fraps
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a problemem, hogy mikor fraps-el felveszem a moviet és visszanézem, akkor a kép késik a hang meg rendesen megy. Minél több fps-el veszem fel annál többet késik. (25, 29.97, 30, 60, 90 fps-el próbáltam) pls help régi gépemnél semmi gond nem volt😞
vaagy siman lehet videozni az "asztalt"?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Azonkívül a VirtualDub és az Xvid ingyenes, és jobban tömörít, mint az mpg. Az mpg ritka gyenge tömörítésû (a minõségét nem nézve).
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Töltsük le az internetet!
Akinek baja van a frapsal felvett videók méretével, azhasználja az Any Video Converted programot(amit inét http://www.any-video-converter.com/download/ tölts le).
Ez a program,176Mb-os videóból,9,19Mb-os videót csinál.És én azt mondom hogy még a minõsége is jobb lesz.
Ajánlatos a konvertált videókat, DVD Video NTSC Movie ('.mpg)-be menteni. Akkor a kívánt hatás meglesz.<#eljen>#eljen>
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
C:\Program Files\Movie Maker
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Nem lehet kissebbet ugyan ennyi idõvel? Vagy betömöríteni?
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
ez egy fájlmegosztó hálózat. Kell egy torrent keresõ, ahol megkeresed a .torrent fájlokat. Aztán kell egy torrent kliens, amivel szépen megnyitod ezeket és az letöli a fájlt. A többiben segít a google.
ha a detect best sound-ot kapcsolom be, akkor sincs semmi :l
elõre is köszi a segítséget!
minkettõt lehet vele
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Utána próbáltam a virtualdubot ,de az meg túl fapados nekem, se titlet nem lehet csinálni, se zenét alátenni (mp3at) meg a vágás is furcsa volt, viszont egy csomó mindent lehet benn állítani amirõl gõzöm sincs hogy micsoda, ugyhogy biztos jó lehet.
Adobe premierre még rákeresek, hátha az lesz az igazi. xD
REAL MADRID
Van ez a Trial-Reset.V3.0.RC9.By.TheBoss.zip cucc. És felraktam a registeredeset és már szaladt is mint a nyúl!😄
www.richardburns.atw.hu (I. RBR Bajnokság)
Lenne egy óriási nagy problémám! A trialos fraps az lazán elindul. De a tört-el már nagy bajok vannak. Mikor rákattintok a fraps.exe-re szart nem csinál, nem látni semmit a folyamatoknál. Ilyenkor mit csináljak, PLS segítsetek, mert nemtudok video-t szerkezteni!!!!
www.richardburns.atw.hu (I. RBR Bajnokság)
Itt letölthetõ az ingyenes crackelt verzió, de a lap alján keressétek a letöltést álcázás miatt.
Nincs valami ilyesfajta progi ami ingyenes ???? Vagy megoldható ,hogy ne kerüljön ilyen sokba ???????
Valamiért nekem nem mûködik a Fraps.
2.7.1 et használok. Megnyomom az Video recorder gombot és nem történik semmi. Miért van ez? (regisztrálva van) Ha valaki tudna segíten azt megköszönném!
MSN: [email protected]
THX