23078
  • dudovec
    Btw szivesen csinalnek egy ilyen 'necro' soothot , csakhat a levelje...:D
    104:F
  • dudovec
    Az ironwill csokkenti az entrampmentet , nem a disarm traps.. ha joltom:)

Amugy a tobbire annyira nem , de druidra megoldas sztem egy warden ijasz lenne:)
  • dudovec
    Spellbreaker.. brutalis skill bazdmeg, leszivja rolad az osszes manat a buffjaiddal egyutt + health reduction + skill distrupt:D veged.. Hat mondtam par honapja meg a testeles elott, h a storm az kicsit tulvan lőve ironloreknal a 100 rec miatt:o
  • dudovec
    Amit nemtudok, ha neki fennvan valami mod , de a game verzioja ugyanaz , akkor be tud e menni.. Amivel nem feltetlen csitel , csak 1-2 lila cuccot be relicel meg mittomen:D
  • ROMOTO
    dashe o4en' haraso :) azt tök világos nekem már viszonylag régóta hogy pl a 100% reduced freeze duration simán csökkenti mondjuk a kimaxolt 6sec időt 3 ra stb. sajnos olyan hogy freeze resist olyan nincs mint tudjuk, a háló simán megállított 2-3secre a druid grant skilljéből, pedig a corsámból a disarm traps-on 5 pont volt... na a skill distrupt télleg nagyon ki tud baszni, ha a megfelelő időben ellövi az ember, a druid nyomatta párszor még az éles meccsek előtt és rendre levette az energy mellet az összes aurát vele, ami eléggé be tudna tenni, ha lenne olyan egér aminek a gombjaira rá lehetne programozni azt a kb 5-6 dolgot még emellé, amit egymásután rá kéne lőni a mozgó ellenfélre :)
  • dudovec
    Ja es Shorlex akkor behozott egy ien probaba karaktert, reduction testelesre meg egyebekre , kb 5 millio elettel, hogy lemerjem rajta a legnagyobb dmg-ket.. Hat olyan 35k korul uthettem ra lethalall, mig a 45% os takedown levette majdnem a felet:D Ezutan bejottem egy 36 os druiddal.. plague + lightning bolt instant.. hat eleg brutalisan vitte a healthjat , ugyhogy nem csodalkozom azon, hogy a druid beolt:)
  • dudovec
    Romoto: 1.08 alatt bugos a colosuss form , es 100% avoidot ad a nyilvesszok , ternion meg csomo hulyeseg ellen.. A bolt szerintem pont eltalal, illetve akkoris eltalalnak, ha a ranged attackot full kozelrol toljak rad.. -> Ezert jutottam arra a megallpitasra , hogy ha teljes kozelsegbol nyomnak beled 1 ranged attackot, akkor az esetben ez meleenek szamit , szoval akar meg krittelhet is:DD Tudom furan hangzik , de amikor par honapja testelgettuk az absorp/reflectet Shorlexel , akkor vegig atment rajta az osszes ternionom, pedig 1 deka avoidja sem volt , aztan amikor odamentem tok kozelre , akkor vegig eltalaltam..:D Persze volt 1-2 szög messzirol is amibol talalt , de altalaban nem talalta el.
    Neki asszem nemis tunt fel , csak en csodalkoztam , hogy az akkori 1.08 as conqom mertnem talalja el 1 rohadt nyilvesszo sem.. (ez volt a megoldas az 1.08 bugosan halalos nyilvesszoire, a col form..) Az mas kerdes, hogy nekem ez csak ugy ment , ha nem volt fenn shield.. mert amikor a guardiannal probaltam ugyanezt a trukkot, akkor elakadtak bennem a nyilak , mert blokkolta oket a pajzsal.. , amint levettem a shieldem , atment rajtam az osszes..:D
  • dudovec
    :DD gavaris pa ruszki? davaj davaj..

