Tupac Amaru Shakur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Temptations egy kicsit lassabb,ebben a kategóriában most két szám jut eszembe: I ain't a mad cha,megg az Unconditional Love.
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Most teljesen odavagyok meg vissza a Hail Mary-ért. K*rva jó zene!
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
írtam is h kicsit félreértettem, de miután megmagyaráztad leesett.
csak annyit mondtam h megvédjem magamat 😊, h elhangzik a west + east side 😊 ergo csak nem akartam szégyenben maradni 😊
amit te idéztél az kb ennyit tesz: amit a nyugati oldalon csinálunk, azt fogjuk cisnálni a keleti oldalon is -> zenét csinálni, a legtöbb lemezt eladni, errõl van itt szó 😉
Rest In Peace PaC & YaK
de végülis neked van igazad
nem tudjátok az N.W.A.-tól a fuck tha police számot,honnan bírnám leszedni?
meg palinko Pac-nak nincs paint címû száma, szerintem te a pain trackre gondolsz 😉
a runnin' eredetije meg 94be lett felvéve (runnin' from the police)
Rest In Peace PaC & YaK
a címét megadhatom:
Tupac Shakur - (2pac) - (Video) - Sept_4_1996_mtv_music_awards_interview
találtam 2pacról egy interjú, kb 2 percen keresztül beszél eastside-ról, west-sideról, rap businessrõl...hát érdekes
(Úgy gondoltam én is besegitek a topic fenntartásában nagy Tupac rajongó lévén)😞<#smile>#smile>
Athlon64 2800+, Ati Radeon 9800, 2*512 RAM, MAXTOR 120GB
a fordítást a www.rapszovegek.tk-n megtalálhatjátok! yo szórakozást!
DC+
az eredeti szám,az így kezdõdik,hogy:
beszél v.ki(asszem 2Pac),utánna más is beleszól (feltételezem Biggie) majd jön a nõi ének és elkezdi Biggie a rappet
Biggie Version pedig:
nõ kezdi,és valami "You runnin"-t énekel és utánna másik nõ beleszövegel és csak utánna kezdi Biggie a rappet.
meg a klipje se semmi...
Rest In Peace PaC & YaK
néztem feliratok.hu-n de csak 2cd-s változatoz van 😞
nekem meg 1cd-s van
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
szeptember 22. 12:04
A sokak által a legnagyobb amerikai rappernek tartott Tupac Shakur emlékére bronzszobrot állítottak a napokban a róla elnevezett Tupac Amaru Shakur Center For The Arts a gerogia állambeli Stone Mountain területén. A 25 éves korában, 1996-ban megggyilkolt Tupac Shakur az elsõ rapper, akirõl bronzszobor készült. A szoboravatáson mintegy ezren vettek részt, köztük barátok és rajongói. Tupac Shakur Live at House of Blues címû, az Eagle Rock kiadónál idén megjelent albumát - CD-tés DVD-t is - októberben Magyarországon is megvásárolhatják rajongói.
Shakur a "gangsta rap" irányzat egyik legnevesebb képviselõje volt. Tizenkét éves korától kezdett szerelmes dalokat és verseket írni, tizenöt éves korától jelent meg a rap színtéren, dalokat írt és adott elõ egyre nagyobb sikerrel. Nehézfiú volt, nyolcszor csukták le rövidebb idõre szexuális bûncselekményekért. A VIBE magazin legutóbbi közvélemény kutatása minden idõk legsikeresebb rapperének hozta ki. Életében megjelent 6 albumából három listát vezetett, az All Eyez On Me tízszeres, a Makaveli ötszörös platina volt. Halála után 8 albumát adták ki, több közülük listavezetõ, arany-, vagy platinalemez lett.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
MAKAVELI LIVES ON!
"How many brothas fell victim to tha streetz
Rest in peace young nigga, there's a Heaven for a 'G'
be a lie, If I told ya that I never thought of death
my niggas, we tha last ones left
but life goes on.....
Y'all niggas make sure it's popin' when we get up there
don't front."
Rest In Peace PaC & YaK