, csakhogy tudjak boldogulni az amugy elcseszett karijaimmal.. bar tudom , te csak cuccotszedni mentel vissza, nemazer mert 30rip/sec ed volt:D

Amugy koszonom a linket, sajat magad buktattad le, hogy honnan majmoltad az ancidat , szal gratula.. keress 1 sötet sarkot..

Ignore.
  • virs lee
    A #10885-os hsz-ed kerek 7 hónappal az idézett post után érkezet, szal igen, te másolsz. LOÁL.
  • virs lee
    Tudjuk hogy amatőr vagy, mostmár azt is hogy a fiúd (ő kúrogat téged, vagy te pucsítasz neki?) kirúgott és ezzel az egésszel tulajdonképp csak új faszt akarsz a seggedbe, de sajnos eltévesztetted a házszámot, itt nincsenek olyan feredhajlamúak mint te.
  • virs lee
    Haha, most kaptál egy linket championra + briar wardra, nézegesd!
  • dudovec
    amugy a #3565 os hsz.-ed kerek 4 nappal erkezett ettol a copyzott posttol szamitva.. meghogy en masolok , lol :DDD
  • dudovec
    amator vagy, de mer faj ennyire? en tehetek errol?? tudom, tudom a havi dolgok , meg biztos a pasid is kodobott, mely egyutterzesem.
  • dudovec
    Haha.. most adtal 1 linket refresh+ancira.. megneznem hogy refreshelgeti a hornt meg a briar wardot.. amibol az egyik 1secet stunol legenden, a masik meg 1 hittol szetesik.
  • virs lee
    Fosd le a primitív arcod, az való neked, sulinetes köcsög!
  • virs lee
    Erre gondolsz? :DD

22-07-2006 04:16 PM
    The End, just completed Legendary level with my champion. Once I reach level 32 nature , the Recharge + Call of ancestral heroes, really kick ass as I can keep casting it without waiting for recharge time. Together with War horns, Briar ward (great for blocking corridor), Rally Flag, I can literally decimate any enemy. Extra skills given by two of my legendary items - fire ring , and storm blast

Hogy te most mekkora újdonságot találtál fel...
  • purblind
    Elkültem
  • dudovec
    purblind: A problema amugy az , hogy igy estenkent nagyon szakad a netem, ha irsz privatot msn cimmel akkor megbeszelhetunk valamit..
  • dudovec
    purblind: eleg ha mas vagy mint virs lee..
  • dudovec
    sehogy ,szimplan szarok a lamer fejedre.
  • virs lee
    Aha, érdekes mód nekem mindig volt kivel, te ácsorogtál állandóan a cseten, és siránkoztál hogy sosincs fenn egy csapatra való klántag.

elvegre nemkerult volna oda soha a 'rip' tag a 88-os sorcid vegere
    Nem is engedtem hogy odakerüljön bármi is, az az én karim, nem szorultam sose hogy klántagoktól kuncsorogjam össze a cuccokat mint te. :DD

Execcel eleg jo kis teamet hoztunk ossze, felszereltuk cuccal aki csatlakozott hozzank, sot meg olyan klan accok is voltak, amibol a klanon kivuliek kaptak haversagbol.. nemtom kinel lattal ilyet , de igazabol mind1, regvolt le van szarva..
    Exec is tőlem kapta a dual leech / 32% mf amut, amiért hetekig wispelt nekem hogy cserljem el vele, szal nem valószínű hogy rászorultam volna az ingyencuccotokra (amiből nekem is volt bőven, nem 1 havert szereltem fel, főleg LOD-ban), szal...

Annyi koze az outsidernek az ancihoz
    ... hogy semmi. Még az osztály se stimmel, warfare vs spirit ugyebár, neked akkor még a ternionon kívül sötét folt volt a TQ, de most elő akarod adni magad.

megsem tudtal rajonni arra, hogy stoneformolhatnal titan killnel sorchi mesterkem..
    Mit akarsz te stoneformolni egy chain light közben, májesztró? Biztos hogy te ugyanazzal a játékkal játszol, mint mi?

Na.. sikerult megtalalnod a refresh melle a warfare legfelso skilljet , mindjart allittatok neked 1 szobrot...:D
    Nekem legalább sikerült, neked meg nem. Ez van, lehet irígykedni hogy nem neked jutott szedbe, pápá...

Itt csak te kötözködsz shorlex haveroddal együtt, és még rám akarod kenni? LOÁL vagy pubi! Kár hogy vissza lehet olvasni az egész fórumot, és mindenkinek kiderül belőle hogy ti ketten vagytok a szarkeverők. Ezt most hogy magyarázod ki?