fraps
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
REAL MADRID

Lejjebb olvastam hogy 1-2nek nem megy a trial után, hát én telepítettem simán nem bûvészkedtem semmit, pedig én is a triallal kezdtem.
nekem egy 15 perces video 5 perc konvertálás ... persze függ a beállításoktol
REAL MADRID
REAL MADRID
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A régebbi rendszeremen ilyet nem tapasztaltam (értsd: 20-ra esett le, és bonyolultabb helyeket leszámítva annyi is maradt)
Mi lehet a gond? Nvidia? kétmagos proci?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
nekem az a gondom,hogy csak a mikrofonba beszürödõ hangokat veszi fel és nem a játékét.Tudnátok segiteni?
Kõssz!<#confused>#confused>
(bocs hogy ezzel a témával itt foglalkozom, de nem találtam a témának megfelelõ topicot, itt meg látam hogy videórögzítésben jártas arcok irogatnak)
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
camtasuia studio, király vazze😊
pl ha valaki magyaráz valamit a desktopon és késõbb pedig visszanézem majd...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
szal amit felveszek videót , nem tudom lejátszani, kéne neki vmi tuti codec, csakhogy eddig se az xp codec pack és se a ace mega codec packal sem játszotta le. Tudna vki ajánlani egy codec csomagot ami lejátsza? thx
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
tudna segiteni valaki? én a tekken 3 bol szeretnék kis videorészleteket felvenni de fraps nem engedi. hiába inditom el nem érzékeli.
a tekkent psx emulatorral futtatom.
hogyan tudnék felvenii belöle ?
elöre is thx ^^
Miután elindítod, katt bal oldalt az "Armadillo"-ra majd miután mindent megtalált a "Clear"-re! Nekem mûködött, utána mar jo volt a regelt változat😊 Sok sikert😊
Mi a Baj?
PLS Valaki segitsen
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
akarmit allitok bar nemis kell 😄
REAL MADRID
Én is a fraps videót próbálom, és hang nélkül nagyon jól vesz fel. De ha hangot is veszek hozzá, akkor lejátszásnál a film kb 2 vagy 3xos sebességgel játszódik le, a hang meg normálban.
Tud valaki segíteni?
fraps version 2.5.0, hangkártya: alaplapi int. (Via AC'97)