Ez a freeze egy erdekes dolog.. Nem akarok nagy hulyeseget mondani, de sztem a freeze/halo ugy mukodhet: ha 100% od van ellene, akkor felezi az idejet , ha 200% akkor negyedeli stb.. Tegnap amikor toltuk kicsit Shorlexel, epicen egy neander radobta a halot a brigandomra.. Namost az eredmeny azlett , hogy kb 2-3 secet alltam a halojaban mire lejott rolam, pedig van 100% om a hood miatt es tovabbi 100% az art of the hunt passiveja miatt.. Szal 200% entrapment duration reduce melett is 3 secet alltam a halojaban.. lol.. A masik erdekesseg, hogy a Conjum grant skill haloja, ami lvl 2 es (ezis erdekes , elvegre +4 all skillel tolom , megse noveli meg a halom skilljet , pedig 1.08 alatt hatott a +5 skillem a botbol hozott ancikra..) , szal ez a 3 seces halo joval tobb idore megallit barkit az olympuson (küklopsot kiveve) , mint egy 8 seces war horn.., persze legenden..

Aztan ottvan meg a skill distruption , ami 100% a conjumnak az afro amu miatt, de megis amikor stone formban allok , meg ugyis letimerezi 1 secre minden skillemet ahogy eltalal azzal a szarral.. Igaz nem sebez a form miatt, meg mire kijovok a formbol mindig max a lifeom es nincs rajtam semmi ilyen szivatas , nade akkoris.. basszakmeg:D
  • ROMOTO
    Bocs virslee persze, flawless, összehordok itt zöldségeket... :)
  • virs lee
    "flower"
    Nem flawless?
  • ROMOTO
    Ja mellesleg elég vicces, hogy télleg csak ez az egy server van, bakker...:) és hát legközelebb muszáj meglepnem őket valamivel úgy-hogy biztos lessz colossus form meg throwing knife valami rec. el, annál is inkább mert a colossus form ra nem hat a freeze?!?...ezt mondta volt a druidos gamer, hogy van valami gebasz a mage spellekkel mert nem hatnak colossus form alatt...mindenesetre a plaque, storm, lighting bolt simán hat... :)
  • ROMOTO
    Nemtom , szerintem nem buzergáltak semmin azok ketten, már harmadszor toljuk adtam egy rakás cuccot nekik stb...szal tök korrektek, a pvp s részben az elején amikor legyaktam párszor őket ilyesmi flower valami megjegyzése volt az egyiknek, mivel láma vagyok ezekben megkérdeztem mit jelent és akkor mondta az egyik hogy tiszta küzdelem a jelentése vagy mi , ja és mivel azt hiszik hogy én is orosz vagyok ezért sem hinném hogy átbasznának :), az a helyzet hogy perfekt az oroszom és hát ezért is hitték hogy én is valamilyen orosz fórumtag vagyok :) mert ilyeneket szóltak be, hogy bezzeg nálatok ott a fórumban ez-meg az leszarják az evenomot, ekkor mondtam hogy az nálam maxon van... :)) és az a slowed tényleg szinte teljesen leállított, min 10 ütést bekaptam... volt olyan is párszor, hogy duelbe egyszerre fingtunk ki, a két corsa, vagy a druid corsa, elég melodramatikus jelenetek lettek :))
  • dudovec
    Foleg, hogy a mandrake arra is hat , es ugyan nem fearel de fumble attackot csinal.. De flashpowderrel is szivathatod, csak kell +skill meg 100 rec.
  • dudovec
    Romoto csinalj 6000 poision dmg-t es allando rally+formban szorjad a keseket az arcukba;>>
  • dudovec
    Btw nemtom mennyi lehet a pinged naluk , de rohadt sokat szamit pvp ben.. Tudod ahogy jatszunk Shorlexel , 2 en magyar geprol magyarra 150 a pingem haman at eshat nagyon lehet erezni, bar quakes multambol kiindulva inkabb 250ms nek erzem:D

Ruszkik amugy (tisztelet a kivetelnek) de nagy haxxorok, persze lehet ez a 2 nem, elvegre ha 3 an pvp ztek europaban osszesen, akkor mer basszak el a feelingjet:D

Mindenesetre bemennek gusztustalankodni a conjureremmel, halo stunlock+eruption , hameg leutnenek stoneform es toltok.. :D
  • dudovec
    En egyet ertek ertek fecskevel.. A dex a scatternek kell, ha % osan ad.
  • Shorlex
    Hú fecske pedig egyszer kipróbálhatnánk!!!
    Nagyon de nagyon érdekelne a conq ellen mit tud egy brigand (conq mit tud ellene) lethallal, meg rogue aurával, stb.
    Este lehet hogy ki kéne tesztelgetni!!!
  • ROMOTO
    Kíváncsi lennék rá, mert ugye az összes kari közt a legegyszerűbben és messzire lehet vele durván hatni és ez elég jó előnynek tűnik...mondjuk terepen elég egy szikla és már nem is hat annyira... :)
  • zsirfecske
    hazudtam, assám csak 45-ös. oracle az 50-es bocs.
  • zsirfecske
    jó de az én brigandom full pierce, azaz a cuccai és skillei mind pierce-re mennek (+700-800% pierce dmg). ezért nekem dex-et volt célszerű nyomatni, hiszen fizikai dmg-t semmi sem növeli nálam. persze nem árthat a str sem, a sebzésen dob, őszintén szólva lehet többet is, de ha egy totál íjász kari sem lehet pierce-es akkor mi legyen az?

