Érettségi tételek az SG.hu-n?

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fotel
Ennek inkább örülj, nem ez a tipikus.
ja amin röhögtem, hogy a sok szodásszifon szemüveges kis nagyokos hivta fel az iskolát, hogy jajjmár a pisti aki 4 es volt, nehogy 5 öst irjon, mert akkro nem ö lesz az osztályelsö (vannak akiknek ez szintén földöntuli élvezetet jelent).
Kicsit szánalmas <#mf1><#action><#mf1>

Aki hülye, haljon meg.

Mivan?
Magyar Bálintnak csak annyi köze van hozzá, hogy õ az oktatási miniszter, így õ a felelõs. (Ez mindenhol így van. a fõnök a felelõs, mindegy kinek a hibájából van a gáz)
Amugy a 21.században már lehetne annyi esze, az oktatási minisztériumban dolgozóknak, hogy alkalmazzák a modern kor technikáját. Így az elõzetes nyomtatásra, szállításra, tárolásra, õrzásre stb. kiadott milliók helyett (amibõl bizonyára nemkevés a haverkomajóbarát zsebébe landolt) minden iskolába vesznek egy nyomtatót/fénymásolót és annyi.
EZ pedig Magyar Bálint felelõssége! Az általa irányitott minisztériumi munka sebezhetõsége miatt izgul plusszba jópár tízezer (százezer?) ember.
bocs helyesirásért 😉

Aki hülye, haljon meg.

ha van egy kis ezsetek észreveszitek, hogy nem joszándék vezérelte az illetöt. Gondoljatok bele, ez a kormány vezette be az uj érettségi rendszert ami jelentössen jobb (multvében érettségiztem). 😊 De hát nehogymár nem Orbán találta fel a vizet is, ezért amint ezt valaki kitette internetre (szerintetek google.co.hu oldalon hányan irták keresöbe hogy érettségi feladatlapok ?
Egy szó mint szár, van min lovagolnia most igy a médiának, és a leges legjobban szivja mszp, és akinek ez erekcioval teljes kielégülést okoz, az pedig fidesz 😊
Amugy tegnap elött este kérték töllem az érettségi feladatsort. 150 useres messengerem van, nicket váltottam, és kb 20 helyröl kezdték el küldeni 😊.
Szépen lefotozott képeket.
Amugyinterneten simán le lehet követni visszafele az e-mailezéseket. Ha pedig egyböl valaki feltöltötte ntre, akkor a szerver üzemeltetöje 3 honapig köteles megörizni a logfájlokat, melyek épségét esetek 99% ban egy backupszerver is garantálja.

jajjmár hogy ne lehessen kinyomozni.....

ÉS ki az a balf*sz aki szerint SG.hu-n jelent meg elöször ?! MEllesleg SG.hu ugyanugy tudja az ip cimeket. SÖt mgé egy info, hogy magyarországon engedélyel kb 10 perc alatt megmondják, hogy azt az ip cimet, abban a pillanatban ki hol mikor használta. Netkávézo se mentség, mert ott személyit kell kérni. stb.. stb...

Aki hülye, haljon meg.

icespeakyy
Ez az mi a fasz köze van ,Magyar Bálint-nak az egészhez,anyámék megkapták a Gimi.-be már áprilisba,az,hogy egy hülye pöcs vhonnan megszerezte ,nem függ össze az oktatásügyi miniszter munkájával.Egybébként az MDF-nek megin egy jó kis fogás,hogy fikázza az MSZP-t,ami gusztustalan...Plussz még a médiának is beadta vki,úgyhogy nem kéne csodálkozni,ha az MDF-FIDESZ Egyesülés csinálta volna ezt az egész hercehucát...Na meg ezen fognak lovagolni a köv. választásig....

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

icespeakyy
nyócker/Csorba Simon mondja :L.L Juniornak 😊

Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)

IMYke2.0.0.0
Errõl egy nagyon frappáns idézet jut eszembe:
<...>Mi vagyunk a Hatalom, én és az Apám...

