1310
Pac\'s Life kritika a 907 es commentben.
2pac aka Makaveli aka Tupac Amaru Shakur
LINKEK:
Death Row és 2Pac
Rap szövegek
A legjobb magyar 2Pac-os oldal (ThuG4Life)
Kiváló 2Pac-os oldal(Pac2)
-
#507 thx -
#506 "Az egész világ emlékezni fog rám az idők végzetéig" -
#505 mit is jelent magyarul?:D -
#504 A kép alatti mondatnak SZVSZ teljesen igaza van.. -
#503 Lol ! -
#502 én is csináltam egyet ... hate it or love it :D
-
#501 szerinem a kivágás nem lett a legjobb -
#500 jah, nem néztem, hogy hányast kérdezed :D
az a Thugz Get Lonely Too og cdq verziója egy cd-r-en :D -
#499 #490
hm?:D
ha tetszik vmelyik banner nektek,akkor szólok modiknak hogy tegyék be+pár linket a banner alá -
#498 #489 -
#497 Ahogy az már sok hírességgel is megtörtént, Tupac is része lesz a Tussauds viaszszobroknak! A szobor 2006. április 5-én lesz bemutatva a Las Vegas-i Venatian hotelben. Tupac minden tetoválása rajta van az alkotáson, melyeket kézzel festettek. Több mint 700 órát dolgoztak rajta. A viaszszobor súlya 55 kg.
Tupac halálának 10. évfordulója alkalmából a szobor a világ több pontján is ki lesz állítva (New York, Hong Kong, Shanghai és London), ezt követően 1 teljes hónapig a szobor az atlantai Tupac Amaru Shakur Center for the Arts-ban lesz látható, a tervek szerint ez év végén. -
#496 Ez micsoda ? -
-
#494 beállitásaid
avatar,és ott betallózod a gépedről ahova lementetted -
mohuska #493 csak nem tom h h ke berakni oda
-
mohuska #492 én vittem a képet
-
mohuska #491 hella skacok....látom pörög azé a topic....minjá 500...hajráá -
#490 mit szolnátok egy új (szebb:D) bannerhez,és alá tennénk pár linket amik a legfontosabb 2Pac oldalak
hm?:D -
#489 egyesek mekkora lámák :D -
#488 ja, remix ... aminek elvileg paparazzi a címe és canibus is van benne -
#487 ha tetszik vkinek a logo viheti :P
-
#486 2Pac ft Xzibit- It's A Shame
ezt ismeritek? -
#485 vagyis csak tölteném,mert hibás a link :( 404 -
#484 most töltöm a sunset blvd-t,mert csak 2 szám van meg róla :D szerintem nagyon jó oldal,érdemes lenne mindenkinek felnézni!
csak at nem értem,hogy miért nem szerkeszted ThuG4Life-al közösen... na mind1,nagyon frankó mint 2-őtök oldala.
kül hogy kell kirakni a banner alá linket? itt az sg-n? mert mostmár van 4 oldal,ami megérdemli... -
#483 Ez megvan nekem, nagyon nagy játék.. Csak lenne 1-2 kifogásom: D-Mob minden csak nem Suge, hanem valaki másról mintázták (az elején ki van írva a neve) és az a lánc is kb annyira hasonlít a Death Row-ra, mint Suge D-Mob-ra.. Amúgy nagyon állat játék, grafikailag is nagyon ott van, csak én 2Pac zenét hiányolok belőle (meg persze ő magát is ,-) -
#482 elvileg lesz -
#481 a ghetto star,az nagy track :D nekem is nagyon bejön... -
#480 2Pac game is van? azt feltétlenül be kell szerezni :D -
#479 Ha már játék, akkor ajánlom mindenkinek a 25 To Life-ot, igaz csak 1-középszintű játék, de kibaszottnagy Track-ek vannak rajta:
2pac feat Nuttso-Ghetto Star
Dmx-Where the Hood at
Public Enemy-Black Steel in the hour of chaos
Hogy csak 1-2(jobbat említsek;)) -
#478 SRÁCOK HA VALAKINEK, KELL A Dj Fatal-os album az letöltheti az oldalamról:www.pac2.gportal.hu /asszem még működik a link:S -
