23078
  • dudovec
    Bohockodtam kicsit delutan 1-2 bossnal.. Az egyik trukkot mar egyszer mutattam, igaz akkor lightning boltal.. (gondolom kitalaljatok, hogy ki az akinel a dolog erdekes modon nem mukodott.. Megneztem 1.20 alatt is, ott is megy , szoval kb ennyit errol..) Easy Farming

Aztan ittvan egy masik trukk is, Chimera ellen.. Probaltam a scorpos kingnel is ugyanezt , de ott tul nagy a tavolsag.. Chimera kill
  • dudovec
    +
  • gabeone
    Hali!

Cooperativ-ban végigjátszható a game?
  • dudovec
    :DD Nem, csak annyit mondok, hogy a brigandom mellett nemigen lesz gondunk semelyik bossal;)
  • Shorlex
    Na mit csírapajtás? Energy absorption from attacks? :D
  • dudovec
    Jezusom mar megint mit talaltam:DD Lehet telleg irni kene az ironlorenak , mert ez nagyonloool:D
  • dudovec
    Apam , azer van szinvonal mitne mondjak;)
  • dudovec
    Csak 'eredeti' exere megy fel a patch.. illetve 'eredeti fileokra'
    probalj meg itt korulnezni.
  • szenes
    üdv!
    volna egy problémám:
    felrakom a játékot, felraknám a patchet, de valamiért kiírja hogy felfedezett egy hibát... és ennyi.
    ráadásul más gépénél is így jártam, és az a legidegesítőbb hogy régebben már feltettem és probléma nélkül ment.
    mit csináltam másképp????
    előre is kössz a segítséget!
    szenes
  • Shorlex
  • virs lee
    Te annál a zolikánál is nagyobb faszkalap láma vagy, ezt így látatlanba megmondom, anélkül hogy ismerném a gyépés haverodat.
  • virs lee
    Ide figyelj te n00b lámer!

Ha már májerkodni akarsz, legalább arról legyen fingod mivel is kéne, ne valami közenincs dologgal próbálkozz helyette!

És apám, ilyenekkel jössz, hogy az adrenalin bekapcsolódott időközben
    Mivel kéne jönnöm, öcsifing, ha egyszer te gizdázol azzal hogy semmi skillt nem használsz? Nem az volt benne a lényeg hogy mit csinál, hanem hogy használod, annak ellenére hogy nagyban vered a nyálad hogy nincs semmid. Ennyire hülye vagy, hogy még azt se tudod mit beszélsz? Ennyire.

te faszláma, te leszerepelt utolsó senkiházi köcsög tizenéves láma
    Már megint a büdös kurva anyádról ugatsz, te mocskosszájú buzi? Nem baszott seggbe a buzi apád, aztán itt keresel faszt a seggedbe? Szopjd le a kecskenyájatokat, te cigány paraszt!

