1310
Pac\'s Life kritika a 907 es commentben.
2pac aka Makaveli aka Tupac Amaru Shakur
LINKEK:
Death Row és 2Pac
Rap szövegek
A legjobb magyar 2Pac-os oldal (ThuG4Life)
Kiváló 2Pac-os oldal(Pac2)
-
#307 persze,megcsinálom,bár eléőre szólok hogy nem vip-s logóban nemtudok közel sem oylan jót csinálni :(
2Pac-es legyen gondolom!? :) -
#306 oks,szedem
de már csak holnap tudok belekezdeni a dologba,este felé ha ráérsz akkor felveszlek msn-re és megbeszéljük hogyan tovább -
#305 feszít mind a 2. mostmár nekem sincs vip-em,és nem volt kedvem szenvedni logoval,ami kis méretű,neked nincs kedved összedobni egyet a számomra? -
#304 2logo,még régebben csináltam amikor volt vip-m,csak mosmá nem fizetek érte :D
-
#303 csak még wan egy kis gond,a legtöbb 500mb zenét lehet felrakni :( ha ráharaptak,akkor majd kérhetsz pénzt is,és akkor bővítheted a tárhelyet... de erről majd később.. elősör is szedd le ezt a progit: :Da progi :D és a továbbiakban privizzünk,mert ez nem nagyon tartozik a témához :D wagy msn: [email protected]
kul nagyon fasza a 2Pac-Only Fear Of Death -
#302 oksa ;) -
#301 hát ha tényleg akarod...csak kell egy picit tanulni...akkor már adok utat,amin elindulhatsz és egy egyszerű oldalt meg is tudsz majd csinálni...
-
#300 végülis benne vagyok,csak mondom én abszolut nemértek a honlap készitéshez :D -
#299 jah,de ezek mind felujitott,felmixelt számok -
#298 a crooked nigga to is baromi jó szám,happy home is feszít,Dont'u trust me,ezeket hallottam az albumról,tetszik mind a 3
a loyal to the game,nem annyira tetszik... -
#297 hát nem olyan nehéz az,ha kell,akkor egy nagyonalap szintet adok.... -
#296 ezt csak igy tudtam "lefényképezni" mer vmiért nem akarja felölteni a boritot
-
#295 hát én oldal készitéshez nemigen értek,de lehet hogy utánajárok a dolognak,nemrossz otlet ;)
amugy torrentről szoktam szedni zenét pár cím:
www.torrentspy.com
www.torrenreactor.net
www.torrentreactor.to
www.torrent.to
www.mininova.org
-
#294 ha wannak adhatnál címet... wagy szerintem indíthatnál egy honlapot,ahowa felrakod a track-eket.... ingyen le elehessen szedni,ha már te szenvedtél értük,másnak ne keljen alapon... főleg ha gyors neted wan. -
#293 hát a legtöbbet letöltöm (ha már fizetek a netér:D)
ami meg van azok régebbiek,5-6éve vettem őket pesten (pl.dre,snoop,ice cube) -
#292 2Pac-Only Fear Of Death feat. Phil Collins (Bill G Remix) (EZ NAGYON NAGY ;)
-
#291 Xzibit,Snoop (arról a két death row-os albumjáról olvastam jókat),Dre,Ice Cube,Eazy-E,WC. ezek értdekelnének... honnan vannak ezek a számok neked? mert nálunk nem könnyű cd-n beszerezni. a pár hamisított cd-jért is a tengerig utaztam :D szóval egyik kiránduláson vettem meg miundent amit csak lehetett egyik hawerommal :D -
#290 hát van mindenféle...xzibit,snoop dogg,eminem,dre,50cent,ice cube,eazy-e,lil'eazy-e,b2k,westside connection,nas,stb -
2Pac-Don't U Trust Me Pt. 2 feat. Dido (Makapack2k3 Remix)
-
#288 okok :D
wannak még más előadóktól is számaid?pl. kiktől?most olvastam egy pár sort és megtetszett egy két szám,meg album,ahogy leírták,ezért kérdezem... -
#287 ááá ez mégnagyobb:
2Pac - In Memory Of (2005)\11 - Only Fear Of Death feat. Phil Collins (Bill G Remix)
eztis feltöltöm -
#286 várjatok,feltöltöm a számot vhova -
#285 hát nincs sok sajna :( inkább úgy mondom,hogy 120 szám körül wan trackem... sajna nem tudom kitől beszerezni :( ezeket a számokat is én terjesztem :D
beindult,csak így tovább :D -
#284 nah kirz jó beindult a tápik!
palinko mennyi cd-d van?(tupac-os):) -
#283 Én se ! Dido-val ? -
#282 azt még nem hallottam. -
#281 2Pac - In Memory Of (2005)\04 - Don't U Trust Me feat. Dido (Makapack2k3 Remix)
ez is odavágós (y) -
#280 Én a California Love-ra is nagyon betudok indulni.. A Get Around meg hamisíthatatlan Underground hangulatú ! -
#279 a get around is feszít. nem tudom nekem a california love nem anyira jön be,de az is qrva jó szám,ha egyes előadók számjához mérjük. -
#278 éne rendezni egy bulit, és nyomatni a California Love-ot, vagy a Get Around-ot ! -
#277 ő m indent szeret +szerezni... csak azt sajnálom,hogy nem írkál mostanság,ő tényleg rengeteg infot tudna mondani.. kul. mi is jól eldumálunk :D
Life Goes On
I Ain't Mad at Cha
2 of Amerikaz Most Wanted
Heartz of Men
All Bout U
How Do U Want It
California Love (Remix)
ezeket a számokat vannak + a 1.cd-ről és ilyen sorrendben tetszenek -
#276 Akkor minek neki az a két maxi ! Amúgy az All Eyes On Me is nagyon üt ! HAtalmas trekkek vannak rajta ! (főleg az 1. cd-n) -
#275 ja! Jokkka nagyon fanatikus :D rengeteg cucca wan! -
#274 valakit kilöktél :P -
#273 Vater= Licitálos oldal -
#272 Thug4Life=Jokkka....
Vaterán???az mit jelent? -
#271 Amúgy Thug Life, ugyanaz a személy mint Jokka ? Mert a Vaterán ellopott tőlem, két maxi cd-t ! -
#270 Bárcsak a VAterán lenne :P! -
#269 ez most hogy lett 2x? :D mert én egyszer küldtem az biztos... -
#268 Báttyó,yo lenne mi? :D
szerintem nem hazudoznának,de ki tudja a mai világban.szerintem tényleg az Ő kezében wolt... de a szivart én elszívtam wolna :D