#477 elvileg terveztek egy def jam fightot pc-re ... nem tudom, majd a 2pac game :) -
#476 Def Jam fight for NY
A játék úgy indúl, hogy bilincsbe verve viszik a rendörök egy D-Mob nevü figurát, aki úralja az egész alvilágot és az utcákat (nem piti hasonlóságot lehet közte és Suge Knight között felfedezni!Gondolok itt mindjárt a kinézetre) , egy rendör kocsival viszik, aztán hirtelen feltünik valaki és megszökteti (ezek lennénk mi).Utána megkell szerkeszteni saját karakterünket (ez kibaszott komoly: a rendör örsön találjuk magunkat, és személy leírást kell adni), megcsinálhatjuk a kinézetünket (kurva részletes: magasság, súly, haj, szem szín, stb..), még a hangját és beszéd stílusát is megadhatjuk ( a gettóstól kezdve, a falusin át, a kurva hanguig minden). miután ezzel készen vagyunk D-Mob bemutat minket a gangnek, utána elvisz minket egy lepukkant edzöterembe, ahol lekell zúznunk egy fekát, miután ezzel megvagyunk D-Mob mondja, hogy felvagyunk véve, add egy kis pénzt is, hogy vegyünk magunknak ruhákat, meg ilyesmi.Egy térképen látjuk a helyszineket, rájukkatintva mehetünk oda, vagy a üldetésekhez. Van ruha bolt, ahol vásárolhatunk magunknak komoly cuccokat, a márkák mind-mind eredetiek, pl: Sean John, Jordan Nike, State Properthy, Joker, Enyce, Ecko, Reebok, stb... Itt a mezektöl kezdve, a fejkendökön át a cipökig mindent lehet venni. Kibaszott komoly cuccok vannak, kedvünkre öltöztethetjük emberünket (mint valami Barbi babát gettós módra :) , aztán van még egy tetováló szalon is, ahol sittes tatooktól kezdve minden szart magunkra varrathatunk.Van edzö terem is, ahol fejleszthetjük az emberünket, és van ékszer bolt is.Miután minden szar megvan (ezekhez bármikor mehetünk késöbb is) elindúlhatunk, hogy szétbasszunk mindenkit, aki az utunkba kerül. Két gang van a városban, az egyik aminek a fönöke D-Mob (itt vagyunk mi is) a másik meg ahol Snoop Dogg a vezér. Kettöjük háborújáról szól az egész, nekünk verekednünk kell álandóan. A játékban rengeteg szereplö van, olyan híres elöadók, mint: Snoop Dogg, Method Man, Busta Rhymes, Scarface, Warren G, Mac 10, Havoc (Mobb Deep), Prodigy (Mobb Deep), Ice-T, Lil' Kim, WC, Fat Joe, Redman, Ludacris, Capone (C-N-N), N.O.R.E. (C-N-N), Sticky Fingaz (Onyx), XZibit, Ghostface Killah, Lil' Flip, Flava Flav (Public Enemy), David Banner, Bone Crusher, Bubba Sparxxx, Comp, Elephant Man, Joe Budden, Eric Sermon, Fam lay, Freeway, Memphis Bleek, sean Paul, Shawnna, Slick Rick, Baby Chris. Vannak nem rapperek is, de ök is ismertek: Omar Epps, Carmen Electra, Crazy Legs, Trejo, Henry Rollins. Úgy képzeljétek el, hogy az összes szereplöt tökéletesen fel lehet ismerni, nagyon komolyan megcsinálták öket! Ráadásul mindegyik szereplö a saját hangján szólal meg a játékban, továbá mindenkinek megvan az a tipikus jellegzetessége a játékban (pl. WC úgyanúgy C-Walk-ozik a játékban is, mint az életben). A játék úgy néz ki, hogy adott egy pálya (mind nagyon komoly) pl: egy szerelö mühely, amiben Low riderek vannak a héttérben, egy börtön udvar szerü hely, ahol esik az esö, egy háztetö (ami nagyon hasonlít a 2Pac föszereplésével készült Juice címü film záró jelenetére), stb.. Aztán van 2-4 ember és szanaszét kell verni egymást. Ezt tehetjük