• dudovec
    62?:DD 59-es a legnagyobb:) Hat istenem, mindig megunom oket.. Mostis abba vagyok, hogy inkabb inditani kene egy throwing knifes sorcerert:)
  • Shorlex
    Romoto, azzal kezdtem hogy nemcsak rec, hanem skillhasználat (max aura, és wisp) nélkül, no tápos cuccokkal!!! Merthogy nekem sem volt! :DDD
  • Shorlex
    Értem. Tehát mire végzek a melóval és multiznánk te már ilyen lvl 60-62 körül fogsz járni... :D
  • ROMOTO
    Azzal a stormcallerrel is életben lehet maradni rec nélkül, stb....elég jó botos dmg.ja van, ha lehet maxolt storm nimbusz passzíjaival, energy shield u.a., meg whisp... igaz sokkal több rohangászásba meg ivásba kerülne, meg valszeg a sárkiknál az is kevés lenne legenden, de még mindig swapban átválthatna egy Glacial maulra és egy Ajax Bronze towerre, így macerásan de megoldható szerintem... :)
  • dudovec
    Testelgettem kicsit a throwing knifet , es arra jutottam , hogy a fegyverben/pajzsban levo dolgok nem hatnak ra , csak a %osak.. Mig egy trackers hood 50 lighning damagee hozzaadodik.
  • dudovec
    Oke, ahogy erzed:D Bar tudod ha a tonlinen mulik , akkor ittlesz a tq kieg mire felpatcheled azt:P
  • Shorlex
    Zolika is egy nagy lámer volt... de azt valamiért szerettem a hülyeségéért mer az olyan aranyosan volt hülye, de ez...
    Na jó ráhagyom, ez volt az utsó postom mr. balfaxnak.
    Megkaptam a cuccost igen, köszi, de ma küldök nyilatkozatot a t-online-nak, és ahogy lesz korlátlan netem, akkor töltök, mer elég sokat nyomattam ebben a hónapban. Szal mi lenne, hogy hétvégéig nyomnánk a két idióta karival, és ahogy lesz jobb netem, felteszem ígérem!?!?
  • dudovec
    Mutathatsz neki barmit, sose fogsz tole semmi riszpektet kapni.. De kene tole , most oszinten? Latod h rajtunk kivul nemfoglalkozik vele senki , ha mi sem tesszuk , idovel megunja es elmegy , lasd zolika..:)
  • dudovec
    Shorlex hagyd mar ra:D Latod, hogy ő egyik nap elementalist es ajnarozza a dwellert meg az eruption spamot , meghogy 100reccel megy a cl+erupt , masnap pedig mar csak stormcaller:) Lenyeg h mindenki mas editoros;)))
  • dudovec
    Shorlex , megkaptad azt a szart?
  • Shorlex
    Apám te valami brutál láma vagy... jézus úristen...
    Most épp abba köt bele, hogy csinálok neki egy videot egy hű de életképtelen dual wielderről, erre az a legnagyobb baja, hogy miért nem champion! Ez a gyerek egy őrület!!! :DDDDDD tudod miért nem? Azért nem baszki, mert ha champion lenne akkor még jobb lenne a kari, mert kb dupla élete lenne te idióta, és mivel semmit de semmit nem használok defense-ből, az aurát azért csak bekapcsoltam volna champ-nél, úgyhogy oly kurva mindegy hogy champion vagy conq, a lényeg hogy DW, de jól van okostojás van mibe belekötni...
    És apám, ilyenekkel jössz, hogy az adrenalin bekapcsolódott időközben... Nagyon édes komolyan ahogy próbálkozol, már nmár szűánalmas. Tudod, az adrenalin, az dob az ütésemen némineműleg, de aztán kész, ennyi, semmi többet nem tud, battle rage ugyanez. De még ebbe is beleköt hogy ez skill. Meg ha jól emlékszem úgy fogalmaztam, hogy nem HASZNÁLOK skillt, nehogy már egy mystichez el kellett volna mennem, hogy még a passzívok se működjenek (amiről én aktívan nem tehetek)? Jesszus, de hülye vagy úristen.
    a 99% dodge-ről meg annyit te baromarcú, hogy ahogy dudo is mondta, hol van itt neked 99%? megint beszélsz valamit a levegőbe te faszláma, fingod nincs az egészről, hogy egyáltalán honnan lehet 99% dodge attackot összeszedni, de csak hoyg mondj valamit, a legnagyobb vereséged közepette inkább mondasz valami hülyeséget. A videon látható, így nem beszélek a levegőbe, hogy ody, archmage, hood és athena van rajtam. Ezekben van kereken 0 dodge, a két fegyverben (Romoto, csak az egyik betrayer...) szintén nincs dodge, NEM VISELEK adroit loopot, hanem két relicelhető zöld gyűrű van rajtam, és az is nyilvánvaló hogy afro amum van. EZEKBEN 1 GRAMM DODGE nincs, akkor te utolsó faszláma, honnan lenne 99%????? a passzívból van amennyi van, azt kész, az kemény 20-25%.
    Szánalmas vagy...
    Ahogy korábban mondtam, nyomasd neki mindenféle skillhasználat nélkül a stormcallered, max egy aurát tehetsz fel, meg na jó, tudod mit idézd meg a hülye wisp-ed hogy hasonló legyen a helyzet az adrenalinhoz (azaz kizárólag a sebzésedet növelld), de semmi tápos cucc, nulla skillhasználat!!!! ÉS HA ÉLETBEN MARADSZ AZZAL A SZAR STORMCALLEREDDEL AKKOR HAJRÁ!!!! de nem fogsz ilyetén módon.
    Na enniyt rólad, te leszerepelt utolsó senkiházi köcsög tizenéves láma...
  • ROMOTO
    Ja, én is emléxem némi vitára egyebek mellett a verzióhasználatot illetően :)
  • dudovec
    Fecske : szeptemberi , de igazabol mind1.. vanbenne par dolog amit maskepp gondolok azota , 1.20 miatt foleg, de mokas h vissza lehet kovetni a 'honnan hovát'..:)
  • dudovec
    Amit Romoto irt azt kb osztom.. Btw nemtom, hogy a clasp / odysseus /hood/ athenacipo/ fegyok mennyi % dodgeot adnak, de ezek asszem kereken 0 at.. Marad a 2 adroit loop fejenkent 5%?-al + a warfare dodge skillje? Ez igy lehet kb 30%.. De persze ettol ez meg lehet 99% , ha a szakertonk ezt mondja;)
  • dudovec
    :DD
  • ROMOTO
    Meg szerintem egy ilyen balanszal "megáldott" játékban elég nehéz életképtelen karit építeni... a 12 éves fiam simán eljáccogat vele mint ahogy a Sacred el is anno... úgy-hogy igazi kihívást találni nem ebben a gaméban kell, de nem is erre való... :)
  • ROMOTO
    Ja, csak most esett le, hogy a 100 rec. hiány, spell stb. kontra életképtelenség volt részben a vita tárgya :) hát ha így lenne, a gamerek kb. 90% feladná és valami mással ütné el az idejét titan quest ezés helyett... :)
  • ROMOTO
    A videóban szerintem nincs semmi különös, hacsak az nem hogy még elvileg így lebutítva is nagyon táp az a kari :)... mert effektíve a cuccai és a két fegyója (gondolom azok a brutál, relicelt betrayeres buzgárok) bőven ellenpontozzák a skillhasználatot..., nem mellesleg a sima, mezei harcos karik többsége kb. ez alatt a hatékonyság mellett gyakálja le a sárkikat, egyébb enemyket 65 szinten, (talán kicsivel több sebzés bekapása mellett, és több ivással...pedig rajtuk is ott figyelnek a lila cuccok, fegyók)) csak még ugye benne vannak a skillhasználatok is ... ugy-hogy, ahogy én láttam nem kellett nagyon izzadni ezzel a karival spell nélkül sem, hogy túlélj pár szitut... :)
  • ROMOTO
    Persze csak képeletesen értettem a naftapéldát, meg a jutányost is az elején :), nem is a 576 díler árára hanem globálban ..., nem jellemző hogy ilyen áron adnak kurrens gamékat álltalában...
  • purblind
    Shorlex ugylátom te max akkor nem vagy láma ha stat skill és ruha nélkül ölöd le titánt 2másodperc alatt.

