1310

Pac\'s Life kritika a 907 es commentben.

2pac aka Makaveli aka Tupac Amaru Shakur

LINKEK:

Death Row és 2Pac

Rap szövegek

A legjobb magyar 2Pac-os oldal (ThuG4Life)

Kiváló 2Pac-os oldal(Pac2)
  • Palinko
    ott a death row-osokra gondoltam többek között CrockedI akit msot "felfedeztem" :D
    ok,mindjárt repül a mail...
  • báttyó02
    énis :P
  • Fido4life
    Szintúgy...
  • mabbak
    támogatom :)
  • báttyó02
    hallod kérjed nyugodtan a házigazda jogot,nemkell 500hsz,mostnéztem rengeteg topik jóval 500alatt van,és van házigazdája
    csak annyi kell hogy felteszed a kérdést itt topikba hogy megfelelő e ha teleszel a házigazda,többiek ráböknek hogy igen,és ennyi (hogy lássa a moderátor hogy mindenki egyetért azzal hogy megérdemled a házigazda jogot ;)
  • Fido4life
    Amúgy Pac-en kívül, még kiket csípsz, ebben a zenében ?
  • Palinko
    ja.
    ha valaki ír,én bizti válaszolok valamivel,vagyis én nem hagyom ela topicot,az biztos... 1. én nyitottam, 2. nagyon szeretem ezt a fajta zenét,szóval :D
  • mabbak
    az a helyzet h fél éve nem írtam mert naon régi volt az uccsó post vagy hátul volt naon a téma, meg akkor szinte csak olvasni jártam ide
  • Palinko
    írtál te fél éve?ne hary,nem nagyon emléxek rád. na mind1 az a lényeg,hogy msot össszejött egy egész jó társaság és beszélgethetünk :D igaz 2Pac-os téma,de szabd OFF-olni más rapperekről is.... végülis a gondolkodásmód a lényeg,meg a számok hangulata..
  • mabbak
    ja megvan, amúgy megérdemli a csávó jó ember volt/egyes források szerint még mindig :)
  • Palinko
    " Tupac is része lesz a Tussauds viaszszobroknak! " comment 333
    arra értettem...

• mabbak
    most ezt nem vágtam le de én vagyok a hülye biztos :)
  • Palinko
    félek el fog olvadni a nagy fényképezgetésbeb :D
  • mabbak
    affirmative, my man :)
    ezta 'my man'-t nagyon megszoktam mostanába' :D
  • Palinko
    forrás:www.jokkka.tk

Ahogy az már sok hírességgel is megtörtént, Tupac is része lesz a Tussauds viaszszobroknak! A szobor 2006. április 5-én lesz bemutatva a Las Vegas-i Venatian hotelben. Tupac minden tetoválása rajta van az alkotáson, melyeket kézzel festettek. Több mint 700 órát dolgoztak rajta. A viaszszobor súlya 55 kg.

Tupac halálának 10. évfordulója alkalmából a szobor a világ több pontján is ki lesz állítva (New York, Hong Kong, Shanghai és London), ezt követően 1 teljes hónapig a szobor az atlantai Tupac Amaru Shakur Center for the Arts-ban lesz látható, a tervek szerint ez év végén.

• Palinko
    itt valamennyien érezzük - A többi nem számít
    hogy tőled idézzek :D
  • mabbak
    nem értenek ezek hozzá.... :)
  • Fido4life
    Hát igen, méghogy Pac ideje lejárt..
  • mabbak
    csak azért mondtam, mert fél éve mikor én jöttem, akkor nem volt még annyira jellemző, ez a pac topic is haldoklott ,de az idők változnak :)
  • Fido4life
    De mint látod vannak, és nem is kevesen..
  • Fido4life
    Én is !
  • mabbak
    örölük, hogy vannak még az sg-n értelmes, rapp-zenét kedvelő egyedek :)
  • jax
    A Loyal To The Game-en is van egy Don't U Trust Me, ami nem olyan rossz, de nekem ez az új sokkal jobban tetszik.
  • mohuska
    én??

én megvettem a boltba....
  • Palinko
    honnan szedted le?
  • mohuska
    úúúú az télleg nagyon ott van......
  • Palinko
    én meg még azt sem hallottáam. ajjaj :(
  • báttyó02
  • jax
    Baszki, nagyon jó szám. Jelenlegi kedvencem!
  • báttyó02
  • báttyó02
    Now Playing In Winamp:

2Pac-Ratha Be Ya Nigga
  • Fido4life
    Na mostmár tényleg leszophat ez a Jokka ! Mindent ellicitál tőlem ! Milyen szép volt, amíg besem nézett..
  • Fido4life
    Napot !
  • báttyó02
    napot
  • báttyó02
    oksa,yo8
  • Palinko
    kül ez a logó is tetszik!
  • Palinko
    megyek én szunyálni... majd lehetőleg írj mailt,hogy haladsz a progival,amit adtam,szerintem egy kis olvasgatás után nem lesz nehéz.ma ha minden igaz leszek délelőtt,+szombaton délelőtt,a többin az buli,wagy suli lesz.wasárnap délután ha gondolod lehetek,vagy estefelé.
  • báttyó02
    na most gyorsan kómás fejjel erre tellett,majd holnap csinálok még pár sokkal jobb logót

• báttyó02

egyre otthonosabb lesz a topik,családias hangulat :D
  • Palinko
    hát persze hogy olyan :D
    nem is gondoltam most belekezdeni fáradtak wagyunk most ahhoz.holnap nem garantálom hogy leszek,mert megyek a hawerokkal,délután meg suliba wagyok. wan a progihoz leírás,az többet segít mint én,de ha netalántán elakadsz akkor írj,+még beszélünk.

lassan kezdi eléárni a topic azt a szintet amit elképzeltem,hogy nem csak szigorúan Pac-ról legyen benne szó,hanem kb.azonos gondolkodású embereg beszélgetése a zenéről,meg mindenről....