731
segítség frapshez
-
vidu01 #371 Heloka! Kipróbáltam a frapsot (2.9.1. full verzsön) müxik is de nem tom visszanézni semmivel se (win player, quick time, real player, bs player ulead videostudio se viszi) vagyis csak hang van kép az nincs egyikkel se és ezt irja ki: unrecognised frame format, meg h installáljam a legújabb frapsot. Most akkor mi van ilyenkor?
Lejjebb olvastam hogy 1-2nek nem megy a trial után, hát én telepítettem simán nem bűvészkedtem semmit, pedig én is a triallal kezdtem. -
farad66 #370 Ezt nem ismeritek? : -
farad66 #369 Nem űgy értem,egyszerübb nincs -
Monoton #368 "Egy párperces video is több órás konvertálgatásba kerül"
nekem egy 15 perces video 5 perc konvertálás ... persze függ a beállításoktol -
#367 Gamecam? -
farad66 #366 SNAGITEzt ismeritek -
farad66 #365 Nincs ehhez hasonló progi? Egy párperces video is több órás konvertálgatásba kerül. Fenn van nekem az "Asus gamer osd" de a "felvevőt"nem engedi bekacsolni. -
Monoton #364 nekem meg most olyan problémám akadt hogy a videot pixelesen veszi fel :SSS -
#363 ehh... megvan ... nvidia, élelmosás kikapcs, mindenki happy :S -
#362 nah, olyan gondom akadt, hogy ha elindítom a videó felvevést 20fps-el, akkor a játék a pl 70-ről nem 20-ra, hanem 17-18-ra esik le pl 1024x640-es felbontáson...
A régebbi rendszeremen ilyet nem tapasztaltam (értsd: 20-ra esett le, és bonyolultabb helyeket leszámítva annyi is maradt)
Mi lehet a gond? Nvidia? kétmagos proci? -
Monoton #361 jah -
farad66 #360 S az mit csinál? Belerakom oszt lehet örülni?..Átkonvertálja? -
Monoton #359 virtualdubal :SS -
farad66 #358 Azt vedd két hüvelyknek.Na lenne még egy.Felvettem 30''-et majdnem 1Gb lett.Ezt hun lehet lejjebb venni? -
Monoton #357 ittvagyok ha gond van :DD -
farad66 #356 KÖSZI! -
Monoton #355 hangbeállitásoknál vonalbementet kapcsold be és ne a mikrofont -
farad66 #354 Sziasztok!
nekem az a gondom,hogy csak a mikrofonba beszürödő hangokat veszi fel és nem a játékét.Tudnátok segiteni?
Kőssz! -
#353 na szóval megtaláltam a camtasiaát és nagyon kúl, de az 5.0ás legújabb verzió nem működik csak xp alatt nekem meg a rendszer, amit bemutatni szeretnék win2000 alól fut, szóval arra nincs valakinek valami ötlete hogy ezt hogy oldajam meg?
(bocs hogy ezzel a témával itt foglalkozom, de nem találtam a témának megfelelő topicot, itt meg látam hogy videórögzítésben jártas arcok irogatnak) -
#352 megtaláltam a megoldást, kicsit visszaolvastam
camtasuia studio, király vazze:)
-
#351 helló srácok az lenne a kérdésem hogy sima windowsos felületen történő képernyőképeken való kattintgatást is fel tudok venni a fraps-el?
pl ha valaki magyaráz valamit a desktopon és később pedig visszanézem majd...
-
Axl Rose #350 Tölsd le a GSpotot, nyisd meg vele a filaot és az kiírja, hogy mi az a codec amit hiányol... -
#349 szevasztok , egy kis segítségre lenne szükségem...
szal amit felveszek videót , nem tudom lejátszani, kéne neki vmi tuti codec, csakhogy eddig se az xp codec pack és se a ace mega codec packal sem játszotta le. Tudna vki ajánlani egy codec csomagot ami lejátsza? thx -
#348 Akkor mindegy. Csak mert játékokból filmnél lehet asszem gond, de DivXet nem tudom, hogy miért nem csípi. -
#347 Milyen filmet? Sima 700 MB-os Divx filmből szerettem volna felvenni részletet, de le van lassúlva mint az állat. -
KOVU #346 hi all
tudna segiteni valaki? én a tekken 3 bol szeretnék kis videorészleteket felvenni de fraps nem engedi. hiába inditom el nem érzékeli.
a tekkent psx emulatorral futtatom.
hogyan tudnék felvenii belöle ?
elöre is thx ^^
-
Wanadoo #345 Hi Mindenki! A Trial-Reset-et keresve talaltam olyan verziót ami nem működik, vmi errort ir ki! De talatam olyan ami működik:) Remélem segitek ezzel vkinek! Link: http://www2.mirrorit.de/?id=7d01a9ed8afbd0a
Miután elindítod, katt bal oldalt az "Armadillo"-ra majd miután mindent megtalált a "Clear"-re! Nekem működött, utána mar jo volt a regelt változat:) Sok sikert:) -
#344 Netről. -
USB ACTIVE #343 hol lehet letölteni a full registered verziot? -
#342 Windowst állítsd be. -
#341 sziasztok! VAlaki segitene a FRAPS-ban nem tom mért de nem akarja a hangot felvenni pedig be van pipálva hogy record sound!
Mi a Baj?
PLS Valaki segitsen -
#340 Hát igen, azzal megszívtad. -
#339 Na én is jól megszívtam, felraktam a trialt és most nem indul a regisztrált. -
#338 Ja, hogy film. Milyen film? -
#337 Hát valam imás lehet az oka. A gépemnek birni kell. A játékoknál simán felveszi akadás nélkül. A filmnél nem tudom, mi lehet. -
#336 Ha akad, akkor a gép nem bírja csak. -
#335 Nekem pont az ellenkezője van. Nálam 3x lassabban veszi fel a filmet a Fraps. Hahg nélkül is ugyanaz. 30 FPS-el és 60 FPS-el is ugyanúgy akad és nagyon lassú, a hang viszont normálisan szól. -
Monoton #334 nekem hangot se vesz fel :D
akarmit allitok bar nemis kell :D -
apacsek #333 Sziasztok!
Én is a fraps videót próbálom, és hang nélkül nagyon jól vesz fel. De ha hangot is veszek hozzá, akkor lejátszásnál a film kb 2 vagy 3xos sebességgel játszódik le, a hang meg normálban.
Tud valaki segíteni?
fraps version 2.5.0, hangkártya: alaplapi int. (Via AC'97) -
#332 Hát nem tudom, én is 30 FPSel veszek, de nekem jó.