Aki kitalálja, honnan származik, az kap egy jelesre megírt 2006-os érettségit 😊

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

NuCLEARScoRp
A fidesz felhasználta a diákokat Magyar bálint lejáratására/megbuktatására.. büszkék lehetnek magukra nagyon,,,<#boxer><#boxer><#mf1><#mf3>

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Rozsomák
Ez egy *ib*szott nagy szívás! Én 3 éve érettségiztem idén javítót írtam matekból hogy a 3-as érettségimet kijavítsam a felvételi miatt. És õszitén megmondom nem csaltam eszembe se jutott hogy megnézzem a neten mert becsületesen készültem rá és hogy õszinte legyek kurva könnyü volt. Egy órával hamarabb befejeztem és ha minden igaz kb 90%-os lett. Éppen ézért én nem szeretném újra írni viszont azt sem szeretném hogy az egyetem mondja azt hogy nem fogadja el a vizsgámat (ilyen híreket is hallottam) vagy hogy a javítótanár fogja rám hogy csaltam mert 4 levelezõssel írtam akik viszont sík hülyék matekból. Az biztos hogy valaki kibaszott nagy hibát követett el mert most miatta 116000 érettségizõ díák szív. <#mf3>

Nagyon undorító amit csinálnak egyesek.Miért kell,a politikába belekeverni a diákokat.Puskázásról csak annyit,régen is és most is volt ,de én ugy érzem ez hozzá tartozott a diákévekhez.Különben a lányom most érettségizik,de szemét dolog lesz ha újra kell írni mert nem a diákok csinálták ebben bíztos vagyok.
IMYke2.0.0.0
Én is a "tévés" módszerrel érettségiztem - úristen, már 12 éve! - és érdekes, nem volt gond.
Rohadt erõs suliból sikerült továbbtanulni (ahol naponta volt matek délelõtt és délután! S tanultunk deriválást, valószínûségszámítást anyámkínját...).
Csalni nem lehetett, de nem is éreztük szükségét.
Arra a 4,33-as érettségire büszke is vagyok <#alien>

A mi, lusta diákság pedig megérdemli, hogy újraírja az érettségit - ma már mindenki a seggük alá kapnak.
A becsületes emberek pedig minden korszakban rosszul jártak és járnak, meddõ dolog felettük sajnálkozni.

A következõ évben legalább lesz miért lefaragni az iskolák normatíváját: a "speciális" nyomtatókat fizetni kell majd ugye az állami budget-bõl...

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Valahogy tényleg az egész kezd undorító politikai útra terelõdni. Nekem van diplomám.... Ismerve az évfolyamon a társaimat, nyugodt lelkiismerettel vallom ezer évvel ezelõtt is puskáztak a diákok, ezer év múlva is puskázni fognak. A tanárnál akinél lebuknak az is tuti puskázott néha... (Rablóból lesz a legjobb pandúr!!<#nyes>) Aki lebukott annak szóbeli -írásbeli irgum-burgum, UV, stb. és az ügy lezárva!
De ahogy most halgatom a híreket: nemzeti nyomozóiroda, meg a szolgálati titok megsértése, meg az üzletszerû kereskedés stb. A 18-19 éves diákokat bûnözõnek titulálják ha letöltik a tételeket ahelyett, hogy az igen mélyen tisztelt elitt a saját szemétdombján rendet rakna, hát az anyátokat...... azt!!!<#mf3><#mf3>
Szánalmas hogy ez megtörténhetett amúgy ...
csatlakozok az elõttem szólókhoz ... amikor én érettségiztem rádiós rendszer volt ... szerintem az biztonségosabb ...
Sõt én kitaláltam egy még biztonságosabbat :
Úgy kéne csinálni mint a Szerencsejáték Rt <#hehe> Közjegyzõ jelenlétében kisorsoljuk a tételeket 😊)))

bemondták a rádióban hogy vannak ilyen csalók akik ezt akarják kihasználni ...

amúgy én nem érettségizem, majd csak jövõre, s csak azért ilyenkor mondom ezt, mert már nincs idõ arra h át lehessen nézni azt a 3 oldalt...
elárulom nektek, hogy az új tételek közül az elsõ 3 oldal is fentvan a neten tegnap óta...a többi lapért SMS-t kell küldeni, igaz nem emelt díjas, csak a "szerzõ" szerint érdekli, hogy hányan fognak smst küldeni. Lehet hogy ez vmi csapda, de attól függetlenül 3 oldal ott volt fent...jah és ezek is szintén fényképek, a második képen a háttérben pár tízezres meg egy flóbert volt...
Nem baj, majd a par eve szinten bundazo ugyeszek kepviselik a vadat, es az akkor vegzett birok meghozzak az iteletet :-).
Killgore
és most The Partyface-el mi van? Kitiltották az sgrõl?

