Tupac Amaru Shakur

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
Jokka ! A honlapodon van egy olyan Loyal To The Game album, ami újravan mixelve, Em és a G-Unot nélkül ! Mivel a link ritka köcsög, nem tudnád feltölteni valahova, mer nagyon érdekelne az album! Elõre is kösz !

Fido4life
Yeah Baby <#nyes>

ThuG4LifE
ugyanaz a sampler ... upsz, azt a mindenit, és akkor miva? 😄

Rest In Peace PaC & YaK

Fido4life
Már mint a Bad Boys elsõ részében..

mabbak
nem akarok vitatkozni, de a refrén hót ugyanaz, mint a will smith verzióé, aminek viszont rendesen köze van a filmekhez...
Fido4life
Max annyi, hogy az 1-ben, nagyon halkan, egy pillanatra a Me Against the World-öt lehet hallani..

ThuG4LifE
nincs

Rest In Peace PaC & YaK

mabbak
ha minden igaz, akkor amit feltöltöttem azon will nyomja, de mostmár vhogy elbizonytalanodtam magamba 😊
amúgy felmerül az a kérdés, h a Pac féle bad boys-nak van egyáltalán vmi köze a filmekhez, mert mostmár ez se tiszta 😊
ThuG4LifE
attól még hogy w.s. szerepel a filmben az nem azt jelenti, hogy a számon is rajta van 😄 ... bár még mindig nem töltöttem le azt amit postoltál 😄
pac-ot meg nem kérték fel 😊, a film ost-jén a me against the world remixe van

Rest In Peace PaC & YaK

mabbak
ok thx
mabbak
Pacot felkérték az elsõ Bad Boys film muzsikájának elkészítéséhez (gondolom).
Will Smith meg hát ugye az egyik fõszereplõje a Bad Boys 1-nek is, 2-nek is, nem toom mennyire ismered a filmeket <#idiota>
ThuG4LifE
hétvégén rakok fel, most lusta vagyok 😊

Rest In Peace PaC & YaK

Fido4life
A kérdés az hogy hol van abban Pac, vagy Will Smith ?

Fido4life
Ez komoly.. <#pias>

mabbak
bocsi de nem tudnál vmi olyan verziót feltölteni, aminek nincs az elején ez a szöveg?
ThuG4LifE
nincsmit, hát, én nem hallottam még róla 😄 ... de nem is nagyon érdekel, azér kösz

Rest In Peace PaC & YaK

mabbak
tessék parancsolni az ígért will smith féle bad boys variáció (megjegyezném ez a hivatalos)
mabbak
köszi szépen erre gondoltam 😊
will smith féle verzió is létezik, hidd el, este feltöltöm...
ThuG4LifE
ThuG4LifE
will smith féle verzió? 😄 olyan nincs 😊
ez a bad boys filmben lévõ: Inner Circle Feat Tek - Bad Boys
2Pac verziót meg feltöltöm mindjárt, megvan pár verzióba, azt kapod, amit legelõször megtalálok 😄

Rest In Peace PaC & YaK

mabbak
keresem a 2pac féle bad boys c számot a bad boys (1) c film muzsikáját...
ugyanaz a refrén, mint a will smith féle verzióban, csak más alappal.
nincs meg véletlenül vkinek? nagyon megköszönném ha elküdené/feltöltené nekem...
Fido4life
Nekem az 1. cd-rõl: Ballad of The Dead Solja, Fuck Friends, Lil' Homies, Let Em Have It, Happy Home, Fuckin With The Wrong Nigga, UTEOT..

jax
Nem, mert nekem is. <#bee1>
Továbbá tetszik még a When Thugz Cry, Breathin, Lil Homies, Niggaz Nature, Fuckin Wit The Wrong Nigga, Happy Home meg az UTEOT.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Fido4life
Csak nekem jön be annyira, a Fuck Friends az UTEOT-ról ?

Fido4life
Jaja, nézd meg ahonnan letöltötted, mert ott kell lennie !!!

Palinko
megáll az eszem :S leszedtem a thug life albumot...báris az opera szerint leszedtem,szerintem,még hiányzott 2mb.na mind 1.elindítom és kéri a kódot :S kód persze sehol.vagy csak én vagyok vak hozzá. 😄
Palinko
hát jó lenne,ha mûködnének a boltba a linkek...
Fido4life
LOL ! <#vigyor2> Amúgy ezt szotka csinálni a katz.. a Better Dayz-nek lehet másik linkje, próbáld azt !

ThuG4LifE
boltba mûködnek a linkek 😄

Rest In Peace PaC & YaK

Palinko
mégsem,a másik link,ami ott volt az nem jó,a 3.+ csak az 1.cd-je... a 2Pacalypse Now nak a linkje sem jó :'''(((
Palinko
megoldottam...
Palinko
http://katz.ws/search/?q=2Pac -innen elkezdtem tölteni a better dayz 1. cd-jét,de megszakadt a kapcsolatom 😞 most meg akarnám tölteni újre és ha rámegyek a katz oldalán,akkor nem dobja ki azt amit az elõbb,hanem erre az oldalra dob: http://katz.ws/?z=off

miért? :'(
ThuG4LifE
thug life, mint banda, 2pac is benne volt, többi tag: big syke, mopreme, rated r, macadoshis

Rest In Peace PaC & YaK

Palinko
ja,számomra is teljesen ismeretlenek 😞 thug life eddig nekem csak egy fogalom volt,amit Pac talált ki...
jax
Na, ezekbõl semmit se ismerek, de biztos faja. 😊

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

ThuG4LifE
havenotz, thug life, smif-n-wessun, buckshot, e-40 ... hallgatok több mindent

Rest In Peace PaC & YaK

jax
Pac-en kivûl hallgatsz valamit?

ThuG4LifE
nem hallgatok marley-t

Rest In Peace PaC & YaK

Fido4life
Na ettõl féltem..

jax
Hé, Bob Marley-t ne számolj bele! <#vigyor>

ThuG4LifE
100 giga felett 😊

Rest In Peace PaC & YaK

jax
4.64 giga. Tudom sok, volt vagy 5 nap mire lejött. Este is szedtem, bekapcsolva hagytam a gépet. <#ravasz1>

ThuG4LifE: überelted? Mennyid van?

ThuG4LifE
http://tasf.org/

Rest In Peace PaC & YaK

Palinko
mi az a tasf?
ThuG4LifE
ott a tasf, azt támogathatod vele, szal nem hülyeség

Rest In Peace PaC & YaK

ThuG4LifE
überelem 😄

Rest In Peace PaC & YaK

Fido4life
És hány giga ? <#gonosz1>

jax
Nem vágom a feltöltõs dolgokat, de az 53 Pac-albumot tartalmazó pakkot még seedelik (feltöltik), szal aki vágja a torrentet, annak itt van.

Palinko
nem akarod te azokat c.hova feltölteni? 😄
Fido4life
Ha nálunk ha nem pénzre menne a net, én is töltenék mint a hülye.. Így is elég nagy számlákat csinálok, szal..