1310

Pac\'s Life kritika a 907 es commentben.

2pac aka Makaveli aka Tupac Amaru Shakur

LINKEK:

Death Row és 2Pac

Rap szövegek

A legjobb magyar 2Pac-os oldal (ThuG4Life)

Kiváló 2Pac-os oldal(Pac2)
  • mabbak
    realest killaz tényleg nagyon ott van
  • EmIn3m02
    Tupac-The Realist Killaz (Featuring 50 Cent)

Tupac-Starin' Through My Rear View

ez a két szám ami tetszik a ressurrection soundtrack-jei közül
  • mabbak
    elnézést, pardon :))
  • EmIn3m02
    na ez nekem nemteccik pl. :S
  • Palinko
    ja az az eleje nagyon feszít :D
  • Palinko
    na ezt nem hallottam sajna
  • mabbak
    lálé :))
    Biggie ft 2Pac, Nas & Busta Rhymes- Flawless Victory --- ez es jó egynek
  • EmIn3m02
    Dj_Mello_Dj_Cinema_-_2Pac_Duets_2006\11-If I Don't Make It Back - 2Pac ft. Joe Budden, Jae Millz & Jaheim.mp3

ez is nagyon zsir szám,a nasty girl zenéjére rámixelve
  • EmIn3m02
    :DD
  • Palinko
    ja ez nekem is megvan,nagyon tetszik.
    az alap a Stil D.R.E.-ből van... csak felgyorsítva.ezt most úgy mondtam,mint ha nem tudnátok :D
  • EmIn3m02
    ez zsír
  • jax
    Ez megvan, király szám.
  • mabbak
    Biggie & P.Diddy - Still Run The City nem Pac de azért van egy kevés köze hozzá...
  • Fido4life
    fasza !
  • Palinko
    ez nagyon nagy szám szerintem....
  • EmIn3m02
    thx
  • mabbak
    elég rövid mivel intro de a minőség annál jobb :)
  • Palinko
    ó thx,már töltöm is,a san andreas nagyon jó játék,Pac + a legjobb rapper,szóval :D
  • mabbak
    Dj Schoolar - San Andreas intro (természetesen Pac:) )
  • Palinko
    nekem tetszik ez is...

ja. most kreáltam egy domaint,ahol majd elérhető lesz a szavazás...csak most tanulgatom össze,hogy is kell egy szavazófelületet összehozni... szerencsére találtam valakit itt a sg-n,meg máshol is aki segít.ha befejeztem majd szólok...
  • Palinko
    ez nagyon jó szám! meg is van. jó lenne fordítás...
  • mabbak
    [URL=http://www.sendmefile.com/00338674]ez se semmi Luda Pac versét olvassa fel majd "elemzi"[/URL]
  • mabbak
    igencsak jó muzsika (2Pac ft Scarface & R.Kelly - I Believe I Can Fly)
  • jax
    IGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGENIGEN!!!!!!!!!!!!
  • Fido4life
    Na faszább lett a topik !
  • ROKICA
    jah mert én is operázok...oké
  • Palinko
    ja sikerült.már szervezhessük is a szavazást,amit múltkor megbeszéltünk...

ROKICA: próbáld meg firefoxxal,vagy inrternet explorellal betölteni,mert operával nekem sem megy...
  • ROKICA
    Nemtuggya vaki mi a rapszovegek.tk rendes címe mert a .tk rövidítésű oldalak nekem nem jönnek be:(
  • EmIn3m02

látom végre megkaptad a házigazda jogot is :)
  • Palinko
    hú de szeretek én ilyenket olvasni :D

Suge Knight megtöri a csendet és a Death Row utoljára visszavág a kétkedöknek !!

Nem érdkel a bírósági ítélet, még további 3 (!!!) 2pac albumot adok ki az éven ! Amire mindenki várt, a Death Row kiadja az EREDETI 2pac számokat. Semmi Em remix, semmi cenzúra, semmi G-Unot !! Csak 2pac és az eredetileg akkor is vendégszereplö rapperek, az eredeti trackeken !! Igaz ehhez kellett az is, hogy a Death Row elen csödeljárást indítottak, így Suge kénytelen az összes aduját kijátszani, amivel mi rajongók csak jól járhatunk.

Az elsö album júliusban jön ki és a címe egyszerüen csak 2pac Originals lesz. A lemezen 16 szám lesz, többek között a "Happy Home", "Words To My Firstborn" és "Secrets Of War" eredeti 2pac által felvett trackek.