romoto: nékem ugye van a lev50-es 100rec-es lethal-os assám és a lev63-as betrayer íjas brigadnom, de pvp-t még csak nem is próbáltam sosem.
  • ROMOTO
    Ja most gondoltam végig, csak annyi az egész, hogy rajta volt a Children of Ares szett, persze benéztem a karvédőt, atom az a kb. 100-110% slowed lassítás a+skillekből simán összejön, közelharcosnak olyan mint a freeze a stormosnál bakker, mert erre sincs resist ugyebár :)
  • ROMOTO
    Ja és valamit nagyon tudott az a másic corsa, ha sikerült megütnie elsőnek a lethalom és shield charge-om előtt, úgy belassított hogy kifingatott utána mert nem tudtam megcsapni, szinte teljesen leállt a karim, szóval nem vágom miért, de az evenomon kívül ami slowed-jének hatása egyáltalán nem vagy alig látszott meg amúgy a karikon nálam, inkább csak a throwing használatánál a storm-druidon... valami brutál x% slowedje lehetett, amit nem vágok, mert alexander sisak, páncél, és athena, meg conquerer bracers volt rajta, meg deimos pajzs és kydoimos fegyó...meg erre rá is kérdeztem de azt válaszolta hogy az evenom passzívja adja mire mondtam hogy az nálam is maxolva van, és nem lassít közel sem ennyire és mégis kell lennie ott még +ba valaminek, na erre azt mondta hogy bocs de nem árulja el, mire a másik druidos beszólt hogy a verziónk nem egyezik?? szerintem ez baromság, de ilyen slowed olyan szinte mint a freeze megcsapott vagy 10szer, míg én csak egyszer tudtam....
  • ROMOTO
    A stormcallert is nyomogattam tegnap kicsit, 51 es epices még szegényke... :)
  • ROMOTO
    Asszem mindenképp csinálok egyet, van is valami 25 körüli assa parlagon valahol... :)
  • ROMOTO
    Jó lenne látni vagy csinálni egy pvp-s, 100 rec. Lethalos Assát vagy Brigandot is evenommal vagy study val meg betrayeres íjjal...Fecske :)
  • ROMOTO
    Ja van még pár lehetőség biztos, de úgy vettem észre a zászlózás sem elég hatékony, az a spealbreaker 100 reccel tolta, az outsider ellenben nagyon hatékony pvp-s pet, nagyon gyors és ha nem éri utól, akkor bebassza a health reductját amit távolra castol el, tehát elég idegesítő lehet mert láttam hogy eléggé iszkoltak előle vagy megróbálták leverni gyorsan, ha a Liche is ilyen agilis lessz, mert az lessz a kiegben gondolom agresszív módban akkor elég ütős párossá válik, csak rohanni kell mert a zászlók ellenére kicsináltak sec-pec alatt az ilyen corsák is... :)
  • Shorlex
    Nem is tudom hoygh mi fontosabb. Megmondom miért.
    Egyszer szórakoztam egy briganddal, ami arról szólt, hogy 100% piercinget csináltam vele blade honing konvertálással (30% alapból a dárda, plusz 70% honingból). Na most ezek után volt vagy 40 el nem osztott statpontom. Benyomtam a honingot, és úgy kezdtem el osztogatni a statpontokat.
    és láss csodát, a híres dex, ami expressis verbis ki van írva hogy növelli a piercing damage-et, egy elosztott pont után növellte a sebzést 6-7-tel, egy str pont kiosztása pedig majdnem 20-al... ezek után elgondolkodtató a dolog.
    Szal én azt mondom, hogy legyen ilyen 60-40 arányban a str javára, és ugyanezt tartom íjnál is. sokan veszekedtek már velem (dudovec kartársam is :D), hogy az íjász az csak dex, de látod hogy nem. ugyanúgy egy str pont jobban növelli a sebzést, mint egy dex.
  • zsirfecske
    ja de ez full íjász!
  • zsirfecske
    dex a legfontosabb a pierce dmg miatt. str sem árt a fegyverek fizikális sebzés-része miatt. a konkrét arány fegyvertől is függhet.

