120
Taoista szex, egészségmegőrzés és képességfejlesztés
-
#40 Gratula. -
#39 többet sem hugyozok így, tiszta fárasztó. -
#38 Csak annak van ideje ezzel a sok oltari baromsagal foglakozni akinek nincs kivel szeretkeznie. -
#37 A taoista szexuális hagyomány a pszichoanalízis szemszögéből -
blackgamer #36 Amerikai pite 2? -
Audrey #35 ....és nem is segítettél neki jönni? nem segített senki?! -
#34 nem ,csak pisi jött, néztem csorog e valami fehér de nemjött -
#33 És ez a pisi visszatartás biztos, h nem egészségtelen?
Hisz a szervezeteddel ellen állsz.. Megállítod elinditod, megállítod elinditod!
Pl.: elindulsz a kocsival, leállítod, indit>> elindul>> leállít>>indít stb.... 1 év és tönkre basztam.. -
Aspyrin #32 fél perc? -
Audrey #31 ...és legalább jó volt? -
#30 na, kipróbáltam a pisivisszatartást,
eredmény,
3x annyi ideig tartott :)))) -
#29 De. Képtelen vagyok pár kilót felszedni. :CCC -
Audrey #28 Akkor nem lehetsz túl sovány... -
#27 Sok csokit eszem. :( -
#26 :O -
Jhon Balu #25 hát én nemtudom nemazalényeg a sex-ben hogy mindketten elmenjünk?
5-6 után aztán már tényleg nemjön semmi csak meleglevegő... -
#24 egyél sok csokit -
#23 lol -
Audrey #22 Ez kb. olyan, mint annak a megválasztása, hogy análisan, orálisan vagy hagyományos módon szexelsz. Az a lényeg, hogy mindkettőtöknek jó legyen!
Nekem volt egy pasim, aki ezt a tao szexet alkalmazta, és esküdött rá. Nos, nekem nem attól volt jó vagy sem, hogy ő magában tartotta-e a spermát, ez biztos... -
#21 hát nemistudom ez is olyan dolog lehet amit fizetős tréningen tanítanak személyiségfejlesztő mizéria vagy nem????
-
John Wayne #20 Ha megtanulod helyesen alkalmazni a technikát, akkor amennyit akarsz. De ez nagyobb kontrollt is jelent, tehát jobban ellen is tudsz állni a késztetésnek, ha kell.
Ha csak annyit tanulsz meg, hogy ne veszíts spermát közben, már akkor is nyersz valamit. -
John Wayne #19 Vagyis a 10 évvel korábbi állapotot. -
John Wayne #18 A fizikai és szellemi teljesítőképességem megközelítette a 18-20 éves korom szintjét. -
#17 [nemtud uralkodni magán és matyizik] -
#16 És mi változott mióta csinálod? -
#15 Ez sztem annak okoz max. örömet, akivel egy mellékhelyiségben tartózkodsz vizeletürítés közben... -
#14 Ittasan örülök hogyha megtudok állni hogy ne dőljek el hugyálás közbe, nem hogymég lábujjhegyre álljak ! -
#13 #8 -
#12 de milyen időközönként kell matyizni ???? :O -
Jhon Balu #11 szio!
te probáltad már? -
#10 Keresek valami anyagot a neten, aztán meglátom. :) -
John Wayne #9 Az örömöt az okozza, hogy az energia elindul a testben. Így az orgazmust máshol is megélhetjük, nem csak a nemiszerven, hanem a akár az agyban is, vagy bárhol.
És így az energia sem szökik ki a csövön.
Persze a megnövekedett energiamennyiség is okozhat gondot, nem csak a hiány, erre is kidolgoztak módszereket, a harában (japán terminológia szerint), a köldök alatt pár centivel, tárolható az energia anélkül, hogy bajt csinálna. -
John Wayne #8 Hát, szerintem jobb, mint a hagyományos szex, de tény, hogy jobban meg kell érte küzdeni. Egy alapgyakorlat, ami ahhoz kell, hogy benn tudd tartani a spermát, a taoista pisálás technikája.
Lényege az, hogy kilégzéskor nyomod ki a pisát, belégzéskor pedig megállítod, több másodpercre is akár, és így tovább, még ki nem fogy. Ez megerősíti a megfelelő izomzatot.
Ha a precíz leírás szerint akarod csinálni, akkor állva csinálod, lábujjhegyre állva, enyhén előredőlve, közben még akár még meg is emelkedhetsz és visszasüllyedhetsz folyamatosan lábujjhegyen, hogy erősödjenek az inak az egész testben.:) -
John Wayne #7 :) Lényegében egyezik, de nincs az a sok felesleges sallang és szertartás. A lényegre koncentrál, gyakorlatias. -
#6 egyél sok csokit ,ne matyizz:DD -
Aspyrin #5 inkább addig szórogatom amíg tudom, eljön majd az idő, amikor már csak emlékezni fogok rá -
#4 háttőő.izé. -
#3 Hallottam róla, egyik haverom műveli is (de nem nagyon beszélgettem vele erről), én kíváncsi lennék rá, hogy miként, hogyan stb.
