23078
-
Már meg is van az új név: Hellgate :) -
Dominator86 #13809 Ja, csak közben kipróbáltam, hogy fut-e nálam egyáltalán a TQ, mert régebben iszonyú bugos volt. Most nem tudom, hogy milyen lesz, mert a legújabb patchet nem tudom feltelepíteni, valami hibaüzenettel leáll. Kerestem a guglin, de nem találtam semmi megoldást. Nincs valakinek valami tényleg működő megoldása? -
virs lee #13808 Várható volt, mivel nemrég az egész dio2-es csapat kilépett a Blizzardtól. Nyilván lesz majd dio3, de más néven (szerzői jogok miatt). -
"TQ-nak gyakorlatilag nincs multija."
119/254, csak megnéztem hogy ebben a pillanatban mennyien vanak a multin az előbbi szám a szerver az utóbbi a gémer...ahhoz képest, hogy nincs... :) -
Ja vannak olyanok is de simán lehet találni csítmentes gammákat, sőt ezek vannak többen.... :) -
dudovec #13805 De nincs serveren tarolt kari , siman telelehet csiterrel.. -
Dominator86 #13804 Köszi, erre voltam kíváncsi :) Tehát olyan, mint a Diablo.
Szerintem ez is jó, meg az MMORPG-k is jók. -
Shorlex #13803 TQ-nak gyakorlatilag nincs multija.
Arról szól, hogy 2-3-4 ember megbeszéli hogy együtt menjenek a pályán, ennyi. Nem olyan mint wow, köze nincs az ilyen feelinghez. egy ratyi -
Dominator86 #13802 Kissé elszomorított, hogy nem a Diablo 3-at jelentették be a blizzardosok, de hát várható volt... viszont így már biztos, hogy megveszem a Titan Questet. Csak még az érdekelne előtte, hogy a multi rész itt is úgy van, mint a Diablo-ban? Tehát a karaktert a szerver tárolja és ugyanúgy csinálhatuk szobákat, stb.? -
Shorlex #13801 titanquestvault.ign.com
azon belül custom player modules.
de ha beírod a gugliba, hogy titan quest X3 mod, akkor pl. 5-6. helyen dobja ki.
Think before ask. -
Tiger1111 #13800 Hello nem tudna valaki segíteni abban,hogy hogyan tudnám behozni azt a módot mikor 3-an vanak a főelenfelek(lehet hogy a többi is nem tudom mert a videóitokon mindig főelenfeleket zúztok). -
99,9% SC2, mivelhogy Koreában jelentik be.... -
Steve81 #13798 Sziasztok.....
1-kis segítséget kérnék, az Imortal Thornban, van 1 küldetés, a neve An Inside Source, ebben a küldiben mit kell csinálni, s merre???Annyira jutottam, ha jólgondolom beszélnem kéne vkivel, de sehol sem találom....
Pls Help.... -
Ravasak #13797 off: az a baj hogy hiaba jelentik be szerintem legalább még vagy 1-2 év a bekjelentéstöl a megjelenésig és addig csak hergelném magam egy dio3 várakozással. Bár a tudat biztos jo bvolna hogy utban van :) -
Aylon #13796 off: azért írom ide mert aki tq-t nyomja, az nagy valószínűséggel diablo sorozattal is játszott(tisztelet a kivételnek). Blizz szombaton jelneti be legújabb játékát, kb 60 % sc2, de azért diónak is van esélye :D. Na csak ennyit akartam, és sorry mindekitől az off-ért. -
virs lee #13795 ms windows -
Shorlex #13794 a tq vault nem mod, olyan nincs hogy nem működik. micosoft.net keretrendszer kell neki
Jofo: Microsoft Windows XP -
Daemon tools :) -
A TQ program filés mappába tömörítsd ki és onnan indítsd -
Jofo #13791 valaki tudna ajánlani nekem egy olyan progit amivel el lehet indítani a titan questet -
iviczcsaba #13790 Sziasztok!A TQ VAULT modot próbáltam felrakni,de nem működik.Hibaüzenetet ír ki.Telepítési útmutató megköszönnék!S.O.S. -
Detto :) -
zsotesz #13788 nekem az elder scrolls sem jött be, meg a gothic sem, úgyhogy szerintem ezt is kihagyom. -
dudovec #13787 megneztem par videot rola.. igeretes , bar nemhiszem h belefogok:) -
two worlds, most ez tetszik.
fórum -
dudovec #13785 Farkas azert , mert amig elfutok a shrineig oket csesztetik a titanok es nem huzodnak szet , hanem csoportban maradnak. Masfelol azert , mert strenght of the pack ad fizikal dmg % ot , ami pont nemvolt most rajtam , de 1xx% dmg eleg jot dob az eruptionon azert. Whispnel kapnek meg 120% elemental dmg t , amibol van tobbszaz igyis firere , a squall pedig nem szed le 50% felett dmg/elem resistet meg +4 skillel sem..
