731
segítség frapshez
-
#411 Torrent -
#410 Csá! Tud valaki egy ojan oldalt ahol lelehet tölteni a fraps teljes verzióját?? (jó lenne a ingyen)Valaki tudja hol van ijen???
-
#409 van egy kis gondom a Fraps-el. Eddig müködött simán, most se a Vistán, sem az XP-n nem akar képet, se videót csinálni. Akármelyik gombra állítom, semm. -
#408 köszönöm :] -
#407 Windowsban állítsd be a stereo mix-re, utána meg a frapsban az use windows input-ra. -
#406 lenne egy kis nagy gondom, miszerint a frapsem nem vesz fel hangot :l
ha a detect best sound-ot kapcsolom be, akkor sincs semmi :l
előre is köszi a segítséget!
-
vidu01 #405 Nah, megtaláltam az igazit, Adobe Premiere Pro bejövős. Potom 305k huf ért már belehet szerezni, sztem nem pénz érte bárkinek megéri. -
#404 "Utána próbáltam a virtualdubot ,de az meg túl fapados nekem, se titlet nem lehet csinálni, se zenét alátenni (mp3at)"
minkettőt lehet vele -
#403 Ha az sem jó, van még Sony Vegas 8. -
vidu01 #402 Ulead video studio 10et használtam, csak mintha az avival nem tudna rendesen bánni, a klippet lejátsza (összeillesztés előtt), de a projectet nem ott csak hang van kép nincs. Csináltam így vakon egy videot, mpegbe konvertáltam (aviba nem is lehet vele) kész lett utána is csak hangot játszott, viszont BSplayer játsza, más is játssza. Tettem alá zenét, hát a hangot is teljesen szarul kezeli, csak egyszerüen azt akartam h a zene legyen hallható az alap hang nem, össze vissza kellett állogatni mindent, win movie makerbe jo volt, volt egy poti ha jobbra huztam egyik volt hangos ha balra a másik.
Utána próbáltam a virtualdubot ,de az meg túl fapados nekem, se titlet nem lehet csinálni, se zenét alátenni (mp3at) meg a vágás is furcsa volt, viszont egy csomó mindent lehet benn állítani amiről gőzöm sincs hogy micsoda, ugyhogy biztos jó lehet.
Adobe premierre még rákeresek, hátha az lesz az igazi. xD -
Monoton #401 Virtualdub, Adobe premiere és ha gifben szeretnéd akkor ulead gif animator -
#400 Adoba-nak van egy jó vágója, neve most nem jut eszembe, meg van még jó pl Sony Vegas, meg valami Ulead Movie Studio vagy Maker, nem emlékszem már, de igényektől függően akár VirtualDub is megteszi, ami ingyenes. -
vidu01 #399 Mivel szoktátok szerkeszteni a felvett videokat? Nekem a winfos movie maker állandóan kifagy. -
#398 Na ezt nem tudtam. -
#397 Wanadoo már leírta!
Van ez a Trial-Reset.V3.0.RC9.By.TheBoss.zip cucc. És felraktam a registeredeset és már szaladt is mint a nyúl!:D -
vidu01 #396 Közben én is megoldottam a 20 hszel ezelőtti problémám, feltettem azt a verziót amit Adamikus belinkelt, az megy gond nélkül. thx -
#395 Jolvan, meg van oldva:D
Köszi Wanadoo! -
#394 Persze, ezzel én is megszívtam, most te is. A trialos FRAPS valahova beeszi magát a rendszerbe, így a vele azonos vagy régebbi verziószámú tört már nem indul el. Még régebben megpróbáltam kipucolni a registryből, de nem sikerült. Nézz körül neten, hátha le van valahova írva, hogy mit kell módosítani/törölni, hogy menjen. -
#393 Sziasztok!!
