fraps

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi!
Az a problemem, hogy mikor fraps-el felveszem a moviet és visszanézem, akkor a kép késik a hang meg rendesen megy. Minél több fps-el veszem fel annál többet késik. (25, 29.97, 30, 60, 90 fps-el próbáltam) pls help régi gépemnél semmi gond nem volt😞
kakaoskalacs
thx

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

KILLER2
Asztalt nem lehet. Arra Camtasia Studio-t ajánlom.

Töltsük le az internetet!

kakaoskalacs
üdv fraps-el csak game videokat lehet felvenni?
vaagy siman lehet videozni az "asztalt"?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Evin
Jobb minõséget nem lehet csinálni!
Azonkívül a VirtualDub és az Xvid ingyenes, és jobban tömörít, mint az mpg. Az mpg ritka gyenge tömörítésû (a minõségét nem nézve).

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

KILLER2
A minõségjavulás nem lehetetlen? Mert ugye a fraps azért csinál akkora videót, mert nem tömöríti, viszont ez letömöríti õket, azért lesz kisebb. A tömörített pedig szeirtnem nem lehet jobb, mint a tömörítetlen.

KaszaN
Helló

Akinek baja van a frapsal felvett videók méretével, azhasználja az Any Video Converted programot(amit inét http://www.any-video-converter.com/download/ tölts le).
Ez a program,176Mb-os videóból,9,19Mb-os videót csinál.És én azt mondom hogy még a minõsége is jobb lesz.
Ajánlatos a konvertált videókat, DVD Video NTSC Movie ('.mpg)-be menteni. Akkor a kívánt hatás meglesz.<#eljen>

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Énvagyokazapád
windows movie maker
C:\Program Files\Movie Maker

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Tudnál ajánlani valamit?
KILLER2
Akármilyen videóvágó megteszi.

Sziasztok! Most kezdtem a fraps-et használni, az lenne a kérdésem hogy milyen progival tudom összetömöríteni a videókat mert nagyon nagy méretûek lesznek? Van erre valami progi? Elõre is köszi.
KILLER2
A FRAPS a teljesítmény miatt nem tömöríti a videókat. Próbáld ki a GameCam-ot, az kevésbé viszi le az FPS-t és tömörít is.

KaszaN
Má megoldottam a csikozást a játékkal volt a gond. Na de most komolyan miért foglal egy 2perces videó 3GB-t? vagy csak nálam?
Nem lehet kissebbet ugyan ennyi idõvel? Vagy betömöríteni?

Énvagyokazapád
nekem egyszer volt vonalas a video alja, amikor ablakban játszottam, nem teljes képernyõn

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

KILLER2
Ilyenrõl még nem hallottam.

KaszaN
letöltöttem a fraps teljesverziót de amikor bekapcsolom játék közben a videó amit felvett fura szines csíkok vannak rajta nem kevés ez most mi lehet?

KILLER2
Megnyomod azt a gombot játék közbem, amit beállítottál rá.

robi11
hogy lehet a frapsal képet csinálni??

KILLER2
Uhh..... A torrent az az, ahonnan kb mindent le lehet tölteni. De elõbb tanulj meg keresni, mert szépen fent van róla midnen a neten, de tömören:
ez egy fájlmegosztó hálózat. Kell egy torrent keresõ, ahol megkeresed a .torrent fájlokat. Aztán kell egy torrent kliens, amivel szépen megnyitod ezeket és az letöli a fájlt. A többiben segít a google.

KaszaN
mi az a Torrent????? mert utánna néztem az interneten és semmivel se lettem okosabb

KILLER2
Torrent

KaszaN
Csá! Tud valaki egy ojan oldalt ahol lelehet tölteni a fraps teljes verzióját?? (jó lenne a ingyen<#zavart1>)Valaki tudja hol van ijen???

Törölt felhasználó
van egy kis gondom a Fraps-el. Eddig müködött simán, most se a Vistán, sem az XP-n nem akar képet, se videót csinálni. Akármelyik gombra állítom, semm.
Énvagyokazapád
köszönöm :]

KILLER2
Windowsban állítsd be a stereo mix-re, utána meg a frapsban az use windows input-ra.

Énvagyokazapád
lenne egy kis nagy gondom, miszerint a frapsem nem vesz fel hangot :l
ha a detect best sound-ot kapcsolom be, akkor sincs semmi :l
elõre is köszi a segítséget!