" Mi tudjuk, hogy a rajongók mindannyian az eredeti számokra vágynak. Az összes hangfilet megtisztítottuk. Csak az eredeti ütemek leszenek. Tudom, hogy sokat, 10 évet kellet rájuk várni, de itt vannak. Ezek lesznek azok a számok, amelyekkel 2pac eltávozott."

Akik nem ócsudtak fel a meglepetéstöl, és nem kaparták össze a leesett állukat, azok inkább feküdjenek be a pszihiátriára mert jön a következö sokkoló hír is. Augusztusban a Death Row kiadja a "Pac 'N Dre" korongot is.

"Ez az album minden hard rap fannak az álma. 2pac és Dr. Dre egy korongon". Az összes Pac fan, az összes Dre fan és az összes Death Row fan álma fog teljesülni. A korongon 14 szám lesz. Nagyon sokan azt hiszik, hogy csak 2 közös számuk van (California Love, Can't C me) van. Szeretném majd látni az arcukat a korong megjelenése után. 2pac soha nem hagyta abba a munkát egy producerrel sem amíg 5-6 számot minimum el nem készített vele. ez a 14 szám az összes közös számuk. Dre producerelte az összeset. A házamban voltak a master felvételek amikor Dre elhagyta a kiadót. Mikor Pac meghalt, nem akartam ezeket a számokat kiadni. Nézzd meg ezt az albumot majd, még a Chronic II néven akartam kiadni ezelött. A nagyon sok durva szám lesz, a rap ipar nem hitte soha, hogy ezek valaha meg fognak jelenni. De mindenkinek tetszeni fog. Telefonáltam Dre -nek még karácsonykor. Beszéltem vele szemtöl szemben 9 év után !! elmondtam neki, hogy az életem teljesen megváltozott, jobb ember lettem, és elmondtam pár tervemet neki. Beleegyezett, hogy kijöhessen az album, egyetértett a terveimmel. (Söt, és ez a durva az egészben) Azt mondta, nagyszerü az egész, és szeretné pár számnak a remixelését ö készíteni a végsö masterelés elött. Azt mondta "Suge gyerünk, vágj bele, de szerintem az album címe legyen Pac N Dre". Hiszen a fö munkálatoka Dre és PAc készítette. Lehetett volna az is a címe, hogy Dre N Pac, de Dre kifejezetten kérte, hogy az album 2pac nevével jöjjön ki. A számok mindegyike 96 ban készült.

Knight továbbá beszélt arról is, hogy megjelenik az All Eyez On Me egy speciális a 10 éves jubilleumra készült limitált példánya. "Mi még mindíg dolgozunk ezen." 3 cd -s lesz (!!) és jár mellé még egy Dvd is melyen az All Eyez On Me producerei beszélnek a munkálatokról. Lesz rajta pár klip is (2pac a stúdióban Dj Quik -el, és Quick készíti a Hertz Of Man alapját. lesz még két kiadatlan freestyle videó is rajta, egy olyan melyen alapra rappel Pac és egy amin csak versel.

" 2pac egy legenda, akár elvis, vagy a Beatles" -mondta Knight

• Palinko
    A Ghetto Gospel -t tavaj (2005) ben játszották a tv-k,nem emlékszel?dea kérdésedre válaszolva a Ghetto Gospel a 2004-ben kiadott Loyal to the Game albumon volt rajta,szóval 2004-es track. ha nem hiszed járj utánna
  • ROKICA
    Mikori szám ez a Ghetto Gosper?
  • ThuG4LifE
    ez már jóideje letölthető az oldalamról:D
  • Palinko
    találtam egy 2Pac emlékdalt... (forrás: www.deathrow.tvn.hu)

link
  • Fido4life
    Azt én is szeretném tudni ,-)
  • Palinko
    most is csak rövid ídőre jöttem a netre,persze,hogy írok ide... mi újdonság van 2Pac "háza táján"?
  • EmIn3m02
    nm :)
  • Fido4life
    Most nem azé' de sztem a Toss It Up [Nu-Mixx] kurva jó..
  • mohuska
    köszike
  • Palinko
    hú derégenjöttem a kedvenc témámba :D meg a netre is.
    Az its shame az jó szám!
    a képek nagyon jók (bannerek)
    a viaszszobor is jól sikerült,köszi a képet ThuG4Life.
    a címeket meg már felsoroltam,hogy szerintem melyikek lennének jók.
    látom az 500 már túl is haladtuk. moderátorok nem áldottak meg a jobbal :(