Spiritpetet mar valahol csitnek erzem iennel , de tudod h van conjum , probaltam vele parszor lenyomni 1 stone formbol , de nemsikerult.. A 3. titannak mindig megmaradt kb a 30% elete, meg ott az egesz azon mulik , hogy a liche mikor lovi a soul blightot , elkapja e vele mind3 at , stb.. Ittmeg a suminal , 5 probabol 4x lekapom oket 1 stone formbol , csak soxor elofordul , hogy meg eldobnak 1 kupacot , es mikor meghal mind3 es kijovok a formbol , a nyakamba zuhan es behalok:D Ezert formoltam ujra , mikor kijottem belole , mert megin volt meteor castjuk a halaluk elott , csak most valahogy megsem esett le vegul.:D -
virs lee #13784 Farkasok minek? Reductionban spirit sokkal jobb, elementalist meg wisp + squall. Sztem gyorsabb lenne. -
dudovec #13783 Na asszem sikerult uj rekordot dönteni x3 mod alatt:) Erre a sebessegre talan meg egy Druid lenne kepes (plague + farkas aura + marker + shard + tyrant fist grant skilljevel bemakolva), bar meg ebben sem vagyok biztos:)
Ezt mindenesetre summonerrel nyomtam.
Summoner vs 3 Legend Titan -
dudovec #13782 Ha a liche nem is , de az outsider lehet , hogy level 16 felett mar nem erosodik.
A titan tüskeit: latod rajta , elboritjak ien arany/barna tüskek mindenet. 5-6 masodpercig tart amikor felrakja , egy ilyen buggyano / fortyogo hangot ad amikor magara rakja , es hatra emeli a karjait vagy legyint veluk kicsit , valami iet csinal: -
ikod04 #13781 Hali, volt egy kis időm és valóban az alaptámadás akkor is elérhető klikkelgetéssel, ha a bal gombon a kirakott képességet valamiért nem lehet behívni (mannahiány, töltés).
Más: Emléxem arra, hogy valamit beszéltetek arról, hogy legend tüfónon van valami tüske. Ezt miről lehet felismerni, mert csak pettel tudok támadni, mivel saját támadásaim 80%-ban rajtam csattanak el és így nem merek, csak 1-essével lőni. így kb 20 perc, de ha a 4m-es aurámmal ott ugrálok, akkor 15 perc is elegendő. :(
Más: a plusz skill pontok nálam a lich és a outsider képességeit nem változtják meg, csak magasabb szintűnek látszik és többe kerül, vagyis annyi mintha arra nem is hatna ez. A lich többi bigyója emelkedik, csak maga a pet nem... másnál és létezik ilyen, vagy csak valami hülyeségbe botlottam? (swapon volt +2 skill és úgy nézegettem a skillek tulajdonságait) -
Shorlex #13780 semmit csak hülyültem nem gondoltam hogy komolyan veszed :D -
Harkat 89 #13779 És ahoz mit kell beütnöm?:) -
Shorlex #13778 de, mégpedig úgy, hogy minden skilledre plusz 4 skillel elég legyen. -
Harkat 89 #13777 Unlock content skillpontot nem ad? -
Shorlex #13776 jó azért nem fenékig tejfel vazze.
azért 20%ot visszaugrott (vagy többet) az elementál resistem, majdnem 200-at az off ability-m, szóval pályára csontik ellen nem a legszerencsésebb... láttad hogy az a kék sárkány, amelyik eltalál ezzel a lightning-cold (inkább cold) szarral a 11k életemet felére leveszi (eskü jobban kell fosni az ilyentől mint az összes bosstól együttvéve) most meg még inkább gyepálni fog stb...
a videon azok a nagy sárkányok, akik azért igen tisztességes fire sebzéssel rendelkeznek, hozzám sem érnek és nemcsak a betrayer miatt látszik így, hanem a 80 fire resist miatt, na kipróbáltam, és persze még mindig esélyük nincs, de azért már észre lehet venni hogy nem olyan az a resist mint korábban.
De összeségéban abban igazad van, hogy nem az a 20 resist lesz ami életben tart vagy sem, viszont pl. a 200 off ability az kicsit fáj... majd megnézem, hogy így is minden ütésre kritet csapok vagy sem, de lehet hogy nem, nem tudom. szal az a sapi bossra jobb, pályára szarabb. a video bossra készült, ezért mondtam, hogy arra talán jobb lett volna, de lehet hogy ingame view-ra jobb az ares helm. -
Kódokkal kinyitható és akkor ad pár gagyi cuccot... -
dudovec #13774 ezekszerint megfogadtad a tanacsom , akarhogy is ellenkeztel , hogy nemkell az a plus skill:D jajj de jol esnek az ienek:D:D:D -
Harkat 89 #13773 Az mire jó játék közben a menüben az exit felet hogy UNLOCK CONTENT? -
Shorlex #13772 kipróbáltam és be kell ismerjem tévedtem. a str nincs hatással a zászló meg az ilyenek sebzésére...
igaz, hogy innentől kezdve viszont télleg fake egy picit hogy plusz 200% damage az a valóságban miért eredményez plusz 3-400%-ot de ez legyen egy kellemes gond :D
viszont ez a plusz 3 skiles sapi... basszus, alig rosszabb egy-egy statban az ares helmnél, de azzal együtt hogy nemcsak ezt cseréltem ki, hanem egy gyűrűt is (a stun resist miatt) ilyen 200al csúszott összvissz lejjebb az alapsebzés. igen ám, de farkasaura visszaadja :D plusz 4 skill mindenhol, plusz 5 warfare-nél úgyhogy kapásból tudtam 16 skillpontot spórolni, plague is kurva erős lett...
á lehet hoyg elhamarkodtam azt a videot. :D
na jó nem, de talán lesz egy x3 mod video is, azt már ilyen cuccban nyomom -
virs lee #13771 Rax bele egy legend ankh of isist, és máris pluszban gyógyít annyit amennyit minuszban szív. ~~