1310

Pac\'s Life kritika a 907 es commentben.

2pac aka Makaveli aka Tupac Amaru Shakur

LINKEK:

Death Row és 2Pac

Rap szövegek

A legjobb magyar 2Pac-os oldal (ThuG4Life)

Kiváló 2Pac-os oldal(Pac2)
  • Palinko
    Báttyó,yo lenne mi? :D

szerintem nem hazudoznának,de ki tudja a mai világban.szerintem tényleg az Ő kezében wolt... de a szivart én elszívtam wolna :D
  • Fido4life
    ÉS mivel bizonyítják, hogy az Ő kezében volt ?
  • báttyó02
    uhh ez kell nekem :D
  • Palinko
    "Bárki licitálhat az E-Bay -en arra a pezsgöspohárra és szivarra ami 2pac kezében volt a 2 Of Amerikaz Most Wanted klipjében. A 2 relikviához csatolva van egy oklevél is melyet a Death row és az Interscope állított ki az eredetiség bizonyításaként."

forrás: www.deathrow.tvn.hu

épp érdekel mennyiért adják el :D biztos lesz 500 dollár fölött...
  • Fido4life
    Rakd fel ezt. Olyan mint a DC, csak nekem EZ működik.. Beütöd a keresőbe hogy 2Pac, és kiad egy csomó számot, albumot.. Ha valami nem megy, szólj..
  • Palinko
    nincs meg az album,amiket leírtál azok közül wan 1 If My Homies Call klippem,az tényleg feszít.

kül majdnem minden számát szeretem.nincs sok kivétel,csak azok,amiket átdolgoztak +jobra balra tood.legtöbbnek komoly mondanivalója wan,jó alappal... és ez a lényeg
  • Fido4life
    A 2Pacalypse-ről ? Lássuk csak, hát majdnem az összes... Nagyon jó album, egymás után jönnek a jó számok. Aztán egy kicsit kiugrik főlfelé az album az I Don't Give a Fuck-al, aztán folytatja az alap (jó) hangulatot. Szerintem a Young Black Male is qrva jó, intro-nak mindenképpen, bár kicsit tovább rappelhetett volna benne.. Crooked Ass Nigga, If My Homies Call, Brenda's Got a Baby (!) nem sorolom, szerintem nagyon jól összerakott album...
    És neked ?
  • Palinko
    kul neked melyik szám tetszik legjobban?
  • Fido4life
    Hova tudnám feltölteni.. Letöltheted a Soul Seek-ről, én is onnan töltöttem..
  • Palinko
    ok,holnap felnézek...
  • Fido4life
    Jaa, na várj keresek..
  • Palinko
    törölték a serverről az albumot... te írtad.
  • Fido4life
    Hogy cseszett ki?
  • Palinko
    welem meg kicseszett a katz.ws :( ha jó neted wan,feltehetnéd nekem eggy serverre... ha tudsz annyi html-t
  • Fido4life
    Jaj de jó ez a 2Pacaliypse !
    Jelenlegi kedvenc album: 2Pacalypse Now
  • mohuska
    jaja....de ez nem csak ebben a számban van így
  • Fido4life
    Mivel abból csinálták a Solidert.. Amúgy szerintem a Soldier Like Me nem is olyan rossz...
  • jax
    Ezt jó megaszontam! :-D
  • jax
    Biztos észrevettétek már a Soulja's Story és a Soldier Like Me számokban azé van közös rész.
  • mohuska
    nagyon keménye vagytok.....mennyit írtatok már......kir

2pacalypse ről nekem a part time mutha meg a Ídon't give a fuck....meg azösszes
  • Fido4life
    Pótold is ! ,-)
  • Palinko
    most én pótolom a lemaradást :D
  • Fido4life
    Ismerem azt az oldalt, nagyon igényes, csak egyszer annyit olvastam, hogy majd kifolyt a szemem...
  • Palinko
    nem tudom ajánlottam-e neked a www.deathrow.tvn,hu-t.. oda néy fel és 2Pac-os oldal ott legalul.. vannak nagzon érdekes dolgok róla. ha valami tetszik,akár ide is beirhatod,,,
  • Fido4life
    Ejnye ! Pedig tudtam volna linket adni, honnan töltheted le, de már töröltét.

Azér figyeld a : katz.ws-t hátha a frissítenek...

Íme a tracklist:

1 Young Black Male
    2 Trapped
    3 Soulja's Story
    4 I Don't Give a Fuck
    5 Violent
    6 Words Of Wisdom
    7 Something Wicked
    8 Crooked Ass Nigga
    9 If My Homie Calls
    10 Brenda's Got A Baby
    11 Tha Lunatic
    12 Rebel Of The Underground
    13 Part Time Mutha
  • Palinko
    2Pacalypse albumot jó lenne lesyennem valahonnan,nzomnál egz tracklistet?
  • Fido4life
    "The Underground Just Dont Stop for Ho's
    Still Down With The Underground.."
  • Fido4life
    I Get Around...
  • Palinko
    persye hogy meg,ez nem is kérdés :D
  • Fido4life
    Egyszerúen megunhatatlanak a számai.. Szerintem nem túlzás, teljesen jogos, megérdemli !
  • Palinko
    a vibe-oldalán lehetett szavazni és Pac-ot válasytották minden idők legjobb rapperének...
    ayt hiszem linkeltem is rola kepet
  • Fido4life
    Mindkettő.. Amúgy nekem a 2Pacalypse jopbban bejön mint a Me Against The World, ott nem csak a másik oldalon vannak jó számok..
  • jax
    Oké. Kérdés:
    Ki a világ valaha élt legjobb rappere VAGY mi a neve ennek a topicnak?
  • mohuska
    kéne valami szavazás......vagy valami....
  • báttyó02
    nah akkor gyerünk szpemmeljünk 500ig :D
  • mohuska
    oksa....
  • Palinko
    amikor nyitottam a tápigot,nem is gondoltam volna,hogy ennyire fellendül.szerencsére tévedtem... :D majd estefelé leszek...
  • mohuska
    aha....akkor hajrá srácok legalább az 500 legyen meg azt a többi palinkón múlik....

én képeket szeretnék látni(nem linkeket)
  • Palinko
    legalább 500 hozzászólás legyen a témában
    a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
    az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
    a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak

ezek a feltételek...

• mohuska
    felőlem is!!!!!aki ilyen topicot nyit......sumán