1310
Pac\'s Life kritika a 907 es commentben.
2pac aka Makaveli aka Tupac Amaru Shakur
LINKEK:
Death Row és 2Pac
Rap szövegek
A legjobb magyar 2Pac-os oldal (ThuG4Life)
Kiváló 2Pac-os oldal(Pac2)
-
#267 Báttyó,yo lenne mi? :D
szerintem nem hazudoznának,de ki tudja a mai világban.szerintem tényleg az Ő kezében wolt... de a szivart én elszívtam wolna :D -
#266 ÉS mivel bizonyítják, hogy az Ő kezében volt ? -
#265 uhh ez kell nekem :D -
#264 "Bárki licitálhat az E-Bay -en arra a pezsgöspohárra és szivarra ami 2pac kezében volt a 2 Of Amerikaz Most Wanted klipjében. A 2 relikviához csatolva van egy oklevél is melyet a Death row és az Interscope állított ki az eredetiség bizonyításaként."
forrás: www.deathrow.tvn.hu
épp érdekel mennyiért adják el :D biztos lesz 500 dollár fölött... -
#263 Rakd fel ezt. Olyan mint a DC, csak nekem EZ működik.. Beütöd a keresőbe hogy 2Pac, és kiad egy csomó számot, albumot.. Ha valami nem megy, szólj.. -
#262 nincs meg az album,amiket leírtál azok közül wan 1 If My Homies Call klippem,az tényleg feszít.
kül majdnem minden számát szeretem.nincs sok kivétel,csak azok,amiket átdolgoztak +jobra balra tood.legtöbbnek komoly mondanivalója wan,jó alappal... és ez a lényeg -
#261 A 2Pacalypse-ről ? Lássuk csak, hát majdnem az összes... Nagyon jó album, egymás után jönnek a jó számok. Aztán egy kicsit kiugrik főlfelé az album az I Don't Give a Fuck-al, aztán folytatja az alap (jó) hangulatot. Szerintem a Young Black Male is qrva jó, intro-nak mindenképpen, bár kicsit tovább rappelhetett volna benne.. Crooked Ass Nigga, If My Homies Call, Brenda's Got a Baby (!) nem sorolom, szerintem nagyon jól összerakott album...
És neked ? -
#260 kul neked melyik szám tetszik legjobban? -
#259 Hova tudnám feltölteni.. Letöltheted a Soul Seek-ről, én is onnan töltöttem.. -
#258 ok,holnap felnézek... -
#257 Jaa, na várj keresek.. -
#256 törölték a serverről az albumot... te írtad. -
#255 Hogy cseszett ki? -
#254 welem meg kicseszett a katz.ws :( ha jó neted wan,feltehetnéd nekem eggy serverre... ha tudsz annyi html-t -
#253 Jaj de jó ez a 2Pacaliypse !
Jelenlegi kedvenc album: 2Pacalypse Now -
mohuska #252 jaja....de ez nem csak ebben a számban van így -
#251 Mivel abból csinálták a Solidert.. Amúgy szerintem a Soldier Like Me nem is olyan rossz... -
#250 Ezt jó megaszontam! :-D -
#249 Biztos észrevettétek már a Soulja's Story és a Soldier Like Me számokban azé van közös rész. -
mohuska #248 nagyon keménye vagytok.....mennyit írtatok már......kir
2pacalypse ről nekem a part time mutha meg a Ídon't give a fuck....meg azösszes -
#247 Pótold is ! ,-) -
#246 most én pótolom a lemaradást :D -
#245 Ismerem azt az oldalt, nagyon igényes, csak egyszer annyit olvastam, hogy majd kifolyt a szemem... -
#244 nem tudom ajánlottam-e neked a www.deathrow.tvn,hu-t.. oda néy fel és 2Pac-os oldal ott legalul.. vannak nagzon érdekes dolgok róla. ha valami tetszik,akár ide is beirhatod,,, -
#243 Ejnye ! Pedig tudtam volna linket adni, honnan töltheted le, de már töröltét.
Azér figyeld a : katz.ws-t hátha a frissítenek...
Íme a tracklist:
1 Young Black Male
2 Trapped
3 Soulja's Story
4 I Don't Give a Fuck
5 Violent
6 Words Of Wisdom
7 Something Wicked
8 Crooked Ass Nigga
9 If My Homie Calls
10 Brenda's Got A Baby
11 Tha Lunatic
12 Rebel Of The Underground
13 Part Time Mutha -
#242 2Pacalypse albumot jó lenne lesyennem valahonnan,nzomnál egz tracklistet? -
#241 "The Underground Just Dont Stop for Ho's
Still Down With The Underground.." -
#240 I Get Around... -
#239 persye hogy meg,ez nem is kérdés :D
-
#238 Egyszerúen megunhatatlanak a számai.. Szerintem nem túlzás, teljesen jogos, megérdemli ! -
#237 a vibe-oldalán lehetett szavazni és Pac-ot válasytották minden idők legjobb rapperének...
ayt hiszem linkeltem is rola kepet -
#236 Mindkettő.. Amúgy nekem a 2Pacalypse jopbban bejön mint a Me Against The World, ott nem csak a másik oldalon vannak jó számok.. -
#235 Oké. Kérdés:
Ki a világ valaha élt legjobb rappere VAGY mi a neve ennek a topicnak?
-
mohuska #234 kéne valami szavazás......vagy valami.... -
#233 nah akkor gyerünk szpemmeljünk 500ig :D -
mohuska #232 oksa.... -
#231 amikor nyitottam a tápigot,nem is gondoltam volna,hogy ennyire fellendül.szerencsére tévedtem... :D majd estefelé leszek... -
mohuska #230 aha....akkor hajrá srácok legalább az 500 legyen meg azt a többi palinkón múlik....
én képeket szeretnék látni(nem linkeket) -
#229 legalább 500 hozzászólás legyen a témában
a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak
ezek a feltételek...
-
mohuska #228 felőlem is!!!!!aki ilyen topicot nyit......sumán