1310
Pac\'s Life kritika a 907 es commentben.
2pac aka Makaveli aka Tupac Amaru Shakur
LINKEK:
Death Row és 2Pac
Rap szövegek
A legjobb magyar 2Pac-os oldal (ThuG4Life)
Kiváló 2Pac-os oldal(Pac2)
-
#627 megoldottam... -
#626 http://katz.ws/search/?q=2Pac -innen elkezdtem tölteni a better dayz 1. cd-jét,de megszakadt a kapcsolatom :( most meg akarnám tölteni újre és ha rámegyek a katz oldalán,akkor nem dobja ki azt amit az előbb,hanem erre az oldalra dob: http://katz.ws/?z=off
miért? :'( -
#625 thug life, mint banda, 2pac is benne volt, többi tag: big syke, mopreme, rated r, macadoshis -
#624 ja,számomra is teljesen ismeretlenek :( thug life eddig nekem csak egy fogalom volt,amit Pac talált ki... -
#623 Na, ezekből semmit se ismerek, de biztos faja. :) -
#622 havenotz, thug life, smif-n-wessun, buckshot, e-40 ... hallgatok több mindent -
#621 Pac-en kivűl hallgatsz valamit?
-
#620 nem hallgatok marley-t -
#619 Na ettől féltem.. -
#618 Hé, Bob Marley-t ne számolj bele! -
#617 100 giga felett :) -
#616 4.64 giga. Tudom sok, volt vagy 5 nap mire lejött. Este is szedtem, bekapcsolva hagytam a gépet.
ThuG4LifE: überelted? Mennyid van? -
#615 http://tasf.org/ -
#614 mi az a tasf? -
#613 ott a tasf, azt támogathatod vele, szal nem hülyeség -
#612 überelem :D -
#611 És hány giga ? -
#610 Nem vágom a feltöltős dolgokat, de az 53 Pac-albumot tartalmazó pakkot még seedelik (feltöltik), szal aki vágja a torrentet, annak itt van. -
#609 nem akarod te azokat c.hova feltölteni? :D -
#608 Ha nálunk ha nem pénzre menne a net, én is töltenék mint a hülye.. Így is elég nagy számlákat csinálok, szal.. -
#607 Én torrenről szedtem le egy 53 (!) Pac-albumot tartalmazó pakkot, ezen kívűl még volt páram leszedve, meg még utána is szedtem, szal most --64-- 2Pac albumom van.
Ezt überelje valaki! -
#606 Hát próbálkozz, addig is új cuccok jöttek a katz.ws-en ! -
#605 aha,jó a progi,csak nem nagyon akar letölteni... igaz mit várok el 56kbs-vel :D -
#604 Jah, lehet hogy régebben elküldtem a linket :) akkor menj, aztán írj az eredményről ,-) -
#603 ok,megvan az nekem,asszem te adtad.. csak még nem merültem bele... úgylátszik,hogy nagyon érdemes..megyek is :D -
#602 Tetszik ez a felfogás :) Én a Dc helyett ajánlom neked a Soul Seek-et, minden rajta van szinte, pl tegnap jött le róla az Until The End Of Time album.. -
#601 szerintem nem érdemes megvenni az orginal cd-ket,mert abból Pac már úgysem kap (a zséből...),más meg minek kapjon? :D szóval marad a net.én csak azt nem tom' elképzelni,hogy-hogy nincs egy olyan dc,ahol minden fennvann Pactól...vagy csak én nem találtam még+? -
#600 sorry, my bad :) -
#599 danT nem dani :D -
#598 Dj Dani ? :) -
#597 a készítőtöl :) -
#596 Honnan ? -
#595 új vétel:
-
#594 Na ezt most bebuktam :PP Nem nagyon vágom az Outlaws-t..:D Amúgy lejött az Until The End Of Time, most bömböl a füllhallgatómban.. :P -
#593 kit? az outlawz-ba is benne voltak :D
így fejből nem vágom, hogy melyik video ez, valami tv dok., valahol megvan -
#592 Nah ebből csak az egyiket nem ismerem... Amúgy most töltök egy 2Pac - Reportage - Tupac Is Really Dead című videót.. Neked ez megvan ? Mit lehet belőle megtudni ? (jax már töltöm :PP) -
#591 kadafi, kastro, edi, napoleon -
#590 Fido, ha nem is veszed meg a Until The End Of Time-ot, akkor legálább szedd le.
Annyit megér. -
#589 Értem... Mondjuk az tényleg érdekes, hogy Pac számaiban többet énekelgetnek férfiak mint lányok.. -
#588 Nah legalább megint új információval bővült a fejem.. Amúgy a Dramacydal tagjainak a nevét feltudnád sorolni ?