Tupac Amaru Shakur
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom, elég elfoglalt vagyok mostanába, nyaram is elég összevisszaság lesz ... szal most még semmit se tudok mondani
Rest In Peace PaC & YaK
Kéne csinálni egy Thug Life partyt.. Van pár ember aki benne lenne, sztem nagy bulit lehetne csinálni..
lol 😄 Nincs annyi pénzem most, és alapból van 1 rakás tartozásom..😞 Azt a két maxit most vettél, nincs kedved eladni ? (:
13500 ft minimálár ?? Akkor helyedben inkább megtartanám, ha már akkor akkora fan vagy.. Vagy megvan kétszer ?
új Young Noble track itt: Handz Down
Rest In Peace PaC & YaK
OFF
mert hasonlított egyik logitechre is... nekem most LG-van és fölül kéket,alul pirosat világít 😄
mert hasonlított egyik logitechre is... nekem most LG-van és fölül kéket,alul pirosat világít 😄
apropó! for serious buyers only!
lehet majd venni tõlem eddig nem látott 2pac videot! az e-40 - practice' lookin hard videoklipjének forgatása alatt felvett cuccról van szó ... akit érdekel az majd szóljon
lehet majd venni tõlem eddig nem látott 2pac videot! az e-40 - practice' lookin hard videoklipjének forgatása alatt felvett cuccról van szó ... akit érdekel az majd szóljon
Rest In Peace PaC & YaK
utánna jártam, nem tudjuk meg, hogy mennyiért kelt el, mert az eladó törölte azt, mert már eladta ebayen kívûl ... aztán kitudja, hogy mi is történt
Rest In Peace PaC & YaK
nm 😄
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
nem tudod mennyit adtak a 2 cuccért? azt ki garantálta,hogy eredeti (pezsgõspohár,szivar)
szépen kelnek ezek a cuccok,lehet körülnézek a padláson,nincs-e véletlenül valami 😄
szépen kelnek ezek a cuccok,lehet körülnézek a padláson,nincs-e véletlenül valami 😄
jah, báttyó, köszi, hogy reklámoztad az albumom 😊
itt egy link a fullhoz, ha valakinek még nincs meg:
ThuG4LifE presents: 2Pac - In Memory Of ...
itt egy link a fullhoz, ha valakinek még nincs meg:
ThuG4LifE presents: 2Pac - In Memory Of ...
Rest In Peace PaC & YaK
az szerintem már véget ért, van most egy 2pac aláírás is ebay-en, de kérdéses, hogy eredeti-e (700 dollár körül kérnek érte)
sok a dolgom mostanság suli meg egyéb ...
sok a dolgom mostanság suli meg egyéb ...
Rest In Peace PaC & YaK
ok,akkor inkább foglalkozz az oldaladdal,én meg majd +próbálom ide kitenni... mivel foglalkozol mostanában,hogy ennyire el vagy foglalva?
tényleg,hol tart a licit a pezsgõspohárra,meg a szivarra?
tényleg,hol tart a licit a pezsgõspohárra,meg a szivarra?
az a helyzet, hogy arra sincs már sok idõm, hogy oda írjak, de ha nem felejtem el, akkor nyomom ide is
Rest In Peace PaC & YaK
nem rossz.
hát,azért nem tudsz gépelni,mert keveset írtál ide 😄 szeretném,ha ezentúl az oldaladról a friss híreket mindjárt ide is bemásolnád... ha nem jelent nagy terhet.
hát,azért nem tudsz gépelni,mert keveset írtál ide 😄 szeretném,ha ezentúl az oldaladról a friss híreket mindjárt ide is bemásolnád... ha nem jelent nagy terhet.
épp erre gondolom, hogy csináljak egyet ... csak az a gáz, hogy kicsi itt a méret 😄 ... na mind1, majd meglátom, hogy mi jön ki belõle 😊
Rest In Peace PaC & YaK
ok,remélem,majd más segít...
azt hiszem,hogy te vágod a photoshoppot,csinálhatnál magadnak egy jó logót,úgyis vannak jó képeid...
azt hiszem,hogy te vágod a photoshoppot,csinálhatnál magadnak egy jó logót,úgyis vannak jó képeid...
logitech lézeres egered van? 😄
kiszeretnék írni három URL-t a kép alá,hogy tehetném meg?
1:www.jokkka.tk
2:www.deathrow.tvn.hu
3:www.rapszovegek.tk
kiszeretnék írni három URL-t a kép alá,hogy tehetném meg?
1:www.jokkka.tk
2:www.deathrow.tvn.hu
3:www.rapszovegek.tk
áh, nem lehet képet linkelni imageshackrõl, há de szar má 😄
na mind1, marad tárhely

na mind1, marad tárhely

Rest In Peace PaC & YaK
na idetaláltam ismét, látom szaporodtunk 😄
Fido, azér kicsit szebben is írhattad volna 😛 ... na mind1, egyszer elnézem 😄
legutóbb vásárolt cuccok, hogy lásd mirõl maradtál le 😊, mondjuk nem vateráról 😄:
Changes single
Happy Home og single
California Love single
nah pz, majd jövök még 😊
Fido, azér kicsit szebben is írhattad volna 😛 ... na mind1, egyszer elnézem 😄
legutóbb vásárolt cuccok, hogy lásd mirõl maradtál le 😊, mondjuk nem vateráról 😄:
Changes single
Happy Home og single
California Love single
nah pz, majd jövök még 😊
Rest In Peace PaC & YaK