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

basszus, néha kéne néznem híradót...
mirõl maradtam le! 😊

én csak annyit látok, hogy az eddigi, nem túl jó de azért többé-kevésbé mûködõ felvételi rszt felváltotta egy sokkal rosszabb. sosem értettem, a középiskolai eredményeknek mért van akkora súlyuk a felvételi eredményben. szvsz a felsõoktatási intézmények felvételiin kellene eldõlnie hogy vki alkalmas-e vagy sem az ott-tanulásra.
ahelyett hogy a középiskola súlyát csökkentették volna, növelték - ez még inkább abba az irányba mutat amit évek óta tapasztalunk, hogy az iskolák 'nyomják' a gyerekeket, a minél nagyobb felvételi arány érdekében.
tán az a baj, hogy az érettségi önmagában már semmit sem ér, és ezzel a 'megoldással' próbálják rávenni az ifjúságot, hogy vmit azért tanuljon 4 év alatt - akkor is, ha a végeredmény igazságtalan képet ad.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Felfedező
És igaza is van , a Fidesz még erre is képes volt csak hogy ártson a kormánynak... hányinger ami itt folyik... csak a hülye nem jött rá hogy ez szintiszta politika...<#violent><#violent><#mf1>

Ezt nem mondod komolyan remélem! Mert én bizony tanultam integrálást és deriválást is, és egyáltalán nem tartozott abba a 4-5-ös "elitbe" (mennyi buta ember kerül ki ezekbõl az iskolákból...) a gimnáziumom, bár jó iskola volt.
Már szarrá röhögöm magam az egészen😄 Szerencsére rég túl vagyok rajta😊 Tényleg nevetséges, hogy mindenhol az sg-t mondogatják. Megnéztem a palya.hu fórumát most, és nyílvánosan irogatják ki a mélcímeket, meg egy faszi állítólag küldözgeti ki😊) Szerintem LOL az egész. Jah és belenéztem az sg fórumba még tegnap, és nem volt semmi figyelemre méltó. Vagyis nem olyan szinten. Vagy csak a lényeget moderálták ki?😄
Jah és érdekes, hogy most hírtelen szerdára új lapokat nyomnak, 1-2 nap alatt, de azelõtt emg 1-2 hónappal elõre kelett😄DD Na mind1, legalább ezen röhögjek, hamár a rohatt zh-mat elbaxtam ma😄

Tetsuo
Télleg benne volt a SG a híradóban? Ez kira'!
Aki rákattintott a linkre az bûncselekményt követett el? Mint minden újságíró? LOL

Egyébként valszínû olyan ember küldte szerteszét az infót, akinek bökte a csõrét, ahogy soksok milliót kapott néhány kiváltságos a terjesztésért. Már egy évtizede lehetne jóval olcsóbb és biztonságosabb a rendszer, talán most majd -a közfelháborodás miatt- olyan lesz.
A Nemzeti Nyomozóiroda pedig, kiélheti perverzitását.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

TheGOro
Vajon eddig, miért az érettségi vizsga napján, az MTV székházban húzták ki a tételt?

http://GOro.hu

fotel
Azt kéne, hogy reggel fax aztán fénymásolda és kész.

2006-os tételek valakinek?
Magoo
Undorító ez az egész! Amennyit ezek a barmok bújták a netet, beseggelhették volna az egész tananyagot! Soha nem voltam egy szorgalmas diák...pontosítok...szinte soha nem tanultam, de az érettségire tanultam 1-2 hetet és 4 egész valahány lett az átlagom.... na most aki csak egy kicsit tanulna és nem a neten keresné a tételt, jobban járna. Ráadásul én is azt mondom hogy megkéne iratni újra az egészet! Most ezrével kapnak jogtalanul érettségit! hozzák vissza a régi módszert! rádióba mondják be és kész. Ez a magyar kormány sem normális.... bwáhhh 😄

Laci73
Fotel: valóban nem nehezek a feladatok.

Dez: Minden rendszernek nem gondolkodó emberek kellenek. Amint látod, született renitens vagyok, nem hiszek már lassan a holnapban sem, nemhogy az egy követ fújó politikusoknak 😊 Az EU-ban utolsónak lenni - legyen szó még ennyire elkeserítõ dologról is - pedig nagy kitüntetés, mert abban semmi jövõt nem látok magunknak. De nem folytatom, mert kimoderálnak 😊

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

<#nevetes1><#eljen><#taps>
"Miért nem volt jó a régi künyörgöm?" "Ez a 2szintû éretségi meg halottnak a csók."
Ezel egyetértek, de a többivel abszolút nem.