Nah, megtaláltam az igazit, Adobe Premiere Pro bejövõs. <#eljen> Potom 305k huf ért már belehet szerezni, sztem nem pénz érte bárkinek megéri.

phalanx
"Utána próbáltam a virtualdubot ,de az meg túl fapados nekem, se titlet nem lehet csinálni, se zenét alátenni (mp3at)"

minkettõt lehet vele

Evin
Ha az sem jó, van még Sony Vegas 8.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Ulead video studio 10et használtam, csak mintha az avival nem tudna rendesen bánni, a klippet lejátsza (összeillesztés elõtt), de a projectet nem ott csak hang van kép nincs. Csináltam így vakon egy videot, mpegbe konvertáltam (aviba nem is lehet vele) kész lett utána is csak hangot játszott, viszont BSplayer játsza, más is játssza. Tettem alá zenét, hát a hangot is teljesen szarul kezeli, csak egyszerüen azt akartam h a zene legyen hallható az alap hang nem, össze vissza kellett állogatni mindent, win movie makerbe jo volt, volt egy poti ha jobbra huztam egyik volt hangos ha balra a másik.
Utána próbáltam a virtualdubot ,de az meg túl fapados nekem, se titlet nem lehet csinálni, se zenét alátenni (mp3at) meg a vágás is furcsa volt, viszont egy csomó mindent lehet benn állítani amirõl gõzöm sincs hogy micsoda, ugyhogy biztos jó lehet.
Adobe premierre még rákeresek, hátha az lesz az igazi. xD

Virtualdub, Adobe premiere és ha gifben szeretnéd akkor ulead gif animator

REAL MADRID

KILLER2
Adoba-nak van egy jó vágója, neve most nem jut eszembe, meg van még jó pl Sony Vegas, meg valami Ulead Movie Studio vagy Maker, nem emlékszem már, de igényektõl függõen akár VirtualDub is megteszi, ami ingyenes.

Mivel szoktátok szerkeszteni a felvett videokat? Nekem a winfos movie maker állandóan kifagy. <#confused>

KILLER2
Na ezt nem tudtam.

AntiCamper
Wanadoo már leírta!
Van ez a Trial-Reset.V3.0.RC9.By.TheBoss.zip cucc. És felraktam a registeredeset és már szaladt is mint a nyúl!😄

www.richardburns.atw.hu (I. RBR Bajnokság)

Közben én is megoldottam a 20 hszel ezelõtti problémám, feltettem azt a verziót amit Adamikus belinkelt, az megy gond nélkül. thx

AntiCamper
Jolvan, meg van oldva😄

Köszi Wanadoo!

KILLER2
Persze, ezzel én is megszívtam, most te is. A trialos FRAPS valahova beeszi magát a rendszerbe, így a vele azonos vagy régebbi verziószámú tört már nem indul el. Még régebben megpróbáltam kipucolni a registrybõl, de nem sikerült. Nézz körül neten, hátha le van valahova írva, hogy mit kell módosítani/törölni, hogy menjen.

AntiCamper
Sziasztok!!

Lenne egy óriási nagy problémám! A trialos fraps az lazán elindul. De a tört-el már nagy bajok vannak. Mikor rákattintok a fraps.exe-re szart nem csinál, nem látni semmit a folyamatoknál. Ilyenkor mit csináljak, PLS segítsetek, mert nemtudok video-t szerkezteni!!!!

KILLER2
Reménykedj, hogy nem néz be egy moderátor sem. Amúgy meg tanulj meg keresni, mert én 20 mp alatt torrenten 197 Frapsot találtam.

Azzal nem találtam meg ,de találtam egy régebbi üziben egy linket ami egy másik fórumra irányít és ott van egy link amivel a regizett verziót le lehet tölteni.
Itt letölthetõ az ingyenes crackelt verzió, de a lap alján keressétek a letöltést álcázás miatt.
KILLER2
Torrent?????

Most komoly ,hogy 37dolcsi ennek a proginak a regizése ????????<#idiota>
Nincs valami ilyesfajta progi ami ingyenes ???? Vagy megoldható ,hogy ne kerüljön ilyen sokba ???????
KILLER2
Próbálkozz másikkal szeritnem. A build mennyi? mert nekem 6725

Nekem nincs...<#wilting>

KILLER2
Nekem is 2.92-es vierzióm van és ott van a generalban legalul, hogy Display status on LCD.

Hali! Tudna nekem valaki segyteni?
Valamiért nekem nem mûködik a Fraps.
2.7.1 et használok. Megnyomom az Video recorder gombot és nem történik semmi. Miért van ez? (regisztrálva van) Ha valaki tudna segíten azt megköszönném!
MSN: [email protected]
THX
Hali! Miért van az, hogy a régebbi frapsokban ki tudtam íratni a g15 öm LCD jére, hogy mennyi az FPS, most meg az istenért nem találom azt az opciót..régebben a General fül alattlehetett megtalálni..Most nincs ott..2.92-es verzióm van..XP vel...g15 driver fennt van..Mi lehet a probléma?

KILLER2
Szívesen megnézném.

Doomista
egy nation warosat,majd felrakom ha érdekel megnézheted =)

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.