1310

Pac\'s Life kritika a 907 es commentben.
2pac aka Makaveli aka Tupac Amaru Shakur
LINKEK:
Death Row és 2Pac
Rap szövegek
A legjobb magyar 2Pac-os oldal (ThuG4Life)
Kiváló 2Pac-os oldal(Pac2)
-
ott a death row-osokra gondoltam többek között CrockedI akit msot "felfedeztem" :D
ok,mindjárt repül a mail... -
énis :P -
Szintúgy... -
támogatom :) -
hallod kérjed nyugodtan a házigazda jogot,nemkell 500hsz,mostnéztem rengeteg topik jóval 500alatt van,és van házigazdája
csak annyi kell hogy felteszed a kérdést itt topikba hogy megfelelő e ha teleszel a házigazda,többiek ráböknek hogy igen,és ennyi (hogy lássa a moderátor hogy mindenki egyetért azzal hogy megérdemled a házigazda jogot ;) -
Amúgy Pac-en kívül, még kiket csípsz, ebben a zenében ? -
ja.
ha valaki ír,én bizti válaszolok valamivel,vagyis én nem hagyom ela topicot,az biztos... 1. én nyitottam, 2. nagyon szeretem ezt a fajta zenét,szóval :D -
az a helyzet h fél éve nem írtam mert naon régi volt az uccsó post vagy hátul volt naon a téma, meg akkor szinte csak olvasni jártam ide -
írtál te fél éve?ne hary,nem nagyon emléxek rád. na mind1 az a lényeg,hogy msot össszejött egy egész jó társaság és beszélgethetünk :D igaz 2Pac-os téma,de szabd OFF-olni más rapperekről is.... végülis a gondolkodásmód a lényeg,meg a számok hangulata.. -
ja megvan, amúgy megérdemli a csávó jó ember volt/egyes források szerint még mindig :) -
" Tupac is része lesz a Tussauds viaszszobroknak! " comment 333
arra értettem...
-
most ezt nem vágtam le de én vagyok a hülye biztos :) -
félek el fog olvadni a nagy fényképezgetésbeb :D -
affirmative, my man :)
ezta 'my man'-t nagyon megszoktam mostanába' :D -
forrás:www.jokkka.tk
Ahogy az már sok hírességgel is megtörtént, Tupac is része lesz a Tussauds viaszszobroknak! A szobor 2006. április 5-én lesz bemutatva a Las Vegas-i Venatian hotelben. Tupac minden tetoválása rajta van az alkotáson, melyeket kézzel festettek. Több mint 700 órát dolgoztak rajta. A viaszszobor súlya 55 kg.
Tupac halálának 10. évfordulója alkalmából a szobor a világ több pontján is ki lesz állítva (New York, Hong Kong, Shanghai és London), ezt követően 1 teljes hónapig a szobor az atlantai Tupac Amaru Shakur Center for the Arts-ban lesz látható, a tervek szerint ez év végén.
-
itt valamennyien érezzük - A többi nem számít
hogy tőled idézzek :D -
nem értenek ezek hozzá.... :) -
Hát igen, méghogy Pac ideje lejárt.. 
-
csak azért mondtam, mert fél éve mikor én jöttem, akkor nem volt még annyira jellemző, ez a pac topic is haldoklott ,de az idők változnak :) -
De mint látod vannak, és nem is kevesen.. -
Én is ! -
örölük, hogy vannak még az sg-n értelmes, rapp-zenét kedvelő egyedek :) -
A Loyal To The Game-en is van egy Don't U Trust Me, ami nem olyan rossz, de nekem ez az új sokkal jobban tetszik.
-
mohuska #324 én??
én megvettem a boltba.... -
honnan szedted le? -
mohuska #322 úúúú az télleg nagyon ott van...... -
én meg még azt sem hallottáam. ajjaj :( -
-
Baszki, nagyon jó szám. Jelenlegi kedvencem!
-
-
Now Playing In Winamp:
2Pac-Ratha Be Ya Nigga -
Na mostmár tényleg leszophat ez a Jokka ! Mindent ellicitál tőlem ! Milyen szép volt, amíg besem nézett..
-
Napot ! -
napot
-
oksa,yo8 -
kül ez a logó is tetszik! -
megyek én szunyálni... majd lehetőleg írj mailt,hogy haladsz a progival,amit adtam,szerintem egy kis olvasgatás után nem lesz nehéz.ma ha minden igaz leszek délelőtt,+szombaton délelőtt,a többin az buli,wagy suli lesz.wasárnap délután ha gondolod lehetek,vagy estefelé. -
na most gyorsan kómás fejjel erre tellett,majd holnap csinálok még pár sokkal jobb logót
-

egyre otthonosabb lesz a topik,családias hangulat :D -
hát persze hogy olyan :D
nem is gondoltam most belekezdeni fáradtak wagyunk most ahhoz.holnap nem garantálom hogy leszek,mert megyek a hawerokkal,délután meg suliba wagyok. wan a progihoz leírás,az többet segít mint én,de ha netalántán elakadsz akkor írj,+még beszélünk.
lassan kezdi eléárni a topic azt a szintet amit elképzeltem,hogy nem csak szigorúan Pac-ról legyen benne szó,hanem kb.azonos gondolkodású embereg beszélgetése a zenéről,meg mindenről....