Taoista szex
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem baj, majd rájössz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
(én kérek elnézést)<#wilting>#wilting>
pedig vizelés közben rágyúrtam hogy visszatartom aztán engedem aztán ismét visszatartom...áh :\
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Semmi sem történik véletlenül.
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Az emberek õrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
a könyv címe lett volna a köv. kérdésem:)
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Az emberek õrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
De a nõk nem vesztenek szex közben közel sem annyi energiát, mint a férfiak, emiatt a szexben a férfi teljesítõképessége a szûk keresztmetszet. Ezért szentelnek több energiát a férfinak ezen a téren.
A nõ is megtanulhatja irányítani és keringetni ugyanígy az energiát a szervezetében, és sok, hüvelyizmot erõsítõ gyakorlat is van benne, ami egyrész ugyanígy hasznos a nõnek az energia megtartásában, de a férfinak is igen kellemes perceket tud szerezni vele.
Mantak és Manewan Chia írt egy könyvet Gyógyító szerelem címmel, ez kimondottan nõknek szól. Érdekes olvasmány, én csak belenéztem.
(Csak vicc volt)
De mindenképp fontosnak tartja az egyéni gyakorlást. Ugyanazokkal az általános megszorításokkal, mint nõvel. Viszont ezt mindenképp alárendeltként kezeli a nõvel folytatott szexhez képest, ami igazából a cél.
Az energetikai gyakorlatokat is egyénileg gyakorolják be, de aztán élesben kell õket használni, azzal külön foglalkoznak. Én ebbe nem mentem ennyire bele, hogy mindent papír szerint csináljak, elég fura is lenne:).
De én is úgy gondolom hogy egy serdülõnél még nem okoz semmiféle problémát a sok matyizás!
Ez valóban így van, csak itt nem visszafolytásról van szó, hanem energiaátalakításról!
szabad nõknek hozzászólni???
olvastam errõl egy könyvben, ami a kínaiakról szólt, de abban úgy írtak errõl mint valami évtizedekig tartó komoly gyakorlás eredményérõl...
és olyan orgazmust élsz meg tényleg nmint ha ejakulálnál???
amúgy szerintem az 1 hsz-ben írt orvosi vélemény (miszerint minél többett ejakuláljon egy férfi!) bizonyos szituációkban igaz lehet nem?
tény hogy ezügyben tényleg sötétben tapogatóznak a modern orvosok, de pl fiatal korban szerintem egészségesebb normális mértékben önkielégíteni mint visszafolytani... nem??
Jelenleg azon filozofálok, hogy nõ nélkül sehogy sem fog mûködni. De cáfoljatok meg.
És amikor érzem magamban az energiát, mit kell tennem levezessem vagy fõként hogy átirányítsam?(matyi nélkül persze...)
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Hisz a szervezeteddel ellen állsz.. Megállítod elinditod, megállítod elinditod!
Pl.: elindulsz a kocsival, leállítod, indit>> elindul>> leállít>>indít stb.... 1 év és tönkre basztam..
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
eredmény,
3x annyi ideig tartott :))))
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
5-6 után aztán már tényleg nemjön semmi csak meleglevegõ...
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Nekem volt egy pasim, aki ezt a tao szexet alkalmazta, és esküdött rá. Nos, nekem nem attól volt jó vagy sem, hogy õ magában tartotta-e a spermát, ez biztos...<#whatever>#whatever><#awink>#awink><#vigyor4>#vigyor4>