731
segítség frapshez
  • sniperelite
    vagy valami ilyesmi féle videófelvevő progi kéne amit könnyen lehet kezelni!! Nagyon kellenének már a videók nagyon,nagyon,nagyon fontos!!
  • sniperelite
    de olyat honnan szedjek??? légyszi segíts!! tehetetlen vagyok
  • grebber
    Akkor olyat szedjél le ami regisztrálva van és akkor tudsz felvenni hosszabbat is.
    Néhány game felvétel közben igen belassul a frapstól.Sajnos ez van.
  • sniperelite
    Hello!! Nekem az lenne a problémám hogy leszedem a fraps-ot és csak 30 mp-ig vesz fel videót és akad miatta a játék ez mért lehet??? NEMÉRTEM!! lécci segítsetek!!
  • Evin
    Vagy ott a trial verzió.
  • KILLER2
    Vedd meg vagy töltsd le máshonnan. SGn nincs warez fiam.
  • Kongy
    Le akarom tölteni a legújabb fraps-et,de 99.4%-nál leáll a torrent. :P Ha meg le is tölti,akkor meg nemtom installálni. Előjön error-al... Micsináljak?!
  • KILLER2
    Hogy úgy mondjam, nem éppen kielégítő az információ mennyisége, amit közöltél velünk a probléma megoldásához.
  • Ferrari25
    vistád van?Bocsi de nem nagyon tudom rá a választ!
  • berlinboy6329
    Hi all!

Letöltötetm a Frapset és nem emgy..hiába kattingatok az exere ks homokóra aszt szevasz...Semmit nem csinál.Eddig jó volt.....
  • JetiRulez
    És lássatok csodát! Ez működik! Kösszépen.
  • Ferrari25
    Vagyis amiben benne van a Stereo Mix!
  • Ferrari25
    Sziasztok ha tudnátok adni egy ilyen drivert azt megköszönném!Mert sehol nem találok!Mármint egy olyan drivert Realtek High Definition Audio hangkártyára azt nagyon megköszönném!
  • KILLER2
    Bocs, keresgélés közben elírtam a nevet.
    Szóval a ZD Soft Game Recorder-ről írtam és nem a guncamról.
  • KILLER2
    Találtam egy viszonylag jó alternatívát a frapsra.
    Guncam game recorder
    Kb ugyanúgy zabálja az FPSt, de ebben állítható (tetszőlegesen akármennyire) a videó felbontása és formátumat is, amit lehet rögtön tömöríteni vele. Az új gamecam-al együtt teszteltem, és bár a gamecam kevésbé vitte le az FPSt, az 1:23 hosszú 512x408as videója 40,4 mb voltm míg egy ugyanilyen hosszú videó az említett programmal csak 25.9 mb, szóval ebben megveri a gamecam 2.1et és ez is fut vistán és a gamecam 2.1 nincs feltörve
    Nagyobb videóval nem nagyon próbáltam még, de mivel tömörít, ezért nyilván jobb, mint a fraps tömörítetlen videója (viszont lehet ezzel is tömörítetlent csinálni, ha túlzottan szaggatna a játék). Ezen kívül jóval több beállítási lehetősége van, mint a frapsnak. Kicsit csúnyácska szegény, de szerintem végeredményben jobb, mint a fraps.

Gondoltam leírom, hátha jól jön valakinek, aki szeret videózgatni, viszont nem szereti a sok GBs pár perces videókat.
  • JetiRulez
    Ugyanaz.
  • Evin
    Driver és dx9 frissítés talán.
  • JetiRulez
    Erre van valamilyen gyógyír?
  • KILLER2
    Akkor irány az asus.com és tölts le hozzá egy sound drivert.
  • Ferrari25
    Alaplapom:Asus K8-VM
    Oprendszer:Windows xp
  • KILLER2
    Hát codec az tuti nem lesz, mert amennyiben jól tudom, a codec az másra való.
    Neked inkább driver kell. Alaplapi hangkártya, nem? Név alapján az. Milyen alaplap és milyen oprendszert használsz?
  • Ferrari25
    Sziasztok!Nem tudtok olyan kodeket Realtek High Definition Audio hangártyámhoz amiben benne van a Stereo Mix?Lécci segítsetek!Köszönöm!
  • JetiRulez
    Helló!
    Mit lehet csinálni olyankor, ha egy játékot nem vesz fel a Fraps? A probléma a következő. Amint indítom a felvételt, kifagy a játék, ha más felvevőkkel próbálkozom azok mennek, de a felvételen villog a játék.
    Kösz.
