1310
Pac\'s Life kritika a 907 es commentben.
2pac aka Makaveli aka Tupac Amaru Shakur
LINKEK:
Death Row és 2Pac
Rap szövegek
A legjobb magyar 2Pac-os oldal (ThuG4Life)
Kiváló 2Pac-os oldal(Pac2)
-
#667 Megtaláltam... -
#666 Kurva jó!!!
Nincs meg mp3ban? -
#665 http://www.youtube.com/watch?v=FBDz8XFV7L4&search=ten%20years%20gone -
#664 köszi szépen -
#663 2Pac - Real Bad Boys feat. Assassin -
#662 vasárnap is még hétvége ... :p -
#661 nos ok :)
#643 ügyben van vmi frissülés? :) -
#660 nem tudom, nagyon lassú az upom -
#659 az egy dolog, hogy egy sampler és ugyanaz az ötlet, max. annyi köze van a filmhez, hogy az egyik benne van a filmben :D -
#658 ha ugyanaz a sample, akkor mégiscsak van vmi köze egymáshoz a két számnak és ebből következően a filmnek is nem? :)
azt nem nagyon hiszem, h egymástól függetlenül ugyanazt találták ki... :) -
#657 Jokka ! A honlapodon van egy olyan Loyal To The Game album, ami újravan mixelve, Em és a G-Unot nélkül ! Mivel a link ritka köcsög, nem tudnád feltölteni valahova, mer nagyon érdekelne az album! Előre is kösz ! -
#656 Yeah Baby -
#655 ugyanaz a sampler ... upsz, azt a mindenit, és akkor miva? :D -
#654 Már mint a Bad Boys első részében.. -
#653 nem akarok vitatkozni, de a refrén hót ugyanaz, mint a will smith verzióé, aminek viszont rendesen köze van a filmekhez... -
#652 Max annyi, hogy az 1-ben, nagyon halkan, egy pillanatra a Me Against the World-öt lehet hallani.. -
#651 nincs -
#650 ha minden igaz, akkor amit feltöltöttem azon will nyomja, de mostmár vhogy elbizonytalanodtam magamba :)
amúgy felmerül az a kérdés, h a Pac féle bad boys-nak van egyáltalán vmi köze a filmekhez, mert mostmár ez se tiszta :) -
#649 attól még hogy w.s. szerepel a filmben az nem azt jelenti, hogy a számon is rajta van :D ... bár még mindig nem töltöttem le azt amit postoltál :D
pac-ot meg nem kérték fel :), a film ost-jén a me against the world remixe van -
#648 ok thx -
#647 Pacot felkérték az első Bad Boys film muzsikájának elkészítéséhez (gondolom).
Will Smith meg hát ugye az egyik főszereplője a Bad Boys 1-nek is, 2-nek is, nem toom mennyire ismered a filmeket -
#646 hétvégén rakok fel, most lusta vagyok :) -
#645 A kérdés az hogy hol van abban Pac, vagy Will Smith ? -
#644 Ez komoly.. -
#643 bocsi de nem tudnál vmi olyan verziót feltölteni, aminek nincs az elején ez a szöveg? -
#642 nincsmit, hát, én nem hallottam még róla :D ... de nem is nagyon érdekel, azér kösz -
#641 tessék parancsolni az ígért will smith féle bad boys variáció (megjegyezném ez a hivatalos) -
#640 köszi szépen erre gondoltam :)
will smith féle verzió is létezik, hidd el, este feltöltöm...
-
#639 2Pac - Real Bad Boys feat. Assassin (with Bay Intro)
enjoy -
#638 will smith féle verzió? :D olyan nincs :)
ez a bad boys filmben lévő: Inner Circle Feat Tek - Bad Boys
2Pac verziót meg feltöltöm mindjárt, megvan pár verzióba, azt kapod, amit legelőször megtalálok :D -
#637 keresem a 2pac féle bad boys c számot a bad boys (1) c film muzsikáját...
ugyanaz a refrén, mint a will smith féle verzióban, csak más alappal.
nincs meg véletlenül vkinek? nagyon megköszönném ha elküdené/feltöltené nekem... -
#636 Nekem az 1. cd-ről: Ballad of The Dead Solja, Fuck Friends, Lil' Homies, Let Em Have It, Happy Home, Fuckin With The Wrong Nigga, UTEOT.. -
#635 Nem, mert nekem is.
Továbbá tetszik még a When Thugz Cry, Breathin, Lil Homies, Niggaz Nature, Fuckin Wit The Wrong Nigga, Happy Home meg az UTEOT. -
#634 Csak nekem jön be annyira, a Fuck Friends az UTEOT-ról ? -
#633 Jaja, nézd meg ahonnan letöltötted, mert ott kell lennie !!! -
#632 megáll az eszem :S leszedtem a thug life albumot...báris az opera szerint leszedtem,szerintem,még hiányzott 2mb.na mind 1.elindítom és kéri a kódot :S kód persze sehol.vagy csak én vagyok vak hozzá. :D -
#631 hát jó lenne,ha működnének a boltba a linkek... -
#630 LOL ! Amúgy ezt szotka csinálni a katz.. a Better Dayz-nek lehet másik linkje, próbáld azt ! -
#629 boltba működnek a linkek :D -
#628 mégsem,a másik link,ami ott volt az nem jó,a 3.+ csak az 1.cd-je... a 2Pacalypse Now nak a linkje sem jó :'''(((