1310

Pac\'s Life kritika a 907 es commentben.

2pac aka Makaveli aka Tupac Amaru Shakur

LINKEK:

Death Row és 2Pac

Rap szövegek

A legjobb magyar 2Pac-os oldal (ThuG4Life)

Kiváló 2Pac-os oldal(Pac2)
  • báttyó02
    persze,megcsinálom,bár eléőre szólok hogy nem vip-s logóban nemtudok közel sem oylan jót csinálni :(
    2Pac-es legyen gondolom!? :)
  • báttyó02
    oks,szedem
    de már csak holnap tudok belekezdeni a dologba,este felé ha ráérsz akkor felveszlek msn-re és megbeszéljük hogyan tovább
  • Palinko
    feszít mind a 2. mostmár nekem sincs vip-em,és nem volt kedvem szenvedni logoval,ami kis méretű,neked nincs kedved összedobni egyet a számomra?
  • báttyó02
    2logo,még régebben csináltam amikor volt vip-m,csak mosmá nem fizetek érte :D

• Palinko
    csak még wan egy kis gond,a legtöbb 500mb zenét lehet felrakni :( ha ráharaptak,akkor majd kérhetsz pénzt is,és akkor bővítheted a tárhelyet... de erről majd később.. elősör is szedd le ezt a progit: :Da progi :D és a továbbiakban privizzünk,mert ez nem nagyon tartozik a témához :D wagy msn: [email protected]

kul nagyon fasza a 2Pac-Only Fear Of Death
  • báttyó02
    oksa ;)
  • Palinko
    hát ha tényleg akarod...csak kell egy picit tanulni...akkor már adok utat,amin elindulhatsz és egy egyszerű oldalt meg is tudsz majd csinálni...
  • báttyó02
    végülis benne vagyok,csak mondom én abszolut nemértek a honlap készitéshez :D
  • báttyó02
    jah,de ezek mind felujitott,felmixelt számok
  • Palinko
    a crooked nigga to is baromi jó szám,happy home is feszít,Dont'u trust me,ezeket hallottam az albumról,tetszik mind a 3
    a loyal to the game,nem annyira tetszik...
  • Palinko
    hát nem olyan nehéz az,ha kell,akkor egy nagyonalap szintet adok....
  • báttyó02
    ezt csak igy tudtam "lefényképezni" mer vmiért nem akarja felölteni a boritot

• báttyó02
    hát én oldal készitéshez nemigen értek,de lehet hogy utánajárok a dolognak,nemrossz otlet ;)

amugy torrentről szoktam szedni zenét pár cím:
    www.torrentspy.com
    www.torrenreactor.net
    www.torrentreactor.to
    www.torrent.to
    www.mininova.org
  • Palinko
    ha wannak adhatnál címet... wagy szerintem indíthatnál egy honlapot,ahowa felrakod a track-eket.... ingyen le elehessen szedni,ha már te szenvedtél értük,másnak ne keljen alapon... főleg ha gyors neted wan.
  • báttyó02
    hát a legtöbbet letöltöm (ha már fizetek a netér:D)
    ami meg van azok régebbiek,5-6éve vettem őket pesten (pl.dre,snoop,ice cube)
  • báttyó02
    2Pac-Only Fear Of Death feat. Phil Collins (Bill G Remix) (EZ NAGYON NAGY ;)

• Palinko
    Xzibit,Snoop (arról a két death row-os albumjáról olvastam jókat),Dre,Ice Cube,Eazy-E,WC. ezek értdekelnének... honnan vannak ezek a számok neked? mert nálunk nem könnyű cd-n beszerezni. a pár hamisított cd-jért is a tengerig utaztam :D szóval egyik kiránduláson vettem meg miundent amit csak lehetett egyik hawerommal :D
  • báttyó02
    hát van mindenféle...xzibit,snoop dogg,eminem,dre,50cent,ice cube,eazy-e,lil'eazy-e,b2k,westside connection,nas,stb
  • báttyó02

2Pac-Don't U Trust Me Pt. 2 feat. Dido (Makapack2k3 Remix)

• Palinko
    okok :D
    wannak még más előadóktól is számaid?pl. kiktől?most olvastam egy pár sort és megtetszett egy két szám,meg album,ahogy leírták,ezért kérdezem...
  • báttyó02
    ááá ez mégnagyobb:

2Pac - In Memory Of (2005)\11 - Only Fear Of Death feat. Phil Collins (Bill G Remix)

eztis feltöltöm
  • báttyó02
    várjatok,feltöltöm a számot vhova
  • Palinko
    hát nincs sok sajna :( inkább úgy mondom,hogy 120 szám körül wan trackem... sajna nem tudom kitől beszerezni :( ezeket a számokat is én terjesztem :D

beindult,csak így tovább :D
  • sabodave
    nah kirz jó beindult a tápik!
    palinko mennyi cd-d van?(tupac-os):)
  • Fido4life
    Én se ! Dido-val ?
  • Palinko
    azt még nem hallottam.
  • báttyó02
    2Pac - In Memory Of (2005)\04 - Don't U Trust Me feat. Dido (Makapack2k3 Remix)

ez is odavágós (y)
  • Fido4life
    Én a California Love-ra is nagyon betudok indulni.. A Get Around meg hamisíthatatlan Underground hangulatú !
  • Palinko
    a get around is feszít. nem tudom nekem a california love nem anyira jön be,de az is qrva jó szám,ha egyes előadók számjához mérjük.
  • Fido4life
    éne rendezni egy bulit, és nyomatni a California Love-ot, vagy a Get Around-ot !
  • Palinko
    ő m indent szeret +szerezni... csak azt sajnálom,hogy nem írkál mostanság,ő tényleg rengeteg infot tudna mondani.. kul. mi is jól eldumálunk :D

Life Goes On
    I Ain't Mad at Cha
    2 of Amerikaz Most Wanted
    Heartz of Men
    All Bout U
    How Do U Want It
    California Love (Remix)

ezeket a számokat vannak + a 1.cd-ről és ilyen sorrendben tetszenek
  • Fido4life
    Akkor minek neki az a két maxi ! Amúgy az All Eyes On Me is nagyon üt ! HAtalmas trekkek vannak rajta ! (főleg az 1. cd-n)
  • Palinko
    ja! Jokkka nagyon fanatikus :D rengeteg cucca wan!
  • báttyó02
    valakit kilöktél :P
  • Fido4life
    Vater= Licitálos oldal
  • Palinko
    Thug4Life=Jokkka....

Vaterán???az mit jelent?
  • Fido4life
    Amúgy Thug Life, ugyanaz a személy mint Jokka ? Mert a Vaterán ellopott tőlem, két maxi cd-t !
  • Fido4life
    Bárcsak a VAterán lenne :P!
  • Palinko
    ez most hogy lett 2x? :D mert én egyszer küldtem az biztos...
  • Palinko
    Báttyó,yo lenne mi? :D

szerintem nem hazudoznának,de ki tudja a mai világban.szerintem tényleg az Ő kezében wolt... de a szivart én elszívtam wolna :D