Tupac Amaru Shakur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
kül van új hírek? mostanában nem ahllottam semmit...
ok,mindjárt repül a mail...
csak annyi kell hogy felteszed a kérdést itt topikba hogy megfelelõ e ha teleszel a házigazda,többiek ráböknek hogy igen,és ennyi (hogy lássa a moderátor hogy mindenki egyetért azzal hogy megérdemled a házigazda jogot 😉
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ha valaki ír,én bizti válaszolok valamivel,vagyis én nem hagyom ela topicot,az biztos... 1. én nyitottam, 2. nagyon szeretem ezt a fajta zenét,szóval 😄
Ahogy az már sok hírességgel is megtörtént, Tupac is része lesz a Tussauds viaszszobroknak! A szobor 2006. április 5-én lesz bemutatva a Las Vegas-i Venatian hotelben. Tupac minden tetoválása rajta van az alkotáson, melyeket kézzel festettek. Több mint 700 órát dolgoztak rajta. A viaszszobor súlya 55 kg.
Tupac halálának 10. évfordulója alkalmából a szobor a világ több pontján is ki lesz állítva (New York, Hong Kong, Shanghai és London), ezt követõen 1 teljes hónapig a szobor az atlantai Tupac Amaru Shakur Center for the Arts-ban lesz látható, a tervek szerint ez év végén.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
én megvettem a boltba....
de jó lenne már valami bumm....
de jó lenne már valami bumm....
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
2Pac-Ratha Be Ya Nigga

egyre otthonosabb lesz a topik,családias hangulat 😄
nem is gondoltam most belekezdeni fáradtak wagyunk most ahhoz.holnap nem garantálom hogy leszek,mert megyek a hawerokkal,délután meg suliba wagyok. wan a progihoz leírás,az többet segít mint én,de ha netalántán elakadsz akkor írj,+még beszélünk.
lassan kezdi eléárni a topic azt a szintet amit elképzeltem,hogy nem csak szigorúan Pac-ról legyen benne szó,hanem kb.azonos gondolkodású embereg beszélgetése a zenérõl,meg mindenrõl....
<#crazya>#crazya>