731
segítség frapshez
  • Evin
    Ne a demót használd.
  • belapeter
    nekem nem vesz fel hangot és csak 30 mp-ig kameráz .
    Mit tegyek?
  • CroftManor
    Akkor mi a jó a frapsban?
  • KILLER2
    Szaggatáson nem kell csodálkozni. FRAPS kb felezi az FPS-t, ha nem negyedeli felvétel közben.
  • Evin
    Még akkor is szaggathat, ha pl másik vinyóra mented, mint amin a játék vagy a rendszer van, és ha töredezettségmentesítve is van.
    Nagy játékok esetén pedig a játék használhatja a proci 80-90%-át is, ami mellett a fraps nem jut erőforráshoz.
  • CroftManor
    De a procim se olyan gyenge. Nemrég cseréltem le.
    Core 2 Duo E6550
  • Evin
    Mert nem csak a kártyát terheli a felvétel.
  • CroftManor
    Hali
    Hogy lehet az, h a 8800 GTmel beszaggat a játék, videófelvevés közben?
  • KILLER2
    Fogalmam sincs. Vedd meg, az a legegyszerűbb.
  • KaszaN
    És honnan lehet letölteni a GameCamot? -Nem, nem szedem le torrentel!
  • KILLER2
    A legegyszerűbb. Szerintem a GameCam jobb. Bonyolultabb, de többet tud és tömöríti a videót.
  • benkoszabi
    ez amugy a legjobb iylen progi?
  • KILLER2
    Gépedtől és a játéktól függ.
  • benkoszabi
    üdv. ez a progi myile nsebességgel tud felvenni játékokból videót? sazggatottan, vagy szépen folyamatosan?
  • Evin
    Ha kikapcsolod ezt az védelmet (UAC), rögtön megtudod. Előfordulhat. Vagy ha rendszergazdaként futtatod a Fraps-ot, akkor talán menni fog.
  • grebber
    Lenne egy problémám.
    Vista alatt nem csinál benchmarkot a fraps.
    Képet és videót csinál bár azok másik meghajtóra mennek nem a c-re.
    Lehet az a gond hogy a C-re nem lehet másolni csak rendszergazdai jogon és azét nem menti oda??
  • KILLER2
    Nem fogom letölteni és nem nézem meg, nekem nem ér annyit. Hülyeség erről vitatkozni. Lehet, hogy szebbnek tűnik a kép, mert rápakolt valami effektet, amitől simábbak lettek a szélek vagy élénkítette a színeket, vagy mittomén, de tök logikus, hogy szebb NEM lehet. Szarból nem lesz vas.
  • KaszaN
    megmutatnám,de szerintem tölcsed le a programot és nézd meg.
  • KILLER2
    Jó jó, de legfeljebb szabbnek látszik. Ha átgondolod, rájössz, hogy képtelenség, hogy szebb legyen.
  • KaszaN
    Nálam így van pedig megkérdeztem egy barátomat, az szerint is szebb lett a minőséde. Cak az igazság. Én láttam, és szerintem szebb.
  • reSETke
    Hi!
    Az a problemem, hogy mikor fraps-el felveszem a moviet és visszanézem, akkor a kép késik a hang meg rendesen megy. Minél több fps-el veszem fel annál többet késik. (25, 29.97, 30, 60, 90 fps-el próbáltam) pls help régi gépemnél semmi gond nem volt:(
  • kakaoskalacs
    thx
  • KILLER2
    Asztalt nem lehet. Arra Camtasia Studio-t ajánlom.
  • kakaoskalacs
    üdv fraps-el csak game videokat lehet felvenni?
    vaagy siman lehet videozni az "asztalt"?
  • Evin
    Jobb minőséget nem lehet csinálni!
    Azonkívül a VirtualDub és az Xvid ingyenes, és jobban tömörít, mint az mpg. Az mpg ritka gyenge tömörítésű (a minőségét nem nézve).
  • KILLER2
    A minőségjavulás nem lehetetlen? Mert ugye a fraps azért csinál akkora videót, mert nem tömöríti, viszont ez letömöríti őket, azért lesz kisebb. A tömörített pedig szeirtnem nem lehet jobb, mint a tömörítetlen.
  • KaszaN
    Helló

Akinek baja van a frapsal felvett videók méretével, azhasználja az Any Video Converted programot(amit inét http://www.any-video-converter.com/download/ tölts le).
    Ez a program,176Mb-os videóból,9,19Mb-os videót csinál.És én azt mondom hogy még a minősége is jobb lesz.
    Ajánlatos a konvertált videókat, DVD Video NTSC Movie ('.mpg)-be menteni. Akkor a kívánt hatás meglesz.
  • Énvagyokazapád
    windows movie maker
    C:\Program Files\Movie Maker
  • jaki88
    Tudnál ajánlani valamit?
  • KILLER2
    Akármilyen videóvágó megteszi.
  • jaki88
    Sziasztok! Most kezdtem a fraps-et használni, az lenne a kérdésem hogy milyen progival tudom összetömöríteni a videókat mert nagyon nagy méretűek lesznek? Van erre valami progi? Előre is köszi.
  • KILLER2
    A FRAPS a teljesítmény miatt nem tömöríti a videókat. Próbáld ki a GameCam-ot, az kevésbé viszi le az FPS-t és tömörít is.
  • KaszaN
    Má megoldottam a csikozást a játékkal volt a gond. Na de most komolyan miért foglal egy 2perces videó 3GB-t? vagy csak nálam?
    Nem lehet kissebbet ugyan ennyi idővel? Vagy betömöríteni?
  • Énvagyokazapád
    nekem egyszer volt vonalas a video alja, amikor ablakban játszottam, nem teljes képernyőn
  • KILLER2
    Ilyenről még nem hallottam.
  • KaszaN
    letöltöttem a fraps teljesverziót de amikor bekapcsolom játék közben a videó amit felvett fura szines csíkok vannak rajta nem kevés ez most mi lehet?
  • KILLER2
    Megnyomod azt a gombot játék közbem, amit beállítottál rá.
  • robi11
    hogy lehet a frapsal képet csinálni??
  • KILLER2
    Uhh..... A torrent az az, ahonnan kb mindent le lehet tölteni. De előbb tanulj meg keresni, mert szépen fent van róla midnen a neten, de tömören:
    ez egy fájlmegosztó hálózat. Kell egy torrent kereső, ahol megkeresed a .torrent fájlokat. Aztán kell egy torrent kliens, amivel szépen megnyitod ezeket és az letöli a fájlt. A többiben segít a google.
  • KaszaN
    mi az a Torrent????? mert utánna néztem az interneten és semmivel se lettem okosabb