Tupac Amaru Shakur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja és intézem ma hogy a bannerban szoljon egy Tupac szám 😊
melyik legyen szerintetek?
melyik legyen szerintetek?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
nah akkor valaki mondja ki a végszót melyik legyen 😄
2pac - life goes on.mp3
basszus...ha nemhalt volna meg,mennyi jó számot csinált volna még<#sir>#sir>
basszus...ha nemhalt volna meg,mennyi jó számot csinált volna még<#sir>#sir>
Ami most van az jobb 😄
mitszoltok ahhoz,hogyha betennénk ezt a bannert,és zene is menne a topikba?

csináltam egy bannert ha tetszik nektek betehetjük

Tölsd le a Makaveli albumokat
én is kíváncsi lennék az eredeti számokra! ezek az eminem (inkább remixek) annyira nem jönnek be,bár némelyik nagyon tetszik! a szöveg mindben jó!
hát én meghallgattam a számokat miután nekem megvan tupac összes albuma és mindet legalább 2x-3x végig hallgattam és sajna az eredeti verziót nem hallottam<#nemtudom>#nemtudom>
üdv, már akartam írni Palinko-nak hogy ne másoljon csak úgy az oldalamról, de látom már odaírta hogy honnan van ... és Sabodave, elég szomorú, de tényleg így van hogy már csak a borító miatt vettem meg, ugyanis ezek a számok már messze nem Pac-ról szólnak! ha meghallgatnád a számok eredeti verzióit, ahogy Pac vette fel (pl. a Ghetto Gospel eredetileg 92-es felvétel) akkor rájönnél hogy mirõl is beszélek
Pz
ThuG4LifE
Pz
ThuG4LifE
Rest In Peace PaC & YaK
szerintem is egy kicsit furcsa 😊 itt a híreknél van a cikk,az oldalon van üzenõfal,meg fórum is... csak regisztráció szügséges
hehe Sabodave most pofáraestél 😊 ez egy cikk, és azt másoltam be,ha nem hiszed járj utánna itt!
szacsi mit beszélsz?
szacsi mit beszélsz?
"Szóval, ha már a számok nem a legjobbak legalább a szép design miatt érdemes megvenni a maxit!"
NA EZT A KIJELENTÉST VOND VISSZA VAGY TÖRÖLTESD MERT EZ ÍGY NEM IGAZ HA TE OLYAN H*LY* VAGY HOGY A DESIGN MIATT VESZEL DC-T AKKOR ELÉG NAGY GYÖKÉR VAGY<#mf3>#mf3>
NA EZT A KIJELENTÉST VOND VISSZA VAGY TÖRÖLTESD MERT EZ ÍGY NEM IGAZ HA TE OLYAN H*LY* VAGY HOGY A DESIGN MIATT VESZEL DC-T AKKOR ELÉG NAGY GYÖKÉR VAGY<#mf3>#mf3>
Ez már a 3. hét, hogy a Ghetto Gospel az angol listák élén áll! A 2. és 3. helyen Mariah Carey "We Belong Together" és James Blunt "You're Beautiful".
A Ghetto Gospel maxi cd 20ezer példányban kelt el eddig, ezzel is lehet 3 hétig elsõ helyen lenni ... annak idején a Changes 100ezres eladással állt az elsõ helyen! A cd tartalmazza a Ghetto Gospel szám mellett annak instrumentál változatát illetve a Thugz Get Lonely Too számot Nate Dogg-gal. A maxin megtalálható még a Ghetto Gospel videó is, melyhez egy egész tetszetõs lejátszót csináltak, itt van róla 3 kép. Szóval, ha már a számok nem a legjobbak legalább a szép design miatt érdemes megvenni a maxit! 😉

A Ghetto Gospel maxi cd 20ezer példányban kelt el eddig, ezzel is lehet 3 hétig elsõ helyen lenni ... annak idején a Changes 100ezres eladással állt az elsõ helyen! A cd tartalmazza a Ghetto Gospel szám mellett annak instrumentál változatát illetve a Thugz Get Lonely Too számot Nate Dogg-gal. A maxin megtalálható még a Ghetto Gospel videó is, melyhez egy egész tetszetõs lejátszót csináltak, itt van róla 3 kép. Szóval, ha már a számok nem a legjobbak legalább a szép design miatt érdemes megvenni a maxit! 😉

nemtom, keress rá
2Pac körül semmi sem biztos,csak az hogy örökké élni fog a szívekben... aki hitt benne,aki nap minmt nap hallgatja a zenéit stb.
lehet hogy most megfeletkezett magáról és lekapta a kamera,csak utánna elferdítették a dolgot,hogy ne kerüljön bajba.(áprilisi vicc).A filmen biztos hogy õ az,csak lehet hogy összevágásról van szó.
PEACE
lehet hogy most megfeletkezett magáról és lekapta a kamera,csak utánna elferdítették a dolgot,hogy ne kerüljön bajba.(áprilisi vicc).A filmen biztos hogy õ az,csak lehet hogy összevágásról van szó.
PEACE
mi????va???
szánalmas...
2Pac-et mindenki ismeri még aki nem is szereti a rap-et, õ volt a west coast rap egyik legnagyobb figurája.
2Pac-et mindenki ismeri még aki nem is szereti a rap-et, õ volt a west coast rap egyik legnagyobb figurája.
ez csak 1 áprilisi vicc volt<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Basszus kirkirkir
ha él akkor <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
ha él akkor <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
szerintem több mint 50% hogy él ezek után! de mikor lesz ez az eset az aktívban? a CNN-t épp nem, néztem 😞
énnemvagyokrepper, de azért furcsa, hogy minden évben kijött tõle egy "mamánál padláson talált 10 éves kazetta", ami tök faszán szólt...
:-O http://www.ashes.hu O-:
lófasz???? ezmost komoly??!!! tökön szúrom magam!!!!!! <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
:-O http://www.ashes.hu O-:
[email protected] van valami hülye pasportom is
van msn-em.regisztráltam egyszer magam,de elfelejtettem majdnem mindent.hogy kell újra regisztrálnom?mert csak sign in-ezni akar