731
segítség frapshez
-
Ne a demót használd. -
nekem nem vesz fel hangot és csak 30 mp-ig kameráz .
Mit tegyek? -
Akkor mi a jó a frapsban? -
Szaggatáson nem kell csodálkozni. FRAPS kb felezi az FPS-t, ha nem negyedeli felvétel közben. -
Még akkor is szaggathat, ha pl másik vinyóra mented, mint amin a játék vagy a rendszer van, és ha töredezettségmentesítve is van.
Nagy játékok esetén pedig a játék használhatja a proci 80-90%-át is, ami mellett a fraps nem jut erőforráshoz. -
De a procim se olyan gyenge. Nemrég cseréltem le.
Core 2 Duo E6550 -
Mert nem csak a kártyát terheli a felvétel. -
Hali
Hogy lehet az, h a 8800 GTmel beszaggat a játék, videófelvevés közben? -
Fogalmam sincs. Vedd meg, az a legegyszerűbb. -
És honnan lehet letölteni a GameCamot? -Nem, nem szedem le torrentel!
-
A legegyszerűbb. Szerintem a GameCam jobb. Bonyolultabb, de többet tud és tömöríti a videót. -
benkoszabi #440 ez amugy a legjobb iylen progi? -
Gépedtől és a játéktól függ. -
benkoszabi #438 üdv. ez a progi myile nsebességgel tud felvenni játékokból videót? sazggatottan, vagy szépen folyamatosan? -
Ha kikapcsolod ezt az védelmet (UAC), rögtön megtudod. Előfordulhat. Vagy ha rendszergazdaként futtatod a Fraps-ot, akkor talán menni fog. -
Lenne egy problémám.
Vista alatt nem csinál benchmarkot a fraps.
Képet és videót csinál bár azok másik meghajtóra mennek nem a c-re.
Lehet az a gond hogy a C-re nem lehet másolni csak rendszergazdai jogon és azét nem menti oda?? -
Nem fogom letölteni és nem nézem meg, nekem nem ér annyit. Hülyeség erről vitatkozni. Lehet, hogy szebbnek tűnik a kép, mert rápakolt valami effektet, amitől simábbak lettek a szélek vagy élénkítette a színeket, vagy mittomén, de tök logikus, hogy szebb NEM lehet. Szarból nem lesz vas. -
megmutatnám,de szerintem tölcsed le a programot és nézd meg. -
Jó jó, de legfeljebb szabbnek látszik. Ha átgondolod, rájössz, hogy képtelenség, hogy szebb legyen. -
Nálam így van pedig megkérdeztem egy barátomat, az szerint is szebb lett a minőséde. Cak az igazság. Én láttam, és szerintem szebb. -
reSETke #431 Hi!
Az a problemem, hogy mikor fraps-el felveszem a moviet és visszanézem, akkor a kép késik a hang meg rendesen megy. Minél több fps-el veszem fel annál többet késik. (25, 29.97, 30, 60, 90 fps-el próbáltam) pls help régi gépemnél semmi gond nem volt:( -
thx -
Asztalt nem lehet. Arra Camtasia Studio-t ajánlom. -
üdv fraps-el csak game videokat lehet felvenni?
vaagy siman lehet videozni az "asztalt"? -
Jobb minőséget nem lehet csinálni!
Azonkívül a VirtualDub és az Xvid ingyenes, és jobban tömörít, mint az mpg. Az mpg ritka gyenge tömörítésű (a minőségét nem nézve). -
A minőségjavulás nem lehetetlen? Mert ugye a fraps azért csinál akkora videót, mert nem tömöríti, viszont ez letömöríti őket, azért lesz kisebb. A tömörített pedig szeirtnem nem lehet jobb, mint a tömörítetlen. -
Helló
Akinek baja van a frapsal felvett videók méretével, azhasználja az Any Video Converted programot(amit inét http://www.any-video-converter.com/download/ tölts le).
Ez a program,176Mb-os videóból,9,19Mb-os videót csinál.És én azt mondom hogy még a minősége is jobb lesz.
Ajánlatos a konvertált videókat, DVD Video NTSC Movie ('.mpg)-be menteni. Akkor a kívánt hatás meglesz. -
windows movie maker
C:\Program Files\Movie Maker -
jaki88 #423 Tudnál ajánlani valamit? -
Akármilyen videóvágó megteszi. -
jaki88 #421 Sziasztok! Most kezdtem a fraps-et használni, az lenne a kérdésem hogy milyen progival tudom összetömöríteni a videókat mert nagyon nagy méretűek lesznek? Van erre valami progi? Előre is köszi. -
A FRAPS a teljesítmény miatt nem tömöríti a videókat. Próbáld ki a GameCam-ot, az kevésbé viszi le az FPS-t és tömörít is. -
Má megoldottam a csikozást a játékkal volt a gond. Na de most komolyan miért foglal egy 2perces videó 3GB-t? vagy csak nálam?
Nem lehet kissebbet ugyan ennyi idővel? Vagy betömöríteni? -
nekem egyszer volt vonalas a video alja, amikor ablakban játszottam, nem teljes képernyőn -
Ilyenről még nem hallottam. -
letöltöttem a fraps teljesverziót de amikor bekapcsolom játék közben a videó amit felvett fura szines csíkok vannak rajta nem kevés ez most mi lehet? -
Megnyomod azt a gombot játék közbem, amit beállítottál rá. -
hogy lehet a frapsal képet csinálni?? -
Uhh..... A torrent az az, ahonnan kb mindent le lehet tölteni. De előbb tanulj meg keresni, mert szépen fent van róla midnen a neten, de tömören:
ez egy fájlmegosztó hálózat. Kell egy torrent kereső, ahol megkeresed a .torrent fájlokat. Aztán kell egy torrent kliens, amivel szépen megnyitod ezeket és az letöli a fájlt. A többiben segít a google. -
mi az a Torrent????? mert utánna néztem az interneten és semmivel se lettem okosabb