1310
Pac\'s Life kritika a 907 es commentben.
2pac aka Makaveli aka Tupac Amaru Shakur
LINKEK:
Death Row és 2Pac
Rap szövegek
A legjobb magyar 2Pac-os oldal (ThuG4Life)
Kiváló 2Pac-os oldal(Pac2)
-
#908 Akkor érdemes beszerezni eredetiben, jobb mint az LTTG ? (jó tudom azt nem túl nehéz felülmúlni, de azért megkérdem) -
#907 rövid véleményezés:
01 - Untouchable - Krayzie Bone jó választás volt, az alap kicsit lehetne jobb is (7/10)
02 - Pac's Life - T.I. és Ashanti ... hát, Ashanti nagyon 'nyafog', T.I. szövege türhető (6/10)
03 - Dumpin' - nem tudom, hogy ki ez a Carl Thomas (és hogy mit keres itt), de valahogy megfogott a hangja, bár ez messze áll Pac zenéitől mégis valahogy jó, Fatal nagyon jó a tracken, Papoose felejtős ... (8/10)
04 - Playa Cardz Right (Female) - azt elismerem, hogy Keyshia Cole-nak nagyon jó hangja van, de nem ebben a számban kellenne ezt megmutatni, az EREDETI verzió mindenekfelett (6/10)
05 - Whatz Next - LTTG-re emlékeztet, eléggé elcseszett alap full ismeretlen arcokkal (A3 & Jay Rock) (3/10) - csak azért 3, mert Pac is rajta van ...
06 - Sleep - nah, itt van a déli oldal, alapjában az instru nem rossz, Young Buck & Chamillionaire eléggé felejtős ... (5/10)
07 - International - alapja kb. mint a Whatz Next-nél, Pac versszaka a Worldwide Dime Piece-ből van, ez a Nipsey Hussle, mintha most jött volna valami gagyi discoból, de komolyan Smile Young Dre meg nem lenne annyira szar, de hát az alap és a refrén lehúzza az összképet (3/10)
08 - Don't Sleep - azt hiszem, hogy egyedül Lil Scrappy rontja csak a képet, de ez elhanyagolható (9/10)
09 - Soon As I Get Home - áhh, aki ismeri az eredetit az tudja, hogy ez mér kap 10/10-et (20/10-et adnék, de úgy nem lenne jó az átlagolás), szal ez az eredeti track CD minőségben, már ezér a trackér megéri megvenni az albumot!!! (10/10)
10 - Playa Cardz Right (Male) - nagyjából a 4-es tracknél írtak érvényesek ide is, viszont itt Ludacris és Keon Bryce hallható, ez a verzió valamivel jobban tetszik (7/10)
11 - Don't Stop - vagyis Don't Stop The Music, egy másik verziója ennek a számnak már a Better Day'z-re is készült, akkor lemaradt, most rátették, az a verzió jobb volt, na meg az OG (ebben a verzióban kicsit másabb az intró) ... Let's ban all rap music, ban Tupac, ban The Outlaw Immortalz (8/10)
12 - Pac's Life - ezen a verzión már Snoop is hallható, Pac-nak csak az eredeti Pac's Life verse van, Ashanti helyett Chris Starr a refrénben (azt hittem Ashanti refrénjénél nem tudnak szarabatt csinálni, tévedtem), az alap ugyanaz maradt (5/10)
13 - Untouchable - Bone helyett Kadafi, Fatal és Gravy (?), 2Pac intrója ismerős lehet egy korábbi albumról (viszont ez kicsit hosszabb, 35 sec, bejön), türhető alap (8/10)
összességében 6,5/10
nem vártam ennyit ettöl az albumtól, kellemes csalódás, de ez sajnos csak pár számnak köszönhető, azért ez több a semminél -
#906 mivel már neten van a pac's life album ... ha kérhetném, ide ne írjon be senki se linket hozzá! köszönöm -
#905 már egy ideje :) -
#904 az elöbb találtam egy ilyet: Acapella 2Pac - Dont Stop The Music (Unreleased OG .mp3 gondolom neked már megvan :) -
#903 hát akkor ez szivacs, mind1 azért köszi a választ.. -
#902 de létezik -
#901 Na ne már.. nem létezik hogy nem lehetne megtalálni az OG Instruját.. -
#900 Na ne már.. nem létezik hogy nem lehetne megtalálni az OG Instruját.. -
#899 negatív
ne is keresd -
#898 Jokka lenne egy kérdésem: neked megvan az Unconditional Love Istrumentálja ? -
#897 csak hogy ne vesszen el :) -
#896 "Life So hard OG" -
#895 "Good Life" -
#894 up??? -
#893 up ... -
#892 alul az a kicsi :) de biztos lesz rajta némi változtatás, plusz szöveg meg ilyesmi -
#891 ez lesz az új album borítója? -
#890 -
#889 kira :) -
#888 új Pac album tracklista + új track -> tupacshakur.extra.hu -
#887 akkor más volt bocsi...
az NWA hány albumot adott ki?mert találtam itt pár torrentet és nem tom melyiket szedni,ahol minden meg van...
torrent -
#886 én azt tuti nem ajánlottam neked -
#885 Srácok én arra gondoltam,hogy át kéne a topicot keresztelni valami másra. mondjuk G-Rap és akkor minden info ide jönne.mert látom vannak jól értesült emberek és még remélem ma is gyártanak hallgatható számokat,és akkor arra hívnánk fel a figyelmet meg ilyenek...
meg mondjuk lehetne csinálni egy lap.hu s oldalt ahova gyűjthetnénk linkeket...
nem tom' menyire díjazzátok az elgondolást... -
#884 a 25 to lifeben amit ajánlottál benne van a Ghetto Star.kira
és van benne még sok jó song :D -
#883 nem, untouchable trackből van -
#882 új acapella ? -
#881 az új 2pac single a közelgő albumról letölhető innen: http://tupacshakur.extra.hu/ -
#880 azt a haverommal Matek órán kezdtük el "rappelni" :D -
#879 Jah, arra is gondoltam. :D Vagy az I Don't Give A Fuck-ot. :D -
#878 Jah :D
Viszem Sub Bass-től a Szeressük-et is, hogy értsenek is azér valamit. :D
Majd meglátjuk melyiket viszem. Csüt.-ön beszámolok, mekkora sikert arattak. :D -
#877 vagy a Hit Em Up-ot :D -
#876 vidd mindegyiket :D -
#875 kira :D
szerintem Dear mama -
#874 Arra is gondoltam -
#873 az OG !! -
#872 Tupac - Ghetto Gospel -
#871 *etika órára -
#870 Nalunk a gimibe a csütörtöki rtika órára lehet vinni számokat, amik a szeretetről szólnak. Beviszem a Keep Ya Head Up-ot, hadd művelődjenek kicsit
Gondoltam, hogy a Dear Mama-t, vagy ezt vigyem, szerintetek? -
#869 kira :)