1310
Pac\'s Life kritika a 907 es commentben.
2pac aka Makaveli aka Tupac Amaru Shakur
LINKEK:
Death Row és 2Pac
Rap szövegek
A legjobb magyar 2Pac-os oldal (ThuG4Life)
Kiváló 2Pac-os oldal(Pac2)
-
#868 2Pac -
#867 hát szerintem sem... -
#866 Kiadott -
#865 mit jelent az hogy "retail"? -
#864 Ez szerintem nem retail, nyugodtan letöltheti az, akinek van ingere hozzá..:D -
#863 ezt csak nézni szabad letölteni nem :S -
#862 a nemakarok reklámozni,meret úgyis te aftad a címet.ws en múltkor láttam ilyen borzalmat... csak nem akrtam letölteni,úgyis ideges voltam... -
#861 Van olyan cd ? -
#860 ja akkor azért nem ugrott be,mert a borítón magyarul írta :D
tényleg meg merte már valki hallgatni a Pac feat 50Cent cd-t? -
#859 Get Rich = 50 Filmje.... Az utóbbiban mondjuk igazad van.. -
#858 na azt nem láttam.de a 8 miles esetében én arra gondolok,hogy a két nigga freestyle ja nekem sokkal jobban tetszett... meg Papa Doc sem látszott olyan kispályásnak,hogy a végére ne tudott volna produkálni valami csattanót... -
#857 sztem csak a Get Rich volt önistenítés -
#856 megnézhető,de lehet látni tőle jobbat is... az is olyan nagy ön Istenítés... -
#855 aha és ez szinkronos? tudnál adni linkethogy hol találom?(privátban) -
#854 a 8 Mile nem szar -
#853 Tudom ajánlani a Hustle and flow (Nyomulj és nyerj!) című filmet!
Az nagyon jó, és az egyik betétdal (Hard out here for a pimp) Oscart kapott. -
#852 az is jó lesz. most töltöttem le egy klipp ncsomagot ami kering bizon yos torrenteken is... de a hail mary és az all about u sajna hibás mert nincs hang csak kép,de a többi király -
#851 Poszterügyileg sajnos nemtudok segíteni, de hátteret tudok küldeni! -
#850 sajna nincsenek képek :((((( -
Rest In Peace Tupac Shakur! Sohasem felejtünk! -
#848 megnézhető,de ugyan olyan szar mint a 8miles,ott is Eminem az egekbe isteníti magát... pfff..
én úgy hallottam,hogy az életéről szól,vagy az alapján...2Pac csak 1 szer van bene megemlítve,meg csak 1 számja van benne,a 8milesben úgyszint.csak azért néztem meg,mert reméltem,benne lesz Pac.szóval melyiket jáljátok,ami van szinkronnal és Pac film,valami hasonló...és az sem árt,ha életéről van benne szó,csak mondom,ne lássak az első filmben amit mondtok egy üvegszemű pasast,aki elmondja 71-től 96-ig a dolgokat... -
#847 Sztem az elég fasza film, ha úgy nézed hogy csak egy film, nem az életéről szól.. -
#846 énmeg megnéztem az 50Centes filmet,de már megbántam,csak felbaszódtam rajta. ő itt akarja adni a nagy G-t mikro csak 1x volt börtönbe,2Pac meg minden héten csinált valamit :D és ő akar Pac nyomdokaiba lépni,ilyen dalokkal? hol él ez az ember?
inkább szereznék ilyen filmet Pacról,csak nem tom melyik,azmert előbb nézném meg a filmet,csak utánna a dokumentumfilmeket.de nem tom mi készült,mert még semmit nem láttam :( majd remélem ellátok címekkel... -
#845 Nah most beraktam a 2Pacalypse Now-t..:) -
#844 már jó pár éves a hír, de azér köszi :d -
#843 köszi a hírt,érdekes.
RiP Tupac -
#842 -
#841 Rest In Peace Makaveli, alias Tupac Shakur -
#840 hova jutottunk -
#839 "Egyetemi kurzus lett Tupac Shakur életének történetéből.
A University of Washington hallgatói ezentúl az egyik tanársegéd és egy tanuló által összeállított tanterv szerint mélyülhetnek el a rapper dalszövegeinek elemzésében.
Nem ez az első eset, hogy az 1996-ban meggyilkolt sztár életét egyetemisták tantárgyként választhatják, hiszen a Berkeley-n és a Harvardon is létezik már hasonló kurzus, ám a Washington az első, ahol az irodalom fontos részeként nevezik meg Tupac műveit." -
#838 Ma 10 éve halt meg Tupac Shakur. Rest In Peace -
#837 hát én ha felszállok buszra talán még odaérek :D
#835 Köszi az infót. -
#836 Szept 16. 2Pac Emlékbuli--> Klub Mediterrán, Budapest
Belépő: 800 Huf
Kezdés: este 22 körül
Ki jön ? :D -
#835 nem volt kész, 97ben csinálták, viszont ezen az albumon a legtöbb szám elég közel áll az eredeti verziókhoz -
#834 igen,én úgy tom 97ben,de az már szerintem kész volt,csak szétkellett másolni a nagyvilágban... -
#833 De az mán 96 után készült.. -
#832 R U Still Down. bizti ismeritek ezt az albumot,ez is mennyire jóóó... nem hittem,hogy Pac ilyen stílusban is nyomja. kira -
#831 azt láttam élőben,ami megvan neked,a másik egy filmben volt... -
#830 amit mondasz posztert elsőnek az megvan :) -
#829 high q glossy ez nem tom mien papír :D
hát igen,de ha nem közelről nézed a képet,úgy még tűrhető.. és tod van olyan plakát,amin mutatja a .I. jelet,meg a gatyájában stuki és félmesztelen. a másik plakát meg amit láttam,az ami a 2Pac4Ever dvd borítóján van...