• virs lee
    Te faszarcú láma! 1. A conqueror mióta champion? 2. A battle rage / adrenalin mitől világít folyamatosan, ha skillt nem használsz? 3. 100% (najó, lehet hogy levetted 99%-ra, hogy néha 1 mm-t sebződj is) dodge + avoid überláma cuccokkal bármelyik karit ott lehet hagyni hogy üssék 1000-en, akkor se fog meghalni. (Közel) immunisnak lenni lámaság, kb. IDKFA IDDQD-nek felel meg. Szal ezzel a láma videóval semmit nem bizonyítottál be, ráadásul szokásod szerint még a témához se volt köze. De mit is várhatunk egy habzó szájjal anyázó sulinetes köcsögtől, aki csak mocskolódni jár a fórumra? Húzd a faszodra a 100% dodge karidat, te lámer noob!
  • zsirfecske
    szép post, ráadásul augusztusi :)
  • Shorlex
    Romoto, te is tudod, hogy ez a példa nem volt a legigazibb, mert a benzint azt kénytelen vagy az autóba tenni, innentől kezdve a genyák megtehetik, hogy nem olyan áron adják, mint az arab országokban, mert úgysem mész el kuwaitba tankolni. De az amazon.com-ról bárki korlátozás nélkül vehet cuccokat, vagy egy e-bay-ről ahol még a házhoz szállítás is benne van ugyanilyen jó árban, tehát ebben a piaci szegmensben kénytelenek a földrajzi korlátok bontottságát belekalkulálni ha a vásárlót oda akarják csalogatni. :D
  • ROMOTO
    Az kurvajó lenne, ha pl. a benzinnel is így lenne, megnéznék hol a legolcsóbb és átszámítva annyiért adnák...szóval valszeg annyira nincsenek rákényszerítve... :)
  • Shorlex
    Megjegyzem, hogy az Általad említett 11k-s ár azért annyira nem hihetetlenül jutányos, ugyanis itt például átszámítva ugyanannyiért meg lehet kapni, szal valamilyen szinten rá vannak kényszerítve, nem az 576 ilyen jó fej... :D