63-as brigómnak pl 300 körüli str mellé van 700 körüli dex-e cuccokkal együtt, 138 int-tel.
  • Shorlex
  • Gabesz026
    Szasztok!
    Egy kérdés!
    A brigandnál mi a fontos a dex. vagy a str. vagy mind a 2
  • ROMOTO
    És az elementalistája jóval gyengébbnek tűnt mert az elején azzal tolta meg régebben csak azzal ment ugye... (úgy tűnt masszívan ki van hegyezve ez a két csávó a pvp re, mert valami orosz tq fórumtagok ahol legalább ilyen intenzítással megy a témázás mint az sg-n, legalább is úgytűnt), ott csak a freeze meg kicsit a squall baszkurált, az eruption egy vicc pvp ben csak ha lefreezel és aládgyujt jó párat,akkor nem nyílván :) de ha átszaladsz vagy melléd rakja meg sem érzed...freeze nélkül potenciális áldozat volt az elemental...a lighting ja meg bármije ellen nagyon bevéd a z iron vill...de a druid plaque ja valahogy durván levesz a resistből, meg a health ból 1 sec alatt, hogy csak egy centis csík marad és nem tudsz vedelni olyan gyorsan, azt a maradékot meg leszedi bármivel, jellemzően vagy shard-al vagy lightin gal...ja és freeze ellen majd ki kellene próbálni az iron will mellé a Protean Armor-t mert azzal asszem csak épp hogy blokkol az a freeze, kb. 210% reduced freeze duration jönne össze, majd kipróbálom :)
  • ROMOTO
    Csak ezeket a russzkikat találtam eddig a pvp szerveren (1db szerver), senki mást... és hát úgylátszik be kell ásnom magam egy kicsit mélyebbre a cuccolás-mérlegelés terén...a spelbreaker és corsair sima gamés cuccai nem nyerők ilyen szerveren :)
  • virs lee
    Leégeted te saját magad, segítség nélkül is, kisköcsög.
  • ROMOTO
    És a legdurvábbat nem is mondtam, az a druid 56! szintű volt... valami game verziószámról beszélt, legközelebb megkérdem mit akart ezzel mondani...
  • Shorlex
    Romoto, ha meglesz az origin, akor beszállok én is a ruszkikhoz, kipróbáljuk az absorpot, meg a viszonylag jó resisteket, és ehhez a damage reflected-et, hogy mit tud lightning boltra :D
  • ROMOTO
    Az a shield charge nemigen műkszik, csak ha áll a kari, ha futás közben próbálsz belechargelni nem találod el, mert addig kb, kettőt lép és az elég hogy ne hasson a shield c., ha meg üldözöd és mögötte vagy ugyanez, mire beérnéd előrébb van pár lépéssel és az pont elég neki, az elején sikerült néha belechargelni de aztán nagyon figyelt, hogy ne álljon meg és nagyjából mindíg üldöznöm kellet hogy ne hagyjak időt a plaq, stb jére, de így is egy pill szünet, terepakadály stb után rögtön lepestisezett és slussz voltam, ja a hálózás is sikerült neki párszor (kipróbáltunk mindent nagyjából) de nem eröltette...0 rec el toltam, de egy hood ot beüzemelek, meg asszem egy odusseust és ha nagyon muszáj egy pelaront is a clasphoz nincsenek statjaim, talán elég lessz a folyamatos rallyhoz legalább..., ja és a shield charge maxon-thornyval nem tudta kifektetni a druidot ha beállt a fái közé, ezt direkt kipróbáltuk....
  • Shorlex
    Ez volt idáig a legmeredekebb... :DDDD
    Az egyik amelyiken a legtöbbet röhögtem.
    ugyan miben BIZONYOSODOTT be??? És hogyan? csináltál felvételt, netán multiztál valakivel, pvp, valami? Vagy csak szokás szerint a pofádat jártatod?
  • virs lee
    Te meg a legjobb hajléktalan.
  • dudovec
    Ja te lehetsz a legjobb hotdog arus ez ketsegtelen..