"nehezített érettségin " csak akkor és abból kell amibõl felvételizni akarsz, szóval nemértem mi a gond. Érettségibe belehalni pedig szerintem sose kellett, mert sose volt húdenehéz.
iko
Hát igen, és a futár általában nemsokkal elõtte hozta azt, mert volt hogy a rádióban már bemondták de a futár csak késõbb jött.
Ez inkább a korábbi évtizedekben volt így... Nem épp olyan emberekre volt szüksége a rendszernek, akik olyan jól átlátnak mindent, hanem akiknek teletömték a fejét haszontalan adatok tömkelegével, és bemagolt mondatokkal. Az egész EU-ban itt a legrosszabb az önálló feladatmegoldó képesség! Éppen ezen akarnak segíteni évek óta... (Politikusnak ne higyj ebben a kérdésben !!!)

"Igen igen, szükséges a milcsiket költeni az õrzésre, nyomdára disztribúcióra stb. Másként honnan kapnának némi plussz pénzecskét??"
Hát ezaz, hogy az egész egy értelmetlen baromság miatt kerülhetett ki. Szerintem hagyni kellett volna a régi rendszert és nem lett volna ugye probléma.
"Nade, hogy ez::: """Magyar Bálint közlése szerint a dolog egyértelmûen politikai célokat szolgál""" hát ez akkora..... "
Miért, csak nem kételkedsz bene?<#ravasz1><#nyes> Mivel arra hogy miért/hogyan/mikor/stb. történhetett nem tud mit mondani, ezért gyorsan támad <#duma> nehogy esetleg a felelõsségét firtassák.<#mf1>
fotel
😊 Ismerõs, de legalább már több mint afelén túlvagyok, még 4 félév plusz ez a vizsgaidõszak és lesz diplomám 😄 BME-s, hálistennek.
fotel
Na igen, felül kéne vizsgálni, hogy melyik iskola milyen papírt is adhat, a központi érettségi annyiban lehet jó (persze ha titkos marad) hgoy egy Öveges-ben írt érettségi elméletben összevethetõ objektívan egy Fazekasossal.
fotel
Nézd, én gimi harmadikban kint tanultam - deriválni és integrálni, ami itthon csak az öt legjobb gimiben anyag és természetesen az egyetemeken. Egyébként ahogy néztem a kikerült tételeket, ah tényleg ezeket iratták, akkor ezt felesleges ellopni, hiszen baromi egyszerûek!
RelakSfromhome
Ráadásul a jobbosok hõbörögnek! Azt akarják, hogy olyan történelmi tételek legyenek, amit senki sem ismer <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Esrohnoil
Remélem moderátor nem fog rádtalálni. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

OliApa
<#vigyor1> Magyar Bálint már politikai bûncselekményt emleget, - ki nem találod, melyik oldalról - lemondás helyett . . . <#nezze>
Felfedező
Az SG meg kapott egy ingyenreklámot fõmüsoridõbe<#hehe><#eplus2>

Felfedező
Nem akarok újjal mutogatni de gondolom azt ti is kitaláljátok, hogy kinek jött jól ez a botrány... mert ugyebár azt senki nem gondolja komolyan, hogy ez csak egy "diákcsíny"

Korrupt ország - korrupt érettségi.
Legalább a becsületesek már ott is felkészülnek az életre, hadd szokják... ez az igazi érettség. <#gunyos1>
smv
Remek, akkor mostmár bele kell gebednünk, és gürizhetünk UGYAN AZÉRT.

Starcraft + Diablo III - esemve

Ombika
?

Rafaelo
nézem a hiradót erre mondja faarcu bige hogy ezsgé
mondom mi a sz... ez má 😄

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

"Akik neten néztek utána az érettségi tételeknek, igen nagyot fognak koppanni, majd az egyetemen. Lehet hogy túljutnak az érettségin de majd az egyetem elsõ félévében kiszitálják majd a férgesét"
Ezt azért te sem gondolod komolyan...

Fõleg ha nem is lesz matekja... :-D
Laci73
Felületes tudással rendelkezõ, a valódi összefüggéseket felismerni képtelen emberkék kerülnek majd ki iskoláinkból. Jók lesznek EU-állampolgárnak.

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Looserke
Akik neten néztek utána az érettségi tételeknek, igen nagyot fognak koppanni, majd az egyetemen. Lehet hogy túljutnak az érettségin, de majd az egyetem elsõ félévében kiszitálják majd a férgesét. 1 vizsgámra kell készülnöm annyit, mint az egész érettségire...<#mf3>
Istenem, inkább érettségiznék kétszer, mint egy matek szigorlat...

Oldal 1 / 3Következő →