Tupac Amaru Shakur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
ja és intézem ma hogy a bannerban szoljon egy Tupac szám 😊
melyik legyen szerintetek?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

báttyó02
nah akkor valaki mondja ki a végszót melyik legyen 😄

sabodave
ez télleg jobb

báttyó02
2pac - life goes on.mp3

basszus...ha nemhalt volna meg,mennyi jó számot csinált volna még<#sir>

báttyó02
oks 😄

Ami most van az jobb 😄

báttyó02
mitszoltok ahhoz,hogyha betennénk ezt a bannert,és zene is menne a topikba?

sabodave
100 😄DD

király a banner

báttyó02
csináltam egy bannert ha tetszik nektek betehetjük

ThuG4LifE
candyman187 lol
get at me on msn ha érdekel Candyman 187 albuma

Rest In Peace PaC & YaK

Tölsd le a Makaveli albumokat
Palinko
én is kíváncsi lennék az eredeti számokra! ezek az eminem (inkább remixek) annyira nem jönnek be,bár némelyik nagyon tetszik! a szöveg mindben jó!
sabodave
hát én meghallgattam a számokat miután nekem megvan tupac összes albuma és mindet legalább 2x-3x végig hallgattam és sajna az eredeti verziót nem hallottam<#nemtudom>

ThuG4LifE
üdv, már akartam írni Palinko-nak hogy ne másoljon csak úgy az oldalamról, de látom már odaírta hogy honnan van ... és Sabodave, elég szomorú, de tényleg így van hogy már csak a borító miatt vettem meg, ugyanis ezek a számok már messze nem Pac-ról szólnak! ha meghallgatnád a számok eredeti verzióit, ahogy Pac vette fel (pl. a Ghetto Gospel eredetileg 92-es felvétel) akkor rájönnél hogy mirõl is beszélek

Pz
ThuG4LifE

Rest In Peace PaC & YaK

sabodave
thx

Palinko
rossz az elõzõ link... szóval az oldal ITT! a fórum pedig ITT! található.
Palinko
szerintem is egy kicsit furcsa 😊 itt a híreknél van a cikk,az oldalon van üzenõfal,meg fórum is... csak regisztráció szügséges
sabodave
jó akkor tõled bocs! de annak a cikknek van fóruma? mert aki ilyet leír az télleg hülye

Palinko
szacsi tudod mit beszélsz?
Palinko
hehe Sabodave most pofáraestél 😊 ez egy cikk, és azt másoltam be,ha nem hiszed járj utánna itt!

szacsi mit beszélsz?
szacsi
biztos hogy él😛

:-O http://www.ashes.hu O-:

sabodave
"Szóval, ha már a számok nem a legjobbak legalább a szép design miatt érdemes megvenni a maxit!"
NA EZT A KIJELENTÉST VOND VISSZA VAGY TÖRÖLTESD MERT EZ ÍGY NEM IGAZ HA TE OLYAN H*LY* VAGY HOGY A DESIGN MIATT VESZEL DC-T AKKOR ELÉG NAGY GYÖKÉR VAGY<#mf3>

Palinko
Ez már a 3. hét, hogy a Ghetto Gospel az angol listák élén áll! A 2. és 3. helyen Mariah Carey "We Belong Together" és James Blunt "You're Beautiful".

A Ghetto Gospel maxi cd 20ezer példányban kelt el eddig, ezzel is lehet 3 hétig elsõ helyen lenni ... annak idején a Changes 100ezres eladással állt az elsõ helyen! A cd tartalmazza a Ghetto Gospel szám mellett annak instrumentál változatát illetve a Thugz Get Lonely Too számot Nate Dogg-gal. A maxin megtalálható még a Ghetto Gospel videó is, melyhez egy egész tetszetõs lejátszót csináltak, itt van róla 3 kép. Szóval, ha már a számok nem a legjobbak legalább a szép design miatt érdemes megvenni a maxit! 😉

sabodave
dc-rõl

nemtom, keress rá

Palinko
hol tölthetek le Tupac klippeket?
Palinko
2Pac körül semmi sem biztos,csak az hogy örökké élni fog a szívekben... aki hitt benne,aki nap minmt nap hallgatja a zenéit stb.

lehet hogy most megfeletkezett magáról és lekapta a kamera,csak utánna elferdítették a dolgot,hogy ne kerüljön bajba.(áprilisi vicc).A filmen biztos hogy õ az,csak lehet hogy összevágásról van szó.
PEACE
sabodave
visszaolvastam az origós fórumban és ott van 1 link amiben leírják hogy ez 1 áprilisi vicc volt

mi????va???

szánalmas...
2Pac-et mindenki ismeri még aki nem is szereti a rap-et, õ volt a west coast rap egyik legnagyobb figurája.

sabodave
ez csak 1 áprilisi vicc volt<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

sabodave
csak nehogy az legyen hogy vmi hasonmás

sabodave
Basszus kirkirkir
ha él akkor <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Palinko
szerintem több mint 50% hogy él ezek után! de mikor lesz ez az eset az aktívban? a CNN-t épp nem, néztem 😞
Palinko
ami msot megy a tv ben az asszem a ghetto gospel,elég jól szól és király a téma
itt a bizoníték!!!!! a legalsó videyó!!!

én nemhiszem el ezt az egészet de hát...

szacsi
énnemvagyokrepper, de azért furcsa, hogy minden évben kijött tõle egy "mamánál padláson talált 10 éves kazetta", ami tök faszán szólt...

lófasz???? ezmost komoly??!!! tökön szúrom magam!!!!!! <#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

szacsi

szacsi
állítólag a él

sike
mi a címe annaka számnak amit most nyomnak a rádiókban? 2PAC

-

sabodave
hát az a baj hogy ez már agyon lett beszélve mindenféle fórumokon

Palinko
egy újabb téma kihalóban 😞
Palinko
[email protected] van valami hülye pasportom is
sabodave
hát add meg az msn-es címed és én felveszlek

Palinko
ok az msn-t megoldottam.hogy vegyelek fel a partnerekhez??
Palinko
van msn-em.regisztráltam egyszer magam,de elfelejtettem majdnem mindent.hogy kell újra regisztrálnom?mert csak sign in-ezni akar
sabodave
vagy ha van msn-ed add meg acímét és küld át én meg beszúrom

sabodave
hát töltsd fel a saját glériádba és utánna

Palinko
van egy kép a gépemen,nem tudod,hogy bírnám beszúrni a hozzászólásba?