A video meg nem tom miért csinálja ezt az előbb simán betöltöttem, most meg nekem sem megy... áhh szarakodik a youtube!
  • ROMOTO
    Én nézném bakker...megen várni kell :)
  • Shorlex
    Na kedves beszólós lehurrogós csak pofázunk nem bizonyítunk Kométa-Sága-Pickvagyfasztudja barátunk, íme amit ígértem:

Az a bizonyos életképtelen kari

Még mielőtt a faszod arra vernéd hogy a te elementalistád meg stormcallered jobban és gyorsabban nyomja, vedd szemügyre a karit: ez a kari dual wield, ahogy kérted, pajzs nuku. Skillt nem használok, mint látod nem is tudok, mert levettem slotról ahogy mondtam. Egy "skillt" használok, az onslaught-ot, aminek nem minden passzívja van kifejlesztve annak ellenére, hogy ilyen formán jól jönne, de a kedvedért ezt sem fejlesztettem ki. Továbbá nem cseréltem felszerelést, annak ellenére, hogy nem kell a 100%rec, ugyanúgy minden szar (archmage clasp, hood, ody) rajtam van a jó kis cuccok (conquerors bracer, ares war helm, achilles armor) helyett.

Na és akkor nézz és láss, nyisd ki a szemed baromarcú, és csak pislogd ezerrel hogy milyen KIBASZOTT EGY ÉLETKÉPTELEN KARI EZ BAZMEG!

ÉS HA VÉGEZTÉL A PISLOGÁSSAL, AKKOR CSINÁLD UTÁNAM A KIBASZOTT ISTENVERTE STORMCALLEREDDEL!!!! Csináld utánam te anyámasszonykatonája, hogy nem használsz skillt, egyet sem, soha, egyet sem, max az aurát teheted fel, mint kb nekem az onslaught. Csináld utánam te ász, hogy életben maradsz mint láttad elég sokféle szörnyit próbáltam összehozni. Csináld utánam, hogy nem veszel fel übertáp cuccokat, hanem ilyen - a követeléseimnek megfelelően - hasznavehetetlen szarokkal nyomulsz. CSINÁLD TE ÁSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉS POFÁZZ UTÁNA!!!!!!!!!!!
  • ROMOTO
    Nem vagyok meglepve és örülök persze, remélem mások is meglépik...:) Amúgy szerintem a kariknak tök mindeggy, nekem az első kari tört játékról került át origin-re, az a bizonyos spelbreaker...de ha valamiért pont az a kari nem jönne át, multiban simán kitornászol akármennyit, hosszútávon sokkal több és magasabb szintű karit lehet csinálni pörgősebb multin mint solo-ban ezt neked pont nem kell elmagyarázni asszem...és ha már itt az új kaszt legalább 3 új karit kellene kivinned 75 szintre, ami kb. soloban 5 ször annyi ideig tart tés ráadásul nem annyira szórakoztató( de inkább asszem az is csak 60 körüli lessz) mint normál multin és már be is hozod azokat az elvesztegetett karibuild időket, de mondom ez csak a legrosszab esetben lenne...és akkor még nem beszéltem a kicsit impozánsabb szerver-gamer számról ami szintén jóval több ideig és intenzítással pörög-pörögtet mint az a nyomoronc hama...