1310
Pac\'s Life kritika a 907 es commentben.
2pac aka Makaveli aka Tupac Amaru Shakur
LINKEK:
Death Row és 2Pac
Rap szövegek
A legjobb magyar 2Pac-os oldal (ThuG4Life)
Kiváló 2Pac-os oldal(Pac2)
-
#587 Nem azt mondtam, hogy og, hanem olyan faszán szól, mintha Pac rakta volna össze.
De tény, van pár olyan szám rajta (Niggaz Nature Remix, Lil Homies, When Thugz Cry) amit biztos nem csinált volna Pac. Pölö: Nem sok eredeti számában énekelgetnek lánykák. De a pl a Niggaz Nature Remix olyan hallgatható, vidám darab. -
#586 és tudod miért nem hasonlít annyira a szöveg? az eredeti runnin' a thug life vol. 1 promo-n volt rajta, onnan van Pac verse az új verzióba, a track mégse került rá a thug life albumra, utánna pac átírta a szövegét, a többieké maradt -
#585 Na azt nem igazán mondanám OG-nak.. Hallottad az igazi OG verziót ? Teljesen más hangulatú szám, kábé ugyanaz a külömbség mint az eredeti Runnin és a Dying To Live között (bár ott annyira nem hasonlít a szöveg) -
#584 Miből kivétel?
-
#583 Kivétel a Címadó szám gondolom.. De biztos megszerzem, bár lehet hogy elöbb letöltöm.. -
#582 Az Until The End Of Time a legjobb Pac-album, amit a halála után adtak ki szvsz.
Tényleg jó, mintha og lenne. Szal érdemes beszerezni. -
#581 És az og verziókat honnan lehet megszerezni ? Az R U Still Down-ról nekem csak pár szám tetszik, ergo nem amiatt az album miatt szerettem meg Pac-et (tavaly még csak az volt meg, meg még néhány) Apropó, ezen már úgy elgondolkoztam: minek változtatnak a számokon, mért nem adják ki og-ba ? -
#580 og verziók jobbak :)
viszont tényleg egész jó album lett, bár nem a legjobb a halála utána kiadottakból, 96 után egyértelmű, hogy az R U Still Down? visz mindent, ott még úgy ahogy normális alapok voltak, nem volt annyi változtatás, mint az újabbakon :) -
#579 Lil' Homies mindent visz -
#578 A Cím adó szám, meg a Fuck Friends, Fuckin With the Wrong Nigga van meg, és nagyon jók.. Akkor megszerzem.-- -
#577 Nekem eredetiben van meg. Szerintem is a legjobb halála utáni album. Megéri beszerezni... -
#576 Pat Time Mutha ! Apropó az Until The End Of Time jó album, érdemes megszerezni ? Van néhány számom róla, azok k*rva jók, és olyanokat mertem hallani, hogy halála után ez a szinte egy elfogadható album... -
#575 nincs hozzá -
#574 Leszedtem ezt a 2pac dokumentumfilmet, vagymit:
Thug Angel - The Life Of An Outlaw
Nem tud valaki hozzá feliratot? -
#573 A halála elötti albumjaihoz viszonyítva nem, de alapban jó.. Csak néhány számot eléggé elbasztak.. -
#572 a legszarabb bootlegek egyike :D -
#571 szvsz kurvajó -
#570 Amúgy emberek, azt mondom a Loyal To The Game, annyira nem is rossz mint amennyire lehúzták.. Sztem azért vannak rajta hallgatható számok.. -
#569 2Pac - A Decade Of Silence
Megint egy új album.Első hallásra nem is rossz. -
#568 Mondjuk azért fura..:) Legalábbis elsőre, tényleg elgondolkodtató volt elolvasni :D -
#567 ja az 1 7-es teóriát meddig tarthatott összeszedni :D -
#566 Bárcsak lenne annyi időm..:)) -
#565 a teóriák írói unatkozó/sok szabadidővel megáldott emberek :) -
#564 De ez ugye nem vonatkozik, a teória írokra ? -
#563 majd ők jól beugrasztanak minket,tudod...
szerintem nem is kedvelik igazán Pac-ot,akik ilyesmit terjesztenek.csak egy áprilisi tréfát akarnak belőle csinálni,és ez az ami bosszant. -
#562 A kérdés az, hogy akik csinálják, mit élveznek benne ? -
#561 jövőre meg majd élőben mutatják a feltámasztását...
borzasztó -
#560 igen igen, az volt a tavalyi "adag" -
#559 ja,munt multkor az a cnn -es izé? azt sem felejtem el :( nagyon fel tudnak vle cseszni
-
#558 akkor sok fake cuccod van, mi? :D
majd nem minden év április elején van valami ilyesmi -
#557 -
#556 tod,mert eddig nálam a fake= volt a király szó jelentésével... szóval azért értettem félre. de miért kell ilyesmivel viccelni? a 2Pac rajongók fele szívrohamot kap,ha ilyesmiket olvas.... -
#555 na de :D -
#554 na neee. megvadulok! -
#553 mit vársz? :D
fake = hamis, magyarul hamis hír, áprlisi tréfa volt -
#552 ja az,alig várom már :D -
#551 Fake ? -
#550 FAKE! -
#549 egy cseppecske west-side remix -
#548 ja,jó,mind a kettő. inkább a 2. a jobb