  • KILLER2
    Sikerült vele felvennem Crysisból. Van egy közepes minőségű 640x480as videóm. Nem szép, 3 perces és 53 mb. Valamint van egy jó minőségű 1280x1204es 2 per 14 mp-es videóm, az 244 mb. Az FPSt kb annyira húzza le, mint a fraps. Azt nem tudom, hogy a fraps mekkora videót csinál ekkora méretben, de aki tudja, az döntse el, hogy melyik a jobb.
    Én továbbra is a gamecam mellett állok, csak azzal meg úgy néz ki, nem lehet nagy felbontású videót csinálni.
  • KILLER2
    Nem tudom, hogy mi volt a baj, a Crysis szerkesztőjében gond nélkül vett fel. Hát arra jutottam, hogy ha megnyomom a felvételt, akkor bármikor vesz fel. Most 6 mp lett 10 mega 1280x1024ben, viszont lehet választani, hogy hogyan mentse, így tömöríteni is tud. Szerintem megéri kipróbálin, hátha jobban beválik, mint a fraps.
  • KILLER2
    Én most egy ZD Soft Game Recorder nevű programmal próbálkozok. Fut vistán és lehet vele nagy videót készíteni.
    Crysisban teszteltem, mivel jelenleg csak ez van fent a gépemen, mint játék.
    A következőkre jutottam:
    -DX10ben nem működik, bár ez egyenlőre nem érint sok játékot
    -felvétel közben nem terheli a gépet kevésbé, mint a fraps
    -mintha több lehetőség lenne a videó beállításaira, mint a frapsban
    -nincs benne benchmark
    Mondanék én még videóméretet, meg mindent, csak az a helyzet, hogy eddig nem volt még képes felvenni videót. Egy videó készül, de az a Crysis menüjében. Az 5mp volt és 1 MB 1280x1024ben
  • KILLER2
    Próba és azt meg nem szeressük.Egyszer csak kikerül torrentre
  • KILLER2
    HyperCamot próbálta már valaki? Mert én még soha és nem tudom, hogy az milyen.
  • grebber
    Itt le lehet szedni a 2-es Game Camot Csak nemtudom hogy ez full-e vagy csak próba verzió.
  • KILLER2
    Hát sajnos nem erőssége a nagy felbontás, de valahogy biztos megoldható. Sajnos nem tudok ebben segíteni, mivel most nincs meg a program és már nem nagyon emlékszem a pontos beállításaiban. De tudod, van minden játékhoz egy beállítása. Ha ott nem tudod felhúzni a minőséget, akkor ez van. Amúgy ez a hátránya, hogy nem szeret nagy felbontásban filmezni.
  • grebber
    Gamecam-al hohgyan lehet felvenni kiváló minőségben?Mert nekem csak kis fos szar minöségűeket sikerült mindig :(
  • KILLER2
    Ja igen, a GameCam sajnos az FPSt nem írja ki. De tényleg rengeteg funkciója van, pl lehet vele nagyítani a felvétel képét, némítani a videót, szünetelni, meg minden szar. De ami a legfontosabb, hogy tömöríti a videót, így az normális méretű lesz és a felbontása is állítható, de ami még jobb, hogy alig viszi le az FPSt.
  • KILLER2
    Akkor ott természetesen a gép a gond. Azért sem szeretem a FRAPSot, mert a felvétel nagyon lehúzza az FPSt. Mint FPS mutató szinte mindig megy nálam, meg screenshotokat is gyakran csinálok vele, bár sajnos azok sem kicsik vele, de videózásra szar, csak mivel ez a legismertebb az amúgy sem nagy kínálatból, ezért mindenki ezt használja. Nem tudom, hogy pl gamecam hogy csinálja, hogy alig viszi le az FPSt és nem is csinál nagy videót és van egy rakat beállítása is. Csak hát az meg látszatra bonyolult és ez sok embert riaszt, pedig nem nehéz azt kezelni. Csak sajnos Vistán csak a 2es verzió indul el, az meg nincs meg nekem.
  • grebber
    Mindig lemegy bárhogy állítom.Van sok game amit nagyon behuz a fraps.
  • KILLER2
    Nem.
    #495: Magasabb limittel nem megy le addig?
  • Ferrari25
    Am nem lehet hogy a Stereo mix-hez valamit le kell szedni?Pl valamilyen kodeket?
  • grebber
    Ezt értem de pl ha valami fut pl 45 fps-el és bevan állítva pl 30 fpsre a felvétel miért megy le 15 -20 fps-re.
  • CroftManor
    Attól is függ h mennyivel döcög, h magában a fraps progiban mennyire van állítva az fps. 25-30-50-60.
  • CroftManor
    Á szóval ezért nem jelenik meg a fraps mappájában a benchmark. Akkor én is át teszem a D-re.
  • KILLER2
    Nem neked írta.