Lenne egy óriási nagy problémám! A trialos fraps az lazán elindul. De a tört-el már nagy bajok vannak. Mikor rákattintok a fraps.exe-re szart nem csinál, nem látni semmit a folyamatoknál. Ilyenkor mit csináljak, PLS segítsetek, mert nemtudok video-t szerkezteni!!!! -
#392 Reménykedj, hogy nem néz be egy moderátor sem. Amúgy meg tanulj meg keresni, mert én 20 mp alatt torrenten 197 Frapsot találtam. -
Adamikus #391 Azzal nem találtam meg ,de találtam egy régebbi üziben egy linket ami egy másik fórumra irányít és ott van egy link amivel a regizett verziót le lehet tölteni.
Itt letölthető az ingyenes crackelt verzió, de a lap alján keressétek a letöltést álcázás miatt. -
#390 Torrent????? -
Adamikus #389 Most komoly ,hogy 37dolcsi ennek a proginak a regizése ????????
Nincs valami ilyesfajta progi ami ingyenes ???? Vagy megoldható ,hogy ne kerüljön ilyen sokba ??????? -
#388 Próbálkozz másikkal szeritnem. A build mennyi? mert nekem 6725 -
zoolee #387 Nekem nincs... -
#386 Nekem is 2.92-es vierzióm van és ott van a generalban legalul, hogy Display status on LCD. -
skate #385 Hali! Tudna nekem valaki segyteni?
Valamiért nekem nem működik a Fraps.
2.7.1 et használok. Megnyomom az Video recorder gombot és nem történik semmi. Miért van ez? (regisztrálva van) Ha valaki tudna segíten azt megköszönném!
MSN: [email protected]
THX -
zoolee #384 Hali! Miért van az, hogy a régebbi frapsokban ki tudtam íratni a g15 öm LCD jére, hogy mennyi az FPS, most meg az istenért nem találom azt az opciót..régebben a General fül alattlehetett megtalálni..Most nincs ott..2.92-es verzióm van..XP vel...g15 driver fennt van..Mi lehet a probléma? -
#383 Szívesen megnézném. -
#382 egy nation warosat,majd felrakom ha érdekel megnézheted =) -
#381 Amúgy elárulom, hogy nagyon úgy néz ki, hogy hála neked még1 jó mmorpg-vel fogok játszani :) Jó, hogy megemlítetted, hogy cabal online-ból vetted fel és hogy egy mmorpg, mert nagyon megtetszett. Amúgy milyen videót csináltál? -
#380 camtasia studioban összeraktam,és átkonvertálom most éppen .wmv re,elég hosszu idö de megvárom xD ha minden rendben van,bár ellenöriztem magam szal elvileg megy,akkor menni fog, 2 óra és kész lesz a konvertálás,arra azért kiváncsi leszek mekkora méretű lesz xD nem kicsi xD -
#379 Hát pl egy videóvágóval és utána rögtön tudod konvertálni a programmal, amikor mented le és akkor már nem kell vele külön szarakodni. -
#378 van egy kis gondom...cabal online egy online mmorpgben csináltam egy 1 orás videot,és fraps valamiért 24 db 3,80 GBs fájlokra osztotta,most ezt a 24 db fájlt hogy rakjam eggybe,aztán meg átis akarom konventárni wmvbe vagy aviba.help me ! -
#377 Néha megesik, hogy alkot ilyet, de akkor sem érdemes, mert nem hinném, hogy valaki 5mb/s-es mérettel akar felvenni asztalról, ha másik program is van rá, ami nem foglal ennyi helyet és külön erre van kitalálva, így jobb is erre. -
Monoton #376 nekem vistanal az asztalon is kiirta a framet -
#375 Ez csak játékokra van, képernyőre camtasia studio-t tudom ajánlani. -
#374 frapsl csak ajátékokat lehet felvenni vagy pl az is hogy netezek? -
vidu01 #373 Feltettem a k-lite 350est a helyzet változatlan, kép még mindig nincs csak ez a hibaüzi. Ha leokézom elindul de csak a hang, amugy meg nagy feketeség.
-
#372 Szerintem tegyél fel valami codecet. Nekem K-Lite van fent és gond nálkül játssza minden.