Érettségi tételek az SG.hu-n?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit szánalmas <#mf1>#mf1><#action>#action><#mf1>#mf1>
Aki hülye, haljon meg.
Magyar Bálintnak csak annyi köze van hozzá, hogy õ az oktatási miniszter, így õ a felelõs. (Ez mindenhol így van. a fõnök a felelõs, mindegy kinek a hibájából van a gáz)
Amugy a 21.században már lehetne annyi esze, az oktatási minisztériumban dolgozóknak, hogy alkalmazzák a modern kor technikáját. Így az elõzetes nyomtatásra, szállításra, tárolásra, õrzásre stb. kiadott milliók helyett (amibõl bizonyára nemkevés a haverkomajóbarát zsebébe landolt) minden iskolába vesznek egy nyomtatót/fénymásolót és annyi.
EZ pedig Magyar Bálint felelõssége! Az általa irányitott minisztériumi munka sebezhetõsége miatt izgul plusszba jópár tízezer (százezer?) ember.
Aki hülye, haljon meg.
Egy szó mint szár, van min lovagolnia most igy a médiának, és a leges legjobban szivja mszp, és akinek ez erekcioval teljes kielégülést okoz, az pedig fidesz 😊
Amugy tegnap elött este kérték töllem az érettségi feladatsort. 150 useres messengerem van, nicket váltottam, és kb 20 helyröl kezdték el küldeni 😊.
Szépen lefotozott képeket.
Amugyinterneten simán le lehet követni visszafele az e-mailezéseket. Ha pedig egyböl valaki feltöltötte ntre, akkor a szerver üzemeltetöje 3 honapig köteles megörizni a logfájlokat, melyek épségét esetek 99% ban egy backupszerver is garantálja.
jajjmár hogy ne lehessen kinyomozni.....
ÉS ki az a balf*sz aki szerint SG.hu-n jelent meg elöször ?! MEllesleg SG.hu ugyanugy tudja az ip cimeket. SÖt mgé egy info, hogy magyarországon engedélyel kb 10 perc alatt megmondják, hogy azt az ip cimet, abban a pillanatban ki hol mikor használta. Netkávézo se mentség, mert ott személyit kell kérni. stb.. stb...
Aki hülye, haljon meg.
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
<...>Mi vagyunk a Hatalom, én és az Apám...
Aki kitalálja, honnan származik, az kap egy jelesre megírt 2006-os érettségit 😊
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Rohadt erõs suliból sikerült továbbtanulni (ahol naponta volt matek délelõtt és délután! S tanultunk deriválást, valószínûségszámítást anyámkínját...).
Csalni nem lehetett, de nem is éreztük szükségét.
Arra a 4,33-as érettségire büszke is vagyok <#alien>#alien>
A mi, lusta diákság pedig megérdemli, hogy újraírja az érettségit - ma már mindenki a seggük alá kapnak.
A becsületes emberek pedig minden korszakban rosszul jártak és járnak, meddõ dolog felettük sajnálkozni.
A következõ évben legalább lesz miért lefaragni az iskolák normatíváját: a "speciális" nyomtatókat fizetni kell majd ugye az állami budget-bõl...
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De ahogy most halgatom a híreket: nemzeti nyomozóiroda, meg a szolgálati titok megsértése, meg az üzletszerû kereskedés stb. A 18-19 éves diákokat bûnözõnek titulálják ha letöltik a tételeket ahelyett, hogy az igen mélyen tisztelt elitt a saját szemétdombján rendet rakna, hát az anyátokat...... azt!!!<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
csatlakozok az elõttem szólókhoz ... amikor én érettségiztem rádiós rendszer volt ... szerintem az biztonségosabb ...
Sõt én kitaláltam egy még biztonságosabbat :
Úgy kéne csinálni mint a Szerencsejáték Rt <#hehe>#hehe> Közjegyzõ jelenlétében kisorsoljuk a tételeket 😊)))
mirõl maradtam le! 😊
ahelyett hogy a középiskola súlyát csökkentették volna, növelték - ez még inkább abba az irányba mutat amit évek óta tapasztalunk, hogy az iskolák 'nyomják' a gyerekeket, a minél nagyobb felvételi arány érdekében.
tán az a baj, hogy az érettségi önmagában már semmit sem ér, és ezzel a 'megoldással' próbálják rávenni az ifjúságot, hogy vmit azért tanuljon 4 év alatt - akkor is, ha a végeredmény igazságtalan képet ad.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Jah és érdekes, hogy most hírtelen szerdára új lapokat nyomnak, 1-2 nap alatt, de azelõtt emg 1-2 hónappal elõre kelett😄DD Na mind1, legalább ezen röhögjek, hamár a rohatt zh-mat elbaxtam ma😄
Aki rákattintott a linkre az bûncselekményt követett el? Mint minden újságíró? LOL
Egyébként valszínû olyan ember küldte szerteszét az infót, akinek bökte a csõrét, ahogy soksok milliót kapott néhány kiváltságos a terjesztésért. Már egy évtizede lehetne jóval olcsóbb és biztonságosabb a rendszer, talán most majd -a közfelháborodás miatt- olyan lesz.
A Nemzeti Nyomozóiroda pedig, kiélheti perverzitását.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
http://GOro.hu
Dez: Minden rendszernek nem gondolkodó emberek kellenek. Amint látod, született renitens vagyok, nem hiszek már lassan a holnapban sem, nemhogy az egy követ fújó politikusoknak 😊 Az EU-ban utolsónak lenni - legyen szó még ennyire elkeserítõ dologról is - pedig nagy kitüntetés, mert abban semmi jövõt nem látok magunknak. De nem folytatom, mert kimoderálnak 😊
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Ezel egyetértek, de a többivel abszolút nem.
"nehezített érettségin " csak akkor és abból kell amibõl felvételizni akarsz, szóval nemértem mi a gond. Érettségibe belehalni pedig szerintem sose kellett, mert sose volt húdenehéz.
Hát ezaz, hogy az egész egy értelmetlen baromság miatt kerülhetett ki. Szerintem hagyni kellett volna a régi rendszert és nem lett volna ugye probléma.
"Nade, hogy ez::: """Magyar Bálint közlése szerint a dolog egyértelmûen politikai célokat szolgál""" hát ez akkora..... "
Miért, csak nem kételkedsz bene?<#ravasz1>#ravasz1><#nyes>#nyes> Mivel arra hogy miért/hogyan/mikor/stb. történhetett nem tud mit mondani, ezért gyorsan támad <#duma>#duma> nehogy esetleg a felelõsségét firtassák.<#mf1>#mf1>
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Legalább a becsületesek már ott is felkészülnek az életre, hadd szokják... ez az igazi érettség. <#gunyos1>#gunyos1>
Starcraft + Diablo III - esemve
mondom mi a sz... ez má 😄
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Ezt azért te sem gondolod komolyan...
Fõleg ha nem is lesz matekja... :-D
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Istenem, inkább érettségiznék kétszer, mint egy matek szigorlat...