731
segítség frapshez
-
Ferrari25 #491 Nekem nem vistám van! -
#490 Valószínűleg a te hangkártyád nem ismeri. Nálam alaplapinál van SB128-on nincs. -
#489 Na azért nem vette fel nekem Vista alatt benchmarkot mivel ugye nem engedi írni a C: meghajtót.Uninstall feltettem máshova és egyből van benchmark. -
Ferrari25 #488 De csak 4 hang van ott!Frontmic,Vonali hangerő,Cd hangerő és Mikrofon! -
#487 A Win hangbeállításainál van. -
Ferrari25 #486 Sziasztok!Én nem találom a Stereo Mix nevű felvevőt vagy mi az!Hogyan lehet előhozni vagy ilyesmi?Mert nem tudok felvenni hangot a frapsel!Lécci lécci lécci segítsetek! -
#485 Legújabb van fennt! -
vidu01 #484 Nálam is volt ilyen konkrétan krízis+vista combónál. Tegyél fel újabb fraps verziót hátha az kiírja. -
#483 Valakinek van valami ötlete hogy az mitől lehet hogy a fraps nekem vista alatt nem akar benchmarkot csinálni??
Képet meg videot azt felvesze de benchmarkot nem akar csinálni :( -
#482 Szerintem a megjelenítendő világtól függ, és, hgy a játék maga mennyire igényel erőforrást a géptől. -
#481 Az mitől függ hogy videofelvétel közben draszikusan lecsökken az fps és van ahol nem??
Mert nagyon sok játék van aminél szinte alig csökken de van olyan hogy pl 41 fpsel megy benyomom a felvétel 16fpsel döcög csak. -
Code92 #480 köszi -
#479 Vvezérlőpult -> Hangok és audioeszközök -> Autió fül és azon a hangrögzítés. -
Code92 #478 ezt hol lehet beállítani? (lehet h. láma kérdés) -
#477 VirtualDub Xvid.
Egyéb infót a VirtualDub topikban találhatsz. -
szopacska #476 Hol találom? kösz
-
#475 VirtualDub+Xvid kódek pl. -
szopacska #474 Erre mi a megoldás,hoga tömöritsem a videot?
-
#473 Mert nem tömöríti a videót. -
szopacska #472 Miért van az,hoga a fraps-al felvettem 5 percet erre lett belöle 5,4 gb. ez mi a fszomér van? -
#471 max sztem a keverőpultnál állígass ezt-azt át,hátha jobb lesz,anno én elfelejtettem,és a mikrofonból vett fel,nem sztereó keverőből:) szép partraszállás moha-ban sok-sok k.anyucival volt aláfestve,nem robbanással :) -
reSETke #470 Üdv, megint én vagyok:) Csak azt akarom kérdezni, hogy normális-e az, hogy a frapssel 60 fpsel felvett videoba a hang kicsit hátteres. Nem is tudom, hogy mondjam ezt nektek, olyan mintha viszhangzana... de nem viszhangzik. Tudom má, ilyen térbeli a hangzás, na ez a megfelelő szó rá:D Ez szerintetek normális?
Ui: 30 fps-nél érdekes nem. -
#469 oks:) -
#468 Nem meglepő, hiszen így minden új lesz. Gondolom valami bekevert kicsit, esetleg 2 codec vagy a windows zavarta a frapset. Nem tudom, sok minden lehetett. Lényeg, hogy a windows az oka mindennek :) -
reSETke #467 na ne tudjátok meg, hogy oldottam meg a problémát...
újraraktam a windowst és jó lett xD (ki gondolta volna, hogy az a baj)
azé kösz a helpet és sry a mogorvaságért, de télleg dühítő volt:) -
#466 hm,érdekes.
ajánlom a 2.6.1 Frapset,nem mostani,de tökéletesen működik nálam,próbáld meg,aztán hátha,jobb ötlet nem jut az eszembe. -
reSETke #465 Letöltöttem a legújabb frapsat ami tudja má a dx10-et, gondoltam ez lehet a baj mert most dx9be veszem fel a felvételt, de régen dx7be vettem és akkor jó volt...
De ugyanúgy késik szar az egész úgy ahogy van :( -
#464 rossza a codec talán. -
#463 Úgy látszik, nem tudunk. -
reSETke #462 Mivan nem tuttok válaszolni?-.-'
Miért van az h késik a kép a hang meg jól megy alatta? -
#461 Igaz :) -
#460 Akkor csak 2-t ismersz, és 3-ról hallottál. :D -
#459 Amit még nem láttam :) Fú, nem jut eszembe a neve, pedig nem rég asszem beírta valaki. -
#458 És mi a 3.? -
#457 Amire való. Én jelenleg 3 olyan programot ismerek, amivel lehet játékból felvenni videót. Ebből 1et még nem láttam. Van még a FRAPS és a GameCam. Szerintem a GC a legjobb, mivel tömörít és nem is terheli annyira a rendszert, viszont bonyolultabb mint a FRAPS. A fraps egyszerű, de sokan még ezt sem tudják használni, hát akkor pl GCvel hogy boldogulnának?
Na ezért jó a FRAPS. -
#456 Teljesen mind1,4 gb ram es 8800 gts mellett szaggat,rohej! :))) -
#455 Szerintem azt még nem nagyon tudja egyik rendszer sem kihasználni. Tudtommal még a 2magot sem tudja néhány program még mindig lekezelni rendesen. -
#454 Nalam 4 magosat is terhelte,azota nem is szarakodtam vele! :)) -
#453 lécci válaszojj!!!!!!!! -
#452 honnan tom letölteni a teljes verziót?
lécci tedd be a linket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!