Nagyjából arról van itt szó, hogy a magot ne szórjuk el "feleslegesen", mert energiaveszteséggel jár? Ez akár logikusnak is tűnhet, csak kérdés, hogy mi okoz akkora örömöt, ami helyettesítheti a hagyományos élvezeteket? :D -
Cat #2 ez nem tantrikus? -
John Wayne #1 Hali!
Nem tudom, van-e olyan közületek, aki hallott már a taoista szexről.
Ha röviden össze akarom foglalni a lényegét egy férfi szemszögéből, arra a hitre alapul, hogy "hagyományos" szexuális tevékenységünk folytán sperma mellett energiát is veszítünk.
Ha ezt túl gyakran tesszük, főként ha önkielégítéssel, mert ilyenkor nincs meg az energiacsere a női partnerrel,ami valamicskét kompenzál, ártunk az egészségünknek. A túlzásba vitt "magömléses" szex egyrészt energetikai problémákat,másrészt bizonyos alapvető anyagok hiányát (pl. cink) okozhatja a szervezetben, mivel testünk az utódok számára a legjobb útravalót próbálja adni.
Ennek eredménye lehet például a hajhullás, ami a férfiakat sújtja leginkább. És a taoisták szerint az a tény, hogy a férfiak döntő többségének egyre csökken a szexuális teljesítménye kora előrehaladtál, ennek az egyszerű oknak a következménye.
Nyilván a cölibátus nem lehet megoldás számunkra:), erre dolgozták ki a taoista szexet mint olyat, ami rokonságban van a ma divatos tantrikus szexxel.
Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy mind a spermát, mind az energiát a testben tartjuk, és így érünk el egy kicsit másféle orgazmust, mint a hagyományos szex esetében. Ez nem igényel senkitől sem emberfeletti teljesítményt, vagy meditációt, mindössze gyakorlást, egy életen át, mint egy harcművészetnél, ez egy életforma, hívják szexuális kungfunak, magyarul szexuális gyakorlásnak is.
Kínaiak dolgozták ki, legalapvetőbb szinten mindössze a magömlések számának korlátozását jelenti, életkortól, egészségi állapottól,sőt az évszaktól függően is. Magasabb szinten az energiák irányításáról van szó, kicsit hasonlóan, mint a chi kung nevű "harcművészet" esetében. Rengeteg egyszerű gyakorlatot és tanácsot tartalmaz a szexuális teljesítmény növelésére, azok is bátran használhatják, akiket nem érdekel különösebben az energia téma, mindössze csak az egészségük megőrzése.
Nyilván az SG olvasói jobbára fiatal emberek, akik lehet, hogy még nem tapasztalták meg a szexuális teljesítmény csökkenését.
De minnél korábban kezdik alkalmazni a technikát, annál jobb, és rengeteg hasznos, gyakorlati tanáccsal szolgál a módszer, hogyan elégítsünk ki egy nőt minél jobban, ami sokat segíthet, hogy ne a magunk keservén kelljen rájönni erre-arra.
A hosszú előjáték után jöjjön a lényeg:):
Már évek óta megjelent Magyarországon több könyv is a taoista szexről, Mantak Chia szerzőtől, esetleg más társszerzőkkel, leginkább a Multiorgazmusos férfi című könyvet tudnám ajánlani, de több másik is van.
Nem kívánok meggyőzni senkit a technika hatékonyságáról, és nem kívánok vitatkozni sem senkivel, és eszem ágában sincs primitívnek, barbárnak, vagy állatiasnak nevezni azokat, akik maradnak a hagyományos verzió mellett. Ez abszolút egyéni döntése mindenkinek.
Kérdésekre viszont szívesen válaszolok, amennyire tudok, de nem vagyok mestere, csak használója a technikának.
Ami miatt rászántam magam ennek a topicnak a nyitására, hogy a magam részéről nagyon hasznosnak minősítem a technikát, és egyszerűen fájdalmas az a primitív tudatlanság, amit a nyugati orvoslás szakemberei ebben a témában tanúsítanak, újabban olyanokat olvasok az origo-n, hogy kifejezetten tanácsolják a minnél gyakoribb magömlést, baromság.
A kínaiak már ezer évvel ezelőtt is többet tudtak erről a témáról, mint a modern tudomány:). Persze erről sem akarok meggyőzni senkit, akit érdekel, próbálja ki. Az a legjobb módja, hogy eldöntse, igazam van-e, vagy sem.
Tehát nem vitafórumot akarok nyitni, csak ismeretterjesztés és tapasztalatcsere a célom. Mindenkinek sok szerencsét, és sok örömteli percet-órát-napot kívánok.:)