pusztakézzel, vagy akármivel, ami éppen a kezünkbe akad (baseball ütö, pajszer, sörös üveg, stb..), de használhatjuk fegyverként a teret is, pl: berugdoshatjuk a másikat a metró elé, kilökhetjük az ablakon, stb..A játéknak KIBASZOTT KOMOLY HANGULATA VAN!! Le sem lehet írni, mekkora poén amikor 3 másik haveroddal összeugratok, hogy szétverjétek egymást... Megéri kipróbálni, mert nagy élmény példáúl, mikor a Sean Paul fejét berakod a kocsi ajtó közé, és a lábaddal "csukogatod" az ajtót, utána meg megtalpalod a földön is (iszonyatosan lehet amortízálni az embereket, és rendesen szétszakad a fejük, vérzik, sebes lesz, meg minden). Van egy rakás olyan kis dolog is, ami csak azoknak fog feltünni, akik jobban ismerik valamelyik karaktert az életböl (nem személyesen persze..). Kibaszott nagy az is, mikor már eléggé kivívtuk a tiszteletét a fönöknek (D-Mobot egy az egybe Suge Knightról mintázták!), és megkapjuk a láncot, ami a "társaságot" jelképezi (tisztára mint a Death Row-s lánc!).
Szerintem mindenkinek érdemes beszerezni ezt a játékot, mert nagyon kemény (XBox-ra és PS2-re van amúgy), és geci nagy élménybe lesz része! -Hennessy
A játék soundtrackje:
America's Most - Method Man, Redman
Anything Goes - C-N-N
Are we Cuttin' - Pastor Troy
Bust - OutKast
Comp - Comp
Flipside - Freeway
Get into it - Comp
Get it now - Bless
Let's Get Dirty - Redman
Let's Go - Shawnna
Lil' Bro - Ric-A-Che
Make It Hurt - Busta Rhymes
Mama Said Knock You Out - LL Cool J
Man Up - Sticky Fingaz
Mother Mother - Xzibit
Move! - Public Enemy
Nuff Respect - Big Daddy Kane
O.G. Original Gangster - Ice T
PistolGrip-Pump - Volume 10
Pop Off - Joe Budden
Poppa Large - Ultramagnetic MC's
See about ya - Beezle feat. Bonecrusher
Sieze the Day - Bless
Take a Look at My Life - Fat Joe
Walk With Me - Joe Budden
We Gon Hit Em - Deuce, Dub and the Junkyard Gang
What's Happenin' - Method Man
Yes Sir - C-N-N
forrás: www.deathrow.tvn.hu
szerintem jó kis game,csak az a baj,hogy ps-re van :( nem tudom,hol kaphatnák róla több infot,hogy lesz-e pc-re.. -
#475 valahogy megéreztem :D -
#474 hát remixnek nem szokták leírni a szövegét, úgyhogy egyenként kell összeválogasd :) -
#473 "military minds"-ezt sem hallottam :D
aha,nekem az egésznek kellene a dalszöveg,refrénnel + Biggievel.
nem tudom hallottátok-e,hogy lesz v.mi game is ilyen rappes témában (szerintem hasonló mint a San Andreas) mindjárt adok leírást... csak meg kell még keresnem :D
-
#472 jah, most már vágom ...
2Pac versszaka a military minds-ból van
-
#471 mutatják neki a hasommását (a feka jelöltnek a hasommását)
"Tupacnak is kellett volna ilyen" -válaszolja a főszereplő
nincs meg neked a Flawless Victory szövege?tudod a Pac&Biggie albumon volt,amit szedtem az oldaladról... -
#470 jah, akkor azzal kevertem, ebbe, hogy van megemlítve? tudom, hogy láttam ezt is -
#469 az all eyez on me a horrorra akadva 3-ban van,mikor a biztonsági őr hallgatja a zenét az ablaknál oda megy az elnök és kérdi,mit hallgat...és akkor az elnök is meghallgatja és tolja ahogy mondod :D
ebben a filmben amiről írtam,egy néger fiút választanak meg elnöknek... -
#468 de rég láttam ezt a filmet, az all eyez on me-t tolja az elnök vagy mi van benne nem? :D