1310

Pac\'s Life kritika a 907 es commentben.

2pac aka Makaveli aka Tupac Amaru Shakur

LINKEK:

Death Row és 2Pac

Rap szövegek

A legjobb magyar 2Pac-os oldal (ThuG4Life)

Kiváló 2Pac-os oldal(Pac2)
  • ThuG4LifE
    megnéztem, hát ... beraktam a legnagyobb méretű 2pac képemet, nem valami bíztató :) én normál méretű képeket nyomtattam magamnak, high q glossy papírra, úgy nagyon szépek lettek :)
  • Palinko
    szerintem az is elég lesz... meg nézheted a progit,mintha javítana a képminőségen,bár nem bizti...
  • ThuG4LifE
    hát, hogy ilyen nagy méretbe akarj nyomtatni, ahhoz nem fogsz találni megfelelő képet ... 2000x2000nél nagyobbat biztos nem
  • Palinko
    ó köszi,hogy felvettél a linkek közé. és köszi,hogy keresel képet,én nem akartam a googlevel kerestetni,mert gondolom,ti jobban tudjátok hogy mi illik plakátnak,poszternak,mert már láttatok jó párat gondolom,én eddig csak 1 et,azt is sajnálom,hogy nem vettem meg,mert ne volt nálam pénz...
    szóval ha akartok ti is plakátot nyomtatni,akkor itt van ez a progi!

a4 es lapokra nyomtatsz és össze kell ragasztanod őket... ha nem megy a becrackelése,majd segítek,de ott van az install.txt ben minden leírva egy mondatban...
  • Pac2
    Felvettem a fórumot a linkek közé! Nézek neked egy nagyfelbontású képet, estefelé vagy max holnap ha találok felrakom;)! Ja és háttérnek is keresek v.mit!:)
  • Palinko
    szeretnék tőletek kérni negy 2Pac-os képet,ami nagyon nagy felbontású,mert akarok magamnak egy plakátot nyomtatni és ahhoz kéne. a lényeg,hogy mutassa rajta Pac a West Side jelet,vagyis a két összetett újat...ja és ne úgy linkeljétek be létszi,mint a képet,hanem mint egy linket..(hogy tekintettel legyünk a modemesekre...)
  • Palinko
    tényleg,megcsúszott :D na mindjárt javítom :D
  • Fido4life
    két l-el ?
  • Palinko
    kérés teljesítve. nem kell neke m semmit köszöngetni ez a dolgom,hogy szekesszem a cuccot. majd azt eltanulom,hogy csináljuk meg hogy még egyedibb legyen a fórum,pl. kezdhetnénk egy háttérképpel... ezt ti válasszátok ki. legalább az évfordulóra megújulunk picit. meg ha nem nézek ki tolakodónak belinkelhetitek ezt a fóeumot s,mert sajna nincs még teltház :D
  • Pac2
    Lehetséges..
  • Fido4life
    Jaaa, téged ismerlek, neked ajánlottam még ezt a fórumot..:)
  • Pac2
    Énis, kérhetnék tőlled, egy olyat, hogy átírod a pac2.gporal.hu-t pac2.tk-ra? THX!;)
  • Palinko
    na remélem így yo lesz...
  • Palinko
    ok,akkor a túl a palánkont megn ézem majd felirattal a másik kettőhöz adhatnál linket...

kérésed számomra parancs.jokka pár percen belül átírva...
  • ThuG4LifE
    apropó, a jokkka.tk-t lecserélnéd?
  • ThuG4LifE
    szinkronnal csak a gridlock'd-t és a gang related-et találod meg, többi felirat (above the rim asszem vhs-en van szinkronba)
  • Palinko
    köszi,majd még biztos megkérdezem,de próbálom megjegyezni...:D
    én most szedem a klippeket,utánna meg a túl a palánkon-t tőle,emrt szeretem Pac ot is,meg a kosarazást is (mint sportot és nem mások kikosarazását...)
    szóval nekem szerin tem be fog jönni...
  • Fido4life
    a feliratok.hu-n mindent megtalálsz... Én amúgy eddig csak a Gridlockot láttam Pac főszereplésével..:)
  • Palinko
    dc++ azt nem szeretem.
    és azért nem mertem angol linket kérni,vagy talán azt én is találnák,mert nem vagyok egy nagy feliratkereső betyár :D
  • Pac2
    Há, nemhiszem, hogy fogsztalálni Magyar szinkronnal Pac filmet!:S(Max Dc++-on... de ottse biztos!) Az a legtutibb ha letöltöd és berakod mellé a feliatot!;)
  • Palinko
    hát annyira nem vagyok angol phenomen,hogy meg értsem... szóval azért kértem magyar szinkronnal...
    mert ha van magyar címük a filmeknek,godnolom valaki le is fordította őket...
  • Fido4life
    magyar szinkronnal ?
  • Palinko
    ja és tényleg haverok,majd ha egyszer lesz kedvetek adjatok valami yó kis helyet,ahol vannak 2Pac filmek magyar szinkronnal és hogy melyiket érdemes megnézni,amiben nem csak beugrik :D
  • Palinko
    Music 50 Cent & 2Pac - Ride On Our Enemies

wháááááááááááááááááááááááááááááááá mi a szar ez kollégák? shit,kinek kell ez ? a legjobb meg a legszarabb rappert összerakni :S:S:S:S:S na neeeeeeeee
  • Pac2
    Tsá! Vágom énis a youtube-ot, van fenn már 1-videóm, most készülök felrakni a többit:D! Itt a link: Good Die Young Volume I
  • Palinko
    akkor gondolom meg gondolom kiütheted a falat és új szobát kellett csnálnod a gyűjteménynek :D
  • ThuG4LifE
    és az még nem is volt teljes :D
  • Palinko
    ok-ok gondoltam,hogy neked nem érdekes,mert neked úgyis minde megvan,ami meglehet,báris nekem úgy tűnt a múltkori listáról amit átküldtél :D
  • ThuG4LifE
    ismerem youtube-ot, ami ott van az minden megvan, úgyhogy ... bár oldalra kirakni pár dolgot annak jó
    thx pac2
  • Palinko
    Akor egy kis bemelegítésnek ajánlom neked ezt az oldalt
    OLDAL :D:D:D

írd be keresőbe felül,hogy "2Pac" és jönnek ki érdekes dolgok...
  • Pac2
    Tsá all! Egy ideig hanyagoltam a fórumot, de belesz pótolva mostantól!:D

Ui: Jokkka-faxa az új Pac-oldal, gratulálok hozzá!;)
  • Palinko
    ok kaptam am ailt,meg is nézem. de mennyire vannak,lesznek új hírek
  • ThuG4LifE
    végre elindult az új oldalam :D
    linkeknél kérhetnéke egy cserét? :)
    az új cím pedig: http://tupacshakur.extra.hu/
    üdv
  • Fido4life
    ott a pont..:)
  • Palinko
    akkor inkább többet,mint kevesebbet :D
  • Fido4life
    Nem, én arra gondoltam hogyha NaS-t ad be, az nem akkor probléma..:D
  • Palinko
    ja minnél több annál jobb :D
  • Fido4life
    Mondjuk az nem Akkora probléma..:D
  • jax
    Jah, beírtam, hogy Jay-Z, erre kiadott pár Nas számot is.
  • Palinko
    köszi a dícséretet,én csináltam,de már rég